World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.063.999
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

Novi rekord s tim tenkom...

10 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Kada će oni konačno podijeliti nagrade za birthday card contest?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
Oly_E3 kaže...

Jučer stigao T110E5 u garažu :D Sad sljedeće za što grindam je T110E4 (logičan slijed jel :P), fali mi još 30.000 expa

bravo, cestitam {#} thumbs up

ma wtf, 2TU {#} two thumbs up

...ali, prevarili su te, dobio si model direktno iz tvornice nije ni polakiran,a mogo je bit npr. metalik plavi sa crveno-bijelim prugicama...{#}

zali se i priprijeti im nek ti posalju nekog da ga polakira, inace ces im *****{#} u glavu !

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
12 godina
protjeran
World of Tanks

Vikendom je nemoguće igrati....koja hrpa budala.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Obožavam kad se uspijem probit kroz neprijateljske linije i scoutat/pobit 5 tier VII/VIII artiljerija {#}

WordPress ❤

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Obožavam kad se uspijem probit kroz neprijateljske linije i scoutat/pobit 5 tier VII/VIII artiljerija {#}

A tko te to naučio??? {#}

AMD---ATI
14 godina
dejvis kaže...
OriginalEXE kaže...

{#}

WordPress ❤
16 godina
rappy kaže...

Imam pitanje kakav je T28 prot. Sad ga trebam kupit pa me zanima, ko ima sa njim iskustva dobre i loše mane na njemu.

odličan tenk! istina, jako spor, ali dobro se namjestiš i dereš iz pozadine s odličnim topom!

14 godina
World of Tanks

Konacno Ace Tanker s T32 {#}

Victory!

Map: ErlenbergDate: 26. svibnja 2013. 18:14:58

Vehicle: T32Exp: 2.127 + Credits: 72.486

Achievements: : Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

PoZz;

Danas kupio Kv-2 i istrazio mu howitzera,brutala od tenka,tako je zabavno  igrat s njim,više sliči na zgradu nego na tenka,,btw koristin HEAT pa kad mi dođe T6 one shootanga.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
dejvis kaže...
OriginalEXE kaže...

Hoće netko mene naučit? kad god igram scouta (rijetko, pa zato sucksam) mogu samo pasivno scoutat, šanse da dođem do artya su gotovo nikakve, uvijek netko pazi i skine me... Uglavnom mislim na AMX 12t kad kažem scout...

13 godina
protjeran

Kad dodes kod nas naucit ces a i ja cu te naucit...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
13 godina
neaktivan
World of Tanks

let iznad Pearl Rivera :)

9 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

U prvi trenutak sam pomislio da sam zabunom otvorio temu "War Thunder" {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.

7 0 hvala 0
15 godina
hoss kaže...

Znači ima bugova na novoj mapi? :P

Možeš poslikat kako?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
hoss kaže...

To se dogodi kad uliš votku u ruski rezervoar!

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
World of Tanks

Ja mogu sa elitnog tenka prebacit iskustvo samo uz gold ili kako ? 

Imam na onom lvlII elitnom tenku 900xp.a i treba mi da si kupim M6 jos kojih 5k pa da to ubrzam. Jel postoji nacin da prebacim ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ja mogu sa elitnog tenka prebacit iskustvo samo uz gold ili kako ? 

Imam na onom lvlII elitnom tenku 900xp.a i treba mi da si kupim M6 jos kojih 5k pa da to ubrzam. Jel postoji nacin da prebacim ?

Ne znam na koji elitni tenk misliš, no posada se ne može prebacivati među nacijama..

A prebacivanje u sljedeći tenk se vrši tako da kad tenk "istražiš" onda odeš u "personal file > Training / SKills" i tamo nađeš tenk

u koji ćeš ga prebaciti i pretreniraš... Ne moraš prebacivati goldima jer ti se za tako mali tier ne isplati. uz penale prebaci za kredite

i isto ponoviš za ostale članove posade

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Koliko vidim čovjek pita za prebacivanje expa sa full istraženog tenka na free exp...Da možeš samo uz gold po odnosu 1 gold je 25 expa...

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
malina22 kaže...

Koliko vidim čovjek pita za prebacivanje expa sa full istraženog tenka na free exp...Da možeš samo uz gold po odnosu 1 gold je 25 expa...

Moj bed, rano je, spavam..... da u pravu si {#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Zna netko sta je sa wot.eu neradi stranica, pise da nesto prave....

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
hoss kaže...

Znači ima bugova na novoj mapi? :P

Možeš poslikat kako?

Trebaš imati MS1 i neki veći tenk koji će te gurati. Dođeš na G5, tamo ima vodenica. Postaviš se kao da se pokušavaš zavući ispod. Tada te veci tenk gurne ispod vodenice. Po mogućnosti drži gas i lijevo. Nekad te samo izbaci van, a nekad preletišcijelu mapu. Jedan let mi je trajao 7-8 sec.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Rekord sa M4...

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo akcije sa moje strane:)

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Imao niz od 9 uzastopnih pobjeda, ne sjecam se kad mi se tako nesto desilo u skorije vrijeme {#}

Izgleda da danas siemke odmaraju {#}

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Moj PC  
17 0 hvala 3
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
dejvis kaže...
OriginalEXE kaže...

Hoće netko mene naučit? kad god igram scouta (rijetko, pa zato sucksam) mogu samo pasivno scoutat, šanse da dođem do artya su gotovo nikakve, uvijek netko pazi i skine me... Uglavnom mislim na AMX 12t kad kažem scout...

evo, pazi dobro nastava pocinje...

http://www.tazilon.net/{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
17 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Imao niz od 9 uzastopnih pobjeda, ne sjecam se kad mi se tako nesto desilo u skorije vrijeme {#}

Izgleda da danas siemke odmaraju {#}

ja isto trebam zapisati na kalendar,od 13 tenkova koje grindam 12 iz prve izduplal{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
13 godina
Erceg kaže...

Rekord sa M4...

replay?

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
13 godina
neaktivan
mejt kaže...

Malo akcije sa moje strane:)

odlična borba. ali zašto koristiš he? nemožeš probit sa ap ili?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice