Za sve one koji kukaju kako je WoT neoptimiziran probajte Rome II Total war
Za sve one koji kukaju kako je WoT neoptimiziran probajte Rome II Total war
Nabijem ja njih i njihove CW tenkove. Šta ne dijele ona ruska smr*ljiva kopirana smeća, još će 10 istih g*vana izbaciti kao tir 10, daj im ta s*anja.
OSTAVI MI TENKOVE KOJE OĆU GRINDATI I KOJI SU PO NEČEM RAZLIČITIH OD OSTALIH.
o kojim tenkovima ti pričaš?
sad me frajer "fusions (bond) " napuca (team damage) sjebe mi gusjenicu i sletim u jezero... pa kakvih idiota ima ..jos frajer vrijedja itd itd.. izgleda da ga netko izbusio proslu rundu pa serucka.zaradio kreten report ali nece to pomoc. jedna samarcina bi mu sjela
Da bi se dobio IS-6 trbe napraviti 100.000 damagea u svim nacijama?
Da bi se dobio IS-6 trbe napraviti 100.000 damagea u svim nacijama?
da, osim indije
do you even read?
Glavno da nece dirat JgPz E100 kad je ionako slabiji od ostalih TD-a
Procita sam negdje na forumu za td nerf i da nece dirat jagza (i bolje im je, ovo je prijetnja).. no sto ce nerfat? smanjit rate of fire ili?
Glavno da nece dirat JgPz E100 kad je ionako slabiji od ostalih TD-a
Procita sam negdje na forumu za td nerf i da nece dirat jagza (i bolje im je, ovo je prijetnja).. no sto ce nerfat? smanjit rate of fire ili?
Ostalim TD-ima ce smanjit DMG
Maloprije sam odigrao zanimljivu bitku. U početku su mi se prve 3-4 granate na glup način odbile, a na kraju bi se moglo reći da me je ubio nizak fps.
Tko zna, možda bi ih i uspio srediti da mi je fps bio barem 20 (meni je to dobro). Što mrzim šumu i grmove (ne i u stvarnosti).
sad me frajer "fusions (bond) " napuca (team damage) sjebe mi gusjenicu i sletim u jezero... pa kakvih idiota ima ..jos frajer vrijedja itd itd.. izgleda da ga netko izbusio proslu rundu pa serucka.zaradio kreten report ali nece to pomoc. jedna samarcina bi mu sjela
Stari meni je jedan debil roknuo iz bonda. Ja javio glavnom,MirdaCRO i dobio je upozorenje i lik mi ispricava. Javi mu,salji SS nek kicka debila.
Uzeo sam e25 sad na popustu, lijepi mali tenkić, zabavan i dobar. Statsi nisu neki ali polako se učim kako igrati s njime
Ajme meni šta mrzim ove filozofe,koji se prave glupi,ka ono"nisu mi baš neke statistike"ali aj ono,čoviče imaš odličan score sa op tenkom,ako se već hvališ bar napiši da si pro(wr 66%,avg./dmg 1600,killr 2.2)
Kako da idem do t29? Preko m6 ili sherman jumba?
I na koji njemački td da idem? Wt e100 ili jgpz e100?
Konačno sam se dovukao do E5, jedva čekam da prođu popusti da prodam M103, ne ponovilo se (dobar je tenk, bio mi je keeper al mi se zgadio i jedva sam se dovukao do E5, iz inata).
Igrao sam tako da se zaletim na prvu crtu, pogodim što mogu i poginem, goni ga u pm.
Konačno sam se dovukao do E5, jedva čekam da prođu popusti da prodam M103, ne ponovilo se (dobar je tenk, bio mi je keeper al mi se zgadio i jedva sam se dovukao do E5, iz inata).
Igrao sam tako da se zaletim na prvu crtu, pogodim što mogu i poginem, goni ga u pm.
Ja osobno da sam na tvom mjestu nebih ga prodao ali ti kako hoces.Evo ja imam e75 i e100 i iskreno u neku ruku mi puno bolji e75 na odnos e100
Uzeo sam e25 sad na popustu, lijepi mali tenkić, zabavan i dobar. Statsi nisu neki ali polako se učim kako igrati s njime
Ajme meni šta mrzim ove filozofe,koji se prave glupi,ka ono"nisu mi baš neke statistike"ali aj ono,čoviče imaš odličan score sa op tenkom,ako se već hvališ bar napiši da si pro(wr 66%,avg./dmg 1600,killr 2.2)
Pa e25 i nema tako dobre statse osim reloada topa i brzine.Ali e25 je dobar tenk zbog načina na koji se igra.
Kako da idem do t29? Preko m6 ili sherman jumba?
I na koji njemački td da idem? Wt e100 ili jgpz e100?
Odi preko m6 i na m6 otključaj sve pa onda kupi t29.
Ja sam preko tigera p otišao na ferdinanda.ferdinand je zakon.Za ostatak linije neznam ali čuo sam da ćeš se za wte100 liniju napatit dok ne dođeš do tiera 8.Zašto da neideš na obadvije linije?
Ja osobno da sam na tvom mjestu nebih ga prodao ali ti kako hoces.Evo ja imam e75 i e100 i iskreno u neku ruku mi puno bolji e75 na odnos e100
Ma prodao sam ga još prije pa ga kupio kad su ovi popusti bili, samo da dovršim grind. U toj grani mi je cilj bio T29 (jer sam sa Jumba došao, inače sam Pattone grindao), al sam otišao dalje po inerciji. Ne planiram kupovati E5 tako skoro (možda kad nakupim love, sad nemam ništa).
M103 nije nešto jer nema oklopa da zadrži pogotke (buše kroz mantle, a tek hull), nema brzine da pobjegne (ko medsi), top zadnji je dobar al je bio bolji prije nerfa penetracije (tad sam ga i otključao, inače bi preskočio) i lošiji je od medium topova sa APCR-om, a turret jednostavno govori artiljeriji ''hit me, I'm big and soft''.
Dobra posada mi je završila u hellcatu pa sam igrao novom, bez skillova. Detracked ispred autoloadera -- exit to garage.
Sad sam na francuskoj arty 155 55 i poslije svake borbe moram kupovati strong coffee,a na 155 51 cijelo vrijeme dok nisam dosao do 155 55 imao sam jedan strong coffee i nije ga trebalo kupovati poslije svake borbe?
Sad sam na francuskoj arty 155 55 i poslije svake borbe moram kupovati strong coffee,a na 155 51 cijelo vrijeme dok nisam dosao do 155 55 imao sam jedan strong coffee i nije ga trebalo kupovati poslije svake borbe?
Da nisi imao automatic resupply upaljen?
Kad si ih imao u depotu viska, od onih misija il sta je vec bilo kad su davali za svaku naciju combat rations...
Sad si ih potrosio i normalno da moras kupiti...
Kad si ih imao u depotu viska, od onih misija il sta je vec bilo kad su davali za svaku naciju combat rations...
Sad si ih potrosio i normalno da moras kupiti...
Vidis problem je u tome sto nisam imao u depotu ni jedan.
Stalno je na tenku bio taj Strong Coffee koji sam stavio na pocetku..
Mora da je bila neka greska
Koristite li auto fire ext. (svabe) i isplatili se to kupovat sad dok je na popustu?
21 | Da |
---|---|
5 | Ne |
ima li tko mozda kakav pristojan hr nezahtjevan klan? (imam 2 tenka samo zasad m103 /t71) pitanje za 100 oktansko gorivo- kupuje se svaki put nakon meca drugo ili?
skroz krivo ako ces rushat neces sa ni jednim prezivjet. nakon pocetnog trolizma za onim retardiranim topom tenk je zvjer (i ja mislio da je smece) doduse ja sam jos njub... i definitivno treba dobru opremu. fino je kad u nekog sprasis 2 puta (brzi reload) a on tebe jednom. cuda sam prefivio u zadnja 2 dana sa njim. nekad izbounca sve a nekad popije sve..
skroz krivo ako ces rushat neces sa ni jednim prezivjet. nakon pocetnog trolizma za onim retardiranim topom tenk je zvjer (i ja mislio da je smece) doduse ja sam jos njub...
Pa jeste krivo, zato kažem toliko mi se gadio igrati da sam išao na sve ili ništa (obično ništa :)). M103 je 2nd line tenk, najbolje je podržavati bolje oklopljenu ekipu ili ići na prvu liniju pa se kriti iza njih. Stvar je što mi se ništa od toga nije dalo, odnosno nije mi se dalo nikako igrati s njim, al kad sam već došao tako daleko onda sam i izdržao do kraja. Jedno vrijeme sam mislio i spaliti free exp samo da se riješim muke al kako popust još traje, nisam ga prodao pa sam izdržao.
Bljak.
Sad nazad na Stealth-troll način igre sa medsima i Hellcatom.
Odi preko m6 i na m6 otključaj sve pa onda kupi t29.
Ja sam preko tigera p otišao na ferdinanda.ferdinand je zakon.Za ostatak linije neznam ali čuo sam da ćeš se za wte100 liniju napatit dok ne dođeš do tiera 8.Zašto da neideš na obadvije linije?
a mislio sam ić na jumba da onda mogu otključat i t20
Evo nova mapa, neke stare preuredene i Himmelsdorf ce biti zimska mapa, ali ljetnu nece izbrisat nego ce biti i ljetna i zimska
Evo nova mapa, neke stare preuredene i Himmelsdorf ce biti zimska mapa, ali ljetnu nece izbrisat nego ce biti i ljetna i zimska
Ova nova mapa izgleda ko Sarajevo....