- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako je netko imao srece nek javi pa da vidimo.
Silentstalker na svom blogu kaže da nebi trebali dobiti ban.
Ne isplati vam se riskirati zbog Valentine-a II i slobodnog mjesta u garaži. Ali tko hoće - tko mu brani?
Da olakšam dušu malo...Ne znam jesam li jedini kojem KV-4 toliko smrdi da mi se plače i uhvati me grč u trbuhu svaki put kad moram ugrabit bonus?
KV-4, najslađi T-8 tenk.
Svi su smeća kad su stock...pokazuju pravi potencijal s svom opremom tek.
Ali KV-4 je prokleto dobar stock, još bolji full upgradean.
Pravi mini maus.
Meni uvjek izbaci incorrect code,negdje sigurno pogrjesim ili je to i kod vas slucaj.
Meni uvjek izbaci incorrect code,negdje sigurno pogrjesim ili je to i kod vas slucaj.
Nesto krivo radis, evo ja dobio Typea.
Neznam sta je tu smjesno,ovdje mnogi cuvaju svoju pamet ko da se placa zlatom umjesto da pomazu ostalim na forumu oni bacaju ljagu na njih(neznamo svi sve),ovo je vezano i za onaj acc sto se prodavo prije neki dan,sve neki hejteri,mizerno.
ovaj 3002d mi se skroz svidja!!
bio sam malo skeptican jer su ljudi rekli da nije nesto - kao slab pen...
nego kakva su iskustva s 50 120 i 50B?
Epski rage
a vidi ispod "I managed to kill 2 of them... "
totalno ga razumijem... ja jucer vozim bdr gb onaj kako se zove francuski heavy i samo sto smo krenuli vidim neko me dinga, okrenem se kad matilda, hajd reko slucajno lik opalio...
kad opet me neko dinga, opet on...
reko zasto pucas na mene hoces da te unistim il sta?
kad on opet opali i osteti mi gusjenicu..
i ja sta cu unistim ga..
Da olakšam dušu malo...Ne znam jesam li jedini kojem KV-4 toliko smrdi da mi se plače i uhvati me grč u trbuhu svaki put kad moram ugrabit bonus?
Tenk odlično oklopljen sa svih strana,kreće se ko titanic po suhom a i traverse mu je takav,top (za koji sam mislio da će biti olakšanje nakon ćudljivog 122) probija kad hoće i kako mu se hoće,a da ne spominjem depresiju topa za koju mi se nekad čini da su je za ovaj tenk zaboravili tijekom programiranja
Jedina svijetla točka koja bi trebala biti je armor,ali ju poništava ono ogromno niškoristi smeće na turretu s mini prčvastom strojnicom koje ne služi ničemu osim da ti poništava taj superduper armor i dozovoljava protivnicima da te probijaju bez pol frke
Niti ne znam kako da igram s njim,za camp nije jer mu je camo=0,za front attack nije zbog weakspotova(zapov. kupola i donja ploča) i ne znam kako izgrindat ST-1 kad je ovo mučenje
Jedino ima kakve takve koristi od njega na gradskim mapama ali džabe kad je 90% mapa puno drveća i brežuljaka gdje opet taj weakspot na kupoli i depresija dolaze odnosno ne dolaze do izražaja
Možda da još spomenem i da je arty-magnet,a nitko od njih sretniji kad te pogode i zapale ko šibicu...ufff

ovaj 3002d mi se skroz svidja!!
bio sam malo skeptican jer su ljudi rekli da nije nesto - kao slab pen...
nego kakva su iskustva s 50 120 i 50B?
amx 50 <3
50 120 je is 3 kojem je pike nose napravljen od kartona i to recikliranog tj. (pike nose ne radi a ako se ides kosit jos vece si sranje napraviš) no ianako su Francuzi pa armora ni nemaju no sa strane te nemoze svako penat ko puca po tebi kao na 50 b koji ima samo 20 mm na trupu povrh gusjenica . Što se tiče kupole na 50 120 je bolje "oklopljena", ali buduci da je tenk dizajniran kao kopija is 3-ce, nema depresiju topa nikakvu tako da ravne mape su zakon. Ujedno najlakši po meni stock grind od tenkova u igri ako znas sta radiš s auto loderima. Osim mutave depresije najveća možda promjena, je što nema MM ko 50 100 koji je u mene bio skoro uvijek top dog. Te kad se otkljuca 120 mm top onda se bas nemoze sa svakim tenkom 1vs1 posto samo 4 grante imas u clipu.
I da ne zaboravim 3 rečenice koje svako tko je grindo 50 120 zna
"Our ammunition rack was hit!
Ammo hit! We're lucky it didn't blow!
We've lost some ammo, but at least it didn’t explode."
No 50b je zato ima oklopa kad te pucaju oni koji ne gađaju kupolu ili sa strane s HE. Prednja ploče je zmaj, al opet s druge strane ovo je Francuz tako da armor nije ono čemu se tribaš radovat. Rld je 28 sec a između granate je 2,5 sek(za 0,5 bolje od 50 120). Ukoliko ti se ruke ne tresu tj ako ne ne mices nišan top je potpuno naciljan kad je sljedeća granata spremna. te ukoliko je ravan teren poprilično dobro puca u trku. Sve u svemu 50 b je sve ono sto je 50 120 trebao bit uz žrtvovanje side armora (jedini tenk vjerovatno u igri osim LT-a koji ima bolje oklopljen trup di su gusjenice, nego samo trup ) te jedan od malih broja tenkova na kojem bat arty može napravit full dmg.
Kvaliteta je crap al svejedno clasičan prikaz kad je 50b u idealnim uvjetima.
P.S. ako je među prvim desetkama, i mislite igrat klanske izgrindajte bat chata 25 t on je više manje sve što je 50 b samo ima duži rld za 10 sec, al ima 1 granatu više te puno manje strpljena zahtjeva za igru te više oprašta, ali je zato puno teži put za doć do njega. LP
Koliko cesto vi momci uzimate premium ? Uzeo bi si premium jer grindati bez premiuma je sadizam :D
Oce bit koji popust sad za bozic pa da pricekam ?
EU8T47P2 = http://i.imgur.com/K8WqEB4.jpg
EDIT:
Preko 50 kodova sam isprobao s ovim sistemom:
http://www.randomcodegenerator.com/generate-codes#result
Dole na "Generate using pattern" s ovim EU8X99X9
200 komada izlistao i nasumično birao. Prvo wot stranicu pa onda wowp jer je isti sistem, na kraju svakih 5 minuta imate unošenje umjesto svakih 10 i unesem zadnji pokušaj na WoWp stranici i redeem-ao kôd.
Navodno se može više unijeti pa dobijete gold umjesto Valentine-a ako ga imate u garaži, ono imaš prem tank u garaži dobiješ gold za isti kôd koji uneseš.
Good luck!
totalno ga razumijem... ja jucer vozim bdr gb onaj kako se zove francuski heavy i samo sto smo krenuli vidim neko me dinga, okrenem se kad matilda, hajd reko slucajno lik opalio...
kad opet me neko dinga, opet on...
reko zasto pucas na mene hoces da te unistim il sta?
kad on opet opali i osteti mi gusjenicu..
i ja sta cu unistim ga..
Sve vise takvih slucajeva pogotovo ako je neko pri dnu liste pa izgleda pokusavaju izvuci dodatnog srebra kompenzacije sto si ih ubio
Ja se iza takvih parkiram i samo ga poguram naprijed kada nadje zaklon
amx 50 <3
50 120 je is 3 kojem je pike nose napravljen od kartona i to recikliranog tj. (pike nose ne radi a ako se ides kosit jos vece si sranje napraviš) no ianako su Francuzi pa armora ni nemaju no sa strane te nemoze svako penat ko puca po tebi kao na 50 b koji ima samo 20 mm na trupu povrh gusjenica . Što se tiče kupole na 50 120 je bolje "oklopljena", ali buduci da je tenk dizajniran kao kopija is 3-ce, nema depresiju topa nikakvu tako da ravne mape su zakon. Ujedno najlakši po meni stock grind od tenkova u igri ako znas sta radiš s auto loderima. Osim mutave depresije najveća možda promjena, je što nema MM ko 50 100 koji je u mene bio skoro uvijek top dog. Te kad se otkljuca 120 mm top onda se bas nemoze sa svakim tenkom 1vs1 posto samo 4 grante imas u clipu.
I da ne zaboravim 3 rečenice koje svako tko je grindo 50 120 zna
"Our ammunition rack was hit!
Ammo hit! We're lucky it didn't blow!
We've lost some ammo, but at least it didn’t explode."
No 50b je zato ima oklopa kad te pucaju oni koji ne gađaju kupolu ili sa strane s HE. Prednja ploče je zmaj, al opet s druge strane ovo je Francuz tako da armor nije ono čemu se tribaš radovat. Rld je 28 sec a između granate je 2,5 sek(za 0,5 bolje od 50 120). Ukoliko ti se ruke ne tresu tj ako ne ne mices nišan top je potpuno naciljan kad je sljedeća granata spremna. te ukoliko je ravan teren poprilično dobro puca u trku. Sve u svemu 50 b je sve ono sto je 50 120 trebao bit uz žrtvovanje side armora (jedini tenk vjerovatno u igri osim LT-a koji ima bolje oklopljen trup di su gusjenice, nego samo trup ) te jedan od malih broja tenkova na kojem bat arty može napravit full dmg.
Kvaliteta je crap al svejedno clasičan prikaz kad je 50b u idealnim uvjetima.
P.S. ako je među prvim desetkama, i mislite igrat klanske izgrindajte bat chata 25 t on je više manje sve što je 50 b samo ima duži rld za 10 sec, al ima 1 granatu više te puno manje strpljena zahtjeva za igru te više oprašta, ali je zato puno teži put za doć do njega. LP
Po meni je veci problem na 50 120 bila elevacija topa
Ja sam bas suprotno imao mnogo bolji MM sa 50 120 nego sa 50 100, a i frend iz klana je govorio isto i bas zbog toga je odlican tenk u svom tieru.
Koliko cesto vi momci uzimate premium ? Uzeo bi si premium jer grindati bez premiuma je sadizam :D
Oce bit koji popust sad za bozic pa da pricekam ?
Ako ne igras bas cesto onda se isplati uzeti samo ne ocekuj neki popust na premium. Bude samo popust na pola godine i godinu ali ne znam da li ti se isplati uzimati na toliki period premium
Sad pokušavam ovo: http://ftr.wot-news.com/2013/12/08/leaked-bonus-codes/#comment-93256
This is gonna be fun!
Sad pokušavam ovo: http://ftr.wot-news.com/2013/12/08/leaked-bonus-codes/#comment-93256
This is gonna be fun!
EU8D84P6 je upravo iskoristen
Sad sam i ja u iskušenju... Što da radim?
EDIT: A što ako WG stvarno odluči "banati" igrače koji su to napravili ili zaključaju korisnički račun i otključaju ga tek kada platimo to što smo uzeli? Recimo prođu 2-3 koda i onda moramo platiti 2-3k zlata. Ili više ako smo iskoristili više kodova.
ja računam da je previše igrača to uradilo da bi radili baniranje računa, ipak je to potencijalni budući profit u vidu kupovanja zlata, ne vjerujem da bi to uradili. Možda samo uzmu slot/tenk/pare za tenk.
A ako bude ban, baj baj wot i SP, nikad više. :D
previše sam utrošil vremena,love i živaca da mi baniraju account za slot,valentine i nekaj sitno golda(ili kaj se več dobije).20 tiera X otključanih,kupljenih 13 i uz tih 13 još oko 20-tak drugih tenkova u garaži.hvala,ali ne hvala
Ne znam... I dalje sam u iskušenju, ali utrošio sam 400 Kn u ovu igru, pa tako da ne želim napraviti glupost, pa da to nestane.
Zamislite da Vicku odu premium tenkovi...
Ja sam uložio preko 200 eura dosad na ovu igru. Sami Type 59 je bio cca. 300-350 kn.
Premium sam uzimao u obliku offer of the month, gold sam malo malo uzimao.
Neko u komentarima piše da su disejblali više kodova po acc-u (da se dobije gold), da li neko može potvrditi da je našao dva i da mu nije htjelo?
To bi onda značilo da im ne smeta (toliko) što su ljudi iskoristili po 1 kod? Bitno im je da ne mogu više kodova koji donose Valentine-a II?