- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ja sam dobivao po 15-20k s premiumom.
nema šanse da ponovo im uzmem premium lol. da su barem ostavili da se možeš pokriti koliko tolko, ne kažem da nemea dobrih fajteva sa njime ali moraš pobiti i oštetiti pola protivničkog tima da bi zaradio išta.
lol odigram sa shermanom,kv3 i kv-om 10-tak partija zaradim neku kenju, da bi sve to popušio u 2-3 loše partije sa is-3 lol
Jutros masa dingova.Stvarno se zapitas pa koji je qurac sa ovom igrom. Ide E75 gadam mu stranu i nista.Gadam ga naprjed okinem mu 937 pa iduca dva hitca dinga. Gadam is7 u stranu i nista. Gadam ga naprjed i probijem ga za 790. Dinga mi tigar naprjed,malo ukosen ali treba da mu poslajem kupolu na drugu stranu mape.Objecta svi razvale,justro me KV ubio. Stoji object bocno i samo ga trackam.
To je zbog tih novih 16 armor grupa i kada gađaš pod određenim kutom određen armor group će odlučiti kojom putanjom će se granata kretati kroz hitboxove. Imaš na stranici detaljno objašnjeno kako se odbija i pod kojim kutevima.
Neznam bas ,jednu partiju sa e 75 busim sve ko sir,drugu nemogu nikom nista!
Po meni nema nikakve logike,a najjace mi je kad level 4-5-6 nemogu probusit sa lvl 10 pljucom kaj ima 245mm penetration,a da ne pricam o is 4!!!!
Jučer odigrao 5 partija s Ausf B, najviše što sam dobio 47.000 kredita, najmanje 28.000.
Kad odbijemo cijenu granata + popravke, u plusu sam.
ne loše :)
Jučer odigrao 5 partija s Ausf B, najviše što sam dobio 47.000 kredita, najmanje 28.000.
Kad odbijemo cijenu granata + popravke, u plusu sam.
ne loše :)
Bas me zanima kak bi ti bez premiuma islo.
Nemojte piti kavu vani 7 puta i imate za premium!
Nemojte kupit pljuge 5 puta i ...........................!
....
...
..
.
Ja sam doso bez premiuma do VI tigera i snjim mozete igrati dabe beskonacno,ali vib tiger i e 75 nije moguce bez premiuma iliti tier 8,9,10!
E tu je sad caka, s visim tierovima je puno veci gust igrat.
Ma nije , meni je uzitak s malim tierima igrati, uvijek se iznenadim, evo krenio sam s novim acc ispocetka ... tj. krecem ... T1 Cunningam ... zakon ... ubrzanje, kupola, top ... 5killova u prvoj partiji, strasno ... Malinovka ... do pol mape moras doci da nekog skuzis, nema na 500m da te neko busi ...
meni su mali tieri zakon, moze ko sta oce da kaze ali s Tier 1 2 3 je najbolje igrati, najzabavnije, i nikad nisi u minusu ...
Ma nije , meni je uzitak s malim tierima igrati, uvijek se iznenadim, evo krenio sam s novim acc ispocetka ... tj. krecem ... T1 Cunningam ... zakon ... ubrzanje, kupola, top ... 5killova u prvoj partiji, strasno ... Malinovka ... do pol mape moras doci da nekog skuzis, nema na 500m da te neko busi ...
meni su mali tieri zakon, moze ko sta oce da kaze ali s Tier 1 2 3 je najbolje igrati, najzabavnije, i nikad nisi u minusu ...
da istina, fakat je koma kad se teškaši počnu tražiti,pa onda te arty traži, masu partija popiz od odsade.ovo se zaletiš za 30 sec si u poziciji za pucanje i udri, pa tko bolji. a sa većim tirevima partije se fakat znaju odužiti, posebno kad krene kampanje. i nebi me bilo previše frka zaletiti se ali kako raste tier, pada zarada i onda je frka popiti granatu u startu tj. popušiti tenk.
To je zbog tih novih 16 armor grupa i kada gađaš pod određenim kutom određen armor group će odlučiti kojom putanjom će se granata kretati kroz hitboxove. Imaš na stranici detaljno objašnjeno kako se odbija i pod kojim kutevima.
Super je to,teskasima ja odlican ovaj patch.Svi ostali mogu da jedu ....... Ja bi stavio 200 mm oklopa JT i Objectu pa bi onda bilo fer. Evo prije 2 min E100 dinga granatu u bok i naravno okrene se i bez problema me odvali za 700.
Super je to,teskasima ja odlican ovaj patch.Svi ostali mogu da jedu ....... Ja bi stavio 200 mm oklopa JT i Objectu pa bi onda bilo fer. Evo prije 2 min E100 dinga granatu u bok i naravno okrene se i bez problema me odvali za 700.
S kojim si topom igra na isu-152 dok nisi otključa BL10?
To nije kriva igra, nego je taj traktor u vodu sa T-50.
Ovaj Tigar 2 je životinja...ubija ko lud
Tenk je čudo jedno.
Makar mi se VK4502Pb sviđa više od Tiger II,iako koristim isti gun na njima.
Svaka čast,ja sam svog skoro sam izgrindao u TC,preko 60% winrate imam na njemu.
Meni se ova igra sve više i više gadi...tako da ide uninstal, nemos zaradit nista...sve su usrali, nema vise gusta
Da se zaraditi...Sherman Tier VI, i VK3001P Tier VI ... bez obzira na ishod partije, nikad ispod 15 000, samo više. Prosjek 18-20 000. Popravci ako je uništen oko 5000.
7.2 patch sutra http://worldoftanks.eu/news/852-update-71-coming-january-5th/
S kojim si topom igra na isu-152 dok nisi otključa BL10?
Stock top.
Dali su u clan warsu još uvijek popularniji t-54 ili je type 59 popularniji?
ovo se zove gospodarski kriminal u WOT-u, što su to napravili od GW Pantera
bitka 1:
Draw
4 kila
2 dmg
Kredita: 13000
Granate:12000
Popravak: 3500
minus 2500
Bitka 2
Pobjeda
8 kila
2 dmg
kredita:37000
granate:17000
popravak 0
plus 20 000 i nešto sitno
Od kilova 3 su bila oneshot (KV, VK3001,GW panter) i jedan vrhunski kill king Tigera kojeg sam skinuo sa 62%
Drugi King Tiger sam skinuo s tri granate na 8% pa su ga moji dokrajčili
Uglavnom, vrhunska partija, a zarada mizerna. Ako sam dobro shvatio GW Panteru su skinuli 20% od zarade s novim patchem, i još su dodatno oslabili djelovanje HE granata.
Znači dvostruko nerfanje.
Odigram 15-ak partija dnevno nakon kojih sam u plusu 20ak tisuća. Do Tigera cu doći 2018g.
Napomena: gornja računica je ugrubo, +/-300 kredita
7.2 patch sutra http://worldoftanks.eu/news/852-update-71-coming-january-5th/
7.1 prijetelju, a ne 7.2 ( taj ako bude dogodine bit ce dobro)
Novi rekord po dobivenim kreditima. Za kraj mi je ostalo niš energije, rokali su me non stop, arty me pogodio jedno 5 puta...
žilave švabe nešto
Yebe se tebi, ti imaš premium......
Hahah bitch please.
Pobjeda!
Bitka: Karelija 31. prosinca 2011. 3:02:39
Vozilo: VK4502 (P) Ausf. B
Dobijeno iskustva: 5.252 (x2 za prvu pobjedu svakog dana)
Dobijeno kredita: 99.078
Dostignuća u borbi: Čelični zid, Najbolji tenkista, Boelterova medalja, Strijelac