World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.067.142
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
@ mystik, komentari na nove amerikance? :D
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
jesu oni to zaboravili ugasit test server za 0.7.2?:D

kako misliš zaboravili ugasit test server kakve to ima veze sa ovime mojim problemom a nisam jedini oprosti ali nerazumijem pa ako možeš detaljnije da mi objasniš

15 godina
World of Tanks

Mislim da bi trebali napravit da arty radi splash damage  promjera 100 metara pa ko živ ko mrtav.

Arty me promaši u is7 i uzme mi pola energije.pa šta bi bilo da me pogodila bemti lebac

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Mislim da bi trebali napravit da arty radi splash damage  promjera 100 metara pa ko živ ko mrtav.

Arty me promaši u is7 i uzme mi pola energije.pa šta bi bilo da me pogodila bemti lebac

A brate, morali su nesto raditi, smanjili su mu preciznost al su nadoknadili su sa splashom...

15 godina
World of Tanks

smanjili preciznost a maloprije me arty pogodi pri punoj brzini u t44.Fino su ju smanjili.Nek me rokne kad me pogodi al nemoj da me rokne kad me promaši

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

smanjili preciznost a maloprije me arty pogodi pri punoj brzini u t44.Fino su ju smanjili.Nek me rokne kad me pogodi al nemoj da me rokne kad me promaši

Uzmi arty pa igraj, i onda ćeš vidit...

15 godina
smola3005 kaže...

Pokušavam se suzdržati od komentiranja novih kanti za napucavanje. :) 

O T34 sam rekao par riječi prije 4-5 stranica, ne mislim više ništa reći. Unatoč mome solidnome WRu od patcha.....

15 godina
Gozz kaže...

Uzmi arty pa igraj, i onda ćeš vidit...

Igrao sam ja s arty i znam kako je.

Ali ako imaš u partiji četiri najjače arty u jednom timu onda je to pljuga.Nek te svaka promaši mrtav si.Kužiš kako smiješno zvuči.Nek te svaka promaši i gotov si.

ne bunim se ja općenito protiv arty jer je partija bez njih dosadna ali još balansa nebi škodilo.

13 godina
World of Tanks

Mislim WTF, nakon patcha događa se često kada nekog pogodim on kaže da smo ih penetrirali a ništa mu nisu oduzeli. Maloprije se se napucavam sa pattonom a ja u JagdTiger, svaku me bušio frontalno a ja njega jedva, ali stvarno kažem JEDVA ubio, igra je skroz u qurcu, ali što ću kada sam ja njubara pa neznam pucati...

Osjećao sam se posramoćeno nakon što san ga ubio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 23:24 (Et_Tu_Brute?).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Mislis WTF, nakon patcha događa se često kada nekog pogodim on kaže da smo inh penetrirali a ništa mu nisu oduzeli. Malorpije me se napucavam sa pattonom a sa u JagdTiger, svaku me bušio frontalno a ja njega jedva, ali stvarno kažem JEDVA ubio, igra je skroz u qurcu, ali što ću kada sam ja njubara pa neznam pucati...

Često mi se to dešava, pogodim i qjurac

15 godina
Gozz kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Mislis WTF, nakon patcha događa se često kada nekog pogodim on kaže da smo inh penetrirali a ništa mu nisu oduzeli. Malorpije me se napucavam sa pattonom a sa u JagdTiger, svaku me bušio frontalno a ja njega jedva, ali stvarno kažem JEDVA ubio, igra je skroz u qurcu, ali što ću kada sam ja njubara pa neznam pucati...

Često mi se to dešava, pogodim i qjurac

isu-152, pogodio par puta random tenkove, kaze we hit them hard i ono 0 bodova, bl-10 top

13 godina
neaktivan
World of Tanks

da to mi se prečesto događa sa 107mm pogotovo protiv td ( ferdi, su85, su100,... )

pogodim ga sa strane i 0 dmg

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Pa kaj vi niste čuli za sposobnost commandera da uhvati shell zubima?

Mislim, di vi živite..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
DamageHigh kaže...

Pa kaj vi niste čuli za sposobnost commandera da uhvati shell zubima?

Mislim, di vi živite..

kazes ovo je posada u tenkovima?

13 godina
World of Tanks

Rijetko da se ovo dogodi, sam sebe oštetio vlastitom granatom. Priljubio se uz francuza (Francuski poljubac {#}) i opalio sa HE granatom, oštetio si topa i tračnicu. {#}

I evo poslije bitke, steel wall za StuG-a i to sam rijetko viđao...(Odličan Money maker, lova samo pada...)

EDIT: Upravo sada igram sa JT pucam u onog novog Amer. tenka i kaže "we hit 'em hard" i oduzelo nula! (0!) posto. On mene pogodi i zapali me. mislim FTW???

1 1
2 2
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 22:10 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mystik kaže...
smola3005 kaže...

O T34 sam rekao par riječi prije 4-5 stranica, ne mislim više ništa reći. Unatoč mome solidnome WRu od patcha.....

Sta tebi nepase na t34? bas me zanima, odlicno zaradjuje dobar top ima za svoj tier.

Evo zadnje cetiri runde veceras sa njim ako to nije dobro za free premium tenk onda neznam sta je.

=XII=SandMan....
13 godina
World of Tanks

Hehe nisam ni primjetio, trenutno imam 3 "Master Badge" nagrade. Imam Master Badge: Ace tanker na Hummelu (to znači da zaradim više "average experience" od 99% ostalih igrača koji vozu hummel). Imam na Stug-u Master Badge: I Class (više avg. exp. od 95% drugih vozača Stug-a) i na JagdTiger-u Master Badge: III class (više avg. exp. od 50% drugih vozača JT-a, a tek imam 79 bitaka u njemu :O)

Postajte i vaše rezultate...

Hummel Hummel
Stug Stug
JadgTiger JadgTiger
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 23:21 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

samo što je glupo da moraš odigrat bitku nakon patcha s tenkom da bi dobio badge

★★★★★☆
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ne znam zašto se svi bunite na taj 0 crit. damage... to je random događaj i događa se svima, tako da nitko nije zakinut. Igra je najbolja kombinacija simulacije i arkade...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 9:06 (Volos).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

mislim da sam pročitao da se ne radi o avg xp-u, nego o najboljoj partiji..

iako u oba slučaja su mogli retroaktivno dodjeliti medalje.

iako... vjerojatno u izračunu avg xp-a sigurno nemaju entryje koje su partije odigrane sa premiumom, a rekli su da se bonus od premiuma oduzima od rezultata za medalje.

za najveći xp u statistikama vjerojatno isto nemaju entry dali je bio premium ili ne.

EDIT: a što se tiče 0 dmg crittova.. slažem se da nemaju smisla.. još malo više iritira što sad ne kaže critical, nego "we hit em hard" ili "it went right thru"

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 9:08 (nine).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...
mystik kaže...
smola3005 kaže...

Sta tebi nepase na t34? bas me zanima, odlicno zaradjuje dobar top ima za svoj tier.

Evo zadnje cetiri runde veceras sa njim ako to nije dobro za free premium tenk onda neznam sta je.

T34 je fakat odlican. Za grindanje para dusu dao. Vecinu vremena sam oko nekih 45-55k kredite. Znaju se zalom runde di se sam pobedim pa dobim pimpek (neda forum da napisem K-word) od kredita jer me zbuše ko švajcarski sir. Ali ako se dobro covjek namjesti, ima bjesan top koji sve probija, malo je sjeban reload time, al štaš :) Dosta me podsjeca nacin na koji bi trebo igrat sa kv-om dok te smjesti u neke vise tiereve. 

13 godina
protjeran
nine kaže...

mislim da sam pročitao da se ne radi o avg xp-u, nego o najboljoj partiji..

iako u oba slučaja su mogli retroaktivno dodjeliti medalje.

iako... vjerojatno u izračunu avg xp-a sigurno nemaju entryje koje su partije odigrane sa premiumom, a rekli su da se bonus od premiuma oduzima od rezultata za medalje.

za najveći xp u statistikama vjerojatno isto nemaju entry dali je bio premium ili ne.

EDIT: a što se tiče 0 dmg crittova.. slažem se da nemaju smisla.. još malo više iritira što sad ne kaže critical, nego "we hit em hard" ili "it went right thru"

TO je tako od početka.

Allianz osiguranje
17 godina
World of Tanks

Kako onaj eagle eye funkcionira? Taj skill mi je na 100% i nisam ništa primjetio što se tiče zapažanja crytical hitova na neprijatelju ili sam ja slijep?

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 10:28 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hyperion kaže...

Kako onaj eagle eye funkcionira? Taj skill mi je na 100% i nisam ništa primjetio što se tiče zapažanja crytical hitova na neprijatelju ili sam ja slijep?

Naciljaš bilo koji tenk navodno, i nakon 3 sekunde ti se pokažu oštećeni moduli/crew...

17 godina
neaktivan

IS7 je ultra poznat da ga arty buši ko pekmez. Svaka tier X ima neki fail: IS7 buši arty, amere buši svatko, E100 je imun na arty ali ga zato bušiš sa boka. Francuzi - treba komentar?

-- HaHa na sve
15 godina
World of Tanks

Sredili su topa od GW Tigra...sad je onakav kakvim ga pamtim od prije...:)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

E sad se može igrat s HE...prije je bilo koma.

Ako ne napravi critical, onda radi pristojnu štetu.

Sa IS skidao po 250 T-34 američkom.

Naletio na IS-4, uništio mu top, i idiot je samo mogao plesat oko mene :D :D :D 

Allianz osiguranje

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

kupio is4 {#}

ovo su mi napravili is3 i vk45

svaki po jedan šut {#}, ubili vozaca - brzina 5-10 km/h

i onda ljudi seru kako je is4 prejak, a jos su i topovi neprecizni sad u 7.2, koje sranje ( sa 0.3 na 0.4 S70 {#} )

ovo je najtezi tank koji sam vozio na cijeloj ruskoj liniji ( KV je barem imao 122mm )

edit: evo naletio na t30 jedan šut mi skine 1000dmg - zapali tenk i požar uništi ammorack

ja njega dingam sprijeda

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 11:20 (DedicatedGamer).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...

kupio is4 {#}

ovo su mi napravili is3 i vk45

svaki po jedan šut {#}, ubili vozaca - brzina 5-10 km/h

i onda ljudi seru kako je is4 prejak, a jos su i topovi neprecizni sad u 7.2, koje sranje ( sa 0.3 na 0.4 S70 {#} )

ovo je najtezi tank koji sam vozio na cijeloj ruskoj liniji ( KV je barem imao 122mm )

edit: evo naletio na t30 jedan šut mi skine 1000dmg - zapali tenk i požar uništi ammorack

ja njega dingam sprijeda

ukosi tenk i skrij malo taj prozor nemoj ga tek tako dati {#}

Xc
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 11:35 (MrXleader).
15 godina

E ako dingaš T30, onda se stvarno nauči gađati...probušiš ga s Leopardom i to još dok je bio T10 hvy..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice