upravo sam kupio T-25 ali ga vjerojatno necu stici dovoljno isprobati veceras
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakav je odnos prema pocetnicima u igri? Je li kasno za poceti sad? Neki savjeti za pocetak? Igra li nekoj na integrisanoj grafickoj?
Kakav je odnos prema pocetnicima u igri? Je li kasno za poceti sad? Neki savjeti za pocetak? Igra li nekoj na integrisanoj grafickoj?
zašto ne početi sada?
savjet; ne pucaj bezveze i izbjegavaj topove koji pucaju više puta odjednom, poslije je teško dignuti postotak pogodaka ako se u početku glupiraš
što se ostalog tiče, imaš super tutorijal kad kreneš igrat
Evo nakon 20-ak partija mogu reći da sam jako zadovoljan sa KV-5. Kad sam ga tek kupio, prve 2-3 partije sam bi malčice razočaran ali to je zato što nisam znao igrati s njim, sad je već dosta bolje i zarada šiba, u jako lošim partijama gdje ne napravim skoro ništa i odmah me ubiju dobijem oko 30k zarade, a kad se pošteno odigra zarada je dosta veća.
Sve u svemu, zadovoljan.
svi su izjednaceni samo ovisi o iskustvu igraca(naravno do 4 tiera i nije najljepse tako da znas a doci ces u 7 dana max ovisi koliko igras
ovako imas bonus codove za pocetnike na nekoj stranici netko ce ti dati link te kada budes radio acc morat ces stisnuti jednu kvacicu invite code i tamo ces to upisati
igram na laptopu koji ima intelovu hd 3000 i mogu igrati na najmanjim postavkama sa 30-45 fps ovisno o stazi ali ces imati cesto framedropove, pogotovo u grmlju
EDIT: evo linka napravis acc na alienwareu tu na linku te stisnes get key, a taj key upisi dok radis acc na world of tanksu (na slici cu ti pokazati gdje stisnuti)
savjet; ne pucaj bezveze i izbjegavaj topove koji pucaju više puta odjednom, poslije je teško dignuti postotak pogodaka ako se u početku glupiraš
Koga briga?
Ti topovi i ti tierovi su najzabavniji...;)
Koga briga?
Ti topovi i ti tierovi su najzabavniji...;)
a kažem jer neki klanovi gledaju statistiku tj pobjeda-poraza i postotak pogodaka. (ovo prvo pobjeda-poraza mi je totalna glupost što uopće postoji jer 1 igrač ne može puno napraviti ako je ostatak tima loš, al ajde)
šta reć, skoro 5k štete i izgubimo
http://i1126.photobucket.com/albums/l619/pinkskin/shot_531_zpsca0e255d.jpgPar partija sa 105mm na Pattonu i odmah Ace Tanker
Dajte mi savjet (Patton tenkisti), dal da idem na turret ili motor? Da li mu motor daje puno više mobilnosti od ovog motora sa Pershinga? Ako je samo malo mobilniji, radije idem na turret zbog većeg rof-a, view range-a, traversa, izgleda
Par partija sa 105mm na Pattonu i odmah Ace Tanker
Dajte mi savjet (Patton tenkisti), dal da idem na turret ili motor? Da li mu motor daje puno više mobilnosti od ovog motora sa Pershinga? Ako je samo malo mobilniji, radije idem na turret zbog većeg rof-a, view range-a, traversa, izgleda
Nato-Bagger ime od t50-2 u suprotnom timu
Meni nije jasno s E-50...nikako dobit Ace Tankera, a imam najviše bitki upravo s njom....damage, killovi, damage uppon spotting, nikako dobit Ace Tankera....a s ostalim tenkovima nikad bio problem...
Meni nije jasno s E-50...nikako dobit Ace Tankera, a imam najviše bitki upravo s njom....damage, killovi, damage uppon spotting, nikako dobit Ace Tankera....a s ostalim tenkovima nikad bio problem...
A jbg očito je neko još bolji. Ja sam ga istražio, ali nisam ga još kupio kakav je jel mekan ko Panther II istražio sam i M103 pa se dvoumim koji da kupim trenutno imam love za jedan.
A jbg očito je neko još bolji. Ja sam ga istražio, ali nisam ga još kupio kakav je jel mekan ko Panther II istražio sam i M103 pa se dvoumim koji da kupim trenutno imam love za jedan.
Odličan tenk...gušt igrat s njim. Win ratio mi je očajan jer sam ga usrao dok tenk još nije bio upgradean. To je muka živa. Bez zadnjeg motora se moraš igrat heavyja. Ali kad ga istražiš do kraja, ludnica. Nije mekan, bounca dosta, ali nekad je bio i bolji. Treba se znat nakosit s prednjim oklopom. Top je brutalica isto...dosta precizan, relativno brzo puca (kod mene 9.5 sek) i neloš damage. Heavyje treba znat gađat da bi ih se probilo. I da...dosta je težak tenk, tako da sa svojih 1200 konja rammanjem heavyja skineš i po 200 HPa (i sebi nažalost :P). Za manje tenkove neću niti pričat.
Sve u svemu, u početku katastrofa, kad ga istražiš odličan...zabavan, za razliku od čitave heavy linije....;)
Imaš li e50m?
Ne mislim da si loš igrač ali imaš loš win rate sa njime...Dapače,koliko sam skužio ti si dobar igrač.
Ja sam sa svojim t32(odličan tenk,možda najbolji t8 po mom mišljenju) dobio ace tankera tek negdje nakon 200 bitki,što je po mom mišljenju puno.
Ali 300 bitki nije puno sa nekim tenkom,probaj ti sa jednim tenkom imati 1500 bitki kao ja sa panzerom IV. :P
Bio i ostao meni glavni moneymaker već barem godinu i pol.
Imaš li e50m?
Ne mislim da si loš igrač ali imaš loš win rate sa njime...Dapače,koliko sam skužio ti si dobar igrač.
Ma nemam. Još 100k expa...lol
Ma nisam ja neki igrač, igram od bete (sa velikim prestancima), ali igram da se zabavim. Zato i igram mediume...fućka mi se za statistiku...:)
Još da ima bar top sa bar malo većim penetrationom...Sa tim topom na t32 se već mučiš da penetriraš,i nadaš se da ti ne dođe devetka ili desetka.A na m103 ako ti ne otkriju stranu ili lower plate odmah gas u rikverc sa tim topom.
E ovo se zove duplanje,kad je počelo biti tjesno pucalo se je malo one vruće shellove u velike debele tenkove.
Nakon četiri poraza moram i ja malo xp pokupit.
Jeli se meni čini,ili si svakome iz neprijateljskog tima uzeo po nešto healtha?
Svaka čast,mora da si mapu dvaput prošao.
E ovo se zove duplanje,kad je počelo biti tjesno pucalo se je malo one vruće shellove u velike debele tenkove.
Nakon četiri poraza moram i ja malo xp pokupit.
Jeli se meni čini,ili si svakome iz neprijateljskog tima uzeo po nešto healtha?
Svaka čast,mora da si mapu dvaput prošao.
Prošao sam po onom novom prolazu uz jezero i najprije počistio arty i onda nastavio za njima.Ova druga t54 je dosta pomogla na kraju.
Napokon ace tanker iako sam imao boljih partija od ove. Nekad mi ta ace medalja stvarno nije jasna.
Zavisi kome si nanio dmg. Ako su desetke, više se nagrađuje nego da si gađao osmice, mada si možda imao i više dmg-a u tim partijama.
Napokon ace tanker iako sam imao boljih partija od ove. Nekad mi ta ace medalja stvarno nije jasna.
Zavisi kome si nanio dmg. Ako su desetke, više se nagrađuje nego da si gađao osmice, mada si možda imao i više dmg-a u tim partijama.
Mastery Badge: Ace Tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.
Mrcina ovaj M103 obožavam ga... Imam 1. 120mm top i 2. kupolu... Šta će bit tek kad sjedne 2. 120mm ne znam :D
Mastery Badge: Ace Tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.
Ma da, može biti i da je neko tad nabio više xp-a nego ovih zadnjih 7 dana.
Mrcina ovaj M103 obožavam ga... Imam 1. 120mm top i 2. kupolu... Šta će bit tek kad sjedne 2. 120mm ne znam :D
Imam ga ja full upgrejdanog ali mi je dosadio, igram ga samo za x2. Najsmješnije je da sam 2nd class dobio sa onim 105mm topom, onda ništa, tek 1st class nedavno.
Hahaha i ja sam 2nd class dobio sa 105mm, teško je dobit master, a i 1st class, rokam po X-kama, borim se ono 1000 expa bez premiuma i nije dosta za 1st class barem. Sad sam se iskreno nadao dobiti master, ali da ipak previše killova sam ukrao drugim (vidio sam da imam priliku pobrat TG bonus pa reko e nećete vi killat :D) -.-" Ja sam jedva sa T32 dobio master a pišo krv u bitkama, na kraju uspio dobit master i to mi je full drago, jer je T32 odličan tenk... Meni treba podhitno T110E5 za klanske :D Jučer prvi put sa M103 igrao klansku gold pucao, ammorackao mausa :D