World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.110.953
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
nine kaže...
Unbeliever kaže...

Tu ljepo klikneš i ides IS-4 -> Vulnerability ili za bilo koji tenk koji te zanima

nije baš full sve označeno.. recimo IS4 s prijeda od ispod one dvije crte, preko špica, pa do ispod ona dva prozorčeka.

ammo rack je dobro označen, a recimo IS3 I IS7 se daju na istom mjestu ammo rackati a nisu označeni..

sve u svemu dosta informativan link :)

Sve zajedno izgleda kao rat kalunova (ne klonova){#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam na KV-3 sa 107mm oko 17000 Exp, da si uzmem neki od ovih topova ili da idem drito na IS?

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam istražio oba i 100 i 122, jer ih na pun kufer drugih tenkova moš koristiti.

122 ima odličan firepower, a 100 ti je kao blago upgradeani 107

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Još nerfova za T34. Fuck yeah WG.

Nikad nije ni bilo upitno da će ovaj tenk postati još veće govno nakon što ga prebace u premium tenkove, jer ipak sad su dali ljudima free premium tenk u nadi da će nezadovoljni njime kupit Lowe/KV-5/nadolazeći IS-6/JadgTiger.

Još jedan odličan primjer logike u WGu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

lol šta se žališ.. normalno da ga moraju nerfati jer kao 1. postaje premium, kao 2. spušta mu se tier..

nema smisla da tier 8 premium bude bolji od bilo kojeg regularnog tier 8 tenka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mystik kaže...

Nikad nije ni bilo upitno da će ovaj tenk postati još veće govno nakon što ga prebace u premium tenkove, jer ipak sad su dali ljudima free premium tenk u nadi da će nezadovoljni njime kupit Lowe/KV-5/nadolazeći IS-6/JadgTiger.

Šta sad ne paše.Kad je type bio u rangu mediuma istog tiera kukali ste a sad i ovo ne valja.Stvarno vam nikako udovoljit.

I ajd prestanite kukat oko ruskih tenkova.Boli njih kita i za ruske i francuske i ostale.Lova je bitna.Da se zaradi što više. Misliti da su napravili ruske tenkove superiornijima naspram drugih samo zato što su ovi bjelorusi ili šta već je debilno.

Oni su igru napravili da zarade a ne da reklamiraju ruske tenkove.

Da hrvat pravi igru i da mu kažu da boljim napravi srpski tenk i da će tako zaradit više svako normalan bi napravio,ja prvi.

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
mystik kaže...

Šta sad ne paše.Kad je type bio u rangu mediuma istog tiera kukali ste a sad i ovo ne valja.Stvarno vam nikako udovoljit.

I ajd prestanite kukat oko ruskih tenkova.Boli njih kita i za ruske i francuske i ostale.Lova je bitna.Da se zaradi što više. Misliti da su napravili ruske tenkove superiornijima naspram drugih samo zato što su ovi bjelorusi ili šta već je debilno.

Oni su igru napravili da zarade a ne da reklamiraju ruske tenkove.

Da hrvat pravi igru i da mu kažu da boljim napravi srpski tenk i da će tako zaradit više svako normalan bi napravio,ja prvi.

Oni su igru napravili radi ovih razloga:

1)da svaki tjedan od poslovnih sastanaka naprave votka party

2)da overlord smije na poslu svaki dan piti votku

3)da reklamiraju ruske tenkove ...

a tek onda kao četvrti razlog im je zarada...

...5)da gledaju zgodne Ruskinje kako si guraju derp gun i/ili b-4 u sve rupe koje imaju...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 21:08 (g12356).
15 godina
g12356 kaže...

a tek onda kao četvrti razlog im je zarada...

{#}{#}

Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@g12356

ma krivo si stavio... onaj dio sa ruskinjama i derp gunom je na prvom, profit na 5. mjestu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Maus unlockan. Još mi fali 6.1 milja kredita + goldi za prebacivanje posade...a to će bez premiuma biti 2014 godine {#}

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
A tako i moj IS-7 stoji unlockan vec jedno 5-6 mjeseci i vise, nikako se namjerit sabrat pare.
Nakupim 4-5 mil i onda potrosim na neki drugi tenk :)
And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
13 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Maus unlockan. Još mi fali 6.1 milja kredita + goldi za prebacivanje posade...a to će bez premiuma biti 2014 godine {#}

Prodaj VK,i sa creditsima prebaci posadu kao i ja i svaki obican non-premium igrac :)

Xc
17 godina
MrXleader kaže...

Prodaj VK,i sa creditsima prebaci posadu kao i ja i svaki obican non-premium igrac :)

Nemam para ništa, jedva 100.000 kredita u banci. Već 3 mj ne igram s premiumom.

17 godina
Ziga kaže...
MrXleader kaže...

Nemam para ništa, jedva 50.000 kredita u banci. Već 3 mj ne igram s premiumom.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nista brate, Upri sa kv-om i pz 4 valjda ce se nakupit ponesto kredita...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Ziga kaže...
MrXleader kaže...

Nemam para ništa, jedva 50.000 kredita u banci. Već 3 mj ne igram s premiumom.

posadu u barake,prodaj VK i zaraduj pare nema druge

Xc
17 godina
MrXleader kaže...

posadu u barake,prodaj VK i zaraduj pare nema druge

Sjećam se dok sam igrao pred kraj prošle godine s premiumom..lova je samo kapala..SU8 + StugIII+KV

a sad? Bože sačuvaj

13 godina
World of Tanks

Također i meni sušno sa kreditim sada :) bio kupio Tiger-a, panzer3, Su-85B, Su-85 pa Su-100 Pa Jadgiter. i nekako skupio 350k pa kupio Stuga(odsada ću ga stalno držati u garaži, Moram skupiti ponovo za ferdinanda da počnem novi grind za Stug e-100). Mislim se za uzeti tjedan dana premiuma pa da se nakupim kredita pun K. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ako ces igrati sa stug 3 pozuri prije nego mu nerfaju zaradu u korist xp-ima

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MrXleader kaže...

Koliko bi se income trebao smanjiti? Zar ce se income CP-a povecati?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

nije pisalo koliko

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo, konačno sam skupio dovoljno sredstava i nakon doista puno razmišljanja, odabrao kv-1s. Znam da će većina misliti da sam pogriješio i da sam trebao ići na kv-3, ali moram reći da su mi ubrzanja od 0-30km/h u pet minuta (KV style..) {#} dozlogrdila. Svaka čast jakom oklopu kv-3, i tome što će nakon 7.3 biti zamjenjen nekim drugim tenkom, besplatno ili ne, s posadom 100% ili 150%, ali tko zna da li ću ja još igrati wot dok izađe taj update {#}  I tako sam nabavio kv-1s, i što reći? Ono što se prvo osjeti jest njegova brzina. Osjetno je brži od KV-a. Bez puno problema dođe do max brzine (43km/h). Ubrzanje, kao i okretanje oko osi je neusporedivo bolje od KV-a. Jedino malo na uzbrdici izgubi dah, ali to je očekivano. Osim toga, trenutačno imam standardni motor od 500ks (slijedeći ide na 600ks). Što se tiče topa, standardni je isti onaj kao i za KV (zis-5 75mm ili tako nekako). Top naravno nije ni do koljena 107mm i probojnost mu je bože sačuvaj. Čim skupim dovoljno, idem na 122mm. Što se tiče oklopa, nisam niti očekivao bolje. Par preciznih hitaca i tenk je gotov. Ali on za razliku od KV-a barem može pobjeći s mjesta događaja. U KV-u dok okreneš kupolu, shvatiš (ili ne) tko te gađa, dok se pokreneš, pogođen si još par puta i kraj priče. Jednostavno, s kv-1s se mora drugačije igrati. Daleko je bliži medium tenkovima nego teškoj kategoriji. Jedino što mi se ne sviđa jest cijena popravka. Uništeni tenk odnosi oko 4500 kredita (jbg, navikao sam na jeftine tenkove {#}). Što se tiče iskustva, za sada ne dobivam puno pošto jedva da oštetim pokoji tenk s ovim topom. Ali, ide pomalo...

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
MrXleader kaže...

Koliko bi se income trebao smanjiti? Zar ce se income CP-a povecati?

-5% Stug III i ostali

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

nesto se spominje o novoj fizici!

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Zanimljiva ova fizika, skoro ko zenska ova 'Ola' :)
Ali zasto komentator govori stalno SPG za tank destroyere, kad su SPG-i artiljerije
13 godina
neaktivan
World of Tanks

jer je prevodio ko zadnji kreten {#}

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Evo došao sam i ja do dileme da li uzeti KV-3 ili KV-1S, mislim da ću ipak uzeti KV-3 pa da dobijem novi tenk nakon 7.3 i posadu na 100%

Ovaj KV je zakon kako brzo xp-e dobivam nakon 200 borbi 50 000xp-a

WoT sam počeo igrati prije dva tjedna, točnije 2.ožujka i naravno igram bez premiuma i bez golda {#}

Milijunček je spreman da se potroši još mi jedino treba 1000xp-a{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 23:28 (Intel&ATI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unbeliever kaže...
A tako i moj IS-7 stoji unlockan vec jedno 5-6 mjeseci i vise, nikako se namjerit sabrat pare.
Nakupim 4-5 mil i onda potrosim na neki drugi tenk :)

O tom sam pricao... Imao sam 4.8 mill i naravno... morao sam si kupit novo otkljucani AMX 13 90

Pa nikad nebudem tog IS-7 piknuo

15 godina
neaktivan
World of Tanks

O toj fizici se govori još od prošle godine...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

O toj fizici se govori još od prošle godine...

pa da al isada govore o tome da su blize zavrsnici projekta pogledaj malo :),mislim da ce do 7.3,7.4 patcha vec biti tu,i ako nisi cuo na supertestu igraci hvale fiziku

Xc
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice