The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.462.928
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
doktor1 kaže...
big_guy kaže...
doktor1 kaže...

Dobar mod koji dodaje ikone u inventorij radi lakšeg snalaženja - Item Icons. To plus Better Sorting, mnogo pregledniji inventorij

Doktore,daj mi reci kako se zove font kojeg koristiš?

Po 1245687 put {#}

Main Font Replacement - magic Card Font

mr. connoisseur

http://www.escapistmagazine.com/articles/view/comics/critical-miss/9274-The-Guide-To-Skyrim-Modders-Part-1

17 godina
protjeran
Doxy_CRO kaže...
pirat01 kaže...

Koja je fora sa strelom u koleno?

I meni je bila fora, dok nisam dobio strijelu u koljeno.

'' i used to be a warrior like you then i took a sword to my chest''

''how yes no''
16 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Gdje ti živiš zadnjih dva tjedna?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
protjeran
thuglife kaže...
pirat01 kaže...

Gdje ti živiš zadnjih dva tjedna?

u bolnici sa strijelom u koljenu.. samo se ne sjeća odakle mu ona u koljenu pa je došo pitat nas {#}

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
16 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...
Doxy_CRO kaže...
pirat01 kaže...

I meni je bila fora, dok nisam dobio strijelu u koljeno.

'' i used to be a warrior like you then i took a sword to my chest''

I used to be an arrow like you, then i took an adventurer to the knee.

17 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

come to the dark side, we have stolen sweet rolls...

16 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Don't make me steal your sweatroll!

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

Don't make me steal your sweatroll!

That's some nasty roll.

15 godina
neaktivan

seems legit {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kakva je ovo igretina..cudo jedno!

Dal ima kakav site za pomoc oko profesija i talenata? Nisam se bas snasao u tome :/ 

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Link na post, ovo bi bilo idealno za tebe.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Sa nijednim driverima dosad Skyrim nije bio ovako igriv.Meni sa HD 6850 sada ide na max bez laga i ikakvih problema.Narode navali na 11.12 drivere.

Daj mi reci koliko si prije imao fps-a i koliko imaš sad? i koji cpu imaš?Ja sam probao sve što mi je thug rekao i dalje mi je fps jako loš sa atijem :( na svim igrama tako da vjerujem da je do drivera

So say We All
15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 9:10 (mp93).

0 0 hvala 0
14 godina
skyreeper kaže...
zoharbizo kaže...

Sa nijednim driverima dosad Skyrim nije bio ovako igriv.Meni sa HD 6850 sada ide na max bez laga i ikakvih problema.Narode navali na 11.12 drivere.

Daj mi reci koliko si prije imao fps-a i koliko imaš sad? i koji cpu imaš?Ja sam probao sve što mi je thug rekao i dalje mi je fps jako loš sa atijem :( na svim igrama tako da vjerujem da je do drivera

Nisam mjerio FPS ali sa 11.12 driverima je mnogo fluidnije igranje.

Athlon II X4

6GB DDRII

HD 6850 875/1175

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
skyreeper kaže...
zoharbizo kaže...

Athlon II X4

6GB DDRII

HD 6850 875/1175

Ja sam na Athlonu x2

4Gb rama

Sapphire 6850

Pa mi je fps užasno loš a sa starom asusovom gt 9600 mi je bio na nekih 30-40 fps na otvorenom i nakon onog što je Thug predložio fps se ne mijenja ,a ništa probat ću stvati original sapphiove drivere pa da vidim jer kako god da okrenem fps je oko 15 na otvorenom čak i na low detaljima i 800x600 rezoluciji što je znak da nije nešto u redu sa driverima

So say We All
15 godina
odjavljen

Ja imam Athlona x3, HD5670 i 4gb rama pa sve leti na ultra(bez aa),

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
15 godina
neaktivan

Danas sam tek skužio da možeš dual wield staffove. Koja ludnica! Dva komada u ruke (staf of fireballs preporuke) i rokaj ilii dva za shock dmg casteri ostaju bez mane odmah.

I'm very large!

0 0 hvala 0
17 godina
NightShadow kaže...
doktor1 kaže...
big_guy kaže...
doktor1 kaže...

Dobar mod koji dodaje ikone u inventorij radi lakšeg snalaženja - Item Icons. To plus Better Sorting, mnogo pregledniji inventorij

Doktore,daj mi reci kako se zove font kojeg koristiš?

Po 1245687 put {#}

Main Font Replacement - magic Card Font

mr. connoisseur

http://www.escapistmagazine.com/articles/view/comics/critical-miss/9274-The-Guide-To-Skyrim-Modders-Part-1

Da.......... ali šta se tiče izgleda igre!!! Debilizam

80% korisnika na ovom forumu ima grafičke kartice u rangu 1500+ kuna i onda se kunu da im je grafika totalno nebitna! Da, i korisnici koji imaju ATI4870/4890.... su prije koju godinu kupili tu karticu za toliko ili više novaca. Ali se ljudi uredno kunu da im grafika nije bitna u "ovakvoj igri". A to se vuče po svim naslovima koje developeri zbog prastarog konzolaškog hardwarea useru u vizualnom smislu!!

"A bitna je igrivost, atmosfera... bla bla bla".

Naravno da je bitna igrivost, ali za svaki naslov sa užasnom grafikom pisat da ti grafika nije bitna, a u kutiji kakva GTX kartica ili gore već navedena je debilizam!!!

I ajmo o dizajnu igre i "atmosferi" kakvu su tvorci igre zamislil. Prvo, svi vi koji se kunete u ovakav izgled i uzrečicu "tako su autori zamislili" da vas pitam kako bi igra izgledala da je izašla samo za PC ili recimo novu generaciju konzola?

I da se dotaknem vječnog "mraka" u igri koji sa FXAA i ENB modovima napokon dobiva taj pojam! Zašto su momci iz Bethesde ubacili baklje i spelove za osvjetlit dungeon i slično?!? Pa ja mislim da su ih stavili da si osvjetliš prostor, a to u vanilla verziji je nemoguće jer su sa osvjetljenjem usrali naveliko. Pa PS3 verzija je još svjetlija od PC verzije!!! Jesu isto tako autori zamislili!?!?! Ma da naravno.

I da ljudima koji ne razumiju te stvari objasnim. Sa tim modovima se ne teži vražijem REALIZMU u igri već IMERZIVNOSTI. Hoću da vidim razliku kada je maglovit dan, kada je sunčan, kada je sumrak i kada je mrak!!! To usrano vanilla osvjetljenje koje je rađeno za prastare konzole nemože to odradit kako treba. Ma može igra biti fantazija, zmajevi, labudovi, hobiti, ali ako su autori zamislili mrak, spelove za mrak i slične stvari, hoću da noć bude noć, a ne maglovita večer!

I svi vi koji pametujete o tome! probajte stavit ENB+FXAA sa kvalitetnim setupom, (ne ono šta dobijete kada skinte modove jer je to živo sranje) pa onda pametujte o dizajnu, developerskim "zamislima" i sličnim stvarima. Jer tko je god stavio kvalitetni setup i onda kaže da vanilla izgleda bolje taj sere jer se drži svojih načela da su developeri tako to zamilili! Yeah right! Imam hardware iz 2010 godine, a developeri su zamisli da igra izgleda pod ULTRA opcijma na hardwareu starom pet godina! Da...da..da...da.... Imate pravo. Tako Skyrim mora izgledat! Sa osvjetljenjem i teksturama starim pet godina!

Usranih tekstura se neću niti doticat u ovom postu jer bi mogao napisat knjigu o tome užasu od 512x512 rezoluciji na kompjuterskom hardwareu iz praktički 2012 godine, (a samo mizerna promjena na 1024x1024 radi ogromnu razliku u izgledu igre, ali da, autori to tako nisu zamslili, pa šta je meni, kako se usudim stavljat kvalitetnije teksture jer mi igra mora izgledat kao da je izašla 2007 godine, a ne 2011)! Samo ću reći sramota!

I svi vi koji ćete mi sada pametovat o grafici pogledajte najprije račune koliko ste novaca dali za grafičku karticu, (nebitno, i prije kakve tri godine u vrijeme ATI 48** i  nvidia 8800 serije jer niste ludi svake godine uzimat novu) pa onda pametujte kako vam grafika nije bitna. Da vam grafika nije bitna uzeli bi karticu u cjenovnom ragnu od 500/600 kuna i igrali na medium detaljim bez svih mogućih filtera.

Ja sam uvijek rekao da mi je grafika u igrama bitna! Naravno uz priču i atmosferu. I šta sam ja idiot koji nezna šta je to kvalitetna igra? Igram se od NESa preko 286ice, Pentima 133 MMX pa do vamo. I sada kada ima solidnu konfiguraciju, (kao i prije sa nvida 8800GT) hoću da mi igra pruži što kvalitetnije vizualno iskustvo! I dali je tu neki problem?

To šta developeri rade igre za prastari hardware je debilizam, ali moraju! Ljudi hoće zaradit i to im je posao, a vi šta brujite i tome da Skyrim mora tako izgledat jer su oni tako zamislili, (sumnjam da su tako zamislili već će prije biti da im konzole toliko dopuštaju)... Bravo za vas! Uživajte.

ššššš - možda su u šumi
17 godina
protjeran

šetnjom

1 1
2 2
3 3
''how yes no''
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 11:05 (mierda-del-torro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
skyreeper kaže...
zoharbizo kaže...
skyreeper kaže...
zoharbizo kaže...

Athlon II X4

6GB DDRII

HD 6850 875/1175

Ja sam na Athlonu x2

4Gb rama

Sapphire 6850

Pa mi je fps užasno loš a sa starom asusovom gt 9600 mi je bio na nekih 30-40 fps na otvorenom i nakon onog što je Thug predložio fps se ne mijenja ,a ništa probat ću stvati original sapphiove drivere pa da vidim jer kako god da okrenem fps je oko 15 na otvorenom čak i na low detaljima i 800x600 rezoluciji što je znak da nije nešto u redu sa driverima

Taj Athlon x2 nemoze nahranit HD 6850 nikako.Ja sam se preporodio kad sam presao na X4 procesor.Proc ti je botleneck,dakle nije problem ni u driverima i ni u grafi.Kupi Quadcore,must have za high end gaming danas.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
NightShadow kaže...
doktor1 kaže...
big_guy kaže...
doktor1 kaže...

Neda mi se čitat al nekako mi se čini da si na slomu živaca.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan

Doktore u pravu si, ali da su radili igru sa nekim najboljim enginom (npr. cryengine od crysisa), igra bi vjerovatno bila neoptimizirana čak i za te vaše konfiguracije. Ne želim pametovat, ali skyrim je igra sa ogromnim otvorenim svijetom i ovaj engini šta ga pokreće je po meni odličan. A to kako su developeri fejlali ušmikat grafiku, to je druga priča...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 11:16 (mp93).
17 godina
Jonja kaže...
doktor1 kaže...
NightShadow kaže...
doktor1 kaže...
big_guy kaže...
doktor1 kaže...

Neda mi se čitat al nekako mi se čini da si na slomu živaca.

Nisam na slomu živaca! Nemam razloga biti nervozan. Totalno sam smiren i samo komentiram debilanu koju ljudi govore! Čekam da mi draga napravi ručak pa idem gledat film.

I kolega iznad mi je odlično poslužio za primjer "developerske zamisli igre"

Da oni su zamislili da igra izgleda kao gornja slika i toga se treba držat. A to šta donja slika ima 1024x1024, (da samo toliko veće teksture plus osvjetljenje) izgleda 100 puta bolje nema veze.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 11:21 (doktor1).
15 godina
neaktivan
mierda-del-torro kaže...

šetnjom

Jesu ti te isprane texture od uvijek takve ili si stavljao neke modove pa ti je nakon toga došlo?

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 11:22 (thesekiman).
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Meni grafika nije bitna.

Odnosno, bitna mi je samo u onoj granici da ne moram sad igrat igru na extra low detaljima. Ali da sad idem razbijat glavu zbog malo 'mutnijih' tekstura ili gubit dane na modove, fontove, i ostale pixke ma... - no way! 

17 godina
Penryn kaže...
doktor1 kaže...

Meni grafika nije bitna.

Odnosno, bitna mi je samo u onoj granici da ne moram sad igrat igru na extra low detaljima. Ali da sad idem razbijat glavu zbog malo 'mutnijih' tekstura ili gubit dane na modove, fontove, i ostale pixke ma... - no way! 

Zašto si kupio GTX560!? Za igranje na medium detaljima ti je dosta i neka grafička kartica koja je kakvih 1000 kuna jeftinija od tvoje!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 11:26 (doktor1).
16 godina
odjavljen

doktor je puko!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Nisam na slomu živaca! Nemam razloga biti nervozan. Totalno sam smiren i samo komentiram debilanu koju ljudi govore!

NHF

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
17 godina
neaktivan

Meni je grafika nekad bitna, priznajem. Ali recimo texture u RAGEu su me ras*izdile dok u Skyrimu nisu. Zašto? Zbog toga što unatoc objektivno lošijim teksturama čitav je paket fenomenalan. Atmosfera je vrhunska i nekako ni ne primijetim loše teksture kad sve izgleda toliko imersivno. Za razliku od RAGEa gdje je jedina pozitivna stvar "dobra" grafika. Skyrim ima to svojstvo igre gdje ni ne primjetiš zbog 100 drugih komponenti koji paket čine fenomenalnim.

A isto tako ne vidim da je cijena nečije kartice direktno vezana koliko je grafika toj osobi važna. Pa ja i dan danas igram Diablo 2, Pharaoh, Heroes of might and maigic 3 i hrpu drugih staaaarih igara, zato jer su odlične. Tako da ne vidim da ti je logika baš primijenjiva u svim slučajevima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 11:38 (mislav_01).
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Zašto si kupio GTX560!? Za igranje na medium detaljima ti je dosta i neka grafička kartica koja je kakvih 1000 kuna jeftinija od tvoje!

Kupio sam je tek tako da je imam. Doslovno iz 'fore'. Da zamijenim staru 9600GT GS i da se ne moram brinuti hoće li mi se koja novija igra vrtjeti normalno. I da ne moram držati postavke u svakoj igri na ultra-low. Ovo što ti radiš je neki oblik ekstremizma. Mislim da si više vremena izgubio na surfanje forumima, podešavanje cfg-a, paljenje-gašenje skyrima, lupanje screenshoteva(da uspiješ vidjeti kakvu razliku jer je in-game nisi primjetio..) nego na samo igranje. A sad mogu i zamislit kakvo je to igranje; 'Gle, mutan kamenčić, ne mogu igrat dok ne bude normalan! ; Ovo je neprihvatljivo!'

C'mon, smiri se malo. Ako je tebi grafika TOLIKO bitna ne znači da je i nama ostalima bitna čim imamo neku mrvicu jaču grafičku.

Više vremena izgubim na HOMM 3 i SW:JK:JA nego na bilokoju noviju igru..toliko o važnosti grafike.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 11:42 (Penryn).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice