World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.071.005
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja umjesto optike koristim spall liner, jer se volim zabijati u ljude sa brzim tenkovima {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: World of Tanks
DrNasty kaže...

Par partija sa 105mm na Pattonu i odmah Ace Tanker {#}

Dajte mi savjet (Patton tenkisti), dal da idem na turret ili motor? Da li mu motor daje puno više mobilnosti od ovog motora sa Pershinga? Ako je samo malo mobilniji, radije idem na turret zbog većeg rof-a, view range-a, traversa, izgleda {#}

Mislim da sam prvo odvalio motor pa onda turret, nesječam se točno. U tom pattonu sam baš uživao, sad muku mučim s m48. m48 dobija brutalan mm, ogroman je: veči od američkih heavija, nije niti osobito brz, a i glavni forte m48-ogroman alfa tu više ne vrijedi... čudan neki tenk makar se polako privikavam. Prestao sam ga igrat na neka 2 tjedna od kad sam uzeo zadnji top (istao ko s ferdijem-grind me dotuče) i sad polako znaci života. Danas u 2 partije digo eff s 450 na 606 :P inače ne opterečujem se više s tim i sumnjam da ču s tim tenkom doči do nekog respektabilnog effa, odigrao partiju s drSchmerzom pa sam ga malo špijao ni on nema iznad 1000 s m48 i tak...

14 godina
World of Tanks

Ima li tko preporuke za premium tenk?Ne znam da li da uzmem T-14,T-25 ili Churchill III

Također,uzeo bih neke module za KT...već sam uzeo nabijač,mislio sam ventilaciju i gun drive ali možda bi bilo bolje CO2 jer se tenk često pali...mišljenja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ćoby kaže...

Ima li tko preporuke za premium tenk?Ne znam da li da uzmem T-14,T-25 ili Churchill III

Također,uzeo bih neke module za KT...već sam uzeo nabijač,mislio sam ventilaciju i gun drive ali možda bi bilo bolje CO2 jer se tenk često pali...mišljenja?

CO2 je za fuel tankove sto ti nece preventirati pozar, rusi imaju cyclone filter sto smanjuje sansu da se motor osteti za 50% ali jedino sto smanji sansu za pozar je onaj perk, preventive maintanence.

WoT: GuntherPrien
14 godina
dedaa kaže...
Ćoby kaže...

CO2 je za fuel tankove sto ti nece preventirati pozar, rusi imaju cyclone filter sto smanjuje sansu da se motor osteti za 50% ali jedino sto smanji sansu za pozar je onaj perk, preventive maintanence.

A to sam i mislio da je,nisam bio siguran...a ništa,onda ventilacija i gun drive

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ako stavim opremu na KV-1S ocu li istu moci premjestiti kasnije na IS kad ga istrazim?

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Siema

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ja111 kaže...

ako stavim opremu na KV-1S ocu li istu moci premjestiti kasnije na IS kad ga istrazim?

Da samo s goldima

16 godina
Ziga kaže...

Ovog ima samo u WOTu...

kako nešto veliko ko šleper, teško 190 tona može samo nestati iz vidokruga a nalazi se na 300 metara...

bem ti igru {#}

Možda je bila magla,pa je slaba vidljivost.{#}

\m/ \m/
12 godina
neaktivan
World of Tanks

imala je jedna zanimljiva parodija oko tog nestajanja tenkova na YT ali je nemogu sad nać, stavim ako nađem

EDIT evo ga :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 16:14 (Predator003).

10 0 hvala 0
17 godina
Ćoby kaže...

imam sva 3 i church3 mi je možda najbolji (najviše sam partija odigrao sa njim i najači xp income ima valdja od svih premova) t14 bi mi bio 2 ako ne i prvi izbor premda je to možda radi zasićenja sa churchom.

s tim da ako ganjaš ruse definitivno church.3 zbog grindanja posada a t14 ako ganjaš po amerima.

kad bi se našli ja i t 14 nesjećam se kad me je uništo u čerčilu, jednostavno njegov brzi reload u masu slučaja nadoknadi slab dmg.

t25 mi je malo tromast, i jednostavno mi nije sjeo a pošto je medium mm ga uopće nemazi.

a živa je sramota što je prvi hevy njemac lowe lol a ostale nacije imaju do t5 barem  jedng hevy tenka.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 23:34 (sokre).
14 godina
World of Tanks

Odlična partija sa Stuart-om, ekipa je lijepo surađivala sa mojim spotanjem.

WordPress ❤

1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Kad su svi navalili, onda im eto...da im poželim dobro došlicu {#}

Tigar mi se izmaknuo malo, gad jedan..nije ušao na vrata već je htio kroz prozor {#}

2 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nije Ace tanker, al je dobar X5 IMO {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

koji prem t5 tenk da uzmem? church 3 ili matilda bp ili t14? btw ako netko hoće 1000gold+3dana premium code prodajem za sitne pare

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Remzi kaže...

koji prem t5 tenk da uzmem? church 3 ili matilda bp ili t14? btw ako netko hoće 1000gold+3dana premium code prodajem za sitne pare

prodajem i ja, opalite TU/TD/hvala i dadnem vam link do alianwareovih kodova ;)

13 godina
Predator003 kaže...
Remzi kaže...

prodajem i ja, opalite TU/TD/hvala i dadnem vam link do alianwareovih kodova ;)

nisu alienware kodovi nego su kupljeni preko jedne stranice

15 godina
World of Tanks
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 20:14 (The Unforgiven).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Remzi kaže...

i kod nije za početnike nego za več regane igrače

14 godina
neaktivan
World of Tanks

također jedan dobar double

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 20:20 (gamer_101).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Remzi kaže...
Remzi kaže...

i kod nije za početnike nego za več regane igrače

Javi na inbox koliko love?

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
ja111 kaže...

Da samo s goldima

i kaj da stavim na svog tenkica

12 godina
neaktivan
ja111 kaže...
Ziga kaže...
ja111 kaže...

Da samo s goldima

i kaj da stavim na svog tenkica

Rammer , vent i vert. stab mozda

14 godina
neaktivan
World of Tanks

:D

Ava Karabatić - 'Ja i moj dečko svaki dan meditiramo, on meditira po pola sata, a ja sam malo lijena pa meditiram po 30 minuta'

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Uh, jedna od najnapetijih borbi, ostala samo nas dvojica (Caernarvon) protiv 2 arty i jednog mediuma. Uspi sam riješit med, on jednu arty, i druga dok je bježala prema našoj bazi uspijem bez punog aima pogodit otprve{#}

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.5.2013 23:26 (xhopeon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

jedna dobra :D

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Obožavam IS3, šta taj tenk sve može preživjet.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

šteta pa bio poraz

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

najgori tenk u igrici al :D

Ava Karabatić - 'Ja i moj dečko svaki dan meditiramo, on meditira po pola sata, a ja sam malo lijena pa meditiram po 30 minuta'
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.5.2013 10:50 (pingo18cro).

5 0 hvala 2
14 godina
pingo18cro kaže...

najgori tenk u igrici al :D

jedne od najboljih partija sam odigrao sa M3 leejem, meni dobar tenk {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice