The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.464.782
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

U intervju-u sa gamespotom (valjda) su rekli da je poželjno barem lvl 10. Nisam jedino siguran za perkove. Pošto će dodati još 1 granu ( 1 od 2, ovisi o izabranoj strani ) skilova, moguće je da će dodati i nekoliko perkova koji se mogu dobiti samo u toj ekspanziji.

0 0 hvala 0
16 godina

Što je s novim 1.6 Patch-om? Kad bi trebao izaći iz Bete?

Old Insomniac
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koji su bolji Impiliali ili stormcloaks

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Blazen22 kaže...

Koji su bolji Impiliali ili stormcloaks

To sam odluči, nema dobrih i loših, i jedni i drugi imaju dobrih i loših strana, o tebi ovisi koji ti više pašu.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
13 godina
protjeran

Nego da vas pitam, dal je moguće nekako postati vampir u igri trenutno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

U svakom sukobu sa vampirom ( u kojem te on naravno napada ) postoji šansa da ćeš dobiti vampirsku bolest. Ako je ne izlječiš u 3 dana postaješ vampir. Također možeš putem konzole. Vampri nisu baš nešto, pa ili pričekaj dawnguard ili digni neki vampirski mod. Solidan je ovaj.

15 godina
neaktivan

Da li perkovi koje stavljam za one handed weapon i archery vrijede i za bound verzije one hand weapona i bow-ova

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
The White Wolf kaže...

Da li perkovi koje stavljam za one handed weapon i archery vrijede i za bound verzije one hand weapona i bow-ova

Mislim da ne, tu ti conjuration dize snagu oruzja i naravno koji je nivo magija koju koristis, adept, expert, master...

17 godina
MegaMass 2000 kaže...

Trailer za Downguard dlc.

Uh sunce ti je.bem, ovo predobro izgleda.

Definitivno cu opet zaigrat Skyrim. Al ovog puta do zadnjeg detalja.

Truth in engineering.
13 godina
protjeran

Dawnguard bi mogao popraviti bljutavi okus koji su ostavili prekratki i prelagani glavni questovi.

0 0 hvala 0
17 godina

Pretpostavljam da ste vidjeli ovo, predobro...

Truth in engineering.

6 0 hvala 0
15 godina
MegaMass 2000 kaže...

Ovo je8eno izgleda.. Jesu to i samostrele ubacili?

Nadam se da će Skyrim dobro raditi na 5670 i nekom quadu kada ga nabavim.. Ovako mi je sa e2200 bio dosta loš fps. Pogotovo u gradovima..

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 12:28 (dv14).
16 godina
neaktivan

Radit će na maksimalnim postavkama bez greške s takvom konfiguracijom.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
dv14 kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Ovo je8eno izgleda.. Jesu ti i samostrele ubacili?

Nadam se da će Skyrim dobro raditi na 5670 i nekom quadu kada ga nabavim.. Ovako mi je sa e2200 bio dosta loš fps. Pogotovo u gradovima..

Ako ne igras na velikim rezolucijama, trebalo bi fino raditi.

Truth in engineering.
17 godina
Batista kaže...

Pretpostavljam da ste vidjeli ovo, predobro...

Da, to je inače tv reklama/trailer koja je išla neposredno prije izlaska skyrima u 11 mjesecu. Podsječa na Games of Thrones seriju

16 godina
neaktivan

Može li netko tko igra s modovima napisati listu tih koje koristi, a neophodni su mu za veći doživljaj same igre i gameplaya...

Želim ponovo zaigrati Skyrim, ali da to sve bude malo "drukčije".

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Zar je moguce da Skyrim ovoliko bolje radi na Nvidi?Na GTX 260 SOC mi radi maxed out sa svime dok na HD 5870 nije htio, ATI je shebo stvar.

clock2much

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Zavisi što tražiš od igre..

Sky UI, categorized favorites menu za bolji i jednostavniji doživljaj na piceku..

Unoficial Skyrim patch obavezno.

Weapon and armor fixes isto preporučeno..

Live another life za drukčiji početak igre.

Classic classes i birthsignes ako ti nedostaju iz prijašnjih igara..

Za smithing fenomenalan mod je Crafting 300: Armory of tamriel koji odvaja materijal od stila oružja.. Tako da je moguće imati recimo steel orcish sword pri čemu je steel materijal, a orcish stil izgrade.. Također sadrži i puno bolji smithing tree i kompleksniji sustav nadogranji oružja preko gem dusta.. Za sada samo fokusitan na oružja..

Complete Crafting overhaul dodaje sve za craftanje što fali uključujući i faction gear ako odradiš questove. Jaysus swords su vrlo detaljni mačevi.

Probaj i Lorecraft koji ima genijalan sustav da sve recepte stavlja u knjige i razbacuje ih po svijetu. Tako da od početka nije dosta samo znati perk već moraš i naći ili kupiti knjigu kako bi mogao craftati. Također služi i kako ti liste recepata nebi bile zatrpane jer ako knjigu staviš na občižnju policu, "zaboraviti ćeš" recept i neće ti biti dostupan. Provjeri na nexusu za što sve postoje Lorecraft dodaci pa ćeš naći hrpu modova :)

Sound of skyrim i lanterns of skyrim za vjerodostojni svijet..

Ako igraš na low onda preskoči, meni se crasha igra puno više sa njima..

Frostfall za hypotermiju i kampiranje.. I wearable lantern od istog autora.. Plus sabercat backpack i bandolier ako želiš imati ruksak i torbe vidljive.

Cloaks of Skyrim, Winter is Coming i Prometheus Capes za plašteve..

Improved Skill Books, better quest objectives kao tweakovi koji su možda trebali biti u igri.

Convinient horses + armored horses.. Dragonkiller cart ti daje kola koja voziš..

Ultimate follower overhaul ako voliš vući sa sobom pratnju.

Balanced magic je najpopularniji za magiju plus Phenderix, Midas, Revenge of Colette i Apocalypse paketi magija..

Shenk's thievery overhaul i Path of Shadows za bolji sneak i perk tree..

ACE je meni fenomenalan za combat perkove. Recimo dijeli ti lukove na light i long pri čemu su jedni bolji za sneakanje, a drugi za izravnu borbu.. Također i naglašava razlike između light i heavy armora, dodaje nove stilove borbe i slično.

Što se tiče borbe ima nekoliko, Deadly Combat, Duel Combat Realism, Duke Patrick's.. Odaberi jedan.

More dynamic inuries koji simulira krvarenje i slične ozlijede. Opak mod.

Deadly dragons.

Scenic carriages je fenomenalan, ali možda problematičan.

Za kuću preporučam build your own house mod sa nexusa..

Talos Island i Moonpath to Elsywear su mislim quest modovi..

Ultimate tower defense mini konverzija ako voliš taj tip igre.

Wars in Skyrim, Radiance, Realistic Wildlife, Real Wildlife loot za dinamičniji svijet.

16 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Zar je moguce da Skyrim ovoliko bolje radi na Nvidi?Na GTX 260 SOC mi radi maxed out sa svime dok na HD 5870 nije htio, ATI je shebo stvar.

Ti si me usrećio jer mi za nekih sat vremena, pred kućna vrata treba biti dostavljena slična verzija grafičke kartice.

NightShadow kaže...

Zavisi što tražiš od igre..

Sky UI, categorized favorites menu za bolji i jednostavniji doživljaj na piceku..

Talos Island i Moonpath to Elsywear su mislim quest modovi..

Ultimate tower defense mini konverzija ako voliš taj tip igre.

Wars in Skyrim, Radiance, Realistic Wildlife, Real Wildlife loot za dinamičniji svijet.

Puno hvala na napisanome!

Čačkao sam po forumima, ali mislim da ću uz večinu OVIHšto mislim instalirati, instalirati i gomilu ovih koje si mi ti preporučio.

A što želim? Pa želim da je svijet dinamičniji, (oni modovi koje čine čovjeka sretnim) koji nude uvjerljiviji "živi" svijet, da je samo "grananje" oružja, njegove izrade (crafting/smithing), magija veće...

Naišao sam na Civil War mod - stavlja random vojnike da se bore na terenu, hoće li smetati pri obavljanju questova?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 7:40 (4ucker).
13 godina
odjavljen

Evo malo perk-infoa za Dawnguardske karakondzule: {#}

Vampire Perks

Power of the Grave– 50 point bonus to health, magicka and stamina as a Vampire Lord.

Detect All Creatures (requires Power of the Grave)

Mist Form– turn yourself into an invulnerable cloud of mist while regenerating your health, magicka, and stamina.(requires Detect All Creatures)

Supernatural Reflexes– you move quicker, enemies move slower (requires Mist Form)

Blood Healing– killing a person with a power attack bite restores all your health. (requires Power of the Grave)

Unearthly Will– night powers and Blood Magic cost 33% less (requires Power of the Grave)

Poison Talons– melee attacks deal 20 points of poison damage (requires Unearthly Will and Blood Healing)

Night Cloak– a shroud of bats feed on enemies within melee range. (requires Poison Talons)

Vampiric Grip– Blood Magic: can pull a creature to you from a distance, and do choking damage once it’s close (requires Power of the Grave)

Summon Gargoyle (requires Vampiric Grip)

Corpse Curse– paralyze your foes with this magical blast (requires Summon Gargoyle)

Werewolf Perks

Bestial Strength (four levels) – first level: do 25% more damage as a werewolf

Totem of Ice Brothers (requires Bestial Strength)

Totem of the Predator (requires Bestial Strength)

Totem of Terror– Werewolf  Howl of Terror affects even higher level creatures (requires Bestial Strength)

Totem of the Moon– summon an ally werewolf with a howl. (requires Totem of Ice Brothers)

Animal Vigor– 100 point bonus to health and stamina in beast form. (requires Bestial Strength)

Gorging– feeding heals twice as much health (requires Animal Vigor)

Savage Feeding– (requires Gorging)

I kakvi nas to jos Shouti ocekuju:

Dragon-shouts

In addition to all of this, our Dragonborn will also be able to add three new shouts to his/her repertoire. These are:

Drain Vitality– coax both magical and mortal energies from hapless opponent

Summon Durnehviir– summons the undead dragon Durnehviir from the Soul Cairn

Soul Tear– rips the soul out of an opponent and turns them into an ally

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

4UCKER, imas prakticki GTX 460 1GB/HD 6850 samo nemas DX11 podrsku.

clock2much

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Samo da kažem, ako još niste pronašli armor od Blade ordera, imate ga u sky haven tample.

U jednoj od soba u centru gdje je i Alduinov zid.

Solidan armor, jako ljepo izgleda.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 14:30 (bornasepic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Da, dosta bolje radi na nV graf. karticama, meni jedna HD 5670 1Gb nije dovoljna za med/high@1.366x768, dok jedna nV GTS 430 gura sasvim fino.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac)
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 15:51 (donator_bubrega).
16 godina

eto,na mojoj gts250 radi igra super.

istina,ja igram na medium postavkama pa još to okljaštrim.

samo su mi texture na high i reza 1920x1080.

lock 60 fps-a sa vsinc-om uključenim.

ipak,meni super...igrivo jest,nema trzanja nigdje.

a i instalirao sam konačno 1.6.89.0.6 patch:)

Old Insomniac
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

I meni na mojoj Nvidiji radi fino, samo pocele su ljetne vrucine... :S

Truth in engineering.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Došla mi je grafička (Palit GTX260 Sonic), na lijepim postavkama vrtim (high), a ono oko čega sam ostao zatečen su temperature grafičke pod opterećenjem - jedva prelazi 55°, klokana je, a ventilator radi na 45% brzine.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Evo ubacih najnoviji pec... Mount combat lijepa stvarcica, a sa lukom i strijelom pravi merak igrat, ali... Kad udaram hladnim oruzijem jako se bojim da ne padnem s konja, cudno je odradjeno, no dobro... Dovahkiin je to tako da me nista ne cudi. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel još novi patch u beta verziji ili?

Znam ono što treba da znam,moja snaga je u tome što sam to što jesam!
17 godina
neaktivan
Rocker kaže...

Nije. Makar upitno je dal su ti patchevi zbilja ikad u pravoj beti. Ili se možda jednostavno čeka da patch bude spreman za izdavanje na sve tri platforme i tek onda se službeno pušta u javnost.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
odjavljen
Rocker kaže...

Mislim da moj jeste. Oces link? {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice