World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.280.027
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Što preporučujete da stavim na Ferdinanda a da mogu kasnije prebaciti na Jadgtigera bez golda

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

pa bez golda možeš prebacit samo toolbox, camo net i binoculars... tak da ti i nije neki izbor. a sve troje dobro dođe...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 18:32 (smola3005).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A što bi vi stavili onda na ferdinanda,pa mogu poslije prodati pa kupiti za JG

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
shady1024 kaže...

A što bi vi stavili onda na ferdinanda,pa mogu poslije prodati pa kupiti za JG

Moras kupit rammer,spaler line i ventilaciju i to sve poslje prebacit na JT.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo upravo stavio rammera,jeli ventilacija stvarno potrebna iako mi je posada na 100%?

Valja li išta onaj binocular +25% view range,a spaller line je dobar protiv HE granata?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A nije tolika katastrofa stavljati unmountable module na tenkove koje planirate kasnije prodati,jer ipak se sa tim modulima poveća i cijena tenka kada ga prodajete(za polovicu cijene tog modula).Npr. iako ja svog pz IV ne planiram nikad prodati, on mi trenutno u depou košta preko 550000,tiger mi sa rammerom košta preko 1000000.Naravno obadva tenka su full nadograđena.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ja danas sa stock topom na shermanu ubio IS ,sherman je predobar tenk danas igram cijelo poslijepodne istrazio sam za kv 152 mm top i motor zadnji,zadnji top za pz IV i zadnji top za Shermana

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ide se puno u minus aj pobiejdim sa IS-om sa jednim killom idem u minus po 10k zafrkali su igricu skroz, prije restarta acc-ta bila je zara i arty su zeznuli fulam sa SU8 ko lud skupi se nisan skroz a Mausa profulam (tenk ko kuca i cijev na njoj) xD,a bez premiuma nema nista dalje od 5 tiera :D

0 0 hvala 0
16 godina
Kakvog tiera V? Bez premiuma se moze do tiera X. Samo treba pametno i racionalno igrat.
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas sam 10 sekundi stajao 5 metra do enemy arty-a i nisam ga mogao detectati.Jest da je bio u grmlju,ali 5 metara.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Nisam jedno vrijeme pratio rasprave ovdje, pa za svaki slučaj evo da postam link na odličan video tutorial za scoutanje:

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 1:17 (Berko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DamageHigh kaže...
Kakvog tiera V? Bez premiuma se moze do tiera X. Samo treba pametno i dugo racionalno igrat.

There i fixed.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
shady1024 kaže...

Evo upravo stavio rammera,jeli ventilacija stvarno potrebna iako mi je posada na 100%?

Valja li išta onaj binocular +25% view range,a spaller line je dobar protiv HE granata?

Ventilacija diže posadu na 116% osim zapovjedniku koji je na 108% jer on daje svoj dio ostalim.

Binocular...da vrijedi samo do 500 metara i ako se ne mičeš 6 sekundi, inače potpuno beskoristan.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj Tiger P je zakon, pravi moneymaker. Užitak je s njim igrati podsjeća me nevjerojatno na Ferdu.

Jučer sam imao okršaj 1vs2 protiv King Tigera i Pershinga, i razvalim KT i Pershinga s 80% na 30%, tenk je strava.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Tanks

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 13:48 (JozicA).

1 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

Da Tigar P je pre super, nemam ga ali znam da sve bonuca, njeg samo treba gađati na vrhu kupole o ono ***** u suprotnom bounce mašina. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JozicA kaže...

ma ok je igra :)

vise manje ...

evo idem na pantera ... imam 13000 exp .. jos mi fali 30k .. samo ... uglavnom klasa 5 tenkova najvise zaradjuje (nemam premium) koliko vidim, recimo VK 3001 (H) full do jaja, kupljeni i dodaci , sve sto se moze za pare ... ako zavrsim 2k u plusu po fajtu, amerika ... dobro, mozda i 4k ponekad ... ali zato mali Pzkpfw III/IV radi ko mutav ... brz, okretan ... al ne ubija nest puno ove jake ... al zaradi do 20k po fajtu ...

uglavnom, moze se i bez premiuma, tesko ali moze, cilj mi je ici na Pantera II i poslje njega na Tigra II, tako sam si i otkljucao ljevu stranu kod svaba ... bice i to za koji mjesec, iako igru igram tek 12 dana ...

Ja imam Jagtigera (samo mjesec dana premiuma), dok sam bez premiuma izgrindo King Tigera, Panthera i Tigera P.

Možeš bez problema doći do Panthera II jer su medium tenkovi jeftiniji za održavanje ako ti se da čak i E-50, također i do King Tigera.

Ako ti treba lova kupi PzIV najbolji mm i uvijek je neka akcija s njim, ja sam skupio preko 5 milijuna kredita samo s njim.

Osnovno pravilo bez premiuma je pametno s kreditima, ne treba trošiti na bespotrebnu opremu na nižim tierima, onda kad istražiš veći tier ne možeš ga kupiti. Treba biti ekonomičan ili izvalit lovu za premium.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 13:07 (zrimo).
17 godina
protjeran

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 13:49 (JozicA).
15 godina

Ima li itko slican problem?Naime,nemogu prodat svoj KV-3 niti jedan drugi tenk,pise da probam kasnije.

This post is signed by Ivanoile
17 godina
ivanoile kaže...

Ima li itko slican problem?Naime,nemogu prodat svoj KV-3 niti jedan drugi tenk,pise da probam kasnije.

nemam pojma ali nemoj kv-3 prodavati još, sačekaj patch da dobiješ slot i novi tenk. pa onda kako hoćeš.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Mozes maksimalno prodati 5 komada po danu.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
15 godina
dedaa kaže...
ivanoile kaže...

Hvala,sad sam tek shvatio da sam danas prodao vec 5 tenkova.Nisam znao da se moze maksimalno 5 na dan. @Post iznad Dedinog:Ma treba mi 500000 za IS-3 ,a neda mi se igrat toliko.Vidjet cu jos,ali KV-3 se mjenja tek nakon nove godine zar ne?
17 godina
ivanoile kaže...
dedaa kaže...
ivanoile kaže...

Hvala,sad sam tek shvatio da sam danas prodao vec 5 tenkova.Nisam znao da se moze maksimalno 5 na dan. @Post iznad Dedinog:Ma treba mi 500000 za IS-3 ,a neda mi se igrat toliko.Vidjet cu jos,ali KV-3 se mjenja tek nakon nove godine zar ne?

samo 500k pih lol, i ja muku mučim sa lovom za is-3.samo pazi da se nebi dosađivao sa stock is-3 a nemaš tenkova da kratiš vrijeme nakon što te skinu u fajtu:)

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 15:19 (sokre).
15 godina
Ja sam na 2 milijona.Odigram malo sa IS padnem ispod 2,odigram sa M36 i M10 odem iznad 2 i tako stalno.A sa IS-om igram samo zato jer je zabavan.
17 godina
World of Tanks

a što se tiče kv-a i kv-3 nezndam dali bih riskirao da se nebi desilo poprodavao tenkove a oni bubnu patch i ništa od tenkova/slotova.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
sokre kaže...

a što se tiče kv-a i kv-3 nezndam dali bih riskirao da se nebi desilo poprodavao tenkove a oni bubnu patch i ništa od tenkova/slotova.

Eh sve je moguce...a sad sam odlucio podat T-34-100 jer mi stvarno ne treba,ne igram sa njime .Dobit cu 300000 pa cu odigrat malo.
17 godina
JozicA kaže...
evo maloprije me baci na mapu s onim svapskim Love tenkovima ...

To je takvo smeće do tenka, žali bože ljudi koji za to daju 12.500 golda kad ga Tiger P probija gdje god ga pogodim...

15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
sokre kaže...

Eh sve je moguce...a sad sam odlucio podat T-34-100 jer mi stvarno ne treba,ne igram sa njime .Dobit cu 300000 pa cu odigrat malo.

T-34-100?Čuo sam da je on postojao u stvarnosti,ali u igri?

Inače,kada ponovno zgrindam za vk 3601 idem na vk 3002...

16 godina
neaktivan
g12356 kaže...
ivanoile kaže...
sokre kaže...

T-34-100?Čuo sam da je on postojao u stvarnosti,ali u igri?

Inače,kada ponovno zgrindam za vk 3601 idem na vk 3002...

T-34-57 (57mm top)

T-34-76 (76mm top)

T-34-85 (85mm top)

T-34-100 (100mm top, tzv. idiot (D10T) gun)

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 15:43 (dedaa).
17 godina
Ziga kaže...
JozicA kaže...
evo maloprije me baci na mapu s onim svapskim Love tenkovima ...

To je takvo smeće do tenka, žali bože ljudi koji za to daju 12.500 golda kad ga Tiger P probija gdje god ga pogodim...

onaj zadnji top na tigeru-p je preopak, penetracija i preciznost odlična, dmg karakterističan za njemce. predobar prednji oklop... žao mi je što sam ga se riješio ali po svemu sudeći kad skupim keš za is-3 idem na njega ponovo.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice