Ovu igru ces za par mjeseci moci samo skinuti besplatno, a za igranje ce trebati lova.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
još samo fali da i na tier 2 smanje zaradu :/
kako ću onda farmat pare sa pzII :D btw, najbolji tenk ikada... 298 shots/ 17 hit :DDDD
da se mene pita, ja bih povećao i zaradu malo sa skautima, barem za taj skaut dio, najjače mi je kad skautam 11 tenkova, ok izgubimo, a dobijes 278 expa i 10,000 golda, a popravak mi je 9,000 na VK2801... nema baš smisla ako ti je zadatak - skauting
još samo fali da i na tier 2 smanje zaradu :/
kako ću onda farmat pare sa pzII :D btw, najbolji tenk ikada... 298 shots/ 17 hit :DDDD
da se mene pita, ja bih povećao i zaradu malo sa skautima, barem za taj skaut dio, najjače mi je kad skautam 11 tenkova, ok izgubimo, a dobijes 278 expa i 10,000 golda, a popravak mi je 9,000 na VK2801... nema baš smisla ako ti je zadatak - skauting
E pa njima i jest cilj da nemozes farmat ni sa jednim tenkom, vec da kupis premium tenk.
a znam, eventualno će ostat niži tierovi gdje moš nešto zaradit, ostalo će sve bit - plati, plati, plati...
a znam, eventualno će ostat niži tierovi gdje moš nešto zaradit, ostalo će sve bit - plati, plati, plati...
VK4502A ako imaš je*ački dobru bitku, 40.000 kredita dobiješ s premiumom.
ako te ubiju trošak je ogroman, granate užasno skupe
dakle bez premiuma ne može se igrati tier 8, makar neki govore da mogu..to su gluposti
Ne, nisu gluposti.
Jedino se tier X ne može igrati...
VK4502A ako imaš je*ački dobru bitku, 40.000 kredita dobiješ s premiumom.
ako te ubiju trošak je ogroman, granate užasno skupe
dakle bez premiuma ne može se igrati tier 8, makar neki govore da mogu..to su gluposti
Frend je dogurao do Jagdtigera bez premiuma, ne racunam onih 7 dana kaj je imao od ign-a. Halamo svaki dan zajedno. Iako to je td, a njihov repair cost je nizi nego tenkova.
Mene na king tigeru kostao repair 14k, njega 10-11.
ma joj meni je kv3 predobar tenk u odnosu na ovo smece od is3 tenka koji sad igram. Boze mili, veci mi je gust igrat sa traktorom nego sa ovim sranjem. Ni ne sjecam se kad je zadnji put nesta boucao, a o vjecitim kvarovima da ni ne pricam. Ak u svakoj partiji ne bude ammo rack, onda je cannon i gunner na tapeti. Kad sjednem za tigra P odmah preporod, sve probija, tvrd kao stijena. Obicni tigar mi bas i nije nesta, ali opet bolji od ovog ruskog sranja. Jedva cekam da nagrindam za is4 koji je nadam se koristan tenk.
Meni osobno je IS3 bio predobar tenk. Po meni KV3 i IS3 se ne mogu uspoređivat, jer su totalno različiti tenkovi i zahtijevaju različiti stil igranja. I sa KV3 češće upadaš u partije di te ekipa teško probija, dok to sa IS3 nije slučaj. Kod IS3 moraš njegovu mobilnost i pokretljivost koristiti kao svoju prednost, jer ne ovisiš samo o čistom oklopu, pa da bi se mogao nastavit na jedno mjesto i ne micat se od tamo. I s obzirom na cijenu municije za BL-9, trebaš paziti na svaki metak i biti siguran da će svaki metak pogoditi i napraviti štetu. Evo u attachmentu imaš moju statistiku za IS3 (hit ratio mi je 83%). I sa njime imam do sad najviše "Steel wall" medalja.
Dakle, sa IS3; ne stajat na mjestu (onda si laka meta za artije, čija HE municija lako ošteti module), flankat neprijatelja, paziti na kut pod kojim stojiš prema neprijatelju i skrivati slabe točke, voditi računa o tome da svaki metak bude pogodak i stavi si onaj drugi turret (manji); više se bounce-a i ammo je bolje zaštičen.
P.S. A kaj se love tiće, ja sa tier 9 i 10 igram za gušt, a sa nižim tier-ovima skupljam lovu. Tako sam skupio pare za IS7; igrajući sa T-34-85, dok ga nisam dogurao do elite, te usput skupio i pare za IS7 (doduše, ne sve, jer sam prodao IS3).
Evo upravo sam vidio nešto sto nisam mogao vjerovat svojim ocima.
S jedne strane stoje E100, E75, object 261 i E50. S druge strane stoji Maus
Maus je rastrgo E100 ko svinja masnu krpu dok su ga svi ti tenkovi gađali. Da je još jednom puknuo raznio bi i objecta 261. Ostale tenkove je skinuo na ispod 50 posto.
Stvarno EPIC!
tak nazalost skoro uvijek stavljaju
M7 priest je najgora artiljerija u igri. Sta god da pogodim (osim papirnatih amerikanaca) radi manje od 100 damage. Splash ne postoji, isto kao da sa AP gađam. Za odlicnu partiju bez premiuma dobijem oko 200XP. Mislim da bih vise dobio da idem skautat nego gađat.
jel mi moze netko reci u kojem folderu se nalaze slike?da se ja malo pohvalim
jel mi moze netko reci u kojem folderu se nalaze slike?da se ja malo pohvalim
U folderu u kojem se nalazi igra.
mislim u konkretnom folderu jer unutar foldera igre ima jos pun k drugih foldera nasam sam
nisu bas dobre vijesti odi na link i pogledaj promjene ,uglavnom pola artya su smanjili zaradu
I to ne samo za arty,na RU i US forumima se zale da su svim tenkovima znacajno smanjili zaradu.
lol konji umjesto da srede max br. arty-a po mapi oni im smanjili zaradu s ciljem da ih ljudi manje igraju haha. uglavnom lova sve više uplivava i igru i definitivno me neće više vidjeti. na kraju ćeš "free" igru plaćati golodom da bi je mogao igrati. a bez premiuma nemoj ni sanjati zaraditi nedaj bože za tenk.
Zato sam ja i odustao, neda mi se više brojati granate i molit se da na kraju budem u plusu.
Uz to što obećaju ništa ne ispune, gdje je novi mod igre do kraja godine i beta za World of Warplanes?
Samo ko je lud može plaćati 10€ za mjesec premiuma, kad uvedu lifetime premium za jedno 20-30€ onda ću igrati, ovako sam za te pare nabavio MW3 i BF3 tako da ne pomišljam više se zafrkavati s ovim.
Tire 6 protiv tire 10 tenkova . Bravo MM , bravo WoT i bravo WG .
ja sam isto uvijek psovao MMS kad mi je tak napravio... sad kad sam došao do is4 i navikao se suprostavljat najjačima, onda se iživim na is7,e100 (maloprije ih dvije ubio u jednoj bitci) i sličnima... a dok igram s t-34-85 biram protivnike i skrivam se... koja bi bila bit igre da je potpuno zabavno igrat s tier 5,6 bez živciranja zbog tog što samo boju možeš skidat jačima... zato grindas i grindas dok ti ne postaneš najjači
nisu bas dobre vijesti odi na link i pogledaj promjene ,uglavnom pola artya su smanjili zaradu
I to ne samo za arty,na RU i US forumima se zale da su svim tenkovima znacajno smanjili zaradu.
lol konji umjesto da srede max br. arty-a po mapi oni im smanjili zaradu s ciljem da ih ljudi manje igraju haha. uglavnom lova sve više uplivava i igru i definitivno me neće više vidjeti. na kraju ćeš "free" igru plaćati golodom da bi je mogao igrati. a bez premiuma nemoj ni sanjati zaraditi nedaj bože za tenk.
Zato sam ja i odustao, neda mi se više brojati granate i molit se da na kraju budem u plusu.
Uz to što obećaju ništa ne ispune, gdje je novi mod igre do kraja godine i beta za World of Warplanes?
Samo ko je lud može plaćati 10€ za mjesec premiuma, kad uvedu lifetime premium za jedno 20-30€ onda ću igrati, ovako sam za te pare nabavio MW3 i BF3 tako da ne pomišljam više se zafrkavati s ovim.
upravo to nabavio bf3 i uživancija. kroz godinu dana samo da imaš premium to ti je bf3 recimo i pristojna grafička kartica da igraš bf 3 ako ju već nemaš. platiš fino igru i nema izmišljanja svi igraju po istim uvijetima i bok, a ne ovo uvedu uber premium tenkove ok, zatim smanjuju zaradu standardnim lol, očigledno im je cilj da svi španamo sa premium tenkovima da bi mogli sa njima zarađivati za t9 i t10 tenkove.
pa ih ono isfuraš ponekad nedjeljom ko na paradu i moliš se da te ne opiz...di arty u prvih 20 sec igre kad te scout otkrije, nije to ni loše onda berem nisi ispucao 10-tak granata koje koštaju ko mali t2-3 tenk. masu puta sam izašao iz igre na startu posebno sa arty (specijalno kad vidim hrpetinu t-50tki), jeftinije mi se odmah popraviti nego ispucati brdo municije pa duplo popušiti s tim da svi znamo mane igranja sa arty. a sa smanjivanjem zarade od arty lol tko će ju uopće igrati. samo sam ju i igrao zbog boljeg priljeva love.
kako uci u klan DOW imam T-54 i htio bi se pridruziti klanu
Jura, jesi li član kojeg klana?
Bi li htio ući u DOW?
Ja sam u DOW-B
Falilo mi 3000 expa do VK4502B i počne server maintenance... bem li im.......
a mom frednu oko 1 000 do tigra koja ironija...
a mom frednu oko 1 000 do tigra koja ironija...
do kad ono traje maint.?
do sutra