POMAGAJTE OVO JE DA POLUDIS USPUT HVALA UNAPRIJED SVIM DOBRIM LJUDIMA NBA ODG POZDRAV
Instaliraj patch:
http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml
a sta ako je pirat game
POMAGAJTE OVO JE DA POLUDIS USPUT HVALA UNAPRIJED SVIM DOBRIM LJUDIMA NBA ODG POZDRAV
Instaliraj patch:
http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml
a sta ako je pirat game
pozz ekipa.....ovako moja grafička kartica je GeForce GTX 560 Ti, a procesor mi je Intelov i3,te imam 4GB RAM-a i kad instaliram GTA IV i pokrenem ga te podesim grafiku na High provjera kaže da igra može da podešenoj grafici radit bez problema....međutim kad uđem u igru ona zastaje ali mislim da to nije problem u konfiguraciji kompa nego u igri pa ako netko zna kako rješit te probleme bio bih zahvalan jer mi igra i na High i na Low grafici jednako zastaje a komp je može pokrenut hvaaŁŁa :)
Instalirao si patch? ako nisi imaš link ^
nisam ništa instalirao...koji patch??...de mi link kopiraj da se ne zeznem HvaŁŁa
aha vidim vidim..misliš da će mi to rješit probleme??? HVAŁŁa
Trebalo bi pomoći.
ee ovi još ako mi samo možeš reć da li da downloadam samo ovaj 1.0.7. ili i ove ostale (ako sam dobro skužio)
Samo taj što sam ti dao link.
još mi samo nešto treba...ako bi mi mogao dati link za crack od igre GTA IV s mojim nešto nije uredu pa ću sve ispočetka postupak instalacije napravit da sve bude regularno hvaŁŁa
sve sam rješio hvaŁŁa ti puno igra odlično ide na novom patchu :)
može pomoc sve mi je uredu 15 min i igrica se onda samo srusi, patchevi od 1010 do 1070 su instalirani i igram police mod 0.95 RC2R2 ili ovaj PolicePursuitModBeta7.5c[X] na oba isto 10 15 min normalne igre i onda se sramo sroka, ako itko zna rješit problem bio bih mu velike zahvalan (cak sam samo probao sa 1070 patchem isto se dogadja)
Jesi probao bez modova?
na kojim postavkama če mi raditi gta 4 konfa pod moj pc
Na medium , mozda ce ti ici nesto i na high !
Meni je sa E3300 @ 3.5GHz i HD 5670 clockanom radilo na med-high na 1.440x900p, samo view distance smanjen.
I instaliraj patch! :)
imam problem kod instaliravanja patcha 1050, sve ide dobro dok pred kraj prestane reagirat i nudi mi da zatvorim instalaciju?
Mozda da probas skinut s neke druge stranice ? Meni se instalirao taj patch bez problema !
Mozda da probas skinut s neke druge stranice ? Meni se instalirao taj patch bez problema !
probao sa 2 razne stranice, za svaki slučaj idem i sa 3. iako uvjek stane na istom mjestu :/
edit: ista stvar
Je li piše neki error kad zaledi?
Je li piše neki error kad zaledi?
piše gtaiv tralala has stopped working, pod detaljima: problem event name appcrash
moras igru paliti iz njezinog foldera.pokreni igru sa LaunchGtaIV.EXE
Tako da ne dobivas drunk cam (ljuljajucu kameru)
jesam probao bez modova igrica radi normalno
crack ti nevalja
šta je unlock kod i di se nalazi
Koji patch si stavio?