World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.106.835
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...
zrimo kaže...
Intel&ATI kaže...

Evo par slika od danas sa KV-om

Izgubljena runda, šta ćeš kad dobiješ debilan tim, ovi likovi s KV-5 i Pantherom ništ nisu ubili {#}

http://www.pohrani.com/f/3H/lV/3a8mlwje/worldoftanks-2012-03-24-.jpg

http://www.pohrani.com/f/2k/ZX/4gLY0hYS/worldoftanks-2012-03-24-.jpg

I evo danas dobio top gun sa KV-om, ubio ih 7, gubili 4-10, na kraju pobjeda {#}

http://www.pohrani.com/f/3c/w8/4NM3HqVW/worldoftanks-2012-03-24-.jpg

http://www.pohrani.com/f/q/lO/3mgnYPrR/worldoftanks-2012-03-24-.jpg

http://www.pohrani.com/f/4/Li/Mp0Wa1k/worldoftanks-2012-03-24-.jpg

Odličan je ovaj 107mm top

Lako je tebi s KV-om pričati, možeš oštetiti i E-75, probaj ti igrati s Pantherom on treba tebe 6 puta pogoditi da te ubije a ti njega možeš u tri hica, pa to je umijeće nekoga ubiti s 110dmg po hicu.

Jedva čekam preseljenja IS-4 i KV u viši tier gdje im je i mjesto, onda ima da PzIV i E-75 vladaju.

Teško da šta napravim E-75, jedino kad ga baš u slabu točku naciljam inače mi bounca i ne penetrira...

Mene su znali s KV-om sačekat iza ćoška i s derp gunom i HE skinut po 400hp, ima da poludiš.

Vi što koristite Francuze dajte malo kratak pregled, pošto se dvojim između njih ili Amera, Ruse neću iz principa za sljedeću naciju.

Kakva je zarada, može li se šta bez premiuma i približno kao s Nijemcima.

Kako igrate s njima kao podrška ili jurišno, vidio sam svakakvih taktika, po meni je njih dobro igrati u vodu.

Viđao sam situacija da AMX12t razvali E-75 1na1 na otvorenom

14 godina
World of Tanks

Evo za kolegu kojeg zanimaju Francuzi. Igram bez premiuma.Guram ti mediume. Sa amx12,amx13-75 se da lijepo zaradit cca 10 000 cistoga po mecu.
Danas sam u garazu uvezao amx13-90 tir 7.Nemam jos na njemu najjaci top 90 mm,ali koliko sam do sad primjetio nije neki zaradjivac za razliku od prijasnja 2 tenka.
Prije amx 12 imas amx40 sa kojim moras skupit 12500 expa. Vjeruj mi vece je g.... za igrat nego M3Lee.
Poslije njega je super.
Imaju i svojih i mana i prednosti.Top ne mozes puno dizat i spustat,mekan oklop.Svaki jaci pogodak radi ti kriticni pogodak(redovno ti sj....motor,top,vozaca,gunera ...itd)
Prednost im je sto 6 komada ispale dok kazes keks,ali jbg poslije puni 15tak sekundi,brzi su.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 17:44 (tadic).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tadic kaže...

Evo za kolegu kojeg zanimaju Francuzi. Igram bez premiuma.Guram ti mediume. Sa amx12,amx13-75 se da lijepo zaradit cca 10 000 cistoga po mecu.
Danas sam u garazu uvezao amx13-90 tir 7.Nemam jos na njemu najjaci top 90 mm,ali koliko sam do sad primjetio nije neki zaradjivac za razliku od prijasnja 2 tenka.
Prije amx 12 imas amx40 sa kojim moras skupit 12500 expa. Vjeruj mi vece je g.... za igrat nego M3Lee.
Poslije njega je super.
Imaju i svojih i mana i prednosti.Top ne mozes puno dizat i spustat,mekan oklop.Svaki jaci pogodak radi ti kriticni pogodak(redovno ti sj....motor,top,vozaca,gunera ...itd)
Prednost im je sto 6 komada ispale dok kazes keks,ali jbg poslije puni 15tak sekundi,brzi su.

Imam i amx40 i m3lee i amx mi je bolji,razlika je ogromna...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
Hyperion kaže...
BIPS kaže...
I kaj se to desava sa DoW klanom, jel moze tko upucen ukratko opisat?

Glavni klan nema teritorija što je sramotno, no mi u DOW-B napredujemo. Jučer smo skoro pobjedili u CW-u, a imamo jedan Tier X tenk. Cap je došao do čak 97% no skinuli su nas T95 i 2x E100.

A ti si...? Neki stari član klana? Ili kenjaš naslijepo?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 18:52 (smola3005).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako je odlican AMX 13-75, dok mi nije bio full upgrade je bio solidan tenk, ali sada kad sam mu stavio sve najbolje, i kad sam se navikao na njega po borbi mi radi otprilike 15-20k kredita po borbi. Bez premiuma.

Uz to je i zabavan, brz, i moze bilo kojem tenku stvoriti probleme.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
smola3005 kaže...
Hyperion kaže...
BIPS kaže...
I kaj se to desava sa DoW klanom, jel moze tko upucen ukratko opisat?

Glavni klan nema teritorija što je sramotno, no mi u DOW-B napredujemo. Jučer smo skoro pobjedili u CW-u, a imamo jedan Tier X tenk. Cap je došao do čak 97% no skinuli su nas T95 i 2x E100.

A ti si...? Neki stari član klana? Ili kenjaš naslijepo?

{#}

Hajdučko Srce
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj VK4502 Ausf B je najvece smece ikad napravljeno. Sa skoro 500 borbi ja jos uvijek ne mogu nac niti jednu prednost ovog tenka, al zato mogu nac 100 fatalnih mana. Taj tenk bi realno trebao bit tier 6. Definitivno najiritantniji tenk s kojim sam imao priliku igrat.

Evo, imao sam potrebu to negdje napisat{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupio sam rammer na derp gun...sada nije baš tako spor :)

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
krayz1e kaže...

Ovaj VK4502 Ausf B je najvece smece ikad napravljeno. Sa skoro 500 borbi ja jos uvijek ne mogu nac niti jednu prednost ovog tenka, al zato mogu nac 100 fatalnih mana. Taj tenk bi realno trebao bit tier 6. Definitivno najiritantniji tenk s kojim sam imao priliku igrat.

moras ga nakositi i sve odbija :)

Xc
17 godina
krayz1e kaže...

Ne znaš igrati s njime, ja imam isti taj tenk. Nešto najbolje što sam ikad vozio. Znam se pofajtati solo protiv 5 tenkova, bušili me preko 30 puta u partiji i nisu me ubili...

No problem je održavanje..skupa municija, popravci

14 godina
neaktivan
World of Tanks

uredno sam skinuo igru sa njihove stranice i počela se instalirat i instalirala se i onda mi izbaci ovo.kako da to riješim?

Avenged Sevenfold foREVer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

probaj pokrenut ko administrator ili proguglaj malo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

jesam i neće :S

13 godina
odjavljen
cod4gamer kaže...
gamer_101 kaže...

Odi na properties i klikni na unblock i onda na apply.

SK crew
14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
cod4gamer kaže...
gamer_101 kaže...

Odi na properties i klikni na unblock i onda na apply.

računalo mi je na hrvatskom i nikako ne mogu nać opciju odblokiraj...

16 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Vi što koristite Francuze dajte malo kratak pregled, pošto se dvojim između njih ili Amera, Ruse neću iz principa za sljedeću naciju.

Kakva je zarada, može li se šta bez premiuma i približno kao s Nijemcima.

Kako igrate s njima kao podrška ili jurišno, vidio sam svakakvih taktika, po meni je njih dobro igrati u vodu.

Viđao sam situacija da AMX12t razvali E-75 1na1 na otvorenom

famozni OP francuzi. prvaa preporuka, razvijaj paralelno obje linije francuskih tenkova jer motori koje izgrindaš na arlu i amx m4 dobro dođu na amx 13 liniji. dobro bi bilo sa francuzima igrati u platoonu, pogotovo zbog muke grindanja amx 38 i 40. nakon toga je ipak nagrada kad otključaš liniju brzih lightova. treba paziti kako se sa njima igra, pogotovo kad upadneš u team koji voli kempati jer ćeš tada završiti u minusu. nisu toliko brzi ni okretni kao t 50 tenkovi ali šaržersko punjenje ti omogućava da u jedan na jedan bez problema ubiješ tenka za jedan tier većeg od tebe. ukoliko se privikneš na izmjenu ritma igre jer ipak punjenje drugog okvira zna biti dugo bit će zabave. mana ovih tenkova je vertikalna elevacija kao i preveliko izlaganje većeg dijela tenka iz zaklona. posada i motor često stradavaju. obavezno na njima je imati vertikalnu stabilizaciju pa ti ne gine često sniper medalja. što se tiče zarade, amx 12t je moneymaker dok sam amx 13 75 bio u minusu više nego sa vk3601 tenkom. kombinacija vertikalnog stabilizatora, kamuflažne mreže i binocullarsa daje ti prednost u isturenom spotanju protivnika, pogotovo u random bitkama sa raspoloženim suigračima. uvijek nastoj uza sebe imati bar još jedan tenk kad kreneš sa  amx 12 jer sam si izuzetno ranjiv. i to je to, nadam se kako sam pomogao.

14 godina
zasto stavljat camo net i binocularse na tenk sa kojim si uvijek u pokretu?
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A da ponovo skineš i reinstaliraš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Nisam siguran, dal da si režem arterije na vratu ili žile na rukama.

Upravo me Hummel u IS oneshotao...nezz

Allianz osiguranje

1 0 hvala 0
15 godina
krayz1e kaže...

Najbolji tenk koji sam ja vozio u cijeloj igri...:)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
Doxy_CRO kaže...

Mene živcira kad S-51 ili GWTiger/GWPanther one shotaju mog IS-3.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 11:58 (Hyperion).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Planiram poceti grindati rusku heavy liniju, zelio bi stici do IS-4 prije sljedecg patcha. Nadam se da ce biti zabavno. Sta mislite, hocu li stici?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

naravno,jer rusi imaju topove koji rade najvise dmg do t9 kada su svi podjednaki

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

{#}Lol

Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu.svaka nesretna obitelj nesretna je na svoj način.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 13:56 (Iwana).
15 godina
Hyperion kaže...
Doxy_CRO kaže...

Mene živcira kad S-51 ili GWTiger/GWPanther one shotaju mog IS-3.

To ti je normalno kad imaju 203/210 mm gun. Jedna HE granata iz S-51 može bez problema tier tier 8-9 tenkove smanjit na nulu, AP granate su isto dobre ali samo ako penetrira.

Kod GW Tiger-a je druga priča, on bilo čime ako gađa iz svog 210mm "Mors(e)ra" bez yebemti može i tier 10 tenkove raskomadat.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 14:15 (Krešo91).
15 godina
Krešo91 kaže...

Kod GW Tiger-a je druga priča, on bilo čime ako gađa iz svog 210mm "Mors(e)ra" bez yebemti može i tier 10 tenkove raskomadat.

Ma...možda prije. Sada sam sretan ako 800 HP-a damagea napravim s njim (direct hit, naravno).

Eto maloprije, direct hit T30 - 400 HP-a. Rijetko kada vidim brojku od preko 1000 HP-a damagea.

O katastrofalnom kutu topa, ogromnim dimenzijama, tromosti, nepreciznosti da i ne pričam...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo eventi za ovaj vikend, nisam pratio pa nisam ni skužio da su consumablei 50% off

znam da je već kraj vikenda ali još uvijek stingete nastockati {#}

http://worldoftanks.eu/news/1706-4th-march-special/

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Intel&ATI kaže...

Pošto još nisam igrao s artiljerijom, a htio bih početi, šta preporučate s kojim da počnem tj. čija je grana najbolja?

ruska(SU-18)

švabska(Sturmpanzer 1 Bison)

američka(T57)

ovo je sve za tier 2

uzmi sva 3 i igraj paralelno da vidis koje su mane i prednosti

kad se skroz nadograde onda vidis kakvi su u stvari

amer-brzo puca(75 top)-oko 10 u minuti,dosta je agilan, brz i dobro zaradjuje, motor i radio se koriste na medium i light liniji i td-ima do tiera 5-6-7

rus nesto izmedju amera i svabe, 76 top, dosta pokretan i malo jaci od amera al sporije puca,

svabo-sporo puca mali domet i jaki top-150(isti je  na sturmpanceru i prvi top na grile), al sporo aima i jako se sporo krece,a da ne velim da ima najiritantniji zvuk motora u igri

sto se tice dalje,evo ukratko tier 3

rus su-26  pravi dragulj medju spg-ima,to je top sa kupolom i s njime sam imal prosjek pobjeda 60% (inace 49-51% prosjek) i max od 9 kilova

mozes se vozit i jednom smjeru i pucat po nekome bocno od sebe ili iza sebe i pogadjati jer nema velike disperzije kao kod ostalih haubica koje se dogadjaju kad top dodje do ruba svoje mogucnosti kretanja pa se pomakne i tijelo spg-a i onda se nisan skroz rasiri,a u ovom toga nema

prvi top je sa su-18 i nevalja bas,drogi je isti kalibar,brze puca i ima malo veci domet

treci je 122 i ima dosta veci domet i roka sve zivo

uz opremu ramer,gun drive,i camo net i naravno posadu 100% to je najbolji trol tenk u igri-za mene

svabo

vespa je ok(105 top) kad ju nadogradis,ali.... treba se znati postaviti i okrenuti u smjeru gdje ocekujes da neprijatelj bude,da ti bude u dosegu pomaka topa

ima ap i he granate al ja sam koristil samo he jer ap znaju dingat...a kad nisanis pola minute,pogodis i dingas onda !"#$%&/()=?*

sturmpancer

jaci top(150) i manji domet,samo 15 granata-uvijek uzimaj one jace, i moze dosta stete napravit na blizu

moras nisanit i pazit na svaku granatu jer ak ih ispucas bezveze onda si postal skaut bez obrane

amer

m37 je jako dobar arty,narocito sa drugim topom(105) i kad se upgrejda

dosta brzo puca,brzo nisani i moze oneshotati npr hetzera,dok ce se s kv-om trebat potrudit

taj isti top je poslije i na m7 priestu,a njega ce bacat u dosta visoke tirove di nemoze puno stete napravit

m37 je bio dobar manimejker al su mu smanjili zaradu

enivej mozes dobro zaradit ak si dobar i skupljat za vise tireve

dalje za tir 4

su-5 rus

ima iste topove ko su-26,a zadnji je 152 minobacac,sa samo 14 granata-predzadnji je 122 sa 28 ko i na su-26

jako brzo aima i jos brze ispuca sve granate pa treba jako pazit

ima jedna posebnost,ja sam znao na malinovki na rubu dometa pucat po tenkovima koji su bili skroz uz zid zgrada iz sume dijagonalno na mapi {#}

grile svabo

jako dobar arti sa jakom topom i super pokretljiv i dosta neuhvatljiv ak ostane sam protiv nekog tenka

i na blizu vrlo lako oneshota i jace tenkove ak do toga dodje

moze se dosta dobro zaradit s njim,a jos ce mu i povecat zaradu 40% {#}{#}

po mojem misljenju najbolji tir 4 arty

m7 priest

a stari moj u njemu imam tolko partija da je posada zaradila povlastenu penziju...(posle sam ih prebacil u t29 pa t32, camo 100% i repair sad oko 50%)

on mi je financiral pola garaze i sav napredak do tira 5 za sve nacije i sve grane

jedini nedostatak je taj top 105 sa m37 koji gubi dah protiv jacih tenkova-tiger2, type, i is-ovi

inace,probal sam ga sa i bez opreme,sa posadom na 75% i 100% i to ide ovak: brze puni i cilja sa 100% posadom bez opreme nego sa opremom(ramer,gun drive) i 75% posadom

sa 100% i sa opremom je pravi mali mitraljez koji moze gadjati po cijeloj mapi i puno pomoci timu da pobijedi

dobil sam jako punio confederate medalja s njim

tir 5

nisam bas puno igral s njima al imam sva 3 i igram na svima sa pocetnim topovima koji brze reloadaju,brze nisane i jeftinije su granate

drugi topovi imaju veci damage,ali sporije pucaju i aimaju i puno su skuplje granate sa vecim splash damageom

na svima je top gear,a na ameru fali 20k expa do iduceg,oprema je na rusu(ramer i gun drive)

m41 amer

jako dobar,posebno sa prvim topom,i umjereno pokretljiv

humel

jako brz i pokretljiv,prvi top je zadnji sa grile i najbrze puca i ima domet preko cijele mape-cak i dijagonalno

po meni najbolji all-around arti za svoj tir

su-8 rus

najmanje pokretljiv i najsporiji,ali i sa drugim topom zna bit zabavan,posebno na otvorenim mapama,ako tim zna pomoci

mislim da ima malo manji domet od ostala 2

bitno ti je nauciti se ciljati,skrivati,preticati mete u pokretu

docekati skauta i zaustavit ga pogotkom u gusjenice ili blizu njega

kad te skautaju mijenjaj polozaj jer te njihov arti vec cilja

ak ostanes na istom mjestu onda si mrtav nub

ja sam sa t57 zaradil prvih 5k po bitki i prvih 200k za trening posade na 75% i za camo net

i posadu cuvaj za iduce vozilo viseg tira

kad prodajes tenk vrati svu opremu na stock i onda ga prodaj jer motori i radio sa artija ce ti koristit na ostalim vozilima,isto tak i vecina granata

i naucit ces gdje se moze kampera pogodit a gdje ne

ja sam sa arijima igral jedno vrijeme(5 slotova,4 arrtija tir 3 i m7 priest) dok nisam malo naucil kak igrat hevija,kak mediuma a kak td-a sukladno tome kolko sam ih porokal

i sa pristom sam dobil i svoj prvi hunter achievement

enivej,ukratko za arti,dalje nisam probo pa nemogu ni rec

keep grinding{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.3.2012 17:18 (ED63).
13 godina
neaktivan
Zuja007 kaže...

Planiram poceti grindati rusku heavy liniju, zelio bi stici do IS-4 prije sljedecg patcha. Nadam se da ce biti zabavno. Sta mislite, hocu li stici?

daa

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice