Onda probaj deinstalirati sve vezano za GTA4, probaj na drugom računalu i ako ništa od toga reci.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probat ću pa ti javim
napravio čistu instalaciju windowsa i onda instaliro gta i opet isti problem, možda je njihov server u banani
Molim za pomoć
Kupili novi komp, konfa:
AMD Penom II X4 965 BOX AM 3,3,4 Ghz, grafička PCI-E XFX AMD RADEON HD 6790 1 GB DDR5, MEM 8 GB
OS Windows 7 Ultimate
Kupili i original igru, sve napravili po redu , ali ne mogu pokrenuti. Stalno javlja FATAL ERROR DD3D30.Nemam pojma šta to znači, pa molim pomoć, šta treba napraviti.
Kupili i original igru, sve napravili po redu , ali ne mogu pokrenuti. Stalno javlja FATAL ERROR DD3D30.Nemam pojma šta to znači, pa molim pomoć, šta treba napraviti.
Evo ovdje ti pišu neka rješenja, pa vidi možda pomogne.
http://www.gtaforums.com/index.php?s=ab0872487a135649bf440a86d4eb8c9e&showtopic=380310
a mozel mi ko reci kako da se napravi backup :(
da nemoram brisati igru kad ubacim mod auta
a mozel mi ko reci kako da se napravi backup :(
da nemoram brisati igru kad ubacim mod auta
pa kopiras taj fajl di su auti negjde na komp.....
tako kada zaebes samo replaceas :)
Za boga miloga, ne prčkaj ako ne znaš što radiš.
Skini GTA 4 Vehicle Mod Installer i problem riješen.
Imam jedan problem.Nakon pola sata igranja izbaci mi error GTA IV fatal error:out of video memory.U cemu je problem?
Imam jedan problem.Nakon pola sata igranja izbaci mi error GTA IV fatal error:out of video memory.U cemu je problem?
Vjerojatno si imao veliki view distance pa ti je ponestalo memorije na grafičkoj kartici. Mislim da ti se to neće događati ako kod postavki namjestiš da ti troši manje videomemorije nego što imaš, a to ti piše pri dnu graphics settings menua.
one sve slidere stavi na 1 osim viechl dentisty na 15-20
Al imam grafu od 2gb
nema to veze stavi te slidere kako sam rekao igra ce ti izgledat skoro identicno ali ce brze radit! (provjereno u praksi) :)
jesi rijesio problem?
nema to veze stavi te slidere kako sam rekao igra ce ti izgledat skoro identicno ali ce brze radit! (provjereno u praksi) :)
imam par pitanja. kupio sam orginal igru i sada me zanima sljedece:
1.nadam se da cu moci igrati bez problema?!
2.koji mi preporucate patch (ako ga ima)
3. i sta mi jos preporucate?
imam par pitanja. kupio sam orginal igru i sada me zanima sljedece:
1.nadam se da cu moci igrati bez problema?!
2.koji mi preporucate patch (ako ga ima)
3. i sta mi jos preporucate?
1 MOCI ces bez beda igrati
2 preporuka je 1.7 zadnji patch i najbolji
3 nema preporuke :)
evo igrao 5min i desava mi se sljedece: krenem voziti auto i svakih 2-3 sec mi igrica na sek zasteka? wtf?!
kako da nariktam da recimo kada vozim auto (vozim trenutno preko tipkovnice) da mi kamera skrece zajedno sa autom (ono da mi je non stop kamera iza auta)?
i dali moze link patcha(ako nije problem)
evo igrao 5min i desava mi se sljedece: krenem voziti auto i svakih 2-3 sec mi igrica na sek zasteka? wtf?!
kako da nariktam da recimo kada vozim auto (vozim trenutno preko tipkovnice) da mi kamera skrece zajedno sa autom (ono da mi je non stop kamera iza auta)?
i dali moze link patcha(ako nije problem)
TO TI trza zbog toga sto nisi stavi patch http://www.rockstargames.com/downloads#/?collection=9 nadji gta4 i skini
nemres kameru fokusirat iza jel ipak to je gta :D
a na san andreasu si mogao (makar mislim).
a sta ako nariktam na gamepad?a jel onda moguce nariktati kameru iza?
san andreas (vijerojatno) nemozes a gamepad mozes (vijerojatno) narihtat samo za igranje a za kameru ne
Imam jedan problem sa texturama,texture su mutne,te kajevi zivoa ko da ih je netko ZigTag škarama izrezao,postavke su na UltraHigh,koristim i7 proc,8GB Rama te 2xATI HD4890.
Kako to popraviti?
Imam jedan problem sa texturama,texture su mutne,te kajevi zivoa ko da ih je netko ZigTag škarama izrezao,postavke su na UltraHigh,koristim i7 proc,8GB Rama te 2xATI HD4890.
Kako to popraviti?
koji patch koristit i jel igra org ili jogurt.
Stisni tipku P.
Kako to popraviti?
koji patch koristit i jel igra org ili jogurt.
Original sa steama,steam automatski patcho igru na 1.0.7.0
onda je si probao ovo sto je kolega iznad naveo? stisni p tipku i vidi razliku.
Auuu,tad mi se pak sve zamuti. . .
mislio sam da je do toga jel si napisao da su ti texture mutne... kolko vidim imas 2xHD4890? ajde ako ti nije problem probaj samo s jednom igrat.
Mutne da,ne zalburane ;),budem probao,ujedno cu uzeti i screenshot iz igre ;)
Mutne da,ne zalburane ;),budem probao,ujedno cu uzeti i screenshot iz igre ;)
Jesi nešto prčkao po driverima?
Ja sam jednom slučajno u 3D App settingu u Catalyst CC-u prčkao i sve sam u*rao. Pogledaj je li ti tamo sve u redu.
Recimo, najveću razliku vidiš u Mipmap Detail Level postavci, stavi je na Low i igra izgleda kao iz 2001.
My gta iv has no menu buttons.... kako riješit ovaj problem, pokušava sam tako da zamjenim fonts_r.data i fonts.data fajlove međutim niša se ne događa problem ostaje isti.... instaliran je patch 1.0.4.0.... znam da bi reinstalacija ili brisanje igre pomoglo ali postoji li drugi način?