World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.072.764
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Stolnik kaže...

Imam replay, ako zelis upload-am ga :)

moze, ako nije problem. osobno muku mucim s ovim tenkom i volim pogledat kako ga drugi igraju.

play2much
13 godina
neaktivan
mihi999 kaže...

2. Eh da jel mozda kolko xp-a treba za istrazit sve t10 tenkove, td-ove i arty najkracim mogucim putem? Znaci preskakanje sa grane na granu...probao sam na test serveru al mi ne odgovara to sto je tamo istrazeno i koliko je xp-a ulozeno.

2. možeš izračunati ovdje http://www.wotdb.info/#country=ussr

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 8:49 (Barquero).
17 godina
World of Tanks

Sinoc ja u AMX 50 120 na Prokhorovki, pretezno tier 9 i par 10 u timovima i kod nas ima AMX 13 90. I sada popelo se nas par na brdo mi smo donji dio mape i konstantno nas rokaju iz onog gradica i preko one rijeke i mi govorimo 13 90-ci de idi scoutaj, makar obasjaj par njih da znamo gdje su barem tacno i otprilike koliko ih ima.

Kad ce ti lik u chatu:'' I'm not scout, why should I go scout''.    

Prva reakcija je bila {#} pa onda {#} pa jos malo {#} 

I bas sa sinoc rpimjetio vecina poraza je bila zbog losih scoutova u mojim ekipama i zadovoljavajuce dobrih scouta u protivnickim, kod njih ljudi nas fino obasjaju, ljudi krenu pucat po nama i ubijat nas, a nasi kempaju negdje u nekakvom grmu iza svih nas {#}

Sinoc od jedno 30 partija mislim da sam pobijedio u 5 {#}

Skoro sam ganjao 49,5% pobjeda, a sada cu morati ganjati ako ovako nastavi 48,5% {#}

Izgleda da samo kod mene povecanje eff, dmga, xp-a rezultira smanjenjem pobjeda {#}

http://wotlabs.net/eu/player/drvicko 

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 9:14 (Dr. Vicko).

0 0 hvala 0
15 godina
Dr. Vicko kaže...

Sinoc ja u AMX 50 120 na Prokhorovki, pretezno tier 9 i par 10 u timovima i kod nas ima AMX 13 90. I sada popelo se nas par na brdo mi smo donji dio mape i konstantno nas rokaju iz onog gradica i preko one rijeke i mi govorimo 13 90-ci de idi scoutaj, makar obasjaj par njih da znamo gdje su barem tacno i otprilike koliko ih ima.

Kad ce ti lik u chatu:'' I'm not scout, why should I go scout''.    

Prva reakcija je bila {#} pa onda {#} pa jos malo {#} 

I bas sa sinoc rpimjetio vecina poraza je bila zbog losih scoutova u mojim ekipama i zadovoljavajuce dobrih scouta u protivnickim, kod njih ljudi nas fino obasjaju, ljudi krenu pucat po nama i ubijat nas, a nasi kempaju negdje u nekakvom grmu iza svih nas {#}

Sinoc od jedno 30 partija mislim da sam pobijedio u 5 {#}

Skoro sam ganjao 49,5% pobjeda, a sada cu morati ganjati ako ovako nastavi 48,5% {#}

Izgleda da samo kod mene povecanje eff, dmga, xp-a rezultira smanjenjem pobjeda {#}

http://wotlabs.net/eu/player/drvicko 

nikak mi nije jasno kako mozes imati tako uzasni win rate...

i da nije ni eff nesto bajan pa nemozes ni vise ocekivati, a i jedan razlog je tvoj survival rate koji je uzasan, nemozes krepati i ocekivati da ce te neko carry...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Može li se prominit nick u wot-a?

01001010011001010110001001100101011011010010000001101111011011100110111101100111001000000111010001101011011011110010000001110000011100100110010101110110011011110110010001101001
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...

i da nije ni eff nesto bajan pa nemozes ni vise ocekivati, a i jedan razlog je tvoj survival rate koji je uzasan, nemozes krepati i ocekivati da ce te neko carry...

A kako ocekivati da prezivis kad u pola partija budem na onoj strani gdje nas je par i jos i tih par se ili povuku ili krepaju istom brzinom kao i ja {#}

A jbg ne mozemo svi biti kao ti, ipak je vecina ljudi na serveru ovakva kao ja {#}

Def sam batalio ganjanje ove statistike, ne isplati se i ubija svu zabavu {#}

17 godina
kivic15 kaže...

Može li se prominit nick u wot-a?

Može, 2500 golda

15 godina
Dr. Vicko kaže...
Intel&ATI kaže...

A kako ocekivati da prezivis kad u pola partija budem na onoj strani gdje nas je par i jos i tih par se ili povuku ili krepaju istom brzinom kao i ja {#}

A jbg ne mozemo svi biti kao ti, ipak je vecina ljudi na serveru ovakva kao ja {#}

Def sam batalio ganjanje ove statistike, ne isplati se i ubija svu zabavu {#}

cuj ni ja ne ganjam statistiku nego igram najbolje sto mogu, a statistika je posljedica...

imas 8k borbi i po postovima na forumu se vidi da znas o cemu pricas, izgleda da fali prakse {#}

ili ono sto znas bas ne primjenjujes...

17 godina
Intel&ATI kaže...

cuj ni ja ne ganjam statistiku nego igram najbolje sto mogu, a statistika je posljedica...

imas 8k borbi i po postovima na forumu se vidi da znas o cemu pricas, izgleda da fali prakse {#}

I ono malo strpljenja sto imam ubiju saigraci u prvih par partija pa sve ode u 3 pm {#}

Vazno je ucestovati {#}

17 godina
moderator
Dr. Vicko kaže...

Zato mene ide u Aufkl. Panteru :D

60% WR i 1900 eff.

Neki dan, Malinovka, odjurio sam naprijed u grm a imam dvogled, a još je i neki AMX radio half court scouting, obasjali smo sve u bazi, komentar IS-a u chatu je bio: Fuck this.

Laka pobjeda kad smo ubili par njih odmah na početku.

17 godina
World of Tanks

S obzirom da sam krenuo grindati prema E50M i trenutno sam na Pantheru 1.

Imam sve kupljeno na njemu osim najjačeg topa.

Molim preporuku za Equipment i prvi skill na posadi.

hvala {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Dr. Vicko kaže...
Intel&ATI kaže...

I ono malo strpljenja sto imam ubiju saigraci u prvih par partija pa sve ode u 3 pm {#}

Vazno je ucestovati {#}

pa da, svako igra ima drukciji playstyle i bitno je da tebi odgovara...

{#}

uglavnom evo malo reklame {#}

ako neko zeli gledati najbolji hellcat gameplay na eu serveru, a i šire {#} (platooniramo redovito pa na streamu imate prilike i vidjeti mene na djelu {#} kako se abusea igra u hellcatzima  )

schedule: danas streama od 16:00 - kasnih jutarnjih sati {#}

ako imate twitch nece skoditi da kliknete follow button i podrzete kolegu

http://www.twitch.tv/embryonicjourney/profile/pastBroadcasts

game abusing game abusing
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 10:21 (Intel&ATI).
13 godina
neaktivan
Ziga kaže...

hvala {#}

Stavi mu vent,ramer i mrežu(gun drive ne jer brzo cilja,a mozes stavit cak i optike).Vertikala ti ne treba jer nisi bas flanker i dosta brz,a u ostalom je sniper.

Obavezno ide 6.sense,kamuflaze i ono protiv ammo racka,a kasnije kako oces{#}

12 godina
neaktivan
Ziga kaže...

hvala {#}

Osobno sam koristio rammer+vent+binoc (umjesto ovog mozes coated optic stavit ako igras agresivnije)

Za posadu  prvi skill je bio repair (logicno) i sixth sens za commander, drugi BIA svi, treci biraj.

play2much
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 11:07 (fanaticni gejmer).
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

hvala {#}

Igraj sa l100 topom,ne sa kratkim 8.8.Snajpaj,snajpaj i snajpaj.Od equipmenta rammer ide uvijek na sve.Za skill,prvo repair onda pretreniraš na drugo.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
12 godina
odjavljen
World of Tanks

Drugu polovicu partije sam imao onaj neugodan osjećaj kao da igram sam protiv cijeloga svijeta! Nikako kraja protivničkim tenkovima... Ali uspio sam nekako, jednog po jednog, podavio sam ih sve!

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 12:23 (harrothar).
Moj PC  
16 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Koji top koristiš?

Imam t1 već neko vrijeme i nikako mi neide sa njime{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ziga kaže...

hvala {#}

Vulgar Display Of Power
14 godina
fanaticni gejmer kaže...
Stolnik kaže...

Imam replay, ako zelis upload-am ga :)

moze, ako nije problem. osobno muku mucim s ovim tenkom i volim pogledat kako ga drugi igraju.

Damn, uopce nisam znao da mi snimanje bitke nije ukljuceno :( Mislio sam da kad instaliras WOT da je to automatski ukljuceno ( prije par dana sam napravio reinstall ), ali nije sry :(

1969 Dodge Charger R/T
17 godina
World of Tanks

Već par game-ova s ovim ide loše, radim dmg al ništa od pobjede, timovi su smeće... evo zadnja od maloprije, ovo je na Himmelsdorfu standardna... gle samo koliko dmg-a rade frajeri... a kamoli tek razlika u xp-u... da je ovo bio win, možda sam imao kakve šanse u onom XP TD contestu :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 20:08 (Unimatrix 007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
bornasepic kaže...

Koji top koristiš?

Imam t1 već neko vrijeme i nikako mi neide sa njime{#}

Zadnji top naravno, jer ima najveću penetraciju i štetu.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Do sada najdraza Ace medalja

1 1 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Croppanje slika na ovom forumu je izgleda postao secret art samo za odabrane, jer ostalima je kao science fiction očito....

Moj PC  
19 1 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo jedna odlična partija s tenkom kojeg inače mrzim{#}. Srećom sam prije pogodio t 26 nego on mene{#}.

Frka85
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Barquero kaže...
mihi999 kaže...

2. Eh da jel mozda kolko xp-a treba za istrazit sve t10 tenkove, td-ove i arty najkracim mogucim putem? Znaci preskakanje sa grane na granu...probao sam na test serveru al mi ne odgovara to sto je tamo istrazeno i koliko je xp-a ulozeno.

2. možeš izračunati ovdje http://www.wotdb.info/#country=ussr

Ako nekog zanima, prosjecno treba 950k xp-a za full istazivanje po t10-ki.  Znaci 27x950k=25650000 xp za istrazivanj. S time da nisam uzeo u obzir najkraci moguci put. Mislim da se moze usparat barem 1-2 millijuna xp-a + free xp ako ce se koristit.

Znaci ako bi se samo grindali tenkovi trebalo bi oko 35k borbi da se istraze trenutno dostupni tenkovi nekom prosjecnom igracu.

The_God_Of_The_Gods
12 godina
neaktivan
World of Tanks

I kad istrazi sve t10, shvati da je izgubio pola zivota. btw zabava je na t5-t8

play2much
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

pa ovo je više smiješno,od kud se kote ovi igrači koji imaju IX,X pa i VIII tier tenkove?pa ti nemaju blage veze o igri i samo kvare cijelokupnu igru,sad npr.igram Mines jedan tier VIII,četri tiera IX i jedan X na kraju partije 0 štete!!!pa od kud su došli do takvih tenkova???

točno bi trebali napraviti dva severa i na jedan sve koji imaju najmanje 5000bitki i win rate 50% ili više,a ostale na drugi server,jer ovo više nije za igrati!o zvukovima da ne pričam,pa ti rusi su sposobni samo lovu uzeti,a o poboljšanjima igre ni govora,mislim da im bude sve to kroz neko vrijeme došlo na naplatu...

sutra opet k doktoru po tablete za živce{#}{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina

Ma to oni kupe korisnički račun sa T9 i 10 tenkovima i igraju, a pošto su tek počeli igrati - nemaju pojma. Meni je igra lagano dosadila, pa je ne igram već neko vrijeme, odnosno jedino odigram malo test.

I onda sam se sjetio jedne igre koju sam igrao prije par godina i prvo se nisam mogao sjetiti naziva, ali na kraju sam je uspio naći i evo igram je već par dana. A to vam je igra Scorched3D.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

U subotu, 20.07. u 16:00h igra se Hrvatski ESL 1na1 Heavy Tanks kup.
Otvoreno je za 64 natjecatelja s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 5,000 WoT gold
2. 3,500 WoT gold
3. 2,500 WoT gold
4. 1,500 WoT gold
5-8. 500 WoT gold
Objava: http://www.esl.eu/hr/wot/news/225783/
Prijava: www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_cup09/signup/
Pravila: www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_cup09/leagueinfo/

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Čitam "Battle Mechanics" koji zapravo nisam nikad ni pogledao i mogu reći da sam ostao začuđen detaljnošću uputa i kompleksnosti ove igre. Čovječe, pa ovo je prava znanost! Oni su napravili znanost od ove igre.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.7.2013 23:10 (Izzy).
Moj PC  
6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice