jel vam se nekad na pola seknude dogode artefakti?ne tako často ali se dogode. teško ih je uočit i ponekad mi e čini kao da sam kamerom prošao kroz kuću,drvo a ono nigdje kuće ni drveta oko mene.
pojavi se samo crta onako tanka,ništa više
jel vam se nekad na pola seknude dogode artefakti?ne tako často ali se dogode. teško ih je uočit i ponekad mi e čini kao da sam kamerom prošao kroz kuću,drvo a ono nigdje kuće ni drveta oko mene.
pojavi se samo crta onako tanka,ništa više
činezi dolaze ovaj put i službeno http://worldoftanks.eu/news/4562-chinese-are-coming/
Ja sam svog čineza razradio već ohohoho
107 ZiS-6m..7 granata u min,average dmg: 300 ,penetration: 167mm..
isti kao i kod kv-2..ne može nikako probiti tier 9,nekad ni tier 8.
E pa to sam isto negdje vidio, al sam pital da bude sigurno, kako on mene buši tak lako u IS-3, a ja često ne mogu probit drugi IS-3 sa drugim, a čak nekad i najjačim topom...
vjerovatno te buši kroz gronji dio kupole,KV5 je dosta visok i kad te face hug-a IS3 nema šanjse protiv njega
sa KV5 moraš poznavat weak spotove drugih tenkova ;)
Kupis gold municiju pa mu se poseres u facu kroz kupolu lol
netreba ti ni gold da ga od gore probiješ
činezi dolaze ovaj put i službeno http://worldoftanks.eu/news/4562-chinese-are-coming/
Ja sam svog čineza razradio već ohohoho
Koliko skilla imaš? 4,5?
jel neko zna kolko treba expa za ace tanker medalju s cromwellom
dobijem 1400 expa bez premiuma i to je samo 1.class :D
skilla? Gdje to piše?
skilla? Gdje to piše?
pa na posadi, perkovi, skillovi.....
skilla? Gdje to piše?
Pa na Typeu mislim
aaha....još malo pa 4
Nije li chi ha japanski tenk?
jel neko zna kolko treba expa za ace tanker medalju s cromwellom
dobijem 1400 expa bez premiuma i to je samo 1.class :D
moraš dobiti duplo više xp-a od svih ostalih iz tima
znači ako neki iz tvog tima ima najviše 600xp-a ti moraš dobit 1200xp-a da bi dobio ace tanker,tako ti je ja mislim sa svakim tenkov,ispravite me ako nisam upravu
moraš dobiti duplo više xp-a od svih ostalih iz tima
znači ako neki iz tvog tima ima najviše 600xp-a ti moraš dobit 1200xp-a da bi dobio ace tanker,tako ti je ja mislim sa svakim tenkov,ispravite me ako nisam upravu
tako sam ja u početku mislio ali su mi rekli da se gleda exp samo tog tenka i treba biti u prvih 1% po osvojenom expu od svih koji su ga igrali
Nakon što sam kupio Valentine u prvoj borbi zaradio ace, to je bilo još za vrijeme trajanja X5 exp. Zaradio sam 7245 expa.
igru sam probao malo kad je izašla... nije me se dojmila...sada nakon dosta vremena sam je krenuo ponovno malo igrat i puno mi je bolje sjela "na drugu". pa jel može par savjeta za totalnog nooba? a ja ću vam reći gdje igram- to su vam free killovi
-kada prodaješ tenk vrati svu opremu na stock postavke, pogotovo top, motor i radio, jer oni uglavnom pašu i na neke od idućih tiera. Time štediš kredite.
-nemoj koristiti free exp na nižim tierima, jednostavno se ne isplati...
-posadu sa prodanog tenka, pretreniraj na idući. Nema nekog učinka na nižim tierima, ali kasnije je bitno
-što se tiče same borbe, to moraš sam stvarati svoj stil. Uči na nižim tierima, gdje svaku bitku završavaš u plusu, da bi kasnije primjenio na višim.
-uzmi jednu granu artiljerije, i prati gdje arty može pogoditi a gdje ne može. To puno znači kad si u tenku i tražiš zaklon
ako ima netko još što za dodati ili me osporiti, neka veli ili zauvjek šuti
-kada prodaješ tenk vrati svu opremu na stock postavke, pogotovo top, motor i radio, jer oni uglavnom pašu i na neke od idućih tiera. Time štediš kredite.
-posadu sa prodanog tenka, pretreniraj na idući. Nema nekog učinka na nižim tierima, ali kasnije je bitno
-što se tiče same borbe, to moraš sam stvarati svoj stil. Uči na nižim tierima, gdje svaku bitku završavaš u plusu, da bi kasnije primjenio na višim.
-uzmi jednu granu artiljerije, i prati gdje arty može pogoditi a gdje ne može. To puno znači kad si u tenku i tražiš zaklon
I obavezno imaj pokraj sebe jedno pivce za zivce u slucaju da vidis ''SIEMA'' u chat dijalogu na pocetku partije
I obavezno imaj pokraj sebe jedno pivce za zivce u slucaju da vidis ''SIEMA'' u chat dijalogu na pocetku partije
Kad biras granu tenkova koju ces razvijat uvijek uzmi u obzir zadnji tenk u grani - sto se kaze za njega i da li ti on pase. Nemoj birati granu koju grindas prema nekom npr. tier 4 ili t6 tenku koji ti se svidja ili ne svidja :-) - njih ces brzo preskociti ;-)
Kad uzmes t5 i jace tenkove obavezno uzmi consumabels za credite (ne za gold) - znaju biti jako korisni, a kupuj ih uvijek vecu kolicinu na popustu (bude cca. jednom mjesecno na 50%)
Na wot stranici imas dosta dobar forum... Puno informacija pa kad ti se desi da restartaju server i ne mozes se logirat jednostavnije tamo pogledat na forumu, nego pitat ovdje i cekat 3 sata da ti netko odgovori.
Mozes koristiti i stranicu http://www.wotdb.info/ - Puno korisnih informacija, a za većinu jačih tenkov imas tipku "Vulnerability" - sličice gdje gađati koji tenk ;-)
Kad god imas kakvo pitanje ili dvojbu slobodno pitaj ovdje, samo računaj da vrijeme odgovra cesto bas i nije brzo :-D
thx ekipa. dosta korisnik informacija za početak... za sada sam još u fazi skupljanja para i expa. ide, u najmanju ruku, polako
Za pocetnike bi preporucio da pogledaju par tutorijala na youtubeu za svaku liniju, znaci light-scout taktika, pa medium, pa heavi, pa TD i arty.
Tu ce shvatiti par osnovnih pravila, npr.
Ako je moguce svakog protivinika docekat sa tenkom okrenutim prema njemu, popiznim kad se ekipa ne okrene nego se napucava sa okrenutim bokom. Onda kad se vec okrenes prema protivniku nakosit tenk zavisno o tenku.
Obicno su najosjetljiviji djelovi tenka dodaci po njemu, npr comander kupolice, prozorcici i doljnji dio prednjeg hulla. Npr comander kupolu na type 59 busi i tier 4, dok se i tier7 i 8 moraju pomucit za ga probit prednji dio kad je ispravno postavljen...
I za kraj kad se napucavas s nekim koji put se isplati i popit granatu da ga flenkas ili dodjes do zaklona jer i najjaci tenkovi popuse ako ih tuku s dvije strane i nema poljaka u timu ;)
Svima bi preporučio bar da igraju s jednim artyjem, od 4 tira pa nadalje su mi bili vrlo zabavni, a i iskustvo ti puno koristi kad igras s ostalim granama...
Pozz svima prodajem WOT ACC pa ako je netko zainteresiran ili zna mozda nekog tko je nek se javi hvala :)
M36 ili Su100?
Oklop,topovi,mobilnost,zarada.
Pucajte!
SU 100 meni najzabavniji tenk...kad sam poslije otisao na SU-152 nikao se nisam mogao naviknuti...SU 100 mobilan, solidan oklop, prosto zabavan a sa derp gunom extra je.
Šta reći kad u ovakvoj bitci ne uspijem pobijedit.Ja(M6) i VK3601 pobili 11 njihovih,ali ostatak ekipe ko da je bio na teškim drogama...al baš na teškim
Nezz kako da stavim thumbnail(nikad to nisam radio,nemojte me sprdat) ali evo link do pikčr
http://imageshack.us/photo/my-images/705/shot016lh.jpg/
btw. da ne radim dupli post...jel imaju frajeri u wargamingu u planu nabacit kakav novi gun za T32?Ovaj od T29 nema neku penetraciju,a i dosta sporo se puni :/
istina da top na t32 ima slabu penetraciju ali puni brzo
nevjerujem da će dobit bolji top budući da je američki tenk
mogu ga samo nerfat :P
SU 100 meni najzabavniji tenk...kad sam poslije otisao na SU-152 nikao se nisam mogao naviknuti...SU 100 mobilan, solidan oklop, prosto zabavan a sa derp gunom extra je.
A zarada?
istina da top na t32 ima slabu penetraciju ali puni brzo
nevjerujem da će dobit bolji top budući da je američki tenk
mogu ga samo nerfat :P
Zalosno al je stvarno tako... Ono sto je slabo ostat ce slabo,
samo mozemo ocekivati da mu nesto oslabe npr druga kupola je dobra
pa ako se Rusi pobune da T32 ima dobru kupolu znamo sta slijedi :)
Pa ispočetka i nije nešto kao i na svim tenkovima, ali kad ga istrazis onda je dobra, uvijek u plusu...
A zarada?
yup da se zaraditi i uvijek si u plusu a zadnji top mu je predobar i ovih avg 390 dmg sa AP nerijetko završava sa 450dmg udarcem s tim da i t8 tenkovaima možeš dobro zagorčati dan.
kod su-152 me mučila brzina pucanja zadnjeg topa, ako se razuzdaš laganini ispucaš hrpu granata lol a pošto mu je drugačiji MM zna se ostati u minusu, troll gunn i HE municija na njemu je zakon i praktički svima radiš dmg a ako kojeg jačeg tenka uhvatiš sa boka nerjetko udari sa max dmg. i praktički sam su 152 i isu 152 kompletno izgrindao sa troll gunom. naravno dok se na isu nisam dokopao bl10 (ne isplati se ići na na 122mm bl9s na isu 152 previše xp-a za osrednji top)
omiljeni mi je bio isu-152 sa bl10, može sve izbušiti što se kreće,stoji... malo hp 1100 (manje koštaju popravci, ali granata košta nemalih 1650) a ako te baci pri vrh liste većina tenkova ode sa 1 šutem i dovoljno ti je 3-4 dobra šuta uputiti da ostaneš u plusu i nakon što pogineš i izgubite partiju.
Hvala Vam na informacijama. Onda idem na Su100. ;)
A zarada?
yup da se zaraditi i uvijek si u plusu a zadnji top mu je predobar i ovih avg 390 dmg sa AP nerijetko završava sa 450dmg udarcem s tim da i t8 tenkovaima možeš dobro zagorčati dan.
kod su-152 me mučila brzina pucanja zadnjeg topa, ako se razuzdaš laganini ispucaš hrpu granata lol a pošto mu je drugačiji MM zna se ostati u minusu, troll gunn i HE municija na njemu je zakon i praktički svima radiš dmg a ako kojeg jačeg tenka uhvatiš sa boka nerjetko udari sa max dmg. i praktički sam su 152 i isu 152 kompletno izgrindao sa troll gunom. naravno dok se na isu nisam dokopao bl10 (ne isplati se ići na na 122mm bl9s na isu 152 previše xp-a za osrednji top)
omiljeni mi je bio isu-152 sa bl10, može sve izbušiti što se kreće,stoji... malo hp 1100 (manje koštaju popravci, ali granata košta nemalih 1650) a ako te baci pri vrh liste većina tenkova ode sa 1 šutem i dovoljno ti je 3-4 dobra šuta uputiti da ostaneš u plusu i nakon što pogineš i izgubite partiju.
A tek kad dođeš do Object 704, then the fun starts :D
Veća preciznost BL-10 na njemu nego na ISU, meni prečesto na ISU promašivao nego na Objectu. Svakako se isplati grindat za taj tenk jer je jednostavno epic.
Nakon dugog vremena skupljanja prašine moja beba je počela zadovoljavat svoje ubijačke potrebe ^^
Replay: https://dl.dropbox.com/u/70759278/Object%20704%20-%20Malinovka.zip