- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Primjetio sam na test serveru - IS-4 i IS-7 se daju ammorackat. Od 15-ak odigranih bitaka, dva put sam ammo-rackao full HP IS-4 (jednu čak odnaprijed), jednom IS-7 (s boka). Sad, je li to gold ammo, ili su nešto promijenili, ne znam.
(igram s Mausom..uživancija. Čini mi se da su ga nešto i poboljšali..:))
A normalizacija AP granata,dinga li vise nego prije na test serveru?
ima li ko ovaj problem i kak ga rješit?
pusti kosu i pocni slusat whitesnake
šala
prijavi problem supportu WOTa
ima li ko ovaj problem i kak ga rješit?
pusti kosu i pocni slusat whitesnake
šala
prijavi problem supportu WOTa
WoT support: Working as intended.
Imo jos jedan apsolutno epic fajt sa Jagdtigerom. Osto sam protiv 100% is4 , 100% Tiger2 , pola hp 2x type 59 + su 152 + 2 arty. Ubio sam sve tankove ostale im samo 2 arty koje su me na kraju flankale. :) 9 kilova najjaci tank Jagdtiger. Mislim koji bi to drugi tank izvuko sam protiv svega toga i skoro ih sve ubijem vristo sam im na chatu kak su losi.
Ovaj SU-100 je sa stockom velikoo govno :P
Nemogu probit KV,a kamoli nesto pogodit.Sad cu sa free exp istrazit D10 pa se nadam da ce bit nes bolje.Zelim kupit SU-152 od kad sam zaigrao ovu igru,pa eto sad cu malo grindat.
Isplati li se išta od Equipmenta stavljati na VK4502P Ausf A? Imam samo ventilaciju + maskirnu mrezu s bivseg tenka
Isplati li se išta od Equipmenta stavljati na VK4502P Ausf A? Imam samo ventilaciju + maskirnu mrezu s bivseg tenka
To ti je i vise nego dovoljno. Ja na njemu nemam nista...samo cekam da ga se rijesim
Tenk je rekao bih gori od T32, je*eni papiric.
Nabavio sam napokon ruski TD su-100 jako sam zadovoljan :D
Koji gun na jgpz iv (imam L56 88MM al nemoze penetrirat skoro nista a i streljivo je malo skupo)
6 | Stuh 105mm |
---|---|
5 | 88mm L56 |
0 | 75mm L70 |
Nabavio sam napokon ruski TD su-100 jako sam zadovoljan :D
Imam ga i ja istrazenog ali ga nisam kupio.Buduci da sam prodao JT sad treba ic na Objecta pa i mene ceka grind . SU 100 ima brutalan top
DamageHigh, koja ti je tajna dobrog omjera pobjeda/poraza? Igraš li često u paru s nekim i koristite li glasovnu komunikaciju? Jer primjetio sam da koliko god dobro ja odigrao partiju često izgubimo, a s druge pak strane se zna nerijetko dogoditi to da ja odigram loše, a na kraju pobijedimo.
Pogledaj moj omjer, 55%/44%, GuntherPrien.
DamageHigh, koja ti je tajna dobrog omjera pobjeda/poraza? Igraš li često u paru s nekim i koristite li glasovnu komunikaciju? Jer primjetio sam da koliko god dobro ja odigrao partiju često izgubimo, a s druge pak strane se zna nerijetko dogoditi to da ja odigram loše, a na kraju pobijedimo.
Sve je to lutrija kakav te tim zapadne.Omjer pobjeda-poraza za mene ne znaci puno,koliko si ubio i napravio stete su pravo mjerilo za mene. Evo primjer sta mene zapadne lol.
http://worldoftanks.eu/news/595-gustav-line-breakthrough-special/
Novi specijal,farmanje love sa stugom sljedi
To ti je i vise nego dovoljno. Ja na njemu nemam nista...samo cekam da ga se rijesim
Što mu fali? Ja sam oduševljen. Hit ratio s njime mi je 73%. Shvaćam da se u igri napreduje po tierima ali ono "da ga se riješiš"...
Po meni jedan od boljih tenkova. Prednji oklop mu bolje bounca nego KT (nije me briga što piše o veličini armora), ima solidan top i odličnu brzinu za heavija t8. Super tenk, stavi mu vertical stab.+rammer.
nije upućeno meni... ali.....
igram samo random.....uglavnom sam, rijetko u platunu sa frendom (bez glasovne komunikacije).....
bez ikada premijuma (što je bitno jer se duže igra sa stock tenkovima)....
imam konstantnih 55-43% omjer pobjeda i poraza.....
pod konstantno mislim .... da sa svim tenkovima koje igram imam podosta više pobjeda od poraza...... sa marderom i ekstremnih 76% win.....
uostalom pogledaj mi profil bugar......
ne mislim da je to slučajno......
u svakoj partiji idem na pobjedu.... igram maksimalno timski.......
kadkad odigram strašno dobro, a ipak izgubimo...... rekord mi je 9 kilova i nerješeno ili 8 kilova i poraz.....
ali u globalu se takva igra dugoročno isplati.....
iako omjer pobjeda i poraza nije najprecizniji pokazatelj skila.... mislim da je ipak pokazatelj timske igre......
jer ima i igrača koji posjeduju skil, ali igraju sebično (za broj kilova), pa im ni omjer pobjeda nije baš vrhunski....
a ima i igrača kojima je zabavno rushanje, i ne zamaraju ih statistike.....
naravno da mi od početka nije bio takav omjer, ali sa vremenom se (ako si zainteresiran) nauči kako igra funkcionira, koje su prednosti svakog pojedinog tenka.....
i kako to iskoristiti za pobjedu svog tima.....
sad grindam američke midijume (nove posade bez skila, stock tenkovi)...... i jedan od najgorih tenkova u igri (m3lee) mi ima 72% pobjeda.........
Kako se uopće čudo poput VK4502P Ausf B bori u gradskim mapama tima Himmelsdorf i Siegried line?
da je kupola naprijed, izađeš, opališ, i brzo nazad..a ovako....ko šleper kad parkiraš odozada :)
Kako se uopće čudo poput VK4502P Ausf B bori u gradskim mapama tima Himmelsdorf i Siegried line?
da je kupola naprijed, izađeš, opališ, i brzo nazad..a ovako....ko šleper kad parkiraš odozada :)
uglavnom se postaviš i čekaš protivnika da dođe........
ako izlaziš, radiš to u širokom luku...... i kad izđeš obično se ne vraćaš nego koristiš oklop i kut.......
i čekaš tvoje da podebljaju paljbu dok ti trpiš udare.....
Moram reći da je KV-3 sa 122 mm topom odličan!!! Dugo sam se premišljao hoću li ga kupiti i na kraju me je nagovorio brat i nisam požalio. Odličan je!!!
Moram reći da je KV-3 sa 122 mm topom odličan!!! Dugo sam se premišljao hoću li ga kupiti i na kraju me je nagovorio brat i nisam požalio. Odličan je!!!
Imam to u garaži s istim topom, meni je to takvo smeće da je to nevjerojatno. Svi, doslovce svi me napucavaju gdje stignu
Sve do jučer sam ga imao sa 100 mm topom i nisam htio uzeti taj top jer je sporiji i nešto neprecizniji od 100 mm D10T, ali stvarno nisam požalio. Baš mi se sviđa. I da stvar bude bolja danas svaka partija koju sam odigrao je završila sa pobjedom! Svih 8.
Je da 122 je car na KV-3.