The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.842
|
čitano: 313.711
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls:Online
Rhodin kaže...

Imas inace swap oruzja pa je korisno imat drugi set za melee. Onda ti taj bow ne smeta... ionako je beskorisan u melee naspram nekog sword + shield. Ne znam sto i kako igras, nije ni bitno, svi mogu koristit sva oruzja tako da...

Ja svasta navodim ko manu igri, ali ovo je problem igraca, ne igre.

Nisam jos dosao do toga, to je na lvl 15 valjda

16 godina
The Elder Scrolls:Online

Ok onda, nekako prezivi do lvl 15, a ne bi bilo lose levelat malo i sa takvom kombinacijom. Igra ti daje puno mogucnosti u izboru builda i naoruzanja... ako ne mozes igrat sa bow trenutno prebaci na nesto melee i strpi se nekoliko levela.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Reanimator kaže...
Van_Blaster kaže...

ciirodil je ogromna open world pvp mapa,da li uopce igrate masivne pvp bitke  ili svi igrate hold & capture siege mini games smjestene u open world-u ?,nekako mi djeluje da je propali WAR imao zabavniji i dinamicniji smisleni (za osvojiti zonu)pvp od ESO-a.

Usput kakva im je to fora sa queuom da bih pristupio svom accountu na site-u,bio sam na 450+ mjestu jucer?

Pa to sa quequeom ti je sam po sebi argument koliko ljudi igra igru i koliko je epic.

nah,vise mi to djeluje kao da imaju hardwerskih problema nego da je igra epic,(u pitanju je ESO web stranica ne logiranje na server)

13 godina
neaktivan

Izbacili su novi patch

BRUTALAN BUG

sva contact lista i guild ocisceni. niti imam ijednog frenda nit sam u nijednoj guildi katastrofa

trebao sam danas ubacit jos par ljudi u guild sad se mogu hebat dok to ne poprave. bolje da nisu patchali nista bolje je igra radila

i da zaboravio sam rec krepo sam od obicnog moba jer su mi abilityi zbugani i ne rade

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima imam par problema i nadam se da cete mi moci pomoci.
TESO mi se cini kao prebrutalna igra, znaci stvarno gledam trailere i premocno izgleda.
Problem je to sto ja nikad nisam igrao MMO igru niti TES bilo koji serijal. Gledam gameplay po youtube-u TESO i nista ne kuzim sta tip radi.
Ne kuzim uopce koji je cilj igre, kako sve to funkcionira..
Dali mogu poceti igrati tu igro ako nikad nisam pratio TES lore, moze mi neko mozda dati nekakve savijete ili nesto?
Hvala puno 

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
TheBasicMan04 kaže...

TESO mi se cini kao prebrutalna igra, znaci stvarno gledam trailere i premocno izgleda.
Problem je to sto ja nikad nisam igrao MMO igru niti TES bilo koji serijal. Gledam gameplay po youtube-u TESO i nista ne kuzim sta tip radi.
Dali mogu poceti igrati tu igro ako nikad nisam pratio TES lore, moze mi neko mozda dati nekakve savijete ili nesto?
Hvala puno 

svaku igru mozes pocet igrati bez da si odigrao prije ili taj serijal ili žanr.

svaka igra ti ima određen tutorijal što bi trebao raditi i kako. 

mmo ti se svodi na to da trčiš od questa do questa rješavaš i levelaš 

kasnije kad nadjes neki community s njima igras skupa ili protiv AI pa je to PVE ili protiv drugih igrača PVP

13 godina
neaktivan
TheBasicMan04 kaže...

Hvala puno 

ustedi si hrpu novaca i odigraj neki free to play mmo prvo.. tera, aion ili nesto slicno

xfact
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 12:28 (=xfact=).
16 godina

Ili se strpi pola godine pa probaj ovo u f2p :D

Moj PC  
9 1 hvala 0
12 godina
=xfact= kaže...
TheBasicMan04 kaže...

Hvala puno 

ustedi si hrpu novaca i odigraj neki free to play mmo prvo.. tera, aion ili nesto slicno

...ili SWTOR ili čak GW2, koji je buy-to-play i u pola cijene je. 

Inače, traileri, nemaju veze sa gameplay-em, što vrijedi za većinu igara. Ako ti se sviđa Elder Scrolls okruženje, radije za početak odigraj Elder Scrolls:Skyrim.

11 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Ili se strpi pola godine pa probaj ovo u f2p :D

Ti izgleda patiš od kroničnog poremećaja hejtanja. Ti i slični kao da želite da ova igra propadne ili da ode free2play

17 godina
Reanimator kaže...

Ti i slični kao da želite da ova igra propadne ili da ode free2play

Ako mi žena nježnim glasom u uho ne šapuće "ESO u rujnu ide na F2Play poslovni model" ne mogu je seksualno zadovoljiti u krevetu.

Za mjesec dana će se vidjeti sve, kao što se vidjelo i sa SW:TOR koji je imao daleko veći hype jer nema mlade osobe od 7-29 koja nije čula za SW pa opet nisu uspjeli poremetiti već ustaljene MMO igre na tržištu.

Može li netko potvrditi onaj video par postova prije oko slobodnog lootanja chestova? Znam da su išli uvesti što više featurea iz Single player igri, samim time i lockpicking, ali kako je nemoguće uvijek naći 4 poznata igrača za raid, teško će biti raidati ako si uvijek na oprezu hoće li netko iz ekipe počistiti chestove prije drugih iz ekipe.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
neaktivan
wyks kaže...

Može li netko potvrditi onaj video par postova prije oko slobodnog lootanja chestova? Znam da su išli uvesti što više featurea iz Single player igri, samim time i lockpicking, ali kako je nemoguće uvijek naći 4 poznata igrača za raid, teško će biti raidati ako si uvijek na oprezu hoće li netko iz ekipe počistiti chestove prije drugih iz ekipe.

tako je bilo u beta-i.. ne znam dali je još uvijek.

najbolje je bilo ako je netko failao pickanje locka, mogao si mu uletiti prije nego je opet pokušao pa mu maznuti loot pred nosom {#}

<---- nine-ninjalooter {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina

Najbolje je kad netko lockpicka chest (a ninja je i uvijek trci na njega) pa skuzi da mu je pun inventory (itema iz prethodno ninjanih chestova) pa si cisti inventory trasha a ti samo poberes iz chesta sto nije uspio lootat.

ali da, jos uvijek je ta shema sa lootanjem chestova. nema round robina ili bilo kakvog modela loota - tkogod moze lockpickat moze pobrat sve iz svakog chesta i mos plakat samo ako to radi tokom combata.

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Reanimator kaže...

Ti izgleda patiš od kroničnog poremećaja hejtanja. Ti i slični kao da želite da ova igra propadne ili da ode free2play

Uopće nije pitanje hoće li priječi na f2p. Pitanje je samo kada će {#}

Brojni kvalitetni MMO naslovi su trenutačno na f2p modelu i praktički jedino WoW uspjeva prkositi f2p trendu (za sada).

Lijep pozdrav ;)
17 godina
protjeran

mene nimalo ne bi iznenadilo da ESO ostane p2p,sve je unutar jedne kompanije i ako ostane 100k igraca imace fin profit,troskovi razvoja su vjerovatno poprilcno isplaceni sa prodajom i pretplatom za drugi mjesec igranja.

A imaju in game cash shop , sto je popularno kod igraca jer vole trositi RL novac na pixele.

E sad,misljenja su podjeljena ,vrijedi li ESO pretplate,po meni u usporedbi sa nekim drugim B2P  themepark mmo naslovima (npr TSW je X puta bolji mmorpg od ESO-a ali losa FC reputacija i nesposobni managment stete igri) ,ESO nije vrijedan pretplate,jer je ovo samo jos jedan fantazijski mmorpg na trzistu sa razlikom od istih po tome sto je u pitanju TES setting.

Za mene ESO je samo jos jedna igra iz TES serijala ,ovaj put sa MP+co-op komponentom,bolja od Skyrima ali losija od Obliviona i naravno remek djela Morrowinda.

Na stranu sve, ESO je zabavan mmo,necu ga igrati mjesecima ali kad se zalim TES-a sa mp komponentom nece mi biti problem resub.Zato bih vise volio da je igra b2p sa cash shopom i nek' naplacuju nove sadrzaje.

1 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Evo nakon igranja bete i gledanja gameplay videa nakon izlaska igre ipak sam odrješio kesu i kupio ESO.
Motiv koji je prevagnuo je Morrowind nostalgija a i činjenica da nisam dugo igrao MMO pa sam se ipak malo zaželio akcije.

Trenutno se skida client pa evo dok čekam da se uključim u Hrv. dio igrača i postavim par pitanja.

Uzeo sam standard edition tako da sam ograničen na Nord, Dunmer ili Argonian rase jer zbog ranije spomenute Morrowind nostalgije želim biti dio Ebonheart pakta,
u beti sam igrao Dunmer Nightblade/Rogue sa dual-wield i nisam puno pazio na raspodjelu skill pointsa nego na to da ih isprobam što više pa sam se osjećao dosta
slabo nakon 10-og levela (dogurao sam do 15).

Molio bih preporuku za početnika, koju rasu (od ove 3) igrati i koja je "klasa" zabavna po vašem mišljenju, na što da pazim u početku ... uglavnom pomozite njubari sa kojim savjetom!
Hvala unaprijed i vidimo se na Morrowindu!
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mlati majstore Nightblade sa Dunmerom, imas dobre rasne bonuse za tu klasu, ali inače sve rase mogu u bilo koju od tri aliance nakon release-a. 

Općeniti tipovi, ako imaš treasure mape sa igrom, odmah skupi taj treasure, odlične iteme za levelanje dobiješ (lvl5/10/15 itd. doslovno se vrati iz grada nakon zatvora na početni otok/mapu po to obavezno), a ostalo, craftaj stvari, vrlo lako se super itemi naprave, materijala ima na tone, a Nightblade je kao i po meni večina ostalih combo klasa, tako da skillove moraš razvijati da pomažu jedni drugima. Ideš ili dunmer dualwield ili bosmer sa bow, dualwield ideš assasinacija i stealth, znači 2-3 protivnika, uključiš blur (20% miss), pa stealth, onda teleport pa veiled strike, jedan mrtav, opet stealth pa stun drugog itd.. a sa bow klasom igraš na siphon talente i razvijaš agony (dalekometni stun) i siphone koji slowaju i tebe healaju + bow skillove koji su poison i knockback. Nightblade sam najviše igrao u beti i mogu reći da klasa ubija sa lakoćom do levela 50.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 23:38 (50lipa).
13 godina
neaktivan
50lipa kaže...

Mlati majstore Nightblade sa Dunmerom, imas dobre rasne bonuse za tu klasu, ali inače sve rase mogu u bilo koju od tri aliance nakon release-a. 

Općeniti tipovi, ako imaš treasure mape sa igrom, odmah skupi taj treasure, odlične iteme za levelanje dobiješ (lvl5/10/15 itd. doslovno se vrati iz grada nakon zatvora na početni otok/mapu po to obavezno), a ostalo, craftaj stvari, vrlo lako se super itemi naprave, materijala ima na tone, a Nightblade je kao i po meni večina ostalih combo klasa, tako da skillove moraš razvijati da pomažu jedni drugima. Ideš ili dunmer dualwield ili bosmer sa bow, dualwield ideš assasinacija i stealth, znači 2-3 protivnika, uključiš blur (20% miss), pa stealth, onda teleport pa veiled strike, jedan mrtav, opet stealth pa stun drugog itd.. a sa bow klasom igraš na siphon talente i razvijaš agony (dalekometni stun) i siphone koji slowaju i tebe healaju + bow skillove koji su poison i knockback. Nightblade sam najviše igrao u beti i mogu reći da klasa ubija sa lakoćom do levela 50.

Tako sam i napravio, dunmer nightblade sa dw-om a.
Evo sad sam level 9 i igra pocinje pokazivat koliko ima bugova, malo-malo d/c pa neki quest ne radi itd.
inace mi se jako svida i trenutno mi je malo dosadno jer sam sve questove koje sada radim prosao u beti
ali bit ce bolje kada budem 15+ lvl! 

13 godina

pitanje za one koji su igrali betu i sad igraju nakon releasea:
jel combat jos uvijek isti kao u beti? jesu li imalo popravili išta na tom planu il sve po starom?

15 godina

Tražim "mjesto" gdje se igra može nabaviti jeftino. Za sada sam najbolje našao 42$ (250kn), pa me zanima jel imate kakve underground likove koji mogu riješiti jeftinije.

Zanima me i zamjena ukoliko se nekome nije svidjela igra za simcity online uz moju nadoplatu. moze sve na pm :) hvala

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

jel combat jos uvijek isti kao u beti? jesu li imalo popravili išta na tom planu il sve po starom?

samo su uveli colision detection pa ne prolazis kroz npc

u pvpu i dalje nema cd 

ja ih ne koristim al navodno ima addonova sa kojima dobijes mini mapu i vise spellova mozes bindat(dobis kao veci action bar

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 9:32 (ZujoVg).
13 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Tražim "mjesto" gdje se igra može nabaviti jeftino. Za sada sam najbolje našao 42$ (250kn), pa me zanima jel imate kakve underground likove koji mogu riješiti jeftinije.

Zanima me i zamjena ukoliko se nekome nije svidjela igra za simcity online uz moju nadoplatu. moze sve na pm :) hvala

www.gocdkey.com, upisi naziv igre i izbacit ce ti portale sa cijenama. Također će ti pokazati i discount kodove za stranice koje ih imaju. Pozz 

13 godina
ZujoVg kaže...
Rocinante2112 kaže...

samo su uveli colision detection pa ne prolazis kroz npc

u pvpu i dalje nema cd 

ja ih ne koristim al navodno ima addonova sa kojima dobijes mini mapu i vise spellova mozes bindat(dobis kao veci action bar

hvala :(

15 godina
Hystorian kaže...
smiglcro kaže...

www.gocdkey.com, upisi naziv igre i izbacit ce ti portale sa cijenama. Također će ti pokazati i discount kodove za stranice koje ih imaju. Pozz 

nista jeftinije od gore cijene koju sam naveo da već imam. na žalost...

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan

Htio sam probat igricu no nisam primjetio (nije da sam se pretrgo od traženja) da li postoji neka opcija demoa ili slično. Osim toga ako sam dobro skužio igra se plaća mjesečno, no prije toga moram prvo kupiti samu igru koja je 55e, s tim da dobijem 30 dana. No opet bezveze mi je da igra koja radi na principu mjesečne pretplate uopće ima to da moraš prvi mjesec platiti 3-4 puta više, a uopće ne daje opciju da se igra isproba pa barem na 3 dana.

Igra bez demoa je ili super dobra ili mačak u vreči, a nekako mi se čini na temelju toga da izlazak baš i nije nešto senzacionalisticki i s oduševljenjem popračem da se ipak radi o mačku u vreči. 

12 godina
BlackDog22 kaže...

Htio sam probat igricu no nisam primjetio (nije da sam se pretrgo od traženja) da li postoji neka opcija demoa ili slično. Osim toga ako sam dobro skužio igra se plaća mjesečno, no prije toga moram prvo kupiti samu igru koja je 55e, s tim da dobijem 30 dana. No opet bezveze mi je da igra koja radi na principu mjesečne pretplate uopće ima to da moraš prvi mjesec platiti 3-4 puta više, a uopće ne daje opciju da se igra isproba pa barem na 3 dana.

Igra bez demoa je ili super dobra ili mačak u vreči, a nekako mi se čini na temelju toga da izlazak baš i nije nešto senzacionalisticki i s oduševljenjem popračem da se ipak radi o mačku u vreči. 

Bilo je poprilično beta vikenda 3 mjeseca do izlaska pa sve do izlaska igre i tko je htio mogao je isprobati igru. Demo verzije MMOa su jako rijetke, pogotovo netom nakon izlaska igre.

16 godina
neaktivan

Zar nije bilo jednostavnije staviti multiplayer u Skyrim, vremenom dodavati ekspanzije za nova područja i tako isplaćivati igru? Nisam hejter i želim da ESO uspije, ali raditi MMO je vrlo težak, skup i nezahvalan proces (osim ako nisi Blizzard). Kao takav postoje vrlo male šanse za uspjeh :/

Grow old or die trying
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Vjerojatno baza / arhitektura skyrima nije bas odgovarala za MP pa su radili novu igru

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

obe igre su paralelno rađene nakon releasea obliviona, tako da je ESO praktički više baziran na oblivionu nego skyrimu.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ne0n kaže...

Zar nije bilo jednostavnije staviti multiplayer u Skyrim, vremenom dodavati ekspanzije za nova područja i tako isplaćivati igru? Nisam hejter i želim da ESO uspije, ali raditi MMO je vrlo težak, skup i nezahvalan proces (osim ako nisi Blizzard). Kao takav postoje vrlo male šanse za uspjeh :/

Mogli bi naplačivati po DLC modelu što nije dosta da se ide razvijati kvalitetan MMO pa su ovako jednostavno zaradili jer igra je meni loša, ima bugova a što je najgore za mene, nije bilo one atmosfere kao u Morrowindu.

Prodajem account (PM za više info)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice