World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.070.837
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja odgovorio na onaj upitnik i nakon dva dana mi stigao odgovor da mogu...nisam skidao nije mi se dalo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
malina22 kaže...
Ae_hr kaže...

Ako netko hoće kupiti acc nek mi se javi. Imam is7, is4, su14(otključan object), otključanog tigra II i 4740 golda na acc. Nisam ovo igrao skoro 1,5 godinu pa da tenkovi neleže neiskorišteni.

I da, kupac će imati pristup beti World of Warplanes-a.

Pa ko god aplicira dobije pristup WoW-u...

Vidiš to nisam znao. Kad sam ja dobio pristup nije bilo otvoreno za sve. Djelili su pozivnice za WoWp.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 13:53 (Ae_hr).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sam se isto prijavio za wowp ali ništa za sada...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Ma ja  i kolega već neko tražimo neki aktivan klan koji često  igra team company, a da nije toliko zatucan za CW jer nemam još tier 10 tenka, a  i baš me ne zanima CW više, koliko čujem, dosadni su, gold municija košta, a  i  igram bez premiuma pa nije zgodno bit u visokim tierovima... al klanovi u koje smo pokušali ući su nas svi odbili jer traže tier 10, a to me ne zanima...

Javi se u HEG mi smo za kompanije platoonanje i esl ,a CW ako nam se prdne al samo na par dana za opljačkat regije.

bitni su nam t8 tenkovi tu je zabava u kompanijama ... naravno ako si zainteresiran za ovakav oblik klana. pozz

17 godina
neaktivan
World of Tanks

..And Justice For All...{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne znam da li se samo meni događa, ali u svakoj bitci ima min 1 afk. Nekad i po 2-3....

2 1 hvala 0
15 godina
Zaja kaže...

Ovaj Jpze100 je point and click s gold ammo...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
neaktivan

Da, opališ u amx 13 90, pa bude 0 dmg...... najbolja stvar u WOT-u

13 godina
World of Tanks

Pazite ovo . 15:0 hahahahah 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...
Zaja kaže...

Ovaj Jpze100 je point and click s gold ammo...

Kad vidiš kakvi su mu suigrači...Božesačuvaj

Kad vidiš kako ga protivnici ne mogu ubit ili ga gađaju negdje bezveze...Božesačuvaj

16 godina
neaktivan
quickr kaže...

koliku zaradu prosječno nose prem. tenkovi? da li zarada ovisi o tome da li dobili (plus) ili izgubili (minus) ili si uvijek u plusu? i koji bi bio najbolji prem. tenk ili mi je svejedno koji uzmem?

uvijek si u plusu i ako crkneš odmah na početku. Među najboljim odnosno najpopularnijim premium tenkovima su super pershing i lowe

16 godina
neaktivan
zeroname kaže...
quickr kaže...

koliku zaradu prosječno nose prem. tenkovi? da li zarada ovisi o tome da li dobili (plus) ili izgubili (minus) ili si uvijek u plusu? i koji bi bio najbolji prem. tenk ili mi je svejedno koji uzmem?

uvijek si u plusu i ako crkneš odmah na početku. Među najboljim odnosno najpopularnijim premium tenkovima su super pershing i lowe

Ma lowe je davno bio popularan, danas bas i nebi rekao pogotovo jer je preskup za ono sto nudi. Jedine dobre stvari kod tog tenka je top, mantlet i view range.

WoT: GuntherPrien
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam dobru i lošu vijest.

Slučajno sam prodao m103:{#}{#}{#}{#}{#}

Dobra vijest:

Kupio sam tigera p-koji je tako brutalan da mi pomalo i nije žao.Prva bitka,imao sam sve stock osim motora i radia,napravio dva killa i 1500+ damagea.Do sada sam tako dobru prvu bitku imao samo u t29 koji mi je omiljeni tenk,afaik.prvi dan u 8 bitki 9 killova,a još ni kupolu nisam upgradeao.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja jucer zavrsio grind sa tigrom p, znaci otkljucan je vk4*** i ferdo sto je vise od 200k exp, grdosina mi se svidila i bila j zabavna posebno u gradskim mapam kad izviris sa trupom i uzivas u orkestru bounceva, al ipak ce morat iz garaze :(

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni su najaci bili likovi koji izvire s tiger p a ja ih cekam sa isu-152 frajer me pogodi i sakrije se ja ga i dalje cekam drugi put izleti opet, samo sa kupolom, ja ga probijem u kupolu 890hp opa, ono frajer cijelu partiju nesmije maknut sa mijesta haha.

Rappy
12 godina
neaktivan
rappy kaže...

Meni su najaci bili likovi koji izvire s tiger p a ja ih cekam sa isu-152 frajer me pogodi i sakrije se ja ga i dalje cekam drugi put izleti opet, samo sa kupolom, ja ga probijem u kupolu 890hp opa, ono frajer cijelu partiju nesmije maknut sa mijesta haha.

Znaci ti si bia taj seronja sa isuom :P

15 godina
g12356 kaže...

Dobra vijest:

Kupio sam tigera p-koji je tako brutalan da mi pomalo i nije žao.Prva bitka,imao sam sve stock osim motora i radia,napravio dva killa i 1500+ damagea.Do sada sam tako dobru prvu bitku imao samo u t29 koji mi je omiljeni tenk,afaik.prvi dan u 8 bitki 9 killova,a još ni kupolu nisam upgradeao.

kaj nije nedavno pisal dedaa tj gunter prien da se moze pisat mejl na support pa ti vrate tenk koji si slucajno prodal, nemora bit prem tenk, i da samo moras imat na acc para kolko si dobil od prodaje i slot?

probaj to...m103 nije za bacit{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje Siemka kto PL? Witam, moin, s.a.-a.s., pozz,bla bla bla
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...
g12356 kaže...

Dobra vijest:

kaj nije nedavno pisal dedaa tj gunter prien da se moze pisat mejl na support pa ti vrate tenk koji si slucajno prodal, nemora bit prem tenk, i da samo moras imat na acc para kolko si dobil od prodaje i slot?

probaj to...m103 nije za bacit{#}

Zapravo sam googlao i rezultat je bio da to nemogu,i da su to rijetke iznimke čak i za premium tenkove.A i velim,od tih para sam kupio tigera p.

Pa neka mi netko pošalje link na lmgtfy da dobim slom živaca.

13 godina
World of Tanks

ekipo molim pomoc...

ako netko ima vec t 44 medium tenk.....

u nedoumici sam dal da potrosim exp na zadnji motor ...

jel ima uopce smisla uzimati...

hvala na pomoci

0 0 hvala 0
16 godina

Uzmi zadnji motor. Taj tenk ima slab oklop, tako da ti je potrebna brzina da možeš napadati s bokova i povlačiti se kada za to bude potrebe.

16 godina
World of Tanks

Vezano za povratak tenkova,koliko ja znam mogu ti vratiti samo premium tenk i to nisu iznimke već jedan premium tenk po accauntu,sa time da moraš imati slobodno garažno mjesto i onoliko kredita koliko si dobio za taj tenk koji si prodao.

\m/ \m/
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Samo premium se moze vratiti, jedan po accountu.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/249499-lets-share-list-of-changes-in-version-086-compared-to-version-085-supertest/#top 

Kako njima ovo ima smisla selit AMX 105 AM i Grille-a u tier 5, dok kod amera M41 ostaje tamo... jedan AMX 105 se ne može mjeriti sa M41....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Danas igrao na zvjeri od kompa: igra max sve postavke na telki 82" iskoristivost procesora 50% grafičke 50% ful HD rezolucija sličica 35 do 50fps SSD disk igra stvarno nije baš optimizirana doduše sve ide glatko grafika izgleda lijepo.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hummer0 kaže...

Danas igrao na zvjeri od kompa: igra max sve postavke na telki 82" iskoristivost procesora 50% grafičke 50% ful HD rezolucija sličica 35 do 50fps SSD disk igra stvarno nije baš optimizirana doduše sve ide glatko grafika izgleda lijepo.

ja sam sa i7 3632 i hd 7670hd i 6gb rama zavrtio na telki ne znam koliko " ali velika igrao i na max detaljima je bilo super ali sa rezolucijom 720p a na hd malkice stekalo ali dalo se igrati iako mi vise pase imati laptop pred sobom, stvar navike.. ali sta se tice optimiziranosti igre, ima sigurno par njih u wargamingu sta su to zafusali i prave se tulavi oko popravljanja toga.. kao da je igra namjenjena da se igra na medium postavkama na svemu sta je prosjecna konfa ili bolja.. :P

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
15 godina
mihaeeel kaže...
hummer0 kaže...

ja sam sa i7 3632 i hd 7670hd i 6gb rama zavrtio na telki ne znam koliko " ali velika igrao i na max detaljima je bilo super ali sa rezolucijom 720p a na hd malkice stekalo ali dalo se igrati iako mi vise pase imati laptop pred sobom, stvar navike.. ali sta se tice optimiziranosti igre, ima sigurno par njih u wargamingu sta su to zafusali i prave se tulavi oko popravljanja toga.. kao da je igra namjenjena da se igra na medium postavkama na svemu sta je prosjecna konfa ili bolja.. :P

Ima jedna slika:

A pošto znate otkud su programeri onda znate kak funkcionira to, obično su daleko iza te granice...

Programeri Programeri
The_God_Of_The_Gods
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 0:35 (mihi999).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jučer stigao T110E5 u garažu :D Sad sljedeće za što grindam je T110E4 (logičan slijed jel :P), fali mi još 30.000 expa

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 8GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | Corsair F60 SSD | Corsair HX850W | CM-690 | + | HP Envy 17 | Intel Core i7 2630QM @ 2GHz | 6GB DDR3 | Intel 330 60GB SSD | AMD HD 6850M |
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam pitanje kakav je T28 prot. Sad ga trebam kupit pa me zanima, ko ima sa njim iskustva dobre i loše mane na njemu.

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
rappy kaže...

Imam pitanje kakav je T28 prot. Sad ga trebam kupit pa me zanima, ko ima sa njim iskustva dobre i loše mane na njemu.

Meni je bio odličan, bolji od T28. Ima dobar oklop, odličan top ali mana mu je SPOROST.

Frka85
15 godina
rappy kaže...

Ja ga trenutno imam. SPOR je, max brzina je 18. Dok dođeš do mjesta gdje se bitka odvija već bude i gotovo xd. Također njemu kupola se ne može okrenuti punih 360 tako da ako te netko flanka vjerojatno nečeš dugo živjeti. Meni fali još 15k bodova do zadnjeg topa. Ovaj 2. top i nije tako loš ali naravno uvijek može bolje. I kolko sam primjetio ljudi vole pucat gold po njemu, jer mene sprijeda probijaju sa svakakvih udaljenosti na svim mogućim mjestima prednjeg oklopa, što mi je čudno jer mu je navodno prednji oklop odličan. Ali nije loš na kraju, top ima relativno brz reload (za drugi top pričam) i ciljanje je dosta brzo.

I naravno uvijek, ali uvijek se skloni  sa otvorenog jer artiljerija obožava T28. A još gore je to što t28 ima otvorenu kupolu zbog čega je jako podložan šteti od artiljerije.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice