World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.396
|
čitano: 9.088.601
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Y2K2 kaže...

Kolko sam jak da sam sebe uspio ubit{#}

But how? :P

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Y2K2 kaže...

Kolko sam jak da sam sebe uspio ubit{#}

But how? :P

Ganjao sa  jednog lika, bio sam  5m iza njega opalim i unistim sebe,ni ja sam neznam kako mi je to uspjelo.

(=XII=)SandMan_CRO....
17 godina
World of Tanks

Možete li mi reći što je još dobro od opreme staviti na SU8 osim maskirne mreže?

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Brze punjene i brze ciljanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dzan kaže...

Brze punjene i brze ciljanje.

Ajde da i ja doživim tih 10% :))))

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 11:53 (Ziga).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

T-28 u garaži i skupljam iskustvo za KV-a. Može mi netko dati neku dobru taktiku? Kao i obično ide 30-ak XP-a po partiji...

~
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Proz0r kaže...

T-28 u garaži i skupljam iskustvo za KV-a. Može mi netko dati neku dobru taktiku? Kao i obično ide 30-ak XP-a po partiji...

To je toliko dosadan tenk, da sam ja KV-a researchao free exp. {#}

Tako da, nema ti druge, upregni..:P

14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 12:28 (Borna007).
16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Proz0r kaže...

To je toliko dosadan tenk, da sam ja KV-a researchao free exp. {#}

Tako da, nema ti druge, upregni..:P

Meni je bas brutala, jednako zabavan sa ZiSom od 57 mm ili 85mm F3, jos uvijek mi je u garazi kao elita.

Brz, jako udara za svoj tier, jedino slabo oklopiran. Snajpaj s njim kad dodes do 85mm, idi po flankovima, prati heavye, supportaj ih.

15 godina

evo sad sam otkljucal t -43 ruski medium i kupil ga,i otkljucao sam americki m6 heavy.

jos idem na ruske td-ove,sad sam na putu prema tier 5 :)

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
World of Tanks

Kad ce se BOLT1 nac za trenig za drill?????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Može li mi netko reći koliko otprilike free XPa i creditsa donosi Lowe (sa premiumom i bez)???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Trenutno u Varaždinu, odmaram se od WoT-a!
Kolega gamer101 se još ne javlja za onu kavu :-P

Takoder jos malo grinda do T34 :D
I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
15 godina
World of Tanks

Ne znam kaj je danas, al svi me mlate..:P

Što ustvari i nije neki problem, jer evo, treća partija večeras sa VK, treći steel wall..:)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

lako se dogovorimo za kavu

{#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

treba li nekom klanu jedan Ferdinand više? (Njemacki TD,tier 8)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Treba NOB mrcinama
(N-O-B) i mi ti se redovito iskrcavamo, tj. svaki dan, a imamo team speak tako da ti je iskustvo odlicno. Ako hoces prijavi se
17 godina
moderator
World of Tanks

Mi smo sinoć zauzeli nešto u Africi, nemam pojma kako se zove :D

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Mi smo sinoć zauzeli nešto u Africi, nemam pojma kako se zove :D

Beheria{#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel istina da su 8-9-10 tier bitke totalno camp to win, jel ja sam stao na jagdpzIV i tada su vec svi kempali i po meni su TD bili malo underpowerd. I zasto u dobrom dijelu clan warsova se td uopce ne koriste jesu tolko beskorisni ili koji je razlog (samo tier10 hevy) ?!

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Koriste se u CW i to dosta samo što su oni za braniti bazu, ustvari to im je i cilj, a ne rushati s njima. Najviše se bojim Objecta 704 jer miš onakav sav spor je poslastica za njega.

U cw svaki tenk ima svoju ulogu, osim light umjesto njih su mediumi u ulozi scouta. To je zato jer sa light tenko samo možeš spotati pošto je brz, a ima malo hp-a i slabi top. Dok mediumi pogotovo t9 imaju dosta puno hp-a, jaki top, brzi su i dosta daleko vide. Pa onda nema smisla da se uzme light jer umjesto njega tu ređe stavimo nekog mediuma koji može vršiti više funkcija.

O ovaj tvoj JgdPzIV je najgovnarski TD u igri ja mislim, totalno ništkorist. Može ubiti eventualno one nižeg tiera, a kolko vidim u rundama i JgdPanther nije baš nešto. Ali je zato ferdinand zvijer isto kao i jgdtiger.

I ne T8-9-10 nisu camp bitke nego ljudi igraju pametno i pažljivo jer ako igraš neoprezno i unište te, e onda si u minusu sa kreditima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 11:58 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

U cw-ovima je sljedeće stanje:

Maus vam se koristi kao Heavy tank (koji i nije neki problem kad mu znaš slabe točeka na oklopu i ako ne igrate gradsku mapu samo stvara probleme)

Is7 vam igra ulogu medium tenka

T30 je tank destroyer.

Malo se koriste medium tenkovi (zavisno o mapi) a još manje td-ovi.

Iz dosadašnjeg iskustva kempat i čekati je najveća greška i gotovo siguran poraz.

Pa mi smo jedno 10ak puta gubili finala iskrcavanja jer smo čekali što će drugi napraviti.

*NOB*.MRCINE
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 12:08 (nani17).

1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Slažem se s ovim što je nani napisao.

Ja bi sad dodao još jednu stvar, a to je da će T30 barem jedno vrijeme postati beskoristan, a i IS-7 će malo izgubiti na važnosti. Dolazi E100.

To g*vno ima oklop sličan Mausu, no bokovi se lakše probijaju, naprijed možda u donji dio hulla, al nije 100% da će probiti.

Zatim to govno je brzo, ne koliko IS-7, al brži od T30. Uz onaj speed booster koji će dobiti, razlika u brzini IS-7 i njega neće biti velika.

Sljedeće, ima 15cm top koji radi damage jednak onome na T30. Penetracija mu je lošija za obične AP shellove, al razlika i penetraciji gold AP shellova kod T30 i E100 je vjerovali ili ne 14mm.

Što smo dobili iz toga?

Tenk koji ima brzinu IS-7, oklop Mausa i top T30. Pretpostavljam da će se uskoro vidjeti samo Mauseve i E100 u borbama, pokoja tier8 arty za otvorene mape(+ 1 T54 za scoutanje) i 1-2 IS-7 da zauzmu neki ključan položaj dok ne stigne ostatak.

T30 i IS-7 će vjerojatno dobiti ponovno neku šansu za par mjeseci kad bi trebale past izmjene u CW. A do tad će većina igrača koji sudjeluju u CWu imati garažu sličnu Mirdinoj sada, ako već nemaju. Naravno uz oba nadolazeća tier10 tenka.

Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina

Po videima koje sam ja gledao, KT ga buši bez prevelikih problema od naprijed...tako da, nije mu oklop baš onako, pravi mausovski..:D

17 godina
E-100 bude išel 30kmh tak da bude i dalje sporo govno.
17 godina
Jack Sparrow kaže...
O ovaj tvoj JgdPzIV je najgovnarski TD u igri ja mislim, totalno ništkorist. Može ubiti eventualno one nižeg tiera, a kolko vidim u rundama i JgdPanther nije baš nešto. Ali je zato ferdinand zvijer isto kao i jgdtiger.

I ne T8-9-10 nisu camp bitke nego ljudi igraju pametno i pažljivo jer ako igraš neoprezno i unište te, e onda si u minusu sa kreditima.

Meni JagdPzIV uopce nije bia los tenk. S njime se da jako lipo igrati. Od njega mi je jedino StugIII bolji ponajprije jer bolje zaraduje i jer je naravno brzi tj. okretniji. JagdPanther mi je bas los bia pogotovo sa svoji 105mm topom.

Koliko vidim po forumu svi nesto hvale Ferdinanda da je on zvijer i super i ovo ono. Jos nemam njegov 128mm top i za sada daleko od toga da sam odusevljen s njime. Koliko sam uspia primjetiti cini mi se da je ISU ruski bolji od Ferdinanda, a sam ferdi je spor ka kur.c i usprkos njegovom 200mm prednjem oklopu je sa svojim ravnim plohama idelan za primanje pogodaka od naprid i ima jako male sanse za dinganje. I ne zaboravimo ukoliko sa Ferdinandom naletis na bilo kojeg light ili medim tenka i on te zaobide mozes odma dignuti ruke jer si gotov. Ferdi za mene nije zvijer, a koliko vidim JagdTiger pogotovo.

15 godina

Kako nema šanse za dinganje, ja sam isfrustriran kad izletim pred njega kako ništa ne prolazi..:P

Ali da, ISU razvaljuje.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Iz mog iskustva igranja s E-100 (tester), mogu samo reći da će vjerovatno izbacit T-30 iz igre jer top ima isti dmg (drugi top koji se mora istražiti) i bolji oklop, ne tako dobar kao u Mausa (naručito kupola i bokovi) ali sve to nadoknađuje brzinom i okretnošću u usporedbi s Mausom. Moje je mišljenje da će biti često viđena pojava na CW bojištima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Super.
Znači uzel sam T30 za ukras ffs.
15 godina
World of Tanks

t30 će prebacit u drugu granu američkih TD-ova......... tier9..........

hacenanug
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice