Virtua Tennis

poruka: 11
|
čitano: 3.374
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Virtua Tennis

Dogovorio sam se sa prijateljem da ćemo preko Hamachia zaigrati malo prvi dio Virtua Tennis-a jer on jedini ima opciju za lan igru. No kada se spojimo i igra se pokrene, sve grozno trza i igra je potpuno neigriva. Da napomenem, u singleplayeru igra(pogotovo na današnjim strojevima) funkcionira i animacija je glatka. Skinuli smo i patch 1.1, smanjivali rezoluciju, isključivali efekte, ali sve ostaje na istom...multyplayer je neigriv zbog trzanja.

Zna li tko gdje je problem i kako to riješiti da multyplayer radi kako treba?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virtua Tennis

ako imaš virtua tennis 20009 ja bih ti iz iskustva preporučio multiplayer na jednom kompu, nema muke sa spajanjem ni sa pingom....

a onda sam se probudio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Virtua Tennis

znam da je na jednom kompu ono pravo :) , ali zbog obaveza nismo u prilici ići jedan kod drugoga već ovako si preko maila javimo, pokrenemo hamachi i igru(Flatout,CoD2,Far Cry,CivIV,...). I baš bi htjeli zaigrati jedinicu Virtua Tennis-a jer jedina ima opciju za lan(igram trojku na svom kompu:)

16 godina
neaktivan
Virtua Tennis

sry tu ti nemogu pomoć, nisam ni igrao vt1, samo trojku i 2009

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Virtua Tennis

zadnje vrjeme hamachi se nesto gusi tako nama kad smo igrali company of heroes ping bio 150-200 onda smo presli na leaf i ping je 45 :D

moja prepruka za leaf 

:D be happy i da treba delat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

probam taj leaf da vidim o cemu je rijec i njegove prednosti, hvala :)

ali primjetio sam te probleme sa Virtual Tennisom i kad sam prije godinu dana pokusao to igrati i na pravom lanu. Izašli bi iz igre i pokrenuli ponovo i onda je sve funkcioniralo. Zato me zanima zna li netko ima li možda igra problema sa svojim multyplayer dijelom i zna li netko kako to riješiti...

16 godina
neaktivan

Ja igram virtua tennis 2009 i uopce ne vidim mogucnost igranja online tj multiplayera..takodjer vec danima se mucim u treningu izvesti drop shot i max power shot.katastrofa.gubim zivce polagano.

16 godina
neaktivan
DjPrcko kaže...

Ja igram virtua tennis 2009 i uopce ne vidim mogucnost igranja online tj multiplayera..takodjer vec danima se mucim u treningu izvesti drop shot i max power shot.katastrofa.gubim zivce polagano.

max power shot jednostavno treba uvježbat, a drop shot imaš na netu kako izvest, guglaj malo(Gamespot forum), ako igraš s gamepadom ja ti mogu objasnit Namigiva

18 godina
Virtua Tennis

Virtua Tennis je poznat po tom usporavanju igre, kako trojka tako i 2009. Desava se narocito u parovima, meni cak i kad solo igram, a fps-ovi lete u nebo... Ne kuzim u cemu je rijec, jednostavno igra ima internih problema. A u multiplayeru se vjerojatno jos jace manifestira...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, igram s gamepadom.ma pokusavao sam milijun puta i uopoce ga ne mogu pogodit   a drop shot izvedem tu i tamo,, tesko se namjestit dobro a vrijeme ide.da imam sifru upisao bi ju da mi vrijeme stane pa bi lupao de prekosutra..joooj

16 godina
neaktivan
DjPrcko kaže...

Da, igram s gamepadom.ma pokusavao sam milijun puta i uopoce ga ne mogu pogodit   a drop shot izvedem tu i tamo,, tesko se namjestit dobro a vrijeme ide.da imam sifru upisao bi ju da mi vrijeme stane pa bi lupao de prekosutra..joooj

ako su ti kontrole defaultne, onda probaj ovako:

pukni jedan cross-court shot(probaj puknut loptu sa kuta svog dijela terena na protivnički suprotni kut), to će natjerat protivnika da ti vrati slabu loptu, ali i dat ti dovoljno vremena za pripremu: kada vidiš gdje će ti past lopta koju ti protivnik vraća(običnio je to na sredinu tvog dijela terena) onda dođi tamo i drži strelicu za dole pritisnutu i istovremeno drži krug(tipku kojom inače pucaš slice),

PAZI: moraš se na vrijeme namjestit, zato je bitno da znaš kamo će past loptica prije nego ju uopće protivnik uputi tako da dođeš tako i TEK KAD PROTIVNIK PUKNE LOPTU počneš pritiskat gumbove za drop shot

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice