Da bilo je pitanje :D, sad se stvarno ameri nemaju za šta žalit...
Dobili novu granu free premium i ovaj novi tier x
i novi tier IX :D
i novi tier IX :D
M103
Prije godinu dana kad sam krenuo igrat krenuo sam s amerima,došao do m3 lee i dop*zdio mi je pa sam krenuo na ruse.Danas sam ponovo kupio m3 lee :D
Cekaj ljudi koji su imali prije T34 su dobili free premium tank?
Aham
Šta i prije je taj tenk zarađivao 100k po partiji
O čemu ti?
Idiot platoons...-.-
to je power lvlanje... samo da se power levela kv sa t10 tenkovima mi i jasno, ali ovo je useless. pa nakon 4-5 fajtova ionako vec imas t2 tenkove. jednom mi je ovakav pikavac pucao po jagtigeru dok me na kraju nije cizmama i papucama gadjao ali nisam ga htio koknut :D
naletiš na takvog i pustiš ga nek ti pokloni steel wall medalju
danas sam kupio bt-7 i uvijek igram sa likovima koji imaju teške tenkove i dosad nitijedan kil nisam napravio sa tim tenkom.ne znam zašto bt-7 stavljaju u isti rang sa teškim tenkovima?
Ma kakav prvi april :D hihi
sad troll gunn na kv ima acc prekrasnih 0,69 lol!
nedaj bože da se obogatimo slučajno!
čini mi se da su mu smanjili zaradu makar nema ništa o tome.
http://worldoftanks.com/news/1159-wargaming-tv-11-ratte-alert/
Ovo sa ratteom mi nekako jako smrdi na prvoaprilsku :D
koje grafe imate i kolko fpsa u igri? imam 6850 i nisam baš zadovoljan onim kaj pokazuje u wotu...
koje grafe imate i kolko fpsa u igri? imam 6850 i nisam baš zadovoljan onim kaj pokazuje u wotu...
imam gtx 470 i fps mi je nekad 20 -.-
HD 4850 i vecinom fps na otvorenim mapama skalira od 15-20 i to sve na low osim view distance koji je na high
sad troll gunn na kv ima acc prekrasnih 0,69 lol!
nedaj bože da se obogatimo slučajno!
čini mi se da su mu smanjili zaradu makar nema ništa o tome.
sokre to ti pokazuje accuracy bez ventilacije i one cokolade ili kojeg vec boga,kada stavis ventilaciju accuracy je manji tj. precizniji je top
Piše u moj pc, 127 FPS-a.
Piše u moj pc, 127 FPS-a.
blago tebi
1. april
1. april
da se bar salim.
pogotovo gradska mapa 19-20 fpsa za popi.dit i k tome jos igram na rezoluciji 1440x900 -.-
Ma znam kako vam je imam GTX570 pa zna past na 20-22 fps-a, ali rijetko.
Ono što sam skužio po task manageru, prva jezgra je stalno na 100% a ostale lade jaja što znači da nemre pravo upregnut grafičku, a sam sada na athlonu II x4 XD
Ovoj igri treba bijesno clockani intel na 4.5-5GHz.
1680x1050 reza + very high efekti + filtri na max
BTW: Nabavio IS-4 i imao moćnu partiju s KV-om jučer, troll gun in the works. 55k srebrnjaka sam dobio i ak se nevaram 2300 exp-a. Još 20k exp-a do S-51.
IS konačno u garaži...
Ma znam kako vam je imam GTX570 pa zna past na 20-22 fps-a, ali rijetko.
Ono što sam skužio po task manageru, prva jezgra je stalno na 100% a ostale lade jaja što znači da nemre pravo upregnut grafičku, a sam sada na athlonu II x4 XD
Ovoj igri treba bijesno clockani intel na 4.5-5GHz.
1680x1050 reza + very high efekti + filtri na max
BTW: Nabavio IS-4 i imao moćnu partiju s KV-om jučer, troll gun in the works. 55k srebrnjaka sam dobio i ak se nevaram 2300 exp-a. Još 20k exp-a do S-51.
i3 bi bio savrsen ili bilo koji SB procesor
@Hyperion - ovoj igri treba poštena optimizacija
@Hyperion - ovoj igri treba poštena optimizacija
Točno.
Jel opet nekakvo održavanje servera? Otvori mi se launcher i piše "Checking for updates" i na tome ostane, ne ide dalje.
EDIT:
Hahah kako trollaju ovi rusi, USSR tech tree extension XD
http://worldoftanks.eu/dcont/fb/1st_april/ussr_tech_tree/ussr__full%28eu%29_new.jpg?MEDIA_PREFIX=/dcont/fb/