World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.422
|
čitano: 9.144.480
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks

jedno početničko pitanje... da li ikada u kasnijim tearovima ili razvijanjem boljih tenkova ili whatever...mogu doći do toga da se neprijatelju ne pojavljujem kao crvena točkica na mapi? malo mi je bedasto kaj lik zna di sam prije nego me vidi. jel se to kako može izbjeći?

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
quickr kaže...

jedno početničko pitanje... da li ikada u kasnijim tearovima ili razvijanjem boljih tenkova ili whatever...mogu doći do toga da se neprijatelju ne pojavljujem kao crvena točkica na mapi? malo mi je bedasto kaj lik zna di sam prije nego me vidi. jel se to kako može izbjeći?

Ne. Pa ne vidi te uvijek, vidi te ako te neki tenk iz njegovog tima vidi. Radio komunikacija..;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
quickr kaže...

Ovaj video će ti najbolje objasniti kako detektiranje neprijatelja funkcionira u igri. {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

8.2 promjene na overlordovom blogu

IS3 IS8 IS7 ne bi trebali imati vise onoliko 0mg na bocnom oklopu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

zašto mi wot forum ne radi u firefoxu(počišćeni keksići)

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DedicatedGamer kaže...

8.2 promjene na overlordovom blogu

IS3 IS8 IS7 ne bi trebali imati vise onoliko 0mg na bocnom oklopu

heh prednost gad ga voziš loša kad ga gađaš, samo da nešto nesje... is7 definitivno zna čuda sa boka popiti za 0 dmg.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina
neaktivan
World of Tanks

http://www.esl.eu/hr/wot/news/207530/ zadnja najava prije kupa

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Imate li neke stranice s taktikama za određene mape? tako se izgubljeno osjećam većinom ... kao da svi samo lete kao muve bez glave :/

A na onoj japanskoj mapi s dubokom nizinom i velikim brdom je tek kaos...

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

imaš neke na facebook stranici ali u randomm kud svi tu i ti :)

14 godina

ova igra je čudo {#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Inače ne slažem kuknjavu oko igrice,nitko me ne tjera da igram ako mi se ne sviđa.Jasno je da je izbor moj hoću igrati ili ne.
Ali zadnjih nekoliko dana(1-2),gledam statistiku izgubljeno preko 40 borbi.Ne sjećam se točnog broja odigranih,ali previše izgubljenih.Mislim ajd je shebo,nije svaki dan za igranje.
Uglavnom nešto me kopkalo,inače nemam naviku poslije borbe gledati po timovima(igrače i sl.),al ajd da pogledam.Kad ono strava,u timu možda jedan ili dva igrača iznad 10.000 borbi.Sve ostalo 12xx.,34xx,premija ako je 5-6 tisuća.Rekoh šta je ovo di su "stari" igrači?
Sjećam se jednog ,samo jedan u nizu,saTigrom II .Nešto se uspjenio (ne sjećam se više detalja oko čega),kao nauči igrati,još ti moraš puno igrati...Ne budi mi lijeno,rekoh da vidim koji si ti junak,pogledah statistiku lik ravno oko 2000 i nešto borbi.Sve mi jasno.
Sljedeći mi upao u oči neki sa USA T34,slovom i brojem 888 borbi.Ne podcjenjujem,ali zamislite kvalitetu igrača sa tim brojem borbi.Gledam i ne vjerujem očima,neki klan Vojska Kosova tako nešto (ne trudim se pamtiti takve detalje).Odmah mi palo na pamet koliko je taj kuglji sljadoljed naprodavao ljetos pa si ubo premium.
Ajde neka,nek je čovjek živ i zdrav.
Uglavnom pitam se gdje su sve oni igrači s kojima si mogao dobiti borbu ili bar časno (tijesno) izgubiti?
Mislim jasna mi je ekonomija,ubodeš premijum,gold ammo i za 1000-1500 na Tigru II.Nakon 2000 E-75.Ruku na srce taj igrač zna moj... igrati.
Nisam ni ja neki profi igrač,griješim bez daljnjega,ali ovo kako se igra je strava.Dođe mi da plačem.

Tipka F7 (help) postala "who care",kreneš kartom po nekoj taktic i(ovisno o vrsti tenka,laki,teški...) okrenem se nikoga tipku "who care" ni ne stišćem,ne vrijedi...
Možda se to nekome događalo,možda ja nisam primjećivao.Ali  zadnje vrijeme očigledan mi je pad kvalitete igrača.
Ponavljam nisam neki iber igrač,ali bez lažne skromnosti(koristio samo promo kodove i 1 mj. ubo premium)sve ostalo igra sa standard računom.U garaži:
E-75
E-100
T29 (istražen T32)
M12
M40/M43 (prodao)
T-44
T-45
KV-2
IS-8
S-4
IS-7
SU-152(istražen  ISU-152)
S-51
13-90(prodao)
Stvarno pitam se gdje su stari igrači?Vjerojatno došlo do "zamora materijala" pa lagano odustaju.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

krenuo sam igrati wot pa me zanima koji je najbolji tenk od njemaca, rusa, amera i britanaca... da znam kak da istrazujem... hvala

0 0 hvala 0
15 godina
MrSkunk43 kaže...

krenuo sam igrati wot pa me zanima koji je najbolji tenk od njemaca, rusa, amera i britanaca... da znam kak da istrazujem... hvala

zadnji...svi su dobri

16 godina
MrSkunk43 kaže...

Reći ću koji su se mene najviše dojmili:

Ruski - IS-3, KV-3, T-34, T-34-85 (ovaj u zadnje vrijeme i ne toliko koliko prije) i T-43

Njemački - Tiger (P), VK3601 (H) i VK3001 (P)

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 22:45 (Izzy).
15 godina
Izzy kaže...
MrSkunk43 kaže...

Reći ću koji su se mene najviše dojmili:

Ruski - IS-3, KV-3, T-34, T-34-85 (ovaj u zadnje vrijeme i ne toliko koliko prije) i T-43

Njemački - Tiger (P), VK3601 (H) i VK3001 (P)

da ali uvijek ide na zadnji tenk u liniji.mogu mu ti bit super ako će mu t62a bit loš a neće :D

12 godina
neaktivan

a francuzi ;)

15 godina
drapa88 kaže...

a francuzi ;)

imam ja amx50b i on je dobar

14 godina

ja sam krenuo sa britancima idem na elite medium (neznam kako se zove), sa njemcima idem po tigera i sa rusima na heavy tenkove... amere i francuze sam odje*o

izbor je bio čisto jer sam upoznat sa njemačkim i britanskim tenkovima (tiger, cromwel, panther, maus, centurion, itd...) a ruski tenkovi su se pokazali kao jako dobri pa sam i njih ubacio....

15 godina
quickr kaže...

ja sam krenuo sa britancima idem na elite medium (neznam kako se zove), sa njemcima idem po tigera i sa rusima na heavy tenkove... amere i francuze sam odje*o

izbor je bio čisto jer sam upoznat sa njemačkim i britanskim tenkovima (tiger, cromwel, panther, maus, centurion, itd...) a ruski tenkovi su se pokazali kao jako dobri pa sam i njih ubacio....

a recimo ja imam t110e5 i tenk rastura.evo još malo i patton u garaži i čini mi se super

15 godina
neaktivan
quickr kaže...

Probaj sa amerikancima doć na t-29 pa ćeš vidjeti...

p.s.,jeli se meni to čini ili će zrušena drva sada dodavati camo?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 0:00 (g12356).
15 godina
World of Tanks

zadnja sa pershingom...šećer na kraju{#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne čini ti se, najavili za novi patch.

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Se šta već špekulira na službenom forumu kada će test server?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Jedva čekam da probam kineske tenkove, ako budu kao Type 59 ili barem slični ruskim ne piše se dobro ostalim nacijama.

17 godina
zrimo kaže...
g12356 kaže...

Jedva čekam da probam kineske tenkove, ako budu kao Type 59 ili barem slični ruskim ne piše se dobro ostalim nacijama.

lol ako budu kao type 59 kakvog danas poznajemo nikakav problem, typ 59 kad je tek izašao je bio prava strava ovo sad je pi.. dim.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Mene zanima kakva će biti ova nova light/medium/heavy linija koda amerikanaca.Da ali i kinezi će biti zanimljivi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jučer sam posjetio vojni park u Sloveniji ili ti ga na slovenskom Park Vojaške Zgodovine... mjesto se zove Pivka... i mogu vam reci da sam se ugodno iznenadio ili impresionirao pristojnom zbirkom tenkova i ostalog oruzja i mnogobrojne opreme... evo par slikica... 

i da ljudi koji tamo rade jako su ljubazni {#}

M3 Stuart M3 Stuart
Sherman Sherman
Patton Patton
Motor od Pattona Motor od Pattona
T34 T34
T34 T34
M84 M84
ZSU 57/ S2 ZSU 57/ S2
T55 T55
Moj PC  
25 0 hvala 11
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Lijepe slikice, ali sto ovo nije T-34-85?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rodić kaže...

Lijepe slikice, ali sto ovo nije T-34-85?

Pa i T-34/85 je T-34...;)

Ono što je u igri T-34, je T-34/76 koliko sam ja upoznat. Teško je po slikama reći koji je koji...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
dasoo988 kaže...

Jučer sam posjetio vojni park u Sloveniji ili ti ga na slovenskom Park Vojaške Zgodovine... mjesto se zove Pivka... i mogu vam reci da sam se ugodno iznenadio ili impresionirao pristojnom zbirkom tenkova i ostalog oruzja i mnogobrojne opreme... evo par slikica... 

i da ljudi koji tamo rade jako su ljubazni {#}

Hvala na slikama, al nema njemackih tenkova?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice