Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 874.433
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
13 godina
neaktivan
Re: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
thebakec kaže...

mozel mi ko pomoci neznam kako da uklonim kad udjem u igricu slika mi se mrda  i trazi mi preko interneta mogul kako bez interneta da igrm netreba mi multiplajer i te zezancije 

hvala unapred :)

skini crack no-drunk camera, i nemoj pisat podebljano cijeli tekst, to samo jednu rijec koju zelis naglasiti...:)

kupujem sve pomalo, 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
13 godina
neaktivan
da znam ime auta, i našao sam ih, asad imam drugi problem, kad sam našao auto, stavio sam još 1 auto i onda upalim sve normalno i onda igram par min, i ugasi se igra odjedamput, jel ima nekog riješenja osim reinstaliranja igrice...??
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
deus-ex resolution kaže...
da znam ime auta, i našao sam ih, asad imam drugi problem, kad sam našao auto, stavio sam još 1 auto i onda upalim sve normalno i onda igram par min, i ugasi se igra odjedamput, jel ima nekog riješenja osim reinstaliranja igrice...??

JA Ti to ovak raadim. kad mijenam auto skopiram cijeli ona gta3 folder (folder di su auti texture,negjde na komp) i ako zaebem samo zamjenim. Da nisi backup napravio?

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...

JA Ti to ovak raadim. kad mijenam auto skopiram cijeli ona gta3 folder (folder di su auti texture,negjde na komp) i ako zaebem samo zamjenim. Da nisi backup napravio?

hahah......to sam zaboravio kako to radim....xddd.....zadnji put kad sam stavljao te glupusti je bilo prije god dana......i zaboravio sam sve kako se šta radi......i kaj da sad radim da brišem igu i opet instaliram ili, šta???

15 godina
neaktivan
Kewin kaže...

hahah......to sam zaboravio kako to radim....xddd.....zadnji put kad sam stavljao te glupusti je bilo prije god dana......i zaboravio sam sve kako se šta radi......i kaj da sad radim da brišem igu i opet instaliram ili, šta???

nazalost, da da si napravi backup samo bi ga replejsao. {#}

14 godina
neaktivan

Uocio sam na YouTube da ljudi igraju gta 4 preko racing wheel-a (volana),,,ali ja nemogu,,prikljucio sam volan sve je ispravno,,ostale igrice rade sve normala... :D ali na GTA 4 neradi ( pokusao sam da namjestim bindove odnosno kontrole na volanu... npr. acceleration.. ili kako se vec pise.. da mi bude ljeva papucica odnosno gas.. ali ne reagira... trazio bi odgovor na ovo... jel postoji neki Patch da se moze koristiti volan ili driver neki ili nesto ( uglavnom znam da se mozes na volanu ali kako ????) ... I jos jedno pitanje.. mozeli se zakaciti prikolica na kamiona (slepera) :P ili i za to treba mod... ??? Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
elite.stalker kaže...

Uocio sam na YouTube da ljudi igraju gta 4 preko racing wheel-a (volana),,,ali ja nemogu,,prikljucio sam volan sve je ispravno,,ostale igrice rade sve normala... :D ali na GTA 4 neradi ( pokusao sam da namjestim bindove odnosno kontrole na volanu... npr. acceleration.. ili kako se vec pise.. da mi bude ljeva papucica odnosno gas.. ali ne reagira... trazio bi odgovor na ovo... jel postoji neki Patch da se moze koristiti volan ili driver neki ili nesto ( uglavnom znam da se mozes na volanu ali kako ????) ... I jos jedno pitanje.. mozeli se zakaciti prikolica na kamiona (slepera) :P ili i za to treba mod... ??? Hvala :)

da ja sam isto trazio informacije kako uspojit gta4 i volan (isto rade sve igre super live for speed dirt2 test drive...)

sad neznam dali moze lagano okretat ili ce kad okrenes malo volan ovaj vec do kraja okrenut.

14 godina
neaktivan

gta 4 je moderna igrica i nece okrenut do kraja usput ima u Cpanelu da provjeris sesitiviti volana... stoga nebi trebalo biti problema...i bolji je Dirt3 xD

15 godina
neaktivan
elite.stalker kaže...

gta 4 je moderna igrica i nece okrenut do kraja usput ima u Cpanelu da provjeris sesitiviti volana... stoga nebi trebalo biti problema...i bolji je Dirt3 xD

hah dirt3 mi je tezak xD btw jeli iko instalirao onaj enviroment mod? (osim mene)

14 godina
neaktivan

HELP!!! kako napraviti volan za gta 4 neda mi se na wsad igratttt -.-' 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Vodić za riješavanje problema kod GTA IV

imam problem, nadam se da mozes pomoci. Imam Microsoft Professional XP sp2, sve sam uradio kako ste naveli i prebacio sam u sp3, usao sam u GTA IV sasvim normalno, a onda cim sam kliknuo start onda je odmah izasao. Kako da resim problem?

15 godina
neaktivan
NikolaVrb kaže...

imam problem, nadam se da mozes pomoci. Imam Microsoft Professional XP sp2, sve sam uradio kako ste naveli i prebacio sam u sp3, usao sam u GTA IV sasvim normalno, a onda cim sam kliknuo start onda je odmah izasao. Kako da resim problem?

prvo navedi koju konfiguraciju imas pa ce mo znat o cemu je rijec.

Explosiv wie Kerosin!!!
13 godina
neaktivan
jesi li krekao?
15 godina
neaktivan
NikolaVrb kaže...

Jel izbaci neki error?

14 godina

Znate možda kako da u igri uđem u ultimate trainer? Imam patch verziju 1.0.7.0 i win 7 64 bit pro. Kod frenda se lijepo uđe sa F1, a kod mene neće. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Može pomoč neko oko instalacije GTA 4 da mi se javi u inbox...plizzzz,....hvala ljudi...

kad stisnem na ikonicu za pokretanje pojavi mi se ono dont sent or sent ...u vezi laucha(ikona za pokretanje)
mj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

igram normalno i samo mi izbaci ovako...

... ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hare mn kaže...

igram normalno i samo mi izbaci ovako...

koji patch koristis i reci dal je igra org ili?

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
16 godina
neaktivan

ne koristim nijedan (ubacivao sam neke modove ua automobile), nije original{#}

15 godina
neaktivan
hare mn kaže...

Modovi su problem...... zbog njih ti sigurno crasha.... (isto meni bilo sa san andreasom radio 20 min a pun k modova imo)

tako ako nemas backup reinstaliraj igru... i stavi si zadnji patch 1.7.

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
13 godina
neaktivan

ja imam 2 problema 

problem tokom igre - povremeno se pomrlja slika nesto slicno efektu Negative
problem u opcijama za grafiku - ne mogu povecat detalje na max jer je ograniceno sa 1009 MB ,a znao sam to rijesit ali samo zaboravio sta treba 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

i zaboravio sam :
CPU - i5 760
RAM - 4 GB ddr3
Grafika - ATI radeon 5770 1 GB
operativni -win 7 64-bit 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kewin kaže...
hare mn kaže...

Modovi su problem...... zbog njih ti sigurno crasha.... (isto meni bilo sa san andreasom radio 20 min a pun k modova imo)

tako ako nemas backup reinstaliraj igru... i stavi si zadnji patch 1.7.

nisu modovi problem !
ja nisam nista ubacivo i to mi se desi ali ne tako cesto 

16 godina
neaktivan
plavonebo kaže...

ja imam 2 problema 

1. problem tokom igre - povremeno se pomrlja slika nesto slicno efektu Negative
2. problem u opcijama za grafiku - ne mogu povecat detalje na max jer je ograniceno sa 1009 MB ,a znao sam to rijesit ali samo zaboravio sta treba 

1. Instaliraj najnovije drivere za grafu i zadnji patch (1.0.7.0)

2. To je normalno, nista strasno. Al to se da rijesit sa ovime.

RIP Marco Simoncelli //// Rakim - The Legend, 2Pac - The King, Notorious B.I.G - The Flow and FreeStyle, Nas - The Last Man Standing, Big L - The Punchline and FreeStyle. ლ(ಠ益ಠლ
14 godina

delete.

COD - FanBoy
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 21:42 (BloOm3R!).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam najnovije drivere a patch kad instaliram nece da udje u igru kliknema play pojavi se crni prozorcic kao i inace al ne ulazi .. :/

16 godina
neaktivan
plavonebo kaže...

imam najnovije drivere a patch kad instaliram nece da udje u igru kliknema play pojavi se crni prozorcic kao i inace al ne ulazi .. :/

Kakav crni play? Pa za 7. patch ti ne treba RGSC. Pokreces preko LaunchGTAIV.exe, ako i dalje nece skini zadnji GFWL i odgovarajuci crack. {#}

RIP Marco Simoncelli //// Rakim - The Legend, 2Pac - The King, Notorious B.I.G - The Flow and FreeStyle, Nas - The Last Man Standing, Big L - The Punchline and FreeStyle. ლ(ಠ益ಠლ
16 godina
neaktivan

Evo jednog mog problema, može pomoć pod hitno.

Ako mislite da treba napravit novi raćun, mogu vam reć da sam to napravio ali i dalje se ista poruka pojavljuje

dancy_94@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 21:59 (dancy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dancy kaže...

Evo jednog mog problema, može pomoć pod hitno.

Ako mislite da treba napravit novi raćun, mogu vam reć da sam to napravio ali i dalje se ista poruka pojavljuje

Deinstaliraj rockstar social club.

Kalko1212 ingame
16 godina
neaktivan

to sam već napravil, i ništa   

mislim da je vrijeme da deinstalram windowse, možda se onda popravi

dancy_94@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 22:15 (dancy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice