World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.111.257
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

dobitak ti je umanjen za dio dobitka koji dobiš sa IS4 {#}

čitaj IS4 postaje tier X, a u garažu ti dobiš drugi tier IX tenk

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Evo recimo jedna zabavna anketa na njihovoj stranici vezana za medium tenkove.

http://worldoftanks.eu/polls/#wot
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedno pitanje za one koju imaju iskustva i s t-28 i s kv-1s...Pošto prema specifikacijama oba imaju jednaku krajnju brzinu (kv-1s je čak 2-3km/h brži) da li se to osjeti i u samoj igri, tj. jesu li jednako brzi? T-28 me u zadnje vrijeme počeo doslovno oduševljavati (igram s njim kad mi ponekad KV ostane uništen u borbi {#})..Mislim, volim ja i jak oklop i masu i sve to, ali uz pametno igranje s t-28, taj tenk može biti glavna faca u borbi do ranka 5 i 6. Jučer ili prekjučer sam u jednoj borbi uništio KV-3 i KV...Istina je da su već bili pri kraju snaga (oba 35-40%) ali svejedno...Dok KV okrene kupolu prema mojoj strani, ja ga uspijem izbušiti 3-4x. I što je najbitnije pobjegnem s mjesta događaja za par sekundi {#}  t28 nikako nije za izravno s teškim tenkovima, ali s svojom agilnošću predstavlja realnu smrtnu opasnost za njih. Tako da sam u velikoj nedoumici za kv-1s..I da kupim kv-3 ili kv-1s, na oba ću montirati jednaki, 122m top. U borbi, s kv-1s bi mogao ispaliti, brzo se udaljiti, vratiti se, opet isplatiti, a kv-3 dok se pokrene (pretpostavljam da je trom kao i KV), opet napuni...poberem par hitaca i opet sranj...Ako mi netko može potvrditi da je kv-1s jednako brz kao i t28, bio bih zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
133 kaže...

Tvorci igrice tvrde da će se zaustaviti na tenkovime proizvedenim do cca 1960. jer su to tenkovi slične tehnologije (što god to značilo), ali ja sumnjam da će kad posustane interes za igranje polako uvoditi novije tenkove kako ne bi prestali zarađivati. I onako se stalno nešto nadograđuje.

ne,nego im je u planu dodati još barem 4 tech tree-a,imaju roadmap sve do 2014

ryker,uzmi u obzir to da kv3 ima najbolji oklop i svom tieru...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 12:37 (g12356).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

još kad naprave da posadu moreš poslat da se prišuljaju recimo mausu i recimo otvore tenk i jednu bombicu bace unutra... naravno critical, posada mrtva i imat ćemo mausa na pladnju za gađat...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Gozz kaže...
taman imam vremena kupit ponovno is 3 i nagrindat is 4 :D

i ja isto, samo treba skupit te pare za njega...iako imam KV-5 i tier 5 money makere opet će biti dosta teško to izgrindat

sretno nam bilo :D

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakvi su to modovi za clock do reloada i modified crosshairovi? Jel ih koristite?

Baš me zainteresiralo, ako bi mi mogao netko stavit link za neki bolji mod :D i kako da ga instaliram.

Hvala {#}

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

Kakvi su to modovi za clock do reloada i modified crosshairovi? Jel ih koristite?

Baš me zainteresiralo, ako bi mi mogao netko stavit link za neki bolji mod :D i kako da ga instaliram.

Hvala {#}

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/56831-j1mb0s-crosshair-mod/page__st__40  ovo, sve imas upute.

Ako ti bude falit par mapa sam ih napravi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 15:23 (Gozz).
13 godina
neaktivan
Gozz kaže...
RoyalBlood kaže...

Hvala {#}

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/56831-j1mb0s-crosshair-mod/page__st__40  ovo, sve imas upute.

Ako ti bude falit par mapa sam ih napravi.

Ja imam taj crosshair i nikako da si ga stavim da bude u boji. Kopiram onaj folder od boja i uvijek mi je crno. Znas kako da to sredim?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nisam to ni probavao, dobar mi i ovako...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

T-28, ružno pače je iznenađujući tenk. S njim sam (naravno u nabildanoj verziji tenka ) skinuo tigra sa 100% na 0% u par hitaca sa 85 mm topom. Kojiput su me sredili u prvih 1-2 minuta igre jer sam bio neoprezan.Slab mu je oklop, al zato je lagan i leti po uzbrdici kao niti jedan drugi u igri. Sa posadom na 100%, brzim punjačem, dalekozorom i kamuflažom uspio sam jednom srediti 10 tenkova u jednoj bitci. Oni koji kažu da ne valja  ga voze kao da je teški tenk a ne kao da je zapravo brzo pokretni top. Kad ga skužiš, zavoliš ga , jednostavno :)

13 godina
neaktivan

KV1S (zovu ga i mali IS ) je puno brži i agilniji od KV3ce. Treba ga voziti kao da je medium tank, a s najjačim topom može biti vrlo efikasan. Greška je osloniti se na njegov oklop. Treba iskoristiti njegovu brzinu. Kad KV3 ode u tier 7, KV1S će biti dominantni tenk u tank company medium class bitkama. Razvojno, vodi na KV13 i medium tenkove. Tko se ne misli time voziti nek se drži KV3 tenka , isključivo radi daljeg razvoja. KV3 u tieru 7 nije usporediv s puno bržim ISom. U random bitkama prečesto je nisko na listi nasuprot monstrumima tiera 9 i 10. Tada njegov oklop ne pomaže puno. U WoTu smije biti spor jedino Maus jer je on tier 10, no niti takav najčešće ne dočeka kraj igre. Osobno, čini mi se da je brzina važnija od debljine oklopa, a brzina pucanja od veličine kalibra. Ratuje se u kretanju, a ne statički. Pa, WoT ne bi ni bio zabavan da je drugačije {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 19:50 (133).
13 godina
World of Tanks

Tri put mi dingao IS-3 sa boka, iako je udaljenost bila velika. Ono sto sam pogodio dingao je, što još više nervira imao je samo 11% HP-a.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Tri put mi dingao IS-3 sa boka, iako je udaljenost bila velika. Ono sto sam pogodio dingao je, što još više nervira imao je samo 11% HP-a.

Tko, što ???

13 godina
133 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Tko, što ???

Zaboravih napisati, sry :), Jadgtiger. Izgleda da taj TD ima previse weakspotova na frontal armor, ma šta ja znam možda me Ferdinand malo razmazio ...

Da mi je frontal armor jedna bočna strana IS-4 to bi bilo odlicno. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 19:54 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

t28 sa f30 topom mi je genijalan.. taj top je fakat zvijer za taj tier

KV-1S i IS izgledaju gotovo isto lol. meni je 1S bio ok jer sam ga uzeo nakon što sam već istražio 122mm top na KV3, ali frend je uzeo prvo njega i fakat se napatio muški.

KV3 je po meni žilavija zvijer od oba, svakakvi tenkovi su me dingali sa njim.

ali generalno sam više uživao u IS-u, jer je bio super agilan i za razliku od KV-1S je mogao i podnjeti pokoji hit {#} divi me snaga jačeg motora kod IS-a.. druga getriba i vukao bi taj i 50 ko iz šale {#}

KV13 mi je odličan, iako još nisam istražio trackse i turret, pa sam još na defaultnom topu. (sve ostalo imam istraženo sa drugih tenkova) ne igram puno s njim.. najviše IS3 i SU100 {#}

..IMO sa IS3 zapravo zabava tek počinje {#} 30k xp-a pa će i četvorka

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nine kaže...

t28 sa f30 topom mi je genijalan.. taj top je fakat zvijer za taj tier

KV-1S i IS izgledaju gotovo isto lol. meni je 1S bio ok jer sam ga uzeo nakon što sam već istražio 122mm top na KV3, ali frend je uzeo prvo njega i fakat se napatio muški.

KV3 je po meni žilavija zvijer od oba, svakakvi tenkovi su me dingali sa njim.

ali generalno sam više uživao u IS-u, jer je bio super agilan i za razliku od KV-1S je mogao i podnjeti pokoji hit {#} divi me snaga jačeg motora kod IS-a.. druga getriba i vukao bi taj i 50 ko iz šale {#}

KV13 mi je odličan, iako još nisam istražio trackse i turret, pa sam još na defaultnom topu. (sve ostalo imam istraženo sa drugih tenkova) ne igram puno s njim.. najviše IS3 i SU100 {#}

..IMO sa IS3 zapravo zabava tek počinje {#} 30k xp-a pa će i četvorka

Bjeloruska igrica navodi na korištenje Sovjetskih tenkova {#} (Pitam se zašto, lol) IS3 mi je znatno popravio hit ratio, a IS4 je uz još veći hit ratio donio i više od jednog killa prosječno po borbi. Da, trud je stigao na naplatu u obliku jako dobre zabave od IS3 na dalje {#}. ( Ali ne zaboravimo ni KV koji je sa 152mmm topom bio prava radost prije nerfanja HE granata i kojeg treba igrati prije nego ga kao KV2 smjeste u tier 6 gdje realno i pripada.)

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 1:56 (133).
15 godina
World of Tanks

OK danas sam u roku od 4 sata izgrindao na test serveru od M18 Hellcat-a do T28 Prototype. Mogu reć da su svi tenkovi od Hellcat do T28 Prototype fucking awesome{#}

M18 Hellcat: kažu svi da su ga zasrali u drugom patchu jer su smanjili brzinu okretanja tenka i kupole. Znači sporiji je podosta od onoga zamišljenog. Gun radi dobar damage ali je oklop užas. 13 mm svuda na tijelu, a kupola nešta bolje samo sprijeda i sastrane. Pogodi ga Pz 3/4 i radi max damage -.- Ili neka stave buff na oklop ili neka vrate staru brzinu (pogledajte film za najavu 7.2 patcha)

Ocjena: 6/10

T25/2:

on od svih mi se najviše sviđa, fully upgradean je car u svom tieru, kretnja brza, ide oko 50-ak km/h i još se brzo okreće. Gun radi odličan damage i još je brz. Kupola nije nešta brza ali ako se borite kao u gradskim mapama, onak izvirivat iza ćoška i pomalo "prcat" (xD) ostale tenkove stvarno se može dosta napravt i još zabavit {#}

Ocjena: 9/10

T28 Prototype:

tek stavio na njega 120 mm gun, brži u kretnji od svog rođaka T28, kupola ide dosta daleko ali nemože preko neke granice zbog topa koji udara u stražnji dio tenka. Precizan je i radi isti damage kao rođak jer je ipak isti top.

Ocjena: 8.5/10

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 4:25 (Krešo91).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
World of Tanks

Evo jedne odlićne partije sa KV-om gubimo 3-9 i ja T1HT i marder uletimo u njihovu bazu  iznenadimo ih i na kraju dobimo {#}

Dobio 17k srebrnjaka i moram napomenut da mi KV nije ništa upgradean, sve je stock

Detectao sam ih 3, 6 ranil i jednog uništil...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Igra je žešča kurwetina bez premiuma... bez obzira na dobro odigranu partiju ak ti sje*u tenka nemos bit u plusu...

poceo sam prodavat iz depota module da mogu popravit tenk ccc {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
dasoo988 kaže...

Igra je žešča kurwetina bez premiuma... bez obzira na dobro odigranu partiju ak ti sje*u tenka nemos bit u plusu...

Ja sam s KV-om u svakoj borbi 5000-8000 u plusu

15 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...

Dosad se moglo fino igrati s tierom 7, gotovo uvijek si u plusu (također i tier 8 je bio igriv), poslije 7.2 patcha sumnjam da će tako biti.

13 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...

S premiumom ili bez trebaš zadržati poneki tenk tier 5 (tzv "keeper" ) jer tier 5 tenkovi relativno zarađuju najviše novaca. Ne i artiljerija koja ima skupu municiju. Konkretno, to su ruski SU-85 i KV (ne i T-34) i njemački StugIII i PzIV. Za francuske i američke nisam sasvim siguran jer nisam igrao. Pregledaj WoT official forum na upit "keeper". Ako kupiš premium tank, za zlato (prave novce) uvijek ti bude u plusu, čak i kad očajno igraš, ali kako su svi ti tenkovi osrednji u svom tieru, puno igranja s njima umanjuje ti opći uspjeh igre. Izuzetak bi bili type 59 (kojeg su prestali prodavat da ne utječe na balans igre ) i Lowe koji je najbolji za zaradit novce ali košta 12500 zlata. Naravno lošiji je od TigeraII koji je istog tiera (8).

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.3.2012 21:55 (133).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Moras se dobro namucit da bi zaradio nest sitno love... sa Lorrainom je jako tesko ostat u plusu ako izgines sto je cest slucaj s njim {#} a ni GW Panther nije bas nest... E50 mi je sasvim dobar tenk za zaradit lovu... {#}

Mausa i Gw-type ne smijem ni pogledat... {#} 

Btw KV-a sigurno necu vozit iz principa... za ruse nema mjesta u mojoj garazi niti ce ikad bit{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zrimo kaže...
dasoo988 kaže...

Dosad se moglo fino igrati s tierom 7, gotovo uvijek si u plusu (također i tier 8 je bio igriv), poslije 7.2 patcha sumnjam da će tako biti.

Iznenadio me IS4 ( tier 9 ). U maksimalno nabildanoj verziji redovito je u plusu i bez premiuma. Jednostavno, jako je učinkovit, te ako baš ne igram pospan u 2 ujutro uvijek s njim puno napravim. I XP je grindao super. Po mom iskustvu, jeftiniji za voziti nego IS3, iako je tier viši.

13 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...

Moras se dobro namucit da bi zaradio nest sitno love... sa Lorrainom je jako tesko ostat u plusu ako izgines sto je cest slucaj s njim {#} a ni GW Panther nije bas nest... E50 mi je sasvim dobar tenk za zaradit lovu... {#}

Btw KV-a sigurno necu vozit iz principa... za ruse nema mjesta u mojoj garazi niti ce ikad bit{#}

Pa onda po tom principu valjda ne bi ni trebao igrat ovu igricu s obzirom otkud su autori {#}. Svi znamo koji su tenkovi u to doba bili superiorni, no ovo je igrica, nije dokumentarac. Pragmatično je koristit one tenkove za koje znaš da će autori paziti da ne budu najgori. (blago rečeno)

16 godina
neaktivan
133 kaže...
dasoo988 kaže...

Pa onda po tom principu valjda ne bi ni trebao igrat ovu igricu s obzirom otkud su autori {#}. Svi znamo koji su tenkovi u to doba bili superiorni, no ovo je igrica, nije dokumentarac. Pragmatično je koristit one tenkove za koje znaš da će autori paziti da ne budu najgori. (blago rečeno)

Ma nije bitno koje tenkove vise preferiram... samo zelim reci da trenutna politika novcem u ovoj igri je u totalnoj banani... veseli me to sto ce bit nekih promjena u novom patchu...

16 godina
neaktivan
zrimo kaže...
dasoo988 kaže...

ovisi podosta i o naciji tenka. sa full izgrindanim KT-om sam rijetko bio u plusu dok sa t32 rijetko u minusu čak i kod izgubljene partije.

13 godina
neaktivan

Sasvim točno. Ovo bi se trebalo zvat World of Money {#}. Free to play, but pay to win. Najgore je što novcem kupuješ efikasniju municiju. Sve ostalo bi se još dalo progutat, al to je baš unfair. Ipak, zabavno mi je pa i dalje igram. Novac sam ptrošio samo za otkupit ponešto free XP i neke stvari na akciji {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Slazem se sa postovima iznad.

Sve to nebi niti bio toliki problem samo kad bi povecali tu zaradu. Jer ovako, cim se dode do tiera VIII pocinje lagani minus. Premium igraci imaju prevelike prednosti nad ostalima, samo npr. koliko si ustedi vozac Lowea vremena za skupiti npr. 3 miliuna kredita, a koliko normalan igrac.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice