Kolko sam jak da sam sebe uspio ubit
But how? :P
Ganjao sa jednog lika, bio sam 5m iza njega opalim i unistim sebe,ni ja sam neznam kako mi je to uspjelo.
Možete li mi reći što je još dobro od opreme staviti na SU8 osim maskirne mreže?
Brze punjene i brze ciljanje.
Brze punjene i brze ciljanje.
Ajde da i ja doživim tih 10% :))))
T-28 u garaži i skupljam iskustvo za KV-a. Može mi netko dati neku dobru taktiku? Kao i obično ide 30-ak XP-a po partiji...
T-28 u garaži i skupljam iskustvo za KV-a. Može mi netko dati neku dobru taktiku? Kao i obično ide 30-ak XP-a po partiji...
To je toliko dosadan tenk, da sam ja KV-a researchao free exp.
Tako da, nema ti druge, upregni..:P
eo da se malo ku... http://uc.worldoftanks.eu/uc/accounts/500278537-DreadX/
prijave za klan : http://www.croarmyclan.tk/
To je toliko dosadan tenk, da sam ja KV-a researchao free exp.
Tako da, nema ti druge, upregni..:P
Meni je bas brutala, jednako zabavan sa ZiSom od 57 mm ili 85mm F3, jos uvijek mi je u garazi kao elita.
Brz, jako udara za svoj tier, jedino slabo oklopiran. Snajpaj s njim kad dodes do 85mm, idi po flankovima, prati heavye, supportaj ih.
evo sad sam otkljucal t -43 ruski medium i kupil ga,i otkljucao sam americki m6 heavy.
jos idem na ruske td-ove,sad sam na putu prema tier 5 :)
Kad ce se BOLT1 nac za trenig za drill?????????
Može li mi netko reći koliko otprilike free XPa i creditsa donosi Lowe (sa premiumom i bez)???
Ne znam kaj je danas, al svi me mlate..:P
Što ustvari i nije neki problem, jer evo, treća partija večeras sa VK, treći steel wall..:)
lako se dogovorimo za kavu
treba li nekom klanu jedan Ferdinand više? (Njemacki TD,tier 8)
Mi smo sinoć zauzeli nešto u Africi, nemam pojma kako se zove :D
Mi smo sinoć zauzeli nešto u Africi, nemam pojma kako se zove :D
Beheria
Jel istina da su 8-9-10 tier bitke totalno camp to win, jel ja sam stao na jagdpzIV i tada su vec svi kempali i po meni su TD bili malo underpowerd. I zasto u dobrom dijelu clan warsova se td uopce ne koriste jesu tolko beskorisni ili koji je razlog (samo tier10 hevy) ?!
Koriste se u CW i to dosta samo što su oni za braniti bazu, ustvari to im je i cilj, a ne rushati s njima. Najviše se bojim Objecta 704 jer miš onakav sav spor je poslastica za njega.
U cw svaki tenk ima svoju ulogu, osim light umjesto njih su mediumi u ulozi scouta. To je zato jer sa light tenko samo možeš spotati pošto je brz, a ima malo hp-a i slabi top. Dok mediumi pogotovo t9 imaju dosta puno hp-a, jaki top, brzi su i dosta daleko vide. Pa onda nema smisla da se uzme light jer umjesto njega tu ređe stavimo nekog mediuma koji može vršiti više funkcija.
O ovaj tvoj JgdPzIV je najgovnarski TD u igri ja mislim, totalno ništkorist. Može ubiti eventualno one nižeg tiera, a kolko vidim u rundama i JgdPanther nije baš nešto. Ali je zato ferdinand zvijer isto kao i jgdtiger.
I ne T8-9-10 nisu camp bitke nego ljudi igraju pametno i pažljivo jer ako igraš neoprezno i unište te, e onda si u minusu sa kreditima.
U cw-ovima je sljedeće stanje:
Maus vam se koristi kao Heavy tank (koji i nije neki problem kad mu znaš slabe točeka na oklopu i ako ne igrate gradsku mapu samo stvara probleme)
Is7 vam igra ulogu medium tenka
T30 je tank destroyer.
Malo se koriste medium tenkovi (zavisno o mapi) a još manje td-ovi.
Iz dosadašnjeg iskustva kempat i čekati je najveća greška i gotovo siguran poraz.
Pa mi smo jedno 10ak puta gubili finala iskrcavanja jer smo čekali što će drugi napraviti.
Slažem se s ovim što je nani napisao.
Ja bi sad dodao još jednu stvar, a to je da će T30 barem jedno vrijeme postati beskoristan, a i IS-7 će malo izgubiti na važnosti. Dolazi E100.
To g*vno ima oklop sličan Mausu, no bokovi se lakše probijaju, naprijed možda u donji dio hulla, al nije 100% da će probiti.
Zatim to govno je brzo, ne koliko IS-7, al brži od T30. Uz onaj speed booster koji će dobiti, razlika u brzini IS-7 i njega neće biti velika.
Sljedeće, ima 15cm top koji radi damage jednak onome na T30. Penetracija mu je lošija za obične AP shellove, al razlika i penetraciji gold AP shellova kod T30 i E100 je vjerovali ili ne 14mm.
Što smo dobili iz toga?
Tenk koji ima brzinu IS-7, oklop Mausa i top T30. Pretpostavljam da će se uskoro vidjeti samo Mauseve i E100 u borbama, pokoja tier8 arty za otvorene mape(+ 1 T54 za scoutanje) i 1-2 IS-7 da zauzmu neki ključan položaj dok ne stigne ostatak.
T30 i IS-7 će vjerojatno dobiti ponovno neku šansu za par mjeseci kad bi trebale past izmjene u CW. A do tad će većina igrača koji sudjeluju u CWu imati garažu sličnu Mirdinoj sada, ako već nemaju. Naravno uz oba nadolazeća tier10 tenka.
Po videima koje sam ja gledao, KT ga buši bez prevelikih problema od naprijed...tako da, nije mu oklop baš onako, pravi mausovski..:D
I ne T8-9-10 nisu camp bitke nego ljudi igraju pametno i pažljivo jer ako igraš neoprezno i unište te, e onda si u minusu sa kreditima.
Meni JagdPzIV uopce nije bia los tenk. S njime se da jako lipo igrati. Od njega mi je jedino StugIII bolji ponajprije jer bolje zaraduje i jer je naravno brzi tj. okretniji. JagdPanther mi je bas los bia pogotovo sa svoji 105mm topom.
Koliko vidim po forumu svi nesto hvale Ferdinanda da je on zvijer i super i ovo ono. Jos nemam njegov 128mm top i za sada daleko od toga da sam odusevljen s njime. Koliko sam uspia primjetiti cini mi se da je ISU ruski bolji od Ferdinanda, a sam ferdi je spor ka kur.c i usprkos njegovom 200mm prednjem oklopu je sa svojim ravnim plohama idelan za primanje pogodaka od naprid i ima jako male sanse za dinganje. I ne zaboravimo ukoliko sa Ferdinandom naletis na bilo kojeg light ili medim tenka i on te zaobide mozes odma dignuti ruke jer si gotov. Ferdi za mene nije zvijer, a koliko vidim JagdTiger pogotovo.
Kako nema šanse za dinganje, ja sam isfrustriran kad izletim pred njega kako ništa ne prolazi..:P
Ali da, ISU razvaljuje.
Iz mog iskustva igranja s E-100 (tester), mogu samo reći da će vjerovatno izbacit T-30 iz igre jer top ima isti dmg (drugi top koji se mora istražiti) i bolji oklop, ne tako dobar kao u Mausa (naručito kupola i bokovi) ali sve to nadoknađuje brzinom i okretnošću u usporedbi s Mausom. Moje je mišljenje da će biti često viđena pojava na CW bojištima.
t30 će prebacit u drugu granu američkih TD-ova......... tier9..........