Imam replay, ako zelis upload-am ga :)
moze, ako nije problem. osobno muku mucim s ovim tenkom i volim pogledat kako ga drugi igraju.
moze, ako nije problem. osobno muku mucim s ovim tenkom i volim pogledat kako ga drugi igraju.
2. Eh da jel mozda kolko xp-a treba za istrazit sve t10 tenkove, td-ove i arty najkracim mogucim putem? Znaci preskakanje sa grane na granu...probao sam na test serveru al mi ne odgovara to sto je tamo istrazeno i koliko je xp-a ulozeno.
2. možeš izračunati ovdje http://www.wotdb.info/#country=ussr
Sinoc ja u AMX 50 120 na Prokhorovki, pretezno tier 9 i par 10 u timovima i kod nas ima AMX 13 90. I sada popelo se nas par na brdo mi smo donji dio mape i konstantno nas rokaju iz onog gradica i preko one rijeke i mi govorimo 13 90-ci de idi scoutaj, makar obasjaj par njih da znamo gdje su barem tacno i otprilike koliko ih ima.
Kad ce ti lik u chatu:'' I'm not scout, why should I go scout''.
Prva reakcija je bila pa onda
pa jos malo
I bas sa sinoc rpimjetio vecina poraza je bila zbog losih scoutova u mojim ekipama i zadovoljavajuce dobrih scouta u protivnickim, kod njih ljudi nas fino obasjaju, ljudi krenu pucat po nama i ubijat nas, a nasi kempaju negdje u nekakvom grmu iza svih nas
Sinoc od jedno 30 partija mislim da sam pobijedio u 5
Skoro sam ganjao 49,5% pobjeda, a sada cu morati ganjati ako ovako nastavi 48,5%
Izgleda da samo kod mene povecanje eff, dmga, xp-a rezultira smanjenjem pobjeda
http://wotlabs.net/eu/player/drvicko
Sinoc ja u AMX 50 120 na Prokhorovki, pretezno tier 9 i par 10 u timovima i kod nas ima AMX 13 90. I sada popelo se nas par na brdo mi smo donji dio mape i konstantno nas rokaju iz onog gradica i preko one rijeke i mi govorimo 13 90-ci de idi scoutaj, makar obasjaj par njih da znamo gdje su barem tacno i otprilike koliko ih ima.
Kad ce ti lik u chatu:'' I'm not scout, why should I go scout''.
Prva reakcija je bila pa onda
pa jos malo
I bas sa sinoc rpimjetio vecina poraza je bila zbog losih scoutova u mojim ekipama i zadovoljavajuce dobrih scouta u protivnickim, kod njih ljudi nas fino obasjaju, ljudi krenu pucat po nama i ubijat nas, a nasi kempaju negdje u nekakvom grmu iza svih nas
Sinoc od jedno 30 partija mislim da sam pobijedio u 5
Skoro sam ganjao 49,5% pobjeda, a sada cu morati ganjati ako ovako nastavi 48,5%
Izgleda da samo kod mene povecanje eff, dmga, xp-a rezultira smanjenjem pobjeda
http://wotlabs.net/eu/player/drvicko
nikak mi nije jasno kako mozes imati tako uzasni win rate...
i da nije ni eff nesto bajan pa nemozes ni vise ocekivati, a i jedan razlog je tvoj survival rate koji je uzasan, nemozes krepati i ocekivati da ce te neko carry...
Može li se prominit nick u wot-a?
i da nije ni eff nesto bajan pa nemozes ni vise ocekivati, a i jedan razlog je tvoj survival rate koji je uzasan, nemozes krepati i ocekivati da ce te neko carry...
A kako ocekivati da prezivis kad u pola partija budem na onoj strani gdje nas je par i jos i tih par se ili povuku ili krepaju istom brzinom kao i ja
A jbg ne mozemo svi biti kao ti, ipak je vecina ljudi na serveru ovakva kao ja
Def sam batalio ganjanje ove statistike, ne isplati se i ubija svu zabavu
Može li se prominit nick u wot-a?
Može, 2500 golda
A kako ocekivati da prezivis kad u pola partija budem na onoj strani gdje nas je par i jos i tih par se ili povuku ili krepaju istom brzinom kao i ja
A jbg ne mozemo svi biti kao ti, ipak je vecina ljudi na serveru ovakva kao ja
Def sam batalio ganjanje ove statistike, ne isplati se i ubija svu zabavu
cuj ni ja ne ganjam statistiku nego igram najbolje sto mogu, a statistika je posljedica...
imas 8k borbi i po postovima na forumu se vidi da znas o cemu pricas, izgleda da fali prakse
ili ono sto znas bas ne primjenjujes...
cuj ni ja ne ganjam statistiku nego igram najbolje sto mogu, a statistika je posljedica...
imas 8k borbi i po postovima na forumu se vidi da znas o cemu pricas, izgleda da fali prakse
I ono malo strpljenja sto imam ubiju saigraci u prvih par partija pa sve ode u 3 pm
Vazno je ucestovati
Zato mene ide u Aufkl. Panteru :D
60% WR i 1900 eff.
Neki dan, Malinovka, odjurio sam naprijed u grm a imam dvogled, a još je i neki AMX radio half court scouting, obasjali smo sve u bazi, komentar IS-a u chatu je bio: Fuck this.
Laka pobjeda kad smo ubili par njih odmah na početku.
S obzirom da sam krenuo grindati prema E50M i trenutno sam na Pantheru 1.
Imam sve kupljeno na njemu osim najjačeg topa.
Molim preporuku za Equipment i prvi skill na posadi.
hvala
I ono malo strpljenja sto imam ubiju saigraci u prvih par partija pa sve ode u 3 pm
Vazno je ucestovati
pa da, svako igra ima drukciji playstyle i bitno je da tebi odgovara...
uglavnom evo malo reklame
ako neko zeli gledati najbolji hellcat gameplay na eu serveru, a i šire (platooniramo redovito pa na streamu imate prilike i vidjeti mene na djelu
kako se abusea igra u hellcatzima )
schedule: danas streama od 16:00 - kasnih jutarnjih sati
ako imate twitch nece skoditi da kliknete follow button i podrzete kolegu
http://www.twitch.tv/embryonicjourney/profile/pastBroadcasts
hvala
Stavi mu vent,ramer i mrežu(gun drive ne jer brzo cilja,a mozes stavit cak i optike).Vertikala ti ne treba jer nisi bas flanker i dosta brz,a u ostalom je sniper.
Obavezno ide 6.sense,kamuflaze i ono protiv ammo racka,a kasnije kako oces
hvala
Osobno sam koristio rammer+vent+binoc (umjesto ovog mozes coated optic stavit ako igras agresivnije)
Za posadu prvi skill je bio repair (logicno) i sixth sens za commander, drugi BIA svi, treci biraj.
hvala
Igraj sa l100 topom,ne sa kratkim 8.8.Snajpaj,snajpaj i snajpaj.Od equipmenta rammer ide uvijek na sve.Za skill,prvo repair onda pretreniraš na drugo.
Koji top koristiš?
Imam t1 već neko vrijeme i nikako mi neide sa njime
Damn, uopce nisam znao da mi snimanje bitke nije ukljuceno :( Mislio sam da kad instaliras WOT da je to automatski ukljuceno ( prije par dana sam napravio reinstall ), ali nije sry :(
Već par game-ova s ovim ide loše, radim dmg al ništa od pobjede, timovi su smeće... evo zadnja od maloprije, ovo je na Himmelsdorfu standardna... gle samo koliko dmg-a rade frajeri... a kamoli tek razlika u xp-u... da je ovo bio win, možda sam imao kakve šanse u onom XP TD contestu :(
Koji top koristiš?
Imam t1 već neko vrijeme i nikako mi neide sa njime
Zadnji top naravno, jer ima najveću penetraciju i štetu.
Croppanje slika na ovom forumu je izgleda postao secret art samo za odabrane, jer ostalima je kao science fiction očito....
2. Eh da jel mozda kolko xp-a treba za istrazit sve t10 tenkove, td-ove i arty najkracim mogucim putem? Znaci preskakanje sa grane na granu...probao sam na test serveru al mi ne odgovara to sto je tamo istrazeno i koliko je xp-a ulozeno.
2. možeš izračunati ovdje http://www.wotdb.info/#country=ussr
Ako nekog zanima, prosjecno treba 950k xp-a za full istazivanje po t10-ki. Znaci 27x950k=25650000 xp za istrazivanj. S time da nisam uzeo u obzir najkraci moguci put. Mislim da se moze usparat barem 1-2 millijuna xp-a + free xp ako ce se koristit.
Znaci ako bi se samo grindali tenkovi trebalo bi oko 35k borbi da se istraze trenutno dostupni tenkovi nekom prosjecnom igracu.
I kad istrazi sve t10, shvati da je izgubio pola zivota. btw zabava je na t5-t8
pa ovo je više smiješno,od kud se kote ovi igrači koji imaju IX,X pa i VIII tier tenkove?pa ti nemaju blage veze o igri i samo kvare cijelokupnu igru,sad npr.igram Mines jedan tier VIII,četri tiera IX i jedan X na kraju partije 0 štete!!!pa od kud su došli do takvih tenkova???
točno bi trebali napraviti dva severa i na jedan sve koji imaju najmanje 5000bitki i win rate 50% ili više,a ostale na drugi server,jer ovo više nije za igrati!o zvukovima da ne pričam,pa ti rusi su sposobni samo lovu uzeti,a o poboljšanjima igre ni govora,mislim da im bude sve to kroz neko vrijeme došlo na naplatu...
sutra opet k doktoru po tablete za živce
Ma to oni kupe korisnički račun sa T9 i 10 tenkovima i igraju, a pošto su tek počeli igrati - nemaju pojma. Meni je igra lagano dosadila, pa je ne igram već neko vrijeme, odnosno jedino odigram malo test.
I onda sam se sjetio jedne igre koju sam igrao prije par godina i prvo se nisam mogao sjetiti naziva, ali na kraju sam je uspio naći i evo igram je već par dana. A to vam je igra Scorched3D.
U subotu, 20.07. u 16:00h igra se Hrvatski ESL 1na1 Heavy Tanks kup.
Otvoreno je za 64 natjecatelja s time da će se broj povećati ukoliko dođe do velikog broja prijava, igra se single elimination.
Nagrade:
1. 5,000 WoT gold
2. 3,500 WoT gold
3. 2,500 WoT gold
4. 1,500 WoT gold
5-8. 500 WoT gold
Objava: http://www.esl.eu/hr/wot/news/225783/
Prijava: www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_cup09/signup/
Pravila: www.esl.eu/hr/wot/1on1/heavy_cup09/leagueinfo/
Čitam "Battle Mechanics" koji zapravo nisam nikad ni pogledao i mogu reći da sam ostao začuđen detaljnošću uputa i kompleksnosti ove igre. Čovječe, pa ovo je prava znanost! Oni su napravili znanost od ove igre.