ja umjesto optike koristim spall liner, jer se volim zabijati u ljude sa brzim tenkovima
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Par partija sa 105mm na Pattonu i odmah Ace Tanker
Dajte mi savjet (Patton tenkisti), dal da idem na turret ili motor? Da li mu motor daje puno više mobilnosti od ovog motora sa Pershinga? Ako je samo malo mobilniji, radije idem na turret zbog većeg rof-a, view range-a, traversa, izgleda
Mislim da sam prvo odvalio motor pa onda turret, nesječam se točno. U tom pattonu sam baš uživao, sad muku mučim s m48. m48 dobija brutalan mm, ogroman je: veči od američkih heavija, nije niti osobito brz, a i glavni forte m48-ogroman alfa tu više ne vrijedi... čudan neki tenk makar se polako privikavam. Prestao sam ga igrat na neka 2 tjedna od kad sam uzeo zadnji top (istao ko s ferdijem-grind me dotuče) i sad polako znaci života. Danas u 2 partije digo eff s 450 na 606 :P inače ne opterečujem se više s tim i sumnjam da ču s tim tenkom doči do nekog respektabilnog effa, odigrao partiju s drSchmerzom pa sam ga malo špijao ni on nema iznad 1000 s m48 i tak...
Ima li tko preporuke za premium tenk?Ne znam da li da uzmem T-14,T-25 ili Churchill III
Također,uzeo bih neke module za KT...već sam uzeo nabijač,mislio sam ventilaciju i gun drive ali možda bi bilo bolje CO2 jer se tenk često pali...mišljenja?
Ima li tko preporuke za premium tenk?Ne znam da li da uzmem T-14,T-25 ili Churchill III
Također,uzeo bih neke module za KT...već sam uzeo nabijač,mislio sam ventilaciju i gun drive ali možda bi bilo bolje CO2 jer se tenk često pali...mišljenja?
CO2 je za fuel tankove sto ti nece preventirati pozar, rusi imaju cyclone filter sto smanjuje sansu da se motor osteti za 50% ali jedino sto smanji sansu za pozar je onaj perk, preventive maintanence.
CO2 je za fuel tankove sto ti nece preventirati pozar, rusi imaju cyclone filter sto smanjuje sansu da se motor osteti za 50% ali jedino sto smanji sansu za pozar je onaj perk, preventive maintanence.
A to sam i mislio da je,nisam bio siguran...a ništa,onda ventilacija i gun drive
ako stavim opremu na KV-1S ocu li istu moci premjestiti kasnije na IS kad ga istrazim?
ako stavim opremu na KV-1S ocu li istu moci premjestiti kasnije na IS kad ga istrazim?
Da samo s goldima
Ovog ima samo u WOTu...
kako nešto veliko ko šleper, teško 190 tona može samo nestati iz vidokruga a nalazi se na 300 metara...
bem ti igru
Možda je bila magla,pa je slaba vidljivost.
imam sva 3 i church3 mi je možda najbolji (najviše sam partija odigrao sa njim i najači xp income ima valdja od svih premova) t14 bi mi bio 2 ako ne i prvi izbor premda je to možda radi zasićenja sa churchom.
s tim da ako ganjaš ruse definitivno church.3 zbog grindanja posada a t14 ako ganjaš po amerima.
kad bi se našli ja i t 14 nesjećam se kad me je uništo u čerčilu, jednostavno njegov brzi reload u masu slučaja nadoknadi slab dmg.
t25 mi je malo tromast, i jednostavno mi nije sjeo a pošto je medium mm ga uopće nemazi.
a živa je sramota što je prvi hevy njemac lowe lol a ostale nacije imaju do t5 barem jedng hevy tenka.
koji prem t5 tenk da uzmem? church 3 ili matilda bp ili t14? btw ako netko hoće 1000gold+3dana premium code prodajem za sitne pare
koji prem t5 tenk da uzmem? church 3 ili matilda bp ili t14? btw ako netko hoće 1000gold+3dana premium code prodajem za sitne pare
prodajem i ja, opalite TU/TD/hvala i dadnem vam link do alianwareovih kodova ;)
prodajem i ja, opalite TU/TD/hvala i dadnem vam link do alianwareovih kodova ;)
nisu alienware kodovi nego su kupljeni preko jedne stranice
http://www.alienwarearena.com/giveaway/world-of-tanks-starter-pack-giveaway-for-new-players-europe/
to je taj alien start pack, i vrijedi samo za nove igrače
i kod nije za početnike nego za več regane igrače
i kod nije za početnike nego za več regane igrače
Javi na inbox koliko love?
Da samo s goldima
i kaj da stavim na svog tenkica
Da samo s goldima
i kaj da stavim na svog tenkica
Rammer , vent i vert. stab mozda
Uh, jedna od najnapetijih borbi, ostala samo nas dvojica (Caernarvon) protiv 2 arty i jednog mediuma. Uspi sam riješit med, on jednu arty, i druga dok je bježala prema našoj bazi uspijem bez punog aima pogodit otprve
najgori tenk u igrici al :D
jedne od najboljih partija sam odigrao sa M3 leejem, meni dobar tenk