World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.484
|
čitano: 9.259.157
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
samo vizualno...
16 godina
World of Tanks

Primjetio sam na test serveru - IS-4 i IS-7 se daju ammorackat. Od 15-ak odigranih bitaka, dva put sam ammo-rackao full HP IS-4 (jednu čak odnaprijed), jednom IS-7 (s boka). Sad, je li to gold ammo, ili su nešto promijenili, ne znam.

(igram s Mausom..uživancija. Čini mi se da su ga nešto i poboljšali..:))

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Nema predaje :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 20:20 (dzan).
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

A normalizacija AP granata,dinga li vise nego prije na test serveru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Dobra partija{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Tanks

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 13:42 (JozicA).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ima li ko ovaj problem i kak ga rješit?

0 0 hvala 0
17 godina
gamer_101 kaže...

pusti kosu i pocni slusat whitesnake {#}

šala

prijavi problem supportu WOTa

15 godina
Ziga kaže...
gamer_101 kaže...

pusti kosu i pocni slusat whitesnake {#}

šala

prijavi problem supportu WOTa

WoT support: Working as intended. {#}

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
15 godina
neaktivan

Imo jos jedan apsolutno epic fajt sa Jagdtigerom.  Osto sam protiv 100% is4 , 100% Tiger2 , pola hp 2x type 59 + su 152 + 2 arty. Ubio sam sve tankove ostale im samo 2 arty koje su me na kraju flankale. :)  9 kilova najjaci tank Jagdtiger. Mislim koji bi to drugi tank izvuko sam protiv svega toga i skoro ih sve ubijem vristo sam im na chatu kak su losi.

15 godina

Ovaj SU-100 je sa stockom velikoo govno :P

Nemogu probit KV,a kamoli nesto pogodit.Sad cu sa free exp istrazit D10 pa se nadam da ce bit nes bolje.Zelim kupit SU-152 od kad sam zaigrao ovu igru,pa eto sad cu malo grindat.

This post is signed by Ivanoile
17 godina
World of Tanks

Isplati li se išta od Equipmenta stavljati na VK4502P Ausf A? Imam samo ventilaciju + maskirnu mrezu s bivseg tenka

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Isplati li se išta od Equipmenta stavljati na VK4502P Ausf A? Imam samo ventilaciju + maskirnu mrezu s bivseg tenka

To ti je i vise nego dovoljno. Ja na njemu nemam nista...samo cekam da ga se rijesim{#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Tenk je rekao bih gori od T32, je*eni papiric.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Nabavio sam napokon ruski TD su-100 jako sam zadovoljan :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji gun na jgpz iv (imam L56 88MM al nemoze penetrirat skoro nista a i streljivo je malo skupo)

6 Stuh 105mm
5 88mm L56
0 75mm L70
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 17:33 (Veco97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Nabavio sam napokon ruski TD su-100 jako sam zadovoljan :D

Imam ga i ja istrazenog ali ga nisam kupio.Buduci da sam prodao JT sad treba ic na Objecta pa i mene ceka grind . SU 100 ima brutalan top{#}

16 godina

DamageHigh, koja ti je tajna dobrog omjera pobjeda/poraza? Igraš li često u paru s nekim i koristite li glasovnu komunikaciju? Jer primjetio sam da koliko god dobro ja odigrao partiju često izgubimo, a s druge pak strane se zna nerijetko dogoditi to da ja odigram loše, a na kraju pobijedimo.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Pogledaj moj omjer, 55%/44%, GuntherPrien.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izzy kaže...

DamageHigh, koja ti je tajna dobrog omjera pobjeda/poraza? Igraš li često u paru s nekim i koristite li glasovnu komunikaciju? Jer primjetio sam da koliko god dobro ja odigrao partiju često izgubimo, a s druge pak strane se zna nerijetko dogoditi to da ja odigram loše, a na kraju pobijedimo.

Sve je to lutrija kakav te tim zapadne.Omjer pobjeda-poraza za mene ne znaci puno,koliko si ubio i napravio stete su pravo mjerilo za mene. Evo primjer sta mene zapadne lol.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 1:26 (Zaja).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

http://worldoftanks.eu/news/595-gustav-line-breakthrough-special/

Novi specijal,farmanje love sa stugom sljedi{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
krayz1e kaže...

To ti je i vise nego dovoljno. Ja na njemu nemam nista...samo cekam da ga se rijesim{#}

Što mu fali? Ja sam oduševljen. Hit ratio s njime mi je 73%. Shvaćam da se u igri napreduje po tierima ali ono "da ga se riješiš"...

16 godina

Po meni jedan od boljih tenkova. Prednji oklop mu bolje bounca nego KT (nije me briga što piše o veličini armora), ima solidan top i odličnu brzinu za heavija t8. Super tenk, stavi mu vertical stab.+rammer.

15 godina
Izzy kaže...

nije upućeno meni... ali.....

igram samo random.....uglavnom sam, rijetko u platunu sa frendom (bez glasovne komunikacije).....

bez ikada premijuma (što je bitno jer se duže igra sa stock tenkovima)....

imam konstantnih 55-43% omjer pobjeda i poraza.....

pod konstantno mislim .... da sa svim tenkovima koje igram imam podosta više pobjeda od poraza...... sa marderom i ekstremnih 76% win.....

uostalom pogledaj mi profil bugar......

ne mislim da je to slučajno......

u svakoj partiji idem na pobjedu.... igram maksimalno timski.......

kadkad odigram strašno dobro, a ipak izgubimo...... rekord mi je 9 kilova i nerješeno ili 8 kilova i poraz.....

ali u globalu se takva igra dugoročno isplati.....

iako omjer pobjeda i poraza nije najprecizniji pokazatelj skila.... mislim da je ipak pokazatelj timske igre......

jer ima i igrača koji posjeduju skil, ali igraju sebično (za broj kilova), pa im ni omjer pobjeda nije baš vrhunski....

a ima i igrača kojima je zabavno rushanje, i ne zamaraju ih statistike.....

naravno da mi od početka nije bio takav omjer, ali sa vremenom se (ako si zainteresiran) nauči kako igra funkcionira, koje su prednosti svakog pojedinog tenka.....

i kako to iskoristiti za pobjedu svog tima.....

sad grindam američke midijume (nove posade bez skila, stock tenkovi)...... i jedan od najgorih tenkova u igri (m3lee) mi ima 72% pobjeda.........

17 godina
World of Tanks

Kako se uopće čudo poput VK4502P Ausf B bori u gradskim mapama tima Himmelsdorf i Siegried line?

da je kupola naprijed, izađeš, opališ, i brzo nazad..a ovako....ko šleper kad parkiraš odozada :)

0 0 hvala 0
15 godina
Ziga kaže...

Kako se uopće čudo poput VK4502P Ausf B bori u gradskim mapama tima Himmelsdorf i Siegried line?

da je kupola naprijed, izađeš, opališ, i brzo nazad..a ovako....ko šleper kad parkiraš odozada :)

uglavnom se postaviš i čekaš protivnika da dođe........

ako izlaziš, radiš to u širokom luku...... i kad izđeš obično se ne vraćaš nego koristiš oklop i kut.......

i čekaš tvoje da podebljaju paljbu dok ti trpiš udare.....

16 godina
World of Tanks

Moram reći da je KV-3 sa 122 mm topom odličan!!! Dugo sam se premišljao hoću li ga kupiti i na kraju me je nagovorio brat i nisam požalio. Odličan je!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Izzy kaže...

Moram reći da je KV-3 sa 122 mm topom odličan!!! Dugo sam se premišljao hoću li ga kupiti i na kraju me je nagovorio brat i nisam požalio. Odličan je!!!

Imam to u garaži s istim topom, meni je to takvo smeće da je to nevjerojatno. Svi, doslovce svi me napucavaju gdje stignu

16 godina

Sve do jučer sam ga imao sa 100 mm topom i nisam htio uzeti taj top jer je sporiji i nešto neprecizniji od 100 mm D10T, ali stvarno nisam požalio. Baš mi se sviđa. I da stvar bude bolja danas svaka partija koju sam odigrao je završila sa pobjedom! Svih 8.

17 godina
World of Tanks

Je da 122 je car na KV-3. 

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice