World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.116.669
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: World of Tanks
rapture686 kaže...

AT2 zajeban momak {#} Najzabavniji tenk za igrat dosada, ne znam jel takva situacija sa ostalim AT, saznat ću {#}

AT2 i sada AT8 su mi blago rečeno njesra.

Navikao sam na francuske i švapske TD-e koji se lako manevriraju i s kojima nije problem izmanevrirati tenk, ali ovdje čak i kada to uspijem, ne mogu apsolutno ništa osim gledati kako me polako skida zbog (pre)jadnog topa. Užaš. Nadam se da je AT7 bolji.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
17 godina
neaktivan
Pranja kaže...
rapture686 kaže...

AT2 zajeban momak {#} Najzabavniji tenk za igrat dosada, ne znam jel takva situacija sa ostalim AT, saznat ću {#}

AT2 i sada AT8 su mi blago rečeno njesra.

Navikao sam na francuske i švapske TD-e koji se lako manevriraju i s kojima nije problem izmanevrirati tenk, ali ovdje čak i kada to uspijem, ne mogu apsolutno ništa osim gledati kako me polako skida zbog (pre)jadnog topa. Užaš. Nadam se da je AT7 bolji.

Tortoise postane masina za najboljim topom,dotad se navikni na ove cackalice sto imaju at7,at8 a nije ni at15 nesto bolji.

Vulgar Display Of Power
16 godina
neaktivan

kad smo kod topova... BL10 {#}

danas ujutro istražen nakon derp grinda i mogu samo reći da je odličan osjećaj kefnut nekog posred face s 800dmg hehe

15 godina
World of Tanks

World of Bugs

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 13:25 (Intel&ATI).
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
Intel&ATI kaže...

World of Bugs

Ovo kada shell izleti pod nekim čudnim kutem iz cijevi postaje užasno iritantno...nedavno sam zapalio svog KV-1 (bez fire extinguishera naravno {#}) na istu foru...tip izgorio do kraja...-.-

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
World of Tanks

Dugo se već nisam pohvalio dobrom partijom(ruku na srce nije ih ni bilo previše)...evo par ss i replay ako koga zanima {#}

http://www.wotreplays.com/site/904352#mines-celski-st-i

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni se isto zna dogodit da kad top gleda jedan smjer da granata ode pod kutom od 30 ili čak više u  drugu stranu, rješenje je server reticle, ali ipak ga neću koristiti ako ne bude baš velikih problema, jer kad je SR upaljen izgleda kao da lagga i to pomalo smeta

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Da taj bag kad pucaš gdje treba a shell ode u tri lijepe me nervira samo tako.. najviše mi se dešava sa ovim britanskim medium tipa Cromwell ili onaj Crusader također.. Kad ideš full speed dobro sve naciljano tj. na target je makar pa ako ode gore dolje cenat haj full speed je.. al' kad ode toliko desno ili lijevo pod nevjerovatnim uglom onda stvarno.. desilo mi se to više nego par puta i iritantno je pravo.

0 0 hvala 0
15 godina
Predator003 kaže...

Meni se isto zna dogodit da kad top gleda jedan smjer da granata ode pod kutom od 30 ili čak više u  drugu stranu, rješenje je server reticle, ali ipak ga neću koristiti ako ne bude baš velikih problema, jer kad je SR upaljen izgleda kao da lagga i to pomalo smeta

Stvar je u tome što se to prije nije događalo...nekaj su zjebali...

13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Intel&ATI kaže...

World of Bugs

Ovo kada shell izleti pod nekim čudnim kutem iz cijevi postaje užasno iritantno...nedavno sam zapalio svog KV-1 (bez fire extinguishera naravno {#}) na istu foru...tip izgorio do kraja...-.-

To je zbog lose sinkronizacije izmedu klijenta i servera to je rekao ovaj u videu a jos sam negdje to procitao, moze i ne treba biti do tvog interneta, ja znam da mi se cesce dogodi kad mi se buraz spoji na wifi ali zna se desiti i kada je ping 60 (u 3 u noci) 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
15 godina
ja111 kaže...
DamageHigh kaže...
Intel&ATI kaže...

World of Bugs

To je zbog lose sinkronizacije izmedu klijenta i servera to je rekao ovaj u videu a jos sam negdje to procitao, moze i ne treba biti do tvog interneta, ja znam da mi se cesce dogodi kad mi se buraz spoji na wifi ali zna se desiti i kada je ping 60 (u 3 u noci) 

Opet ponavljam, jasno mi je zašto se to događa, ali činjenica je da mi je net cijelo vrijeme jednak sa odličnim pingom i da se to prije nije događalo, a sada se događa...

14 godina
World of Tanks

Imao i sam takvih problema,mislio sam da je do mog neta...jednom mi se to dogodilo u e100 baš u vrijeme dok sam imao is7 na nišanu čisto s boka(za kill),opalih u zid,te bijah prozvan noobom hehe {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

nego zasto je opet veliki queue na serveru?

0 0 hvala 0
17 godina
mrki98 kaže...

nego zasto je opet veliki queue na serveru?

Jer je Poljacima završila školska godina.... što drugo?

16 godina
neaktivan

danas mi se dogodilo nešto o čemu sam samo čuo priče - unutar prve dvije minute, T28 iz vlastite ekipe oneshotao moj M5A1 jer sam kempao u grmu + caps lock rage usmjeren meni. sigurno se osjećao glupo kad je gledao report nakon partije, imao sam 177 spotting dmg na cometu {#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

ekipa, trebam pomoc!

Dali se isplati kupovati zadnji top na M103, ili otkljucati T100E5, pa ga tek onda staviti i ustediti 60k exp?!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji su to majstori u WG, stave misiju s HB a MM je pokvaren i nitko ne igra HB

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ja111 kaže...

Um ne, oni žele povećati popularnost HB, tako da je logično da će staviti misije vezane za HB.

15 godina
Bacelj kaže...

ekipa, trebam pomoc!

Dali se isplati kupovati zadnji top na M103, ili otkljucati T100E5, pa ga tek onda staviti i ustediti 60k exp?!

po meni se ne isplati, i ja nisam istrazil zadnji top do e5

dat 1/3 expa za nekaj kaj ionak dobis sa e5 nema smisla, pogotovo jer taj drugi top je skroz ok

ja sam sad otkljucal i kupil e5

posadu sam ostavil u 103, i tenk ostavil kao jednu jako dobru devetku, kasnije ce mu se pridruzit i st-i

dok sam recimo is-8 odma prodo, a tak cu i loren

i da, sa zadnjim topom je tenk jos opakiji i veca uzivancija za igrat, definitivni keeper

@ kv1Stronk vs. is-3

ja sam si ostavil kv sport kao nesto najslicnije premium vozilu za trening posade-makar sad imam i is-6

al je sport tolko opak da najbolje skuplja expe i trenira posadu, a i daleko su manji troskovi nego na is-3 posebno bez prem

preporucam da si sport ostavis, posebno jer ce se mozda dobivat slot i tenk ili posada, kak vec budu split na kv-85 i kv-122 odradili

a is-3 prodaj i stavi posadu di ti treba

jedino skini sa tenka bl-9 i mozda radio i motor prije prodaje ak ce ti trebat za druge grane

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
13 godina
neaktivan
St0ka kaže...
ja111 kaže...

Um ne, oni žele povećati popularnost HB, tako da je logično da će staviti misije vezane za HB.

uđem jučer i piše svabe 11 rusi 7, dobro su ih popularizirali

17 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

ekipa, trebam pomoc!

Igrao sam sa oba ta topa i zadnji je osjetno bolji, to je sigurno. E sad, ako žuriš na E5 onda se ne isplati trošit 60K na top jer nije bas toliko bolji. Ako se ne žuriš na E5, M103 postaje pravi gušt sa naj topom, nema straha ni protiv jednog T10 tenka, a u T9 si car... odluka je na tebi...

16 godina
neaktivan
World of Tanks

I ja sam otkljucao zadnji top prvo...djelomicno sto nisam zurio na e5 a djelomicno sto je top zvijer...

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
To ti je isto kao neotključat zadnji top na T30 (nije da se dobija sa E4 ali fun factor je ogroman i nužan za acea). Iskreno ja sam se preporodio, ipak zadnji top je zadnji top ;), i još uvijek je u garaži kao jedna od najboljih devetki.
11 godina
neaktivan

Nesto sam cito i kolko sam shvatio igraci koji su u timu imaju 2x exp na pobjedi,e sada jel taj tim mora bas bit tim il moze i vod?

15 godina
World of Tanks

sjećate se onog posta t9 shermana s derp topom? 

behold:

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ovaj bradonja je Circonflexes (ili kako se već zove)?

13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Yep, to je on.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
15 godina
DrNasty kaže...

Da.

11 godina
World of Tanks

Zanimljivo je da postoje ljudi koji doniraju novce da bi gledali kako ti ljudi igraju igre. {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
još je zanimljivije da postoje ljudi koji imaju to potrebu komentirati svaki put

postoji 10^6 glupljih načina za trošenje novca od toga
One ring to bring them all and in the darkness bind them
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice