- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako misliš zaboravili ugasit test server kakve to ima veze sa ovime mojim problemom a nisam jedini oprosti ali nerazumijem pa ako možeš detaljnije da mi objasniš
Mislim da bi trebali napravit da arty radi splash damage promjera 100 metara pa ko živ ko mrtav.
Arty me promaši u is7 i uzme mi pola energije.pa šta bi bilo da me pogodila bemti lebac
Mislim da bi trebali napravit da arty radi splash damage promjera 100 metara pa ko živ ko mrtav.
Arty me promaši u is7 i uzme mi pola energije.pa šta bi bilo da me pogodila bemti lebac
A brate, morali su nesto raditi, smanjili su mu preciznost al su nadoknadili su sa splashom...
smanjili preciznost a maloprije me arty pogodi pri punoj brzini u t44.Fino su ju smanjili.Nek me rokne kad me pogodi al nemoj da me rokne kad me promaši
smanjili preciznost a maloprije me arty pogodi pri punoj brzini u t44.Fino su ju smanjili.Nek me rokne kad me pogodi al nemoj da me rokne kad me promaši
Uzmi arty pa igraj, i onda ćeš vidit...
Pokušavam se suzdržati od komentiranja novih kanti za napucavanje. :)
O T34 sam rekao par riječi prije 4-5 stranica, ne mislim više ništa reći. Unatoč mome solidnome WRu od patcha.....
Uzmi arty pa igraj, i onda ćeš vidit...
Igrao sam ja s arty i znam kako je.
Ali ako imaš u partiji četiri najjače arty u jednom timu onda je to pljuga.Nek te svaka promaši mrtav si.Kužiš kako smiješno zvuči.Nek te svaka promaši i gotov si.
ne bunim se ja općenito protiv arty jer je partija bez njih dosadna ali još balansa nebi škodilo.
Mislim WTF, nakon patcha događa se često kada nekog pogodim on kaže da smo ih penetrirali a ništa mu nisu oduzeli. Maloprije se se napucavam sa pattonom a ja u JagdTiger, svaku me bušio frontalno a ja njega jedva, ali stvarno kažem JEDVA ubio, igra je skroz u qurcu, ali što ću kada sam ja njubara pa neznam pucati...
Osjećao sam se posramoćeno nakon što san ga ubio.
Mislis WTF, nakon patcha događa se često kada nekog pogodim on kaže da smo inh penetrirali a ništa mu nisu oduzeli. Malorpije me se napucavam sa pattonom a sa u JagdTiger, svaku me bušio frontalno a ja njega jedva, ali stvarno kažem JEDVA ubio, igra je skroz u qurcu, ali što ću kada sam ja njubara pa neznam pucati...
Često mi se to dešava, pogodim i qjurac
Mislis WTF, nakon patcha događa se često kada nekog pogodim on kaže da smo inh penetrirali a ništa mu nisu oduzeli. Malorpije me se napucavam sa pattonom a sa u JagdTiger, svaku me bušio frontalno a ja njega jedva, ali stvarno kažem JEDVA ubio, igra je skroz u qurcu, ali što ću kada sam ja njubara pa neznam pucati...
Često mi se to dešava, pogodim i qjurac
isu-152, pogodio par puta random tenkove, kaze we hit them hard i ono 0 bodova, bl-10 top
da to mi se prečesto događa sa 107mm pogotovo protiv td ( ferdi, su85, su100,... )
pogodim ga sa strane i 0 dmg
Pa kaj vi niste čuli za sposobnost commandera da uhvati shell zubima?
Mislim, di vi živite..
Rijetko da se ovo dogodi, sam sebe oštetio vlastitom granatom. Priljubio se uz francuza (Francuski poljubac ) i opalio sa HE granatom, oštetio si topa i tračnicu.
I evo poslije bitke, steel wall za StuG-a i to sam rijetko viđao...(Odličan Money maker, lova samo pada...)
EDIT: Upravo sada igram sa JT pucam u onog novog Amer. tenka i kaže "we hit 'em hard" i oduzelo nula! (0!) posto. On mene pogodi i zapali me. mislim FTW???
O T34 sam rekao par riječi prije 4-5 stranica, ne mislim više ništa reći. Unatoč mome solidnome WRu od patcha.....
Sta tebi nepase na t34? bas me zanima, odlicno zaradjuje dobar top ima za svoj tier.
Evo zadnje cetiri runde veceras sa njim ako to nije dobro za free premium tenk onda neznam sta je.
Hehe nisam ni primjetio, trenutno imam 3 "Master Badge" nagrade. Imam Master Badge: Ace tanker na Hummelu (to znači da zaradim više "average experience" od 99% ostalih igrača koji vozu hummel). Imam na Stug-u Master Badge: I Class (više avg. exp. od 95% drugih vozača Stug-a) i na JagdTiger-u Master Badge: III class (više avg. exp. od 50% drugih vozača JT-a, a tek imam 79 bitaka u njemu :O)
Postajte i vaše rezultate...
samo što je glupo da moraš odigrat bitku nakon patcha s tenkom da bi dobio badge
Ne znam zašto se svi bunite na taj 0 crit. damage... to je random događaj i događa se svima, tako da nitko nije zakinut. Igra je najbolja kombinacija simulacije i arkade...
mislim da sam pročitao da se ne radi o avg xp-u, nego o najboljoj partiji..
iako u oba slučaja su mogli retroaktivno dodjeliti medalje.
iako... vjerojatno u izračunu avg xp-a sigurno nemaju entryje koje su partije odigrane sa premiumom, a rekli su da se bonus od premiuma oduzima od rezultata za medalje.
za najveći xp u statistikama vjerojatno isto nemaju entry dali je bio premium ili ne.
EDIT: a što se tiče 0 dmg crittova.. slažem se da nemaju smisla.. još malo više iritira što sad ne kaže critical, nego "we hit em hard" ili "it went right thru"
Sta tebi nepase na t34? bas me zanima, odlicno zaradjuje dobar top ima za svoj tier.
Evo zadnje cetiri runde veceras sa njim ako to nije dobro za free premium tenk onda neznam sta je.
T34 je fakat odlican. Za grindanje para dusu dao. Vecinu vremena sam oko nekih 45-55k kredite. Znaju se zalom runde di se sam pobedim pa dobim pimpek (neda forum da napisem K-word) od kredita jer me zbuše ko švajcarski sir. Ali ako se dobro covjek namjesti, ima bjesan top koji sve probija, malo je sjeban reload time, al štaš :) Dosta me podsjeca nacin na koji bi trebo igrat sa kv-om dok te smjesti u neke vise tiereve.
mislim da sam pročitao da se ne radi o avg xp-u, nego o najboljoj partiji..
iako u oba slučaja su mogli retroaktivno dodjeliti medalje.
iako... vjerojatno u izračunu avg xp-a sigurno nemaju entryje koje su partije odigrane sa premiumom, a rekli su da se bonus od premiuma oduzima od rezultata za medalje.
za najveći xp u statistikama vjerojatno isto nemaju entry dali je bio premium ili ne.
EDIT: a što se tiče 0 dmg crittova.. slažem se da nemaju smisla.. još malo više iritira što sad ne kaže critical, nego "we hit em hard" ili "it went right thru"
TO je tako od početka.
Kako onaj eagle eye funkcionira? Taj skill mi je na 100% i nisam ništa primjetio što se tiče zapažanja crytical hitova na neprijatelju ili sam ja slijep?
Kako onaj eagle eye funkcionira? Taj skill mi je na 100% i nisam ništa primjetio što se tiče zapažanja crytical hitova na neprijatelju ili sam ja slijep?
Naciljaš bilo koji tenk navodno, i nakon 3 sekunde ti se pokažu oštećeni moduli/crew...
IS7 je ultra poznat da ga arty buši ko pekmez. Svaka tier X ima neki fail: IS7 buši arty, amere buši svatko, E100 je imun na arty ali ga zato bušiš sa boka. Francuzi - treba komentar?
Sredili su topa od GW Tigra...sad je onakav kakvim ga pamtim od prije...:)
E sad se može igrat s HE...prije je bilo koma.
Ako ne napravi critical, onda radi pristojnu štetu.
Sa IS skidao po 250 T-34 američkom.
Naletio na IS-4, uništio mu top, i idiot je samo mogao plesat oko mene :D :D :D
kupio is4
ovo su mi napravili is3 i vk45
svaki po jedan šut , ubili vozaca - brzina 5-10 km/h
i onda ljudi seru kako je is4 prejak, a jos su i topovi neprecizni sad u 7.2, koje sranje ( sa 0.3 na 0.4 S70 )
ovo je najtezi tank koji sam vozio na cijeloj ruskoj liniji ( KV je barem imao 122mm )
edit: evo naletio na t30 jedan šut mi skine 1000dmg - zapali tenk i požar uništi ammorack
ja njega dingam sprijeda
kupio is4
ovo su mi napravili is3 i vk45
svaki po jedan šut , ubili vozaca - brzina 5-10 km/h
i onda ljudi seru kako je is4 prejak, a jos su i topovi neprecizni sad u 7.2, koje sranje ( sa 0.3 na 0.4 S70 )
ovo je najtezi tank koji sam vozio na cijeloj ruskoj liniji ( KV je barem imao 122mm )
edit: evo naletio na t30 jedan šut mi skine 1000dmg - zapali tenk i požar uništi ammorack
ja njega dingam sprijeda
ukosi tenk i skrij malo taj prozor nemoj ga tek tako dati
E ako dingaš T30, onda se stvarno nauči gađati...probušiš ga s Leopardom i to još dok je bio T10 hvy..