Ovako. Trazim neku browser igru slicnu ikariamu. Volio bi na je na hr il balkan serveru al nije prioritet.
P.S jel igra ko od vas ikariam na alphi il na .org serveru?
Ovako. Trazim neku browser igru slicnu ikariamu. Volio bi na je na hr il balkan serveru al nije prioritet.
imaš Gladiatus
imaš Gladiatus
probao, pravio savez, dosadilo mi, nisam tamo bio 3 mj, savez je postao jedan od jacih, a vodje im ni nema ja na 9 levelu oni svi duplo bolji od mene :-)))
tak da ukratko to mi se nesvidja
imaš Gladiatus
probao, pravio savez, dosadilo mi, nisam tamo bio 3 mj, savez je postao jedan od jacih, a vodje im ni nema ja na 9 levelu oni svi duplo bolji od mene :-)))
tak da ukratko to mi se nesvidja
regaj se na Gladiatus server 5 danas je napravljen nitko nije jak
OGame, jako popularna i zabavna igra ako si joj se spreman posvetit, ne zahtjeva toliko dugo da budeš logiran koliko je bitnije da budeš često online tijekom dana...
imaš balkansku i internacionalnu verziju
EDIT: moram još napomenut da je njemačka verzija dosta popularna
OGame, jako popularna i zabavna igra ako si joj se spreman posvetit, ne zahtjeva toliko dugo da budeš logiran koliko je bitnije da budeš često online tijekom dana...
imaš balkansku i internacionalnu verziju
EDIT: moram još napomenut da je njemačka verzija dosta popularna
mah nemoj mi ogame spinjati prezirem to :-)))))
probao al nisam se uklopio
šteta, al tu su ti i cybernations, simulacija vođenja države, travian(dosta slično kao ikariam), tribalwars (također) itd...
Ja igram na BETI imam trenutno 24k bodova prije sam imo acc s 690k bodova i 12k generala i 8 gradova ali sam dobio ban zbog multi acc 1/2 kriv je jedan moj frend kojem nije radio net pa je došo do menne igrat a nismo prijavili ip adresu i nea više igre na ljepe oći...
http://www.worldofdungeons.net/
Hardcore RPG