World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.105.732
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
ništa u životu nije sigurno
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako je netko imao srece nek javi pa da vidimo.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Silentstalker na svom blogu kaže da nebi trebali dobiti ban.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ne isplati vam se riskirati zbog Valentine-a II i slobodnog mjesta u garaži. Ali tko hoće - tko mu brani?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Ćoby kaže...

Da olakšam dušu malo...Ne znam jesam li jedini kojem KV-4 toliko smrdi da mi se plače i uhvati me grč u trbuhu svaki put kad moram ugrabit bonus?

KV-4, najslađi T-8 tenk.

Svi su smeća kad su stock...pokazuju pravi potencijal s svom opremom tek.

Ali KV-4 je prokleto dobar stock, još bolji full upgradean.

Pravi mini maus.

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Meni uvjek izbaci incorrect code,negdje sigurno pogrjesim ili je to i kod vas slucaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
began kaže...

Meni uvjek izbaci incorrect code,negdje sigurno pogrjesim ili je to i kod vas slucaj.

{#}

{#}

16 godina
neaktivan
began kaže...

Nesto krivo radis, evo ja dobio Typea.

WoT: GuntherPrien
12 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
began kaže...

{#}

{#}

Neznam sta je tu smjesno,ovdje mnogi cuvaju svoju pamet ko da se placa zlatom umjesto da pomazu ostalim na forumu oni bacaju ljagu na njih(neznamo svi sve),ovo je vezano i za onaj acc sto se prodavo prije neki dan,sve neki hejteri,mizerno.

15 godina
pa kad gluposti pitaš, kako točno da ti netko pomogne u smišljavanju random brojeva i slova?
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ovaj 3002d mi se skroz svidja!!

bio sam malo skeptican jer su ljudi rekli da nije nesto - kao slab pen...

nego kakva su iskustva s 50 120 i 50B?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Epski rage{#}

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 8:54 (Zaja).
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zaja kaže...

Epski rage{#}

a vidi ispod "I managed to kill 2 of them... " {#}

17 godina
World of Tanks

totalno ga razumijem... ja jucer vozim bdr gb onaj kako se zove francuski heavy i samo sto smo krenuli vidim neko me dinga, okrenem se kad matilda, hajd reko slucajno lik opalio...

kad opet me neko dinga, opet on...

reko zasto pucas na mene hoces da te unistim il sta?

kad on opet opali i osteti mi gusjenicu..

i ja sta cu unistim ga..

-BiH-slackspace

14 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ja ne znam zašto ljudi tolko pyzde. Ajd da mu je trebao kill za top gun ne bih pucao, ali uništim tenka taman prije nego što je on opalio i nakon bitke mi se javi u chatu;

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Ćoby kaže...

Da olakšam dušu malo...Ne znam jesam li jedini kojem KV-4 toliko smrdi da mi se plače i uhvati me grč u trbuhu svaki put kad moram ugrabit bonus?

Tenk odlično oklopljen sa svih strana,kreće se ko titanic po suhom a i traverse mu je takav,top (za koji sam mislio da će biti olakšanje nakon ćudljivog 122) probija kad hoće i kako mu se hoće,a da ne spominjem depresiju topa za koju mi se nekad čini da su je za ovaj tenk zaboravili tijekom programiranja

Jedina svijetla točka koja bi trebala biti je armor,ali ju poništava ono ogromno niškoristi smeće na turretu s mini prčvastom strojnicom koje ne služi ničemu osim da ti poništava taj superduper armor i dozovoljava protivnicima da te probijaju bez pol frke

Niti ne znam kako da igram s njim,za camp nije jer mu je camo=0,za front attack nije zbog weakspotova(zapov. kupola i donja ploča) i ne znam kako izgrindat ST-1 kad je ovo mučenje

Jedino ima kakve takve koristi od njega na gradskim mapama ali džabe kad je 90% mapa puno drveća i brežuljaka gdje opet taj weakspot na kupoli i depresija dolaze odnosno ne dolaze do izražaja

Možda da još spomenem i da je arty-magnet,a nitko od njih sretniji kad te pogode i zapale ko šibicu...ufff

Kad se samo sjetim armora na kv 4,  muka mi je one gusjenice nemoš probit koda ih ima kilometar, dok jadan maus koji je  ima 1,1 m široku gusjenicu plus one ploče (side skirt) pena koda je od kartona, a da ne spominjem prednji kotač(onaj na kojem je gusjenica montirana) mausu od naprid mos trakat i napravit dmg a kv 4 pod blagim kutem sa strane baunca. {#} 
A što se tiče kupole da je bar tako montirna na moj t110e5 {#}. Ona na kv 4 je weak spot al smo iz daljine, dok na blizu nije tako jednostavno penat jel je većina tenkova, je  sičušna u usporedbi s kv4 tako da je kut pod kojim grnata opiči tu kupolicu poprilično velik.
Moj savjet je da malo vremena posvetiš side scrajpanju i sakri onu ploču di su otvori za vozača  i strojnicu  iako ona na kv 4 nije mutava kon na kv 1. t150, a za donju ploču ne treba nista govorit nju samo na is 7 ne triba skrivat. {#}
mrki98 kaže...

ovaj 3002d mi se skroz svidja!!

bio sam malo skeptican jer su ljudi rekli da nije nesto - kao slab pen...

nego kakva su iskustva s 50 120 i 50B?

amx 50 <3

50 120 je is 3 kojem je pike nose napravljen od kartona i to recikliranog tj. (pike nose ne radi a ako se ides kosit jos vece si sranje napraviš) no ianako su Francuzi pa armora ni nemaju no sa strane te nemoze svako penat ko puca po tebi kao na 50 b koji ima samo 20 mm na trupu povrh gusjenica . Što se tiče kupole na 50 120 je bolje "oklopljena", ali  buduci da je tenk dizajniran kao kopija is 3-ce,  nema depresiju topa nikakvu tako da ravne mape su zakon. Ujedno najlakši po meni stock grind od tenkova u igri ako znas sta radiš s auto loderima. Osim mutave depresije najveća možda  promjena, je što nema MM ko 50 100 koji je u mene bio skoro uvijek top dog. Te kad se otkljuca 120 mm top onda se bas nemoze sa svakim tenkom 1vs1 posto samo 4 grante imas u clipu. 

I da ne zaboravim 3 rečenice koje svako tko je grindo  50 120 zna {#}

"Our ammunition rack was hit!
Ammo hit! We're lucky it didn't blow!
We've lost some ammo, but at least it didn’t explode."

No 50b  je zato ima oklopa kad te pucaju oni koji ne gađaju kupolu ili sa strane s HE. Prednja ploče je zmaj, al opet s druge strane ovo je Francuz tako da armor nije ono čemu se tribaš radovat. Rld je 28 sec  a između granate je 2,5 sek(za 0,5 bolje od 50 120). Ukoliko ti se ruke ne tresu tj ako ne ne mices nišan top je potpuno naciljan  kad je sljedeća  granata spremna. te ukoliko je ravan teren poprilično dobro puca u trku.  Sve u svemu 50 b je sve ono sto je 50 120 trebao bit uz žrtvovanje side armora (jedini tenk vjerovatno u igri osim LT-a koji ima bolje oklopljen trup di su gusjenice, nego samo trup )  te jedan od malih broja tenkova na kojem bat arty može  napravit full dmg. 

Kvaliteta je crap al svejedno clasičan prikaz kad je 50b u idealnim uvjetima.{#} 

P.S. ako je među prvim desetkama, i  mislite igrat klanske izgrindajte bat chata 25 t on je više manje sve što je 50 b samo ima duži rld za 10 sec, al ima 1 granatu više te puno manje strpljena zahtjeva za igru te više oprašta, ali je zato puno teži put za doć do njega.  LP {#}

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
13 godina
World of Tanks

Koliko cesto vi momci uzimate premium ? Uzeo bi si premium jer grindati bez premiuma je sadizam :D 

Oce bit koji popust sad za bozic pa da pricekam ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

EU8T47P2 =  http://i.imgur.com/K8WqEB4.jpg

EDIT: 

Preko 50 kodova sam isprobao s ovim sistemom:

http://www.randomcodegenerator.com/generate-codes#result

Dole na "Generate using pattern" s ovim EU8X99X9

200 komada izlistao i nasumično birao. Prvo wot stranicu pa onda wowp jer je isti sistem, na kraju svakih 5 minuta imate unošenje umjesto svakih 10 i unesem zadnji pokušaj na WoWp stranici i redeem-ao kôd.{#}

Navodno se može više unijeti pa dobijete gold umjesto Valentine-a ako ga imate u garaži, ono imaš prem tank u garaži dobiješ gold za isti kôd koji uneseš.

Good luck! {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 13:36 (Krešo91).
Moj PC  
7 0 hvala 3
17 godina
ovajonaj kaže...

totalno ga razumijem... ja jucer vozim bdr gb onaj kako se zove francuski heavy i samo sto smo krenuli vidim neko me dinga, okrenem se kad matilda, hajd reko slucajno lik opalio...

kad opet me neko dinga, opet on...

reko zasto pucas na mene hoces da te unistim il sta?

kad on opet opali i osteti mi gusjenicu..

i ja sta cu unistim ga..

Sve vise takvih slucajeva pogotovo ako je neko pri dnu liste pa izgleda pokusavaju izvuci dodatnog srebra kompenzacije sto si ih ubio {#}

Ja se iza takvih parkiram i samo ga poguram naprijed kada nadje zaklon {#}

LordNIbbler kaže...

amx 50 <3

50 120 je is 3 kojem je pike nose napravljen od kartona i to recikliranog tj. (pike nose ne radi a ako se ides kosit jos vece si sranje napraviš) no ianako su Francuzi pa armora ni nemaju no sa strane te nemoze svako penat ko puca po tebi kao na 50 b koji ima samo 20 mm na trupu povrh gusjenica . Što se tiče kupole na 50 120 je bolje "oklopljena", ali  buduci da je tenk dizajniran kao kopija is 3-ce,  nema depresiju topa nikakvu tako da ravne mape su zakon. Ujedno najlakši po meni stock grind od tenkova u igri ako znas sta radiš s auto loderima. Osim mutave depresije najveća možda  promjena, je što nema MM ko 50 100 koji je u mene bio skoro uvijek top dog. Te kad se otkljuca 120 mm top onda se bas nemoze sa svakim tenkom 1vs1 posto samo 4 grante imas u clipu. 

I da ne zaboravim 3 rečenice koje svako tko je grindo  50 120 zna {#}

"Our ammunition rack was hit!
Ammo hit! We're lucky it didn't blow!
We've lost some ammo, but at least it didn’t explode."

No 50b  je zato ima oklopa kad te pucaju oni koji ne gađaju kupolu ili sa strane s HE. Prednja ploče je zmaj, al opet s druge strane ovo je Francuz tako da armor nije ono čemu se tribaš radovat. Rld je 28 sec  a između granate je 2,5 sek(za 0,5 bolje od 50 120). Ukoliko ti se ruke ne tresu tj ako ne ne mices nišan top je potpuno naciljan  kad je sljedeća  granata spremna. te ukoliko je ravan teren poprilično dobro puca u trku.  Sve u svemu 50 b je sve ono sto je 50 120 trebao bit uz žrtvovanje side armora (jedini tenk vjerovatno u igri osim LT-a koji ima bolje oklopljen trup di su gusjenice, nego samo trup )  te jedan od malih broja tenkova na kojem bat arty može  napravit full dmg. 

Kvaliteta je crap al svejedno clasičan prikaz kad je 50b u idealnim uvjetima.{#} 

P.S. ako je među prvim desetkama, i  mislite igrat klanske izgrindajte bat chata 25 t on je više manje sve što je 50 b samo ima duži rld za 10 sec, al ima 1 granatu više te puno manje strpljena zahtjeva za igru te više oprašta, ali je zato puno teži put za doć do njega.  LP {#}

Po meni je veci problem na 50 120 bila elevacija topa {#}

Ja sam bas suprotno imao mnogo bolji MM sa 50 120 nego sa 50 100, a i frend iz klana je govorio isto i bas zbog toga je odlican tenk u svom tieru. 

SimeKZ kaže...

Koliko cesto vi momci uzimate premium ? Uzeo bi si premium jer grindati bez premiuma je sadizam :D 

Oce bit koji popust sad za bozic pa da pricekam ? 

Ako ne igras bas cesto onda se isplati uzeti samo ne ocekuj neki popust na premium. Bude samo popust na pola godine i godinu ali ne znam da li ti se isplati uzimati na toliki period premium {#}

15 godina
World of Tanks

Sad pokušavam ovo: http://ftr.wot-news.com/2013/12/08/leaked-bonus-codes/#comment-93256

This is gonna be fun! {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar)___WoT IGN: IWEK91
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Krešo91 kaže...

Sad pokušavam ovo: http://ftr.wot-news.com/2013/12/08/leaked-bonus-codes/#comment-93256

This is gonna be fun! {#}

EU8D84P6 je upravo iskoristen {#}

17 godina
moderator
World of Tanks

Opaaaa :)

Valjda nećemo ban popušiti.

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Sad sam i ja u iskušenju... Što da radim?{#}

EDIT: A što ako WG stvarno odluči "banati" igrače koji su to napravili ili zaključaju korisnički račun i otključaju ga tek kada platimo to što smo uzeli? Recimo prođu 2-3 koda i onda moramo platiti 2-3k zlata. Ili više ako smo iskoristili više kodova.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 14:16 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

ja računam da je previše igrača to uradilo da bi radili baniranje računa, ipak je to potencijalni budući profit u vidu kupovanja zlata, ne vjerujem da bi to uradili. Možda samo uzmu slot/tenk/pare za tenk.

A ako bude ban, baj baj wot i SP, nikad više. :D

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

previše sam utrošil vremena,love i živaca da mi baniraju account za slot,valentine i nekaj sitno golda(ili kaj se več dobije).20 tiera X otključanih,kupljenih 13 i uz tih 13 još oko 20-tak drugih tenkova u garaži.hvala,ali ne hvala{#} 

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 14:21 (jura).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ne znam... I dalje sam u iskušenju, ali utrošio sam 400 Kn u ovu igru, pa tako da ne želim napraviti glupost, pa da to nestane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Zamislite da Vicku odu premium tenkovi... {#}

6 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ja sam uložio preko 200 eura  dosad na ovu igru. Sami Type 59 je bio cca. 300-350 kn.

Premium sam uzimao u obliku offer of the month, gold sam malo malo uzimao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2013 14:28 (Krešo91).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Neko u komentarima piše da su disejblali više kodova po acc-u (da se dobije gold), da li neko može potvrditi da je našao dva i da mu nije htjelo?

0 0 hvala 0
16 godina

To bi onda značilo da im ne smeta (toliko) što su ljudi iskoristili po 1 kod? Bitno im je da ne mogu više kodova koji donose Valentine-a II?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice