Mlati majstore Nightblade sa Dunmerom, imas dobre rasne bonuse za tu klasu, ali inače sve rase mogu u bilo koju od tri aliance nakon release-a.
Općeniti tipovi, ako imaš treasure mape sa igrom, odmah skupi taj treasure, odlične iteme za levelanje dobiješ (lvl5/10/15 itd. doslovno se vrati iz grada nakon zatvora na početni otok/mapu po to obavezno), a ostalo, craftaj stvari, vrlo lako se super itemi naprave, materijala ima na tone, a Nightblade je kao i po meni večina ostalih combo klasa, tako da skillove moraš razvijati da pomažu jedni drugima. Ideš ili dunmer dualwield ili bosmer sa bow, dualwield ideš assasinacija i stealth, znači 2-3 protivnika, uključiš blur (20% miss), pa stealth, onda teleport pa veiled strike, jedan mrtav, opet stealth pa stun drugog itd.. a sa bow klasom igraš na siphon talente i razvijaš agony (dalekometni stun) i siphone koji slowaju i tebe healaju + bow skillove koji su poison i knockback. Nightblade sam najviše igrao u beti i mogu reći da klasa ubija sa lakoćom do levela 50.
Tako sam i napravio, dunmer nightblade sa dw-om a.
Evo sad sam level 9 i igra pocinje pokazivat koliko ima bugova, malo-malo d/c pa neki quest ne radi itd.
inace mi se jako svida i trenutno mi je malo dosadno jer sam sve questove koje sada radim prosao u beti
ali bit ce bolje kada budem 15+ lvl!