World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.110.853
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Moze li neko da mi pomogne sa tim bonus kodovima.koji god ste ovde stavili na forum ja sam probao i nece,kako se dobijaju ti kodovi.molim vas pomozite ako mozete.hvala

ili su svi iskorisceni pa zato necu ili je neki drugi problem u pitanju.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
iNFY kaže...
Balvan8 kaže...

Jedno pitanje. Da li netko zna zašto neradi Over target markers na ovom novom update-u!? 

overlord to smatra kao nekom vrstom cita

mislim da to nema veze s overlordom nego samo se dosta stvari s novim patchom pa zato...

pogle ovdje

inace eto kaj pise na stranici kreatora moda:

Changelog:

Version: 2.1.0, Date: XX.12.2011

• Compatible with 0.7.0 – in development
★★★★★☆
13 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...
iNFY kaže...
Balvan8 kaže...

Jedno pitanje. Da li netko zna zašto neradi Over target markers na ovom novom update-u!? 

overlord to smatra kao nekom vrstom cita

mislim da to nema veze s overlordom nego samo se dosta stvari s novim patchom pa zato...

pogle ovdje

inace eto kaj pise na stranici kreatora moda:

Changelog:

Version: 2.1.0, Date: XX.12.2011

• Compatible with 0.7.0 – in development

rekli su da toga nece biti u novom patchu.. ali izgleda evo ima :D

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
17 godina
World of Tanks

Uf... neki dan sam kupio IS7.... i sad definitivno više neću kvocat ekipi "tier 10 noob"

Jer skoro svaku partiju poginem prije nego dođem do fajta, a ni u jednoj do sad nije bilo manje od 4 artija... I kaj mislite tko im je glavna meta? JA! {#}

Moram promjeniti taktiku; poslat nekog drugog naprijed da prvi popije metke od artija; ima netko zainteresiran za platoon? {#}

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

kakvom novom update-u si poludio???pa nema ga jos {#}

pa šta se meni onda skidalo neki dan cca. 1.2Gb? o.O

17 godina
neaktivan
Berko kaže...

Uf... neki dan sam kupio IS7.... i sad definitivno više neću kvocat ekipi "tier 10 noob"

Jer skoro svaku partiju poginem prije nego dođem do fajta, a ni u jednoj do sad nije bilo manje od 4 artija... I kaj mislite tko im je glavna meta? JA! {#}

Moram promjeniti taktiku; poslat nekog drugog naprijed da prvi popije metke od artija; ima netko zainteresiran za platoon? {#}

welcome to noob team with tier X{#}

Balvan8 kaže...
MrXleader kaže...

kakvom novom update-u si poludio???pa nema ga jos {#}

pa šta se meni onda skidalo neki dan cca. 1.2Gb? o.O

da nemaš ti možda account na američkom serveru{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako da detectam WOT na xfire-u? {#}

Inace sve druge igre prepozna samo WOT ne, u cem je fora ili  ti ga kvaka? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jura, jesi član kojeg klana?
jesi možda zainteresiran da budeš član DOW-a?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 11:35 (gamer_101).

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
gamer_101 kaže...

ej gameru,gameru pa kaj misliš na koga se ljutiš kad te pogodi u CW???{#}

jura

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina

dasoo jesi probao manual detect... odes na tools-options odaberes games, odes pod not installed, nađeš WoT i odabereš, sa strane odaberes manual detect, odeš na browse i odabereš exe koji treba, pritisnes OK i to je to

★★★★★☆
13 godina
neaktivan
World of Tanks

{#}{#} uf ovaj kv-3 zivcira zesce a kad igram sa t32 drugi tier VIII igraju ko *icketine

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Nemogu više ovak, mapa Komarin me uvijek dopadne, i s njom hrpetina kretena.

Da ne pričam o Rudnicima, tamo stoka sva ide na brdo (moj tim), a neptijatleji kroz ono selo koje ja SOLO moram braniti i poginuti redovito.

Svaka partija izgubljena.

KAJ SAM KRIV DA ME DOPADNU IDIOTI UVIJEK!!!!!

I ovaj KV-3...truplo

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

{#}{#} uf ovaj kv-3 zivcira zesce a kad igram sa t32 drugi tier VIII igraju ko *icketine

Meni je KV-3 bio zakon s njim sam postavio novi kill rekord po rundi hehe 8 killeva i skoro 2k xp-a {#}, ali eto nekidan sam kupio IS-3 i na pocetku je cisto gov*nce nadam se da ce bit bolji kad uzmem BL-9.

BF3:nick: =XII=Teo_HR WoT nick:SnowMan_Cro
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ma joj meni je kv3 predobar tenk u odnosu na ovo smece od is3 tenka koji sad igram. Boze mili, veci mi je gust igrat sa traktorom nego sa ovim sranjem. Ni ne sjecam se kad je zadnji put nesta boucao, a o vjecitim kvarovima da ni ne pricam. Ak u svakoj partiji ne bude ammo rack, onda je cannon i gunner na tapeti. Kad sjednem za tigra P odmah preporod, sve probija, tvrd kao stijena. Obicni tigar mi bas i nije nesta, ali opet bolji od ovog ruskog sranja. Jedva cekam da nagrindam za is4 koji je nadam se koristan tenk.

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Meni vječito se motor zapali, ak nije to onda je ammo rack.

Nikad ništa ne bounca...je jučer bounca 7 zaredom, al to je bilo samo jednom od 30 puta.

T1 Heavy koje je 1 tier niže, bounca sve živo...a cijeli je ko od papira.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jura kaže...
gamer_101 kaže...

jura

Uf koji preokret! Ko u španjolskoj seriji. Jura i macola su u biti jedna te ista osoba! 

Gledajte u iducem nastavku...macola je u biti gamerov otac!

OMG!{#}

17 godina
protjeran
World of Tanks

ma KV3 je ok tenk, cak i zaradjujem s njime, a i daje od 1000-2000 eksp po fajtu bez beda,ako odma ne poginem ... ali arty ga busi ko sir ... probaj igrati s KV1S ... to ti je zesce sranje od tenka ... otkada sam ga kupio 1 fajt smo dobili a sve izgubili ... buse me svi ... ma to je strasno ... al se nedam ... uglavnom, igram i s M6 (odlicno zaradjuje, cak najvise od svih teskasa) i T29 ... A KV je druga prica ... jos mi i sad drzi rekors s preko 2200exp u jednoj borbi ... i ono topce od 152mm ...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ma stavio sam zadnji motor na kv-3 ali opet nije bas nesto a t32 najzesce mi jek ad me t34 u kupolu isao gadat {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
superhixx kaže...

ma joj meni je kv3 predobar tenk u odnosu na ovo smece od is3 tenka koji sad igram. Boze mili, veci mi je gust igrat sa traktorom nego sa ovim sranjem. Ni ne sjecam se kad je zadnji put nesta boucao, a o vjecitim kvarovima da ni ne pricam. Ak u svakoj partiji ne bude ammo rack, onda je cannon i gunner na tapeti. Kad sjednem za tigra P odmah preporod, sve probija, tvrd kao stijena. Obicni tigar mi bas i nije nesta, ali opet bolji od ovog ruskog sranja. Jedva cekam da nagrindam za is4 koji je nadam se koristan tenk.

lol is3 smece od tenka? nisu to njemci ko sto kazes tigar p... ko sto je i e75, e100, maus,... nastavis se, nakosis i boli te k...

si kad primijetio da je is3 brz? e pa iskoristi to... nemoj očekivat da ces se nastavit pred neprijatelje, da ce te napucavat duze vrijeme i da ces prezivjeti

puno puta sam igrao ko medium s is3 kad ih nije bilo u bitki... ako je na protivnickoj strani bilo vise mediuma onda pomogao svojima zadrzavati ili ubiti...

★★★★★☆
16 godina
neaktivan
JozicA kaže...

ma KV3 je ok tenk, cak i zaradjujem s njime, a i daje od 1000-2000 eksp po fajtu bez beda,ako odma ne poginem ... ali arty ga busi ko sir ... probaj igrati s KV1S ... to ti je zesce sranje od tenka ... otkada sam ga kupio 1 fajt smo dobili a sve izgubili ... buse me svi ... ma to je strasno ... al se nedam ... uglavnom, igram i s M6 (odlicno zaradjuje, cak najvise od svih teskasa) i T29 ... A KV je druga prica ... jos mi i sad drzi rekors s preko 2200exp u jednoj borbi ... i ono topce od 152mm ...

Daleko je KV1S od smeca, s njim cini mi se imam 64% win ratio, a ovo sto kazes za KV3 s 1000-2000 exp po fajtu je s premiumom naravno, inace jako jako tesko.

14 godina
neaktivan
jura kaže...
gamer_101 kaže...

jura

lolčina, tebe bum regrutiral i dva put ak treba

16 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

dasoo jesi probao manual detect... odes na tools-options odaberes games, odes pod not installed, nađeš WoT i odabereš, sa strane odaberes manual detect, odeš na browse i odabereš exe koji treba, pritisnes OK i to je to

jesam, to je normalan postupak kod svih igara... samo mi WoT ne zeli detectat na taj nacin pa sam mislio da ima neka druga fora za WoT :P

13 godina
protjeran
World of Tanks

Neznam...na 10 partija, njih 9 me stavlja s tier VI tenkom, na zadnje mjesto protiv Tier IX i X .

Osjećam se baš krasno.

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

evo ga... 0.7 dolazi u ponedjeljak http://worldoftanks.eu/news/757-update-v70-maintenance/

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

jebga meni is3 nikako nije sjeo(nemam zasad jos upgrejdane gusjenice i masinu jer sam isao na bl9 sto prije pa valjda nemam ni neki poseban osjecaj da je puno brzi). U biti me najvise iritiraju ti njegovi kvarovi koji mi se stalno dogadjaju. Klepne me panter sa vise od pola mape, oduzme mi 2% i napravi stete da vise nemog nit brzo vozit, nit punit. I zbilja se nesjecam partije da me nisu ammo rackali. Valjda su oni idiot skinovi uzeli maha pa mi je taj dio najbolje obojan :D Naravno bilo je i zanimljivih borbi s njim koje ga koliko toliko izvlace, kao npr. kad mi je u frontalnom sukobu prezivio i porokao type59, tiger P, su100 i t-50 tamo gore na himelsdorfu gdje sam dosao sam, a oni se valjda pogubili pa se poceli medjusobno natjeravat oko one crkve :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

Napokon dobre vijesti :D

13 godina
neaktivan
World of Tanks

nisu bas dobre vijesti odi na link i pogledaj promjene ,uglavnom pola artya su smanjili zaradu

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

nisu bas dobre vijesti odi na link i pogledaj promjene ,uglavnom pola artya su smanjili zaradu

I to ne samo za arty,na RU i US forumima se zale da su svim tenkovima znacajno smanjili zaradu.

=XII=SandMan....
13 godina
neaktivan
World of Tanks

e onda su poludjeli trebali su je povecat od tiera 8-10 a ako ne onda ostavit kako je ,pa znate kako se kaze:Ludi Rusi!!!

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Y2K2 kaže...
MrXleader kaže...

I to ne samo za arty,na RU i US forumima se zale da su svim tenkovima znacajno smanjili zaradu.

lol konji umjesto da srede max br. arty-a po mapi oni im smanjili zaradu s ciljem da ih ljudi manje igraju haha. uglavnom lova sve više uplivava i igru i definitivno me neće više vidjeti. na kraju ćeš "free" igru plaćati golodom da bi je mogao igrati. a bez premiuma nemoj ni sanjati zaraditi nedaj bože za tenk.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 18:11 (sokre).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice