Može :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problem
Instalirao sam igru no prije nego što trebam pokrenuti traži neki UNLOCK CODE sad ja taj kod neznam jel zna itko gdje se može skinuti
Imam problem
Instalirao sam igru no prije nego što trebam pokrenuti traži neki UNLOCK CODE sad ja taj kod neznam jel zna itko gdje se može skinuti
Ako mozes molim te slikaj.
Pozdrav,
imam jedan glupi problem s GTA 4 pa ak neko zna riješenje bio bi jako zahvalan, naime imam orginal GTA 4 na steamu i sve radi ok, ali ne mogu mjenjati pjesme na radiju koje ja želim, mogu mjenjati radio stanice ali ne i pjesme iako stišćem tipke koje kao mjenjaju pjesme.
P.S.Probao sam i promjeniti te tipke(nex\prew song) ali opet ništa.
Pozdrav,
imam jedan glupi problem s GTA 4 pa ak neko zna riješenje bio bi jako zahvalan, naime imam orginal GTA 4 na steamu i sve radi ok, ali ne mogu mjenjati pjesme na radiju koje ja želim, mogu mjenjati radio stanice ali ne i pjesme iako stišćem tipke koje kao mjenjaju pjesme.
P.S.Probao sam i promjeniti te tipke(nex\prew song) ali opet ništa.
Pa mozes samo mijenjati svoje radio stanice ne ove koje su "orginal"

Ovo je tema za pc.
ako nisi imao problema sta onda pises.
i hackeri ti hakirali ps3 (ili sta vec) pa ti njega koristi.
zdravo svima pošto je dosta stara igra zamolio bih vas da mi pomognete oko mog problema, a zaboravio sam koko se to riješava pa sam se poželio opet igrat tu igru i ja ju instaliram sve super sve 5 i ja krekam i pokrenem i počnem igrat a ono šteka skinem patch i opet šteka jel ima sad neko novo riješenje za ovaj problem.......hvala....i da jel se prvo instalira igra pa pacth pa na kraju crack ili kakav je redosljed poslje instalacije igre
zdravo svima pošto je dosta stara igra zamolio bih vas da mi pomognete oko mog problema, a zaboravio sam koko se to riješava pa sam se poželio opet igrat tu igru i ja ju instaliram sve super sve 5 i ja krekam i pokrenem i počnem igrat a ono šteka skinem patch i opet šteka jel ima sad neko novo riješenje za ovaj problem.......hvala....i da jel se prvo instalira igra pa pacth pa na kraju crack ili kakav je redosljed poslje instalacije igre
Instaliras igru pa patch 1.0.7.0
Instaliras igru pa patch 1.0.7.0
i onda poslje patch-a crack i onda pokrenem igru i sad me zanima ja sam skinuo taj pacth i kaj od onoga trebam da instaliram
Zasto kada se auto zapali ispod njega jos gore dva plamena (blizu zadnjih guma sa svake strane)?
evo ja opet instalirao gta nakon dugog vremena i sad ja ljepo stapim pacth 1.0.7.0 i crack 1.0.7.0 i sve dobro neko vrijeme tu i tamo malo zašteka i to i mene zanima zašto se ponekad zna pojavit mutni pod izgleda kao da auto leti po cesti......i jel moguče do zagrijavanja grafičke.....sad sam malo igrao igricu bezveze da vidim jel radi i to....i to mi se dešava.....i nakon pola sata igranja počelo strašno štekat....pa me zanima jel do zagrijavanja grafičke, kad je počelo jako štekat ja sam pipnuo grafu i ona je bila vruča da mogu roštilj da ispečem na njemu.....i kaj mislite na moju konfu jel mogu da igram igru bez štekanja, jedino možda moram rame uzet po mom mišljenju, ijako vidim na youtubeu da ima koji imaju isti proc, grafu, i rame kao i ja i nešteka im.....
evo ja opet instalirao gta nakon dugog vremena i sad ja ljepo stapim pacth 1.0.7.0 i crack 1.0.7.0 i sve dobro neko vrijeme tu i tamo malo zašteka i to i mene zanima zašto se ponekad zna pojavit mutni pod izgleda kao da auto leti po cesti......i jel moguče do zagrijavanja grafičke.....sad sam malo igrao igricu bezveze da vidim jel radi i to....i to mi se dešava.....i nakon pola sata igranja počelo strašno štekat....pa me zanima jel do zagrijavanja grafičke, kad je počelo jako štekat ja sam pipnuo grafu i ona je bila vruča da mogu roštilj da ispečem na njemu.....i kaj mislite na moju konfu jel mogu da igram igru bez štekanja, jedino možda moram rame uzet po mom mišljenju, ijako vidim na youtubeu da ima koji imaju isti proc, grafu, i rame kao i ja i nešteka im.....
To ti je bug u igri to nemres izbjec. sto se tice grafe da steka ti zbog toga sto ti se grafa grije ja igram na slabijoj konfi samo sto imam 4 gb rama a kod tebe je bolja grafa i proc. Probaj povecat vrtnju ventilatora na grafi.
To ti je bug u igri to nemres izbjec. sto se tice grafe da steka ti zbog toga sto ti se grafa grije ja igram na slabijoj konfi samo sto imam 4 gb rama a kod tebe je bolja grafa i proc. Probaj povecat vrtnju ventilatora na grafi.
a kako ubrzati ventilator od grafe......gledao sam nešto na youtubeu i naišao na neki video kak neki ljudi napravili da im se jako vrti ventilator mislim da se vrtilo na 7000 o/min, kako to napraviti......
Prvo sam inastalirao GTA IV pa sam onda najnoviji patch pa onda c***k i sada želim ući u igru i vidim da mi pokreće igru i onda ništa nakraju neželi se ni pokrenuti
E sad da li mi igra neće radit zbog patcha koji je tražio activation key ili zbog nečeg drugog ?
a kako ubrzati ventilator od grafe......gledao sam nešto na youtubeu i naišao na neki video kak neki ljudi napravili da im se jako vrti ventilator mislim da se vrtilo na 7000 o/min, kako to napraviti......
znam da je za ati-eve grafe odes desni klik na destoptu i odes pod catalyste ali za nvidiu neznam...
znam da je za ati-eve grafe odes desni klik na destoptu i odes pod catalyste ali za nvidiu neznam...
evo video i zanima me kako to napravit......i to bi tak napravio za grafu da ubrzam ventilator od grafe i još bi nekako ugradio 2 ventilatora iznad grafe i tako ubrzao ventilatore....samo slušajte zvuk i primjetit čete kako ubrzavaju.
skinuo sam neki trainer za gta iv i pisalo mi je da sve fuileove ubacim u gta 4 root folder i ja sve ubacio u gta iv mapu ali igrica mi se tada nije htjela pokrenut nakon toga sam maknuo sve filove koje sam stavio u gta iv mapu ali i dalje isti problem pomoć
jel ima tko odgovor na moje pitanje znam da nije tema za to al molim vas da mi kažete nešto jer mi se neda otvarat novu temu......
Zanima me dali se može GTA IV konfigurirati tako da s volanom samo aute vozim a tipkovnicom i mišem sve ostalo radim?
imam isti volan kao s slike i hoću da mogu isto tako voziti.
neznam zašto ovdje da stavim kad to nije problem nego pitanje kako narediti(nikakav problem ovdje je iz gleda bolje se nemoj niti registrirat tako i tako nećeš dobit odgovor).
Zanima me dali se može GTA IV konfigurirati tako da s volanom samo aute vozim a tipkovnicom i mišem sve ostalo radim?
neznam zašto ovdje da stavim kad to nije problem nego pitanje kako narediti(nikakav problem ovdje je iz gleda bolje se nemoj niti registrirat tako i tako nećeš dobit odgovor).
Ja imam volan ali nikako ne zeli proraditi u gta4? znas li kako?
pa vjerojatno ima u postavkama da namjestiš posebne tipke za vožnju a posebne za hodanje i ostalo pa tako namjestiš........pogledaj malo.......ja igram klasično, a tak i onak nemam volan a i da imam nebi tako igrao jer mi je glupo bar za mene, jer moram cijelo vrijeme da premještam ruke a ovak imam samo na jednom mjestu i to je to.....
pa vjerojatno ima u postavkama da namjestiš posebne tipke za vožnju a posebne za hodanje i ostalo pa tako namjestiš........pogledaj malo.......ja igram klasično, a tak i onak nemam volan a i da imam nebi tako igrao jer mi je glupo bar za mene, jer moram cijelo vrijeme da premještam ruke a ovak imam samo na jednom mjestu i to je to.....
prckao sam po postavkama i nista ne zeli radit neki govore da je potreban neki patch koji podrzava volan?
Nije mi jasno zasto mi steka GTA skino sam GTAIV_1.0.7.0_Patch i razor 1911 crack imam Procesor QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 3400 MHz (17 x 200),8Gb rama,Win 7 64 BIT ,ATI Radeon HD 5500(512MB NVIDIA 8600+ / 512MB ATI 3870+)
Zar mi ne bi mogao igrati bez štekanja na high detalis,1920x1080 ? Cak sam smanjio
Graphics Settings
Video Mode: 1600 x 900 (60 Hz)
Texture Quality: medium i sve ostalo na medium
Texture Filter Quality: trilinear
reusurce usage 338/1004 MB
Kada možeš kupit 8gb rama,onda kupi i GT na steamu za 10€. Ovako se obrati Razoru i pitaj ga koči li crack igru.
Rami su bili poklon :D al svejedno mislim da bi se igra trebala vrtiti normalno :S
Naravno da bi trebala. Tu postoji 101 razlog, počevši od cracka,pa do stanja OS-a, pa do paralelno pokrenutih nepotrebnih procesa itd.
...a bome i taj crossfire na 64 bita sa šarenim karticama, osobno meni ne ulijeva povjerenje.
vraga je crossfire...što si to ispisao sa nvidija/ati karticama...koja je na kraju u stroju?
ATI Radeon HD 5500 Series (1024 MB)