The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.462.168
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Meni za sada nekako fali malo više tih unique itema. Također mi fali malo "luđih" itema.

Npr. nešto u stilu Boots of Blinding Speed iz Morrowinda. Kad ih obučeš puno brže trčiš ali također oslijepiš. Zbilja su bile zasljepljujuće brze. {#}

Naravno dok ne skužiš kako zaobići negativan efekt.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
ZC_Someone kaže...

Meni za sada nekako fali malo više tih unique itema. Također mi fali malo "luđih" itema.

Npr. nešto u stilu Boots of Blinding Speed iz Morrowinda. Kad ih obučeš puno brže trčiš ali također oslijepiš. Zbilja su bile zasljepljujuće brze. {#}

Naravno dok ne skužiš kako zaobići negativan efekt.

Wabbajack{#}

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Ja racimo mislim da su magični predmeti prilično moćni, unikatni i dobro osmišljeni - jedino su imena glupava i generička. I random faktor je jak, često nađeš sasvim slučajno izvrstan predmet i furaš ga onda jako dugo, dok recimo s drugim likom kojim igraš, ništa ni blizu tome ne možeš nać ni pod razno kroz 20 levela. Imam recimo necklace of major wielding (+25% one hand damage) koju sam pokupio slučajno i bolja mi je od svih quest reward ogrlica, a imam i onu +30 na sve statove. Onda nađem glass sword sa +50 damage (luk isto) nabijem ih na legendary jer kujem lake metale, i onda mi ni daedric oružja ne mogu dat bolju štetu, iako mi je smithing skoro 100, a imam i nešto malo enchantinga. Recimo sad sam našao u dungeonu dragon curaiss, light sa +50% stamina regenom. Imam visoku staminu od prije, imam light armor perkove za stamina regen, imam još i ring +40% stamina regen i sad imam stamine zbilja na bacanje, skoro je potrošit ne mogu : ) (level 40)

14 godina
neaktivan

So epic XD.....

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 22:05 (LexTHE Boxer).

4 0 hvala 0
17 godina

**moguć spoiler (ali sitno)**

Završio quest Forbidden Legend!

I quest je trajao nevjerovatnih četiri i pol sata! Fascinantno! Cca toliko traju cijele igre. Da se razumejmo, bez korištenja fast travela! Ali opet, sa time je samo već imerzivnost! Quest sam započeo ulaskom u Geirmunds Hall.

Oduševili su me vremenski uvjeti jer sam morao ići iz pravca Solitudea prema Downstaru i obrnuto. U igri su to kakva dva dana i u obadva dana je na sjeveru padala gusta mećava, bez stajanja. Atmosfera +5! Na putu prema Makhartu su me napala dva zmaja, Eldar Dragon i namučio sam se sa njime te Nightahl kojeg je sami Alduin probudio iz mrtvih pred mojim očima. Tada se dolazi na mjesto gdje su pokopana trojica braće i koliko su opasna dovoljno govori ova poruka! Inače imaju se za pročitat knjiga i dnevnik u vezi sa questom i stvarno je odličan! A nagrada je ova.

Evo kako je tekao quest po putanjama u SKyrimu

igra me nakon 120 sati oduševi i tjera da igram dalje. Tj, nije mi dosadila!

Ja nisam susreo niti jedan quest bug!! Prošao i Esbrna nez problema. Radi ko podmazano..

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 22:40 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kakav tu kod treba ?

Treba da kupim?

People have been messing with me my whole life. I learned a long time ago that there's no sense getting all riled up every time a bunch of idiots give you a hard time. In the end, the universe tends
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 22:31 (Scarfaceee).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

I quest je trajao nevjerovatnih četiri i pol sata! Fascinantno! Cca toliko traju cijele igre. Da se razumejmo, bez korištenja fast travela! Ali opet, sa time je samo već imerzivnost! Quest sam započeo ulaskom u Geirmunds Hall.

Oduševili su me vremenski uvjeti jer sam morao ići iz pravca Solitudea prema Downstaru i obrnuto. U igri su to kakva dva dana i u obadva dana je na sjeveru padala gusta mećava, bez stajanja. Atmosfera +5! Na putu prema Makhartu su me napala dva zmaja, Eldar Dragon i namučio sam se sa njime te Nightahl kojeg je sami Alduin probudio iz mrtvih pred mojim očima. Tada se dolazi na mjesto gdje su pokopana trojica braće i koliko su opasna dovoljno govori ova poruka! Inače imaju se za pročitat knjiga i dnevnik u vezi sa questom i stvarno je odličan! A nagrada je ova.

Ja nisam susreo niti jedan quest bug!! Prošao i Esbrna nez problema. Radi ko podmazano..

Ja sam na tom queastu, i zakljucan mi je zadnji dungeon, onaj na sjeveru neznam kako se zove. Di je kljuc?

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...
doktor1 kaže...

Ja sam na tom queastu, i zakljucan mi je zadnji dungeon, onaj na sjeveru neznam kako se zove. Di je kljuc?

Također sam zastao tu. Pročitao sam na netu da ti dungon otključa neki lik kad obavljaš quest na Mage Collageu u Winterholdu. Jedan među prvim questovima navodno..

Zeppe :D
17 godina
neaktivan

Jel ima netko da igra Archera k'o i ja?

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zeppe kaže...

Također sam zastao tu. Pročitao sam na netu da ti dungon otključa neki lik kad obavljaš quest na Mage Collageu u Winterholdu. Jedan među prvim questovima navodno..

Da tako isto i ja.

Nisam mogao ući u treći dungeon.

Ali navodno da se igra crasha kad si unutra, tj. radiš taj quest za mage guild.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Ja igram dosta s lukom i strijelom, ali uz to peglam i one handed i destruction, sad, jesi li ti samo archer ili?

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
FlyBoy kaže...

Igram ja,ali je promašaj što se tiče rase,izabrao High Elf,namjeravao biti mage i eto osao sasvim negdje drugdje. Like in real life.

Archery mi je na 88 %,imam sto se tice armor i necklace/ring enchantmenta 80% boost na Archery i Glass Bow ( 80 shock damage ) nekih 180 ili 220 neznam morao bi pogledati damage.

:)

Š'oo pitaš?

16 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Igram ja,ali je promašaj što se tiče rase,izabrao High Elf,namjeravao biti mage i eto osao sasvim negdje drugdje. Like in real life.

Archery mi je na 88 %,imam sto se tice armor i necklace/ring enchantmenta 80% boost na Archery i Glass Bow ( 80 shock damage ) nekih 180 ili 220 neznam morao bi pogledati damage.

Š'oo pitaš?

Nebitno frende, početne razlike su samo kozmetičke. Možeš bilo koju rasu otjerat bilo gdje, to ću i napravit jednom - altmera warriora ili nord maga ; )

16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Da tako isto i ja.

Točno su vam rekli. Moraš ići na mage college (možeš i kao warrior, nebtino, jedino moraš znat neku random magiju višeg levela) i odradit prvi quest. Bed je što nema pauze među questovima, idu u seriji, samo ih je nekoliko no dunegoni su mamutski : ) možeš pauzirat no ostaju ti zadaci u logu. Nagrade su odlične, ako si mag. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 10:04 (Thorien Kell).
16 godina
Thorien Kell kaže...
doky01akablava kaže...

Š'oo pitaš?

Nebitno frende, početne razlike su samo kozmetičke. Možeš bilo koju rasu otjerat bilo gdje, to ću i napravit jednom - altmera warriora ili nord maga ; )

A i to sto velis.Netipican High Elf,dijelom warrior,dijelom archer,dijelom mage ( destruction/restoration ).

Žao mi što eto nemogu koalirati sa Altmeri Dominion i ponašaju se prema meni kao prema Imperijalcu,ono ipak sam njihov ( egoistican,egocentrican i obmanut idejom dominantne rase nad ostalima ) -ipak jesam :D zgodan,plav,mocan 

17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Wabbajack{#}

Meh, isfurao sam ga još prije Skyrima, tako da mi više i nije toliko zanimljiv. {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
17 godina
neaktivan

Ja igram s Wood Elfom, i baš sam ciljao na archera.

Tako da mi se raidanje zasniva na sneakanju i luku. Uz to još razvijam light armor, pickpocket, restoration.

Čak i u close combat mi je luk glavno oružje. Jednostavno, kada se kod ciljanja vriejme uspori 50% (perk) prelako bude.

Nikad RPG-ove nisam igrao s range classom i u Skyrimu mi je pravo zadovoljstvo, zmajevi nemaju šanse :D

Dobro, relativno malo igram (20-ak h) i na 20. sam lvlu ali nisam vidio nešto extra bowova do sada, pa me to muči.

Imam Archery na 71% čini mi se, nekakvu Hide kacigu i prsten koji oboje daju po 20% bow demagea.

Nego da vas pitam, kako level up-am shoutove.

Znam da kad ubijem zmaja mogu otključati jedan novi, ali kako već postojeći level upati (2. i 3. riječ)?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 4:01 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FlyBoy kaže...

Ja igram s Wood Elfom, i baš sam ciljao na archera.

Tako da mi se raidanje zasniva na sneakanju i luku. Uz to još razvijam light armor, pickpocket, restoration.

Čak i u close combat mi je luk glavno oružje. Jednostavno, kada se kod ciljanja vriejme uspori 50% (perk) prelako bude.

Nikad RPG-ove nisam igrao s range classom i u Skyrimu mi je pravo zadovoljstvo, zmajevi nemaju šanse :D

Dobro, relativno malo igram (20-ak h) i na 20. sam lvlu ali nisam vidio nešto extra bowova do sada, pa me to muči.

Imam Archery na 71% čini mi se, nekakvu Hide kacigu i prsten koji oboje daju po 20% bow demagea.

Nego da vas pitam, kako level up-am shoutove.

Znam da kad ubijem zmaja mogu otključati jedan novi, ali kako već postojeći level upati (2. i 3. riječ)?

Kako? Igras 20 sati i 20. si level, ja imam sigurno preko 60 sati igre i 28 sam level.

I archery mi je 78 mislim.

A koristim ga kao primarno i sekundarno oruzje :).

Zadnjih 10 sati sam poceo malo iluzije i prizivanja, cak ni sneak nisam koristio, i to sam sada poceo.

za kraj da ti hebem skyrim, ujutro cu biti ko zombi, a samo sam posao posjetiti kolez, da sacuvam za drugi dan :S

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
FlyBoy kaže...
Zeppe kaže...

Da tako isto i ja.

Nema nikakvog crashanja! Kako bih ga odradio i napisao ono gore ako se igra crascha. Opet kažem, igram na v1.3 i nemam nikakvih quest problema! A ako netko igra na v1.0 i onda piše nebuloze njegov problem!

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan

And the winner for the game of the year is..

FUS RO DAH !

http://www.spike.com/events/video-game-awards-2011-nominees/voting/game-of-the-year

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Baš sam ovo našao kako da Skyrim izgleda bolje

http://pc.ign.com/articles/121/1212277p1.html

Jel netko uopće mijenjao FOV, ja sam stavio na 90 i izgleda dosta bolje pogled iz prvog lica.

Ja nisam imao nikakvih quest problema do sada verzija 1.3, prije sam na verziji 1.0 imao rijetko crash možda dva puta u 40h igre, tako da ti je moj savjet da ažuriraš igru i instaliraš nove beta drivere koji poboljšavaju performanse u Skyrimu.

20h i 20 lvl pa kako?

Ja sam s 60h 32 lvl

Na početku sam se dvoumio između Orce i Norda i baš mi je drago što je pao izbor na ovo prvo, jučer sam imao situaciju gdje mi Nordica na sred ceste počne s pričom o višoj rasi i da idem odakle sam došo sisat mamino mlijeko, kako sam je zalijepio tokmakom za asfalt bez ikakve rasprave {#}

Koliko vidim sada dosta ljudi bira druge rase, nisu ograničeni na Norda to mi je drago vidit, samo me zanima vi oženjeni likovi jeste li birali istu rasu li međurasni brak, dvoumim se između Orcice ili neka druga rasa, ima li ikakve razlike uopće u bonusima kad posjećuješ dom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I Machinima:

"Skyrim winning Game of the Year, the Gamers’ Choice Award, and the Realm award (Best RPG)."

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

I Machinima:

"Skyrim winning Game of the Year, the Gamers’ Choice Award, and the Realm award (Best RPG)."

Pa zar uopće ima neke dvojbe, nema ni jedne igre koja bi mogla konkurirati, sasvim zasluženo.

17 godina

Već sam i zaboravio broj konja šta sam pogubio po Skyrimu!! Kako nijednom nisam koristio fast travel, konj kada ga ostaviš na jednom mjestu se ne spawna u gradovima... A za igranje bez fast travela konj je neophodan. Ja mislim da sam kupio već negdje osmog...

Izgubio Frosta, ubili Shadowmerea.....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

{#}

Nemoj ga hebat, pa bar pise da ga se ne moze ubit.

Truth in engineering.
17 godina
Batista kaže...
doktor1 kaže...

{#}

Nemoj ga hebat, pa bar pise da ga se ne moze ubit.

Trčo zamnom, ja pretrčo i aktiviro zamku i njega pogodio balvan. Bio je mrtav vjeruj mi!!

A i piše mnogo načina dole da otegne papke!

Mehrunes Razor is also capable of causing Shadowmere to die.
Shadowmere can be slain from suffering a good hit from a giant.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 10:07 (doktor1).
16 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Baš sam ovo našao kako da Skyrim izgleda bolje

http://pc.ign.com/articles/121/1212277p1.html

Jel netko uopće mijenjao FOV, ja sam stavio na 90 i izgleda dosta bolje pogled iz prvog lica.

Koliko vidim sada dosta ljudi bira druge rase, nisu ograničeni na Norda to mi je drago vidit, samo me zanima vi oženjeni likovi jeste li birali istu rasu li međurasni brak, dvoumim se između Orcice ili neka druga rasa, ima li ikakve razlike uopće u bonusima kad posjećuješ dom.

.

Naravno FOV promjena je prioritet, standardna uputa na doktorovom skyrim moding postu (fov 80) možda probam i sa 90. 

Ženu? Pa možeš uzet bilo koju svjejedno. Po meni je samo nekoliko lijepih no ima dosta simpatičnih. Još se dvoumim, dobra mi je ona bretonka iz alchemy shopa u markathu no mislim da treba pratit neki brotherhood quest line da dobiješ opcije s njom razgovarat. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 10:09 (Thorien Kell).
17 godina
Thorien Kell kaže...
zrimo kaže...

Naravno FOV promjena je prioritet, standardna uputa na doktorovom skyrim moding postu (fov 80) možda probam i sa 90. 

Kada sam koristio 90 primjetio sam da je mjesec jajast a ne okrugao!! 24" 1920x1080

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan

.

Još jedan MUST HAVE mod, ali ono must. have. 

obavezno, obavezno staviti;

BETTER SORTING

i ako već niste svakako preporučujem

QD inventory

odlično se kombiniraju, puno bolje riješenje od vanille

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Thorien Kell kaže...

.

Još jedan MUST HAVE mod, ali ono must. have. 

obavezno, obavezno staviti;

BETTER SORTING

Već sam to stavio prije dva dana u update v.2.2!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 10:32 (doktor1).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice