Tu ljepo klikneš i ides IS-4 -> Vulnerability ili za bilo koji tenk koji te zanima
nije baš full sve označeno.. recimo IS4 s prijeda od ispod one dvije crte, preko špica, pa do ispod ona dva prozorčeka.
ammo rack je dobro označen, a recimo IS3 I IS7 se daju na istom mjestu ammo rackati a nisu označeni..
sve u svemu dosta informativan link :)
Sve zajedno izgleda kao rat kalunova (ne klonova)

I tako sam nabavio kv-1s, i što reći? Ono što se prvo osjeti jest njegova brzina. Osjetno je brži od KV-a. Bez puno problema dođe do max brzine (43km/h). Ubrzanje, kao i okretanje oko osi je neusporedivo bolje od KV-a. Jedino malo na uzbrdici izgubi dah, ali to je očekivano. Osim toga, trenutačno imam standardni motor od 500ks (slijedeći ide na 600ks). Što se tiče topa, standardni je isti onaj kao i za KV (zis-5 75mm ili tako nekako). Top naravno nije ni do koljena 107mm i probojnost mu je bože sačuvaj. Čim skupim dovoljno, idem na 122mm. Što se tiče oklopa, nisam niti očekivao bolje. Par preciznih hitaca i tenk je gotov. Ali on za razliku od KV-a barem može pobjeći s mjesta događaja. U KV-u dok okreneš kupolu, shvatiš (ili ne) tko te gađa, dok se pokreneš, pogođen si još par puta i kraj priče. Jednostavno, s kv-1s se mora drugačije igrati. Daleko je bliži medium tenkovima nego teškoj kategoriji. Jedino što mi se ne sviđa jest cijena popravka. Uništeni tenk odnosi oko 4500 kredita (jbg, navikao sam na jeftine tenkove