- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kada će oni konačno podijeliti nagrade za birthday card contest?
Jučer stigao T110E5 u garažu :D Sad sljedeće za što grindam je T110E4 (logičan slijed jel :P), fali mi još 30.000 expa
bravo, cestitam thumbs up
ma wtf, 2TU two thumbs up
...ali, prevarili su te, dobio si model direktno iz tvornice nije ni polakiran,a mogo je bit npr. metalik plavi sa crveno-bijelim prugicama...
zali se i priprijeti im nek ti posalju nekog da ga polakira, inace ces im ***** u glavu !
Vikendom je nemoguće igrati....koja hrpa budala.
Obožavam kad se uspijem probit kroz neprijateljske linije i scoutat/pobit 5 tier VII/VIII artiljerija
A tko te to naučio???
Obožavam kad se uspijem probit kroz neprijateljske linije i scoutat/pobit 5 tier VII/VIII artiljerija
A tko te to naučio???
Imam pitanje kakav je T28 prot. Sad ga trebam kupit pa me zanima, ko ima sa njim iskustva dobre i loše mane na njemu.
odličan tenk! istina, jako spor, ali dobro se namjestiš i dereš iz pozadine s odličnim topom!
Konacno Ace Tanker s T32
Victory!
Map: ErlenbergDate: 26. svibnja 2013. 18:14:58
Vehicle: T32Exp: 2.127 + Credits: 72.486
Achievements: : Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"
PoZz;
Danas kupio Kv-2 i istrazio mu howitzera,brutala od tenka,tako je zabavno igrat s njim,više sliči na zgradu nego na tenka,,btw koristin HEAT pa kad mi dođe T6 one shootanga.
A tko te to naučio???
Hoće netko mene naučit? kad god igram scouta (rijetko, pa zato sucksam) mogu samo pasivno scoutat, šanse da dođem do artya su gotovo nikakve, uvijek netko pazi i skine me... Uglavnom mislim na AMX 12t kad kažem scout...
Kad dodes kod nas naucit ces a i ja cu te naucit...
U prvi trenutak sam pomislio da sam zabunom otvorio temu "War Thunder"
let iznad Pearl Rivera :)
Znači ima bugova na novoj mapi? :P
Možeš poslikat kako?
To se dogodi kad uliš votku u ruski rezervoar!
Ja mogu sa elitnog tenka prebacit iskustvo samo uz gold ili kako ?
Imam na onom lvlII elitnom tenku 900xp.a i treba mi da si kupim M6 jos kojih 5k pa da to ubrzam. Jel postoji nacin da prebacim ?
Ja mogu sa elitnog tenka prebacit iskustvo samo uz gold ili kako ?
Imam na onom lvlII elitnom tenku 900xp.a i treba mi da si kupim M6 jos kojih 5k pa da to ubrzam. Jel postoji nacin da prebacim ?
Ne znam na koji elitni tenk misliš, no posada se ne može prebacivati među nacijama..
A prebacivanje u sljedeći tenk se vrši tako da kad tenk "istražiš" onda odeš u "personal file > Training / SKills" i tamo nađeš tenk
u koji ćeš ga prebaciti i pretreniraš... Ne moraš prebacivati goldima jer ti se za tako mali tier ne isplati. uz penale prebaci za kredite
i isto ponoviš za ostale članove posade
Koliko vidim čovjek pita za prebacivanje expa sa full istraženog tenka na free exp...Da možeš samo uz gold po odnosu 1 gold je 25 expa...
Koliko vidim čovjek pita za prebacivanje expa sa full istraženog tenka na free exp...Da možeš samo uz gold po odnosu 1 gold je 25 expa...
Moj bed, rano je, spavam..... da u pravu si
Zna netko sta je sa wot.eu neradi stranica, pise da nesto prave....
Znači ima bugova na novoj mapi? :P
Možeš poslikat kako?
Trebaš imati MS1 i neki veći tenk koji će te gurati. Dođeš na G5, tamo ima vodenica. Postaviš se kao da se pokušavaš zavući ispod. Tada te veci tenk gurne ispod vodenice. Po mogućnosti drži gas i lijevo. Nekad te samo izbaci van, a nekad preletišcijelu mapu. Jedan let mi je trajao 7-8 sec.
A tko te to naučio???
Hoće netko mene naučit? kad god igram scouta (rijetko, pa zato sucksam) mogu samo pasivno scoutat, šanse da dođem do artya su gotovo nikakve, uvijek netko pazi i skine me... Uglavnom mislim na AMX 12t kad kažem scout...
evo, pazi dobro nastava pocinje...
Imao niz od 9 uzastopnih pobjeda, ne sjecam se kad mi se tako nesto desilo u skorije vrijeme
Izgleda da danas siemke odmaraju
ja isto trebam zapisati na kalendar,od 13 tenkova koje grindam 12 iz prve izduplal
Rekord sa M4...
replay?