The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.813
|
čitano: 346.437
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
The Elder Scrolls:Online

Jedva cekam da starta beta vikend {#}{#}{#}.

1 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: The Elder Scrolls:Online
Mquany kaže...

Sorry kaj gnjavim, ali zanima me kad starta i kad zavrsava beta event?

(na poslu sam)

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 16:59 (Bugzapper).
14 godina
neaktivan
Mquany kaže...

kad starta?

Team32Ipe77
12 godina
protjeran
Ipe77 kaže...
Mquany kaže...

kad starta?

Ako bude kao i svi dosad, onda sutra poslijepodne, najvjerojatnije 18:00 sati

13 godina
neaktivan

U 17h pocinje, znaci racunaj nekih pola sata kasnije sigurno :)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Just a reminder beta test starts tomorrow at 4pm GMT / noon EDT. 

4 gmt je 16:00 u londonu znaci mi smo +1:00 na london znaci počinje u 17:00

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Skinuo 90%, prekinuo download, otisao na spavanje, ujutro nastavio i javlja neki error i pocinje download opet od 0% {#}

Hvala, uninstall.

EDIT:

Hvala Rhodine,  htio sam dat sansu igri, medutim ako nisu sposobni napravit launcher kak spada nemam vise 

kaj tu radit.

Mozda se neki nece slozit sa mnom, ali ja nemam vremena ni zivaca za poluproizvod (znam da je beta) a poslije releasea ako cu vidjet

pozitivne kritike pokusat cu jos jednom.

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 8:27 (Bugzapper).
Moj PC  
4 4 hvala 0
17 godina

Imas repair opciju negdje, nemoj panicarit.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Bugzapper kaže...

Skinuo 90%, prekinuo download, otisao na spavanje, ujutro nastavio i javlja neki error i pocinje download opet od 0% {#}

Hvala, uninstall.

EDIT:

Hvala Rhodine,  htio sam dat sansu igri, medutim ako nisu sposobni napravit launcher kak spada nemam vise 

kaj tu radit.

Mozda se neki nece slozit sa mnom, ali ja nemam vremena ni zivaca za poluproizvod (znam da je beta) a poslije releasea ako cu vidjet

LOL neznam zašto glumiš kad je očito da ti je lijeno skidati opet igru

16 godina
Bugzapper kaže...

Hvala, uninstall.

EDIT:

kaj tu radit.

omg, kako se ekipa počela ponašati kao grupa razmaženih derišta!. S nostalgijom se sjećam starih vremena i nikako mi ne sjeda ovaj današnji prosječan gamer koji ne zna više k.. cijeniti u igrama nego ih proždire 2-3 tjedno pod izgovorom da se zabavlja. Nekad se jedan igra igrala mjesecima :) Bila prijeđena 17 puta i bilo je zabavno. Danas... meh...

Ako ćeš ti popljuvati tim ljudi koji je uložio puno truda, vremena i energije u ovaj projekt na osnovu toga jer ti nekim čudom zaštekao DL, dovoljno govori o tebi kao potrošaču ove industrije, nisi ni zaslužio da ju probaš/igraš. 

Ukoliko ti je datum rođenja točan, mogu samo reći da bi te trebalo biti sramota što si ovo gore napisao...

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
17 godina
odjavljen

Razmažena dječurlija koja zapravo nema pojma o ničemu; to i jest prosječan današnji gejmer. Za njih su konzole, ne PC. Samo što je širenje PC-a "u svakoj sobi" jednostavno donijelo i neke svoje negativne efekte. Nešto kao i pristup Internetu.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina

Nove vijesti o Cash Shopu.

U početku, prodavat će se mountovi. Kasnije, tko zna.

Baš je lijepo da igra povrh osnovne kupovne cijene i pretplate ima još i cash shop.

14 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...

Hvala, uninstall.

EDIT:

kaj tu radit.

izvini ali to tako mora ić prvo se skine igra onda neki patch a kad se skine igra piše da je neki error i ja sam mislio da treba iz početka skidat ali sam skuzio da brze ide i kad se to skinulo igra radi bez problema 

EDIT: prije nego što počmeš pljuvat po igri koju btw nisi ni zaigrao malo prouči onda iznesi svoje mišljenje dal ti se sviđa ili ne {#} {#} {#} {#} {#}

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 11:16 (Ipe77).
14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
Bugzapper kaže...

Hvala, uninstall.

EDIT:

kaj tu radit.

omg, kako se ekipa počela ponašati kao grupa razmaženih derišta!. S nostalgijom se sjećam starih vremena i nikako mi ne sjeda ovaj današnji prosječan gamer koji ne zna više k.. cijeniti u igrama nego ih proždire 2-3 tjedno pod izgovorom da se zabavlja. Nekad se jedan igra igrala mjesecima :) Bila prijeđena 17 puta i bilo je zabavno. Danas... meh...

Ako ćeš ti popljuvati tim ljudi koji je uložio puno truda, vremena i energije u ovaj projekt na osnovu toga jer ti nekim čudom zaštekao DL, dovoljno govori o tebi kao potrošaču ove industrije, nisi ni zaslužio da ju probaš/igraš. 

Ukoliko ti je datum rođenja točan, mogu samo reći da bi te trebalo biti sramota što si ovo gore napisao...

ma epic fail hehe trebao je samo opet pritisnit da se skine neki patch ili tako nešto puno kraće od same igre i igra bi radila,a on mudruje a da  pritom nije potražio niti provjerio ništa {#}

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan

To se malo ubaguje prije svakog beta vikenda, samo bubnes repair i to je to :)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...

To se malo ubaguje prije svakog beta vikenda, samo bubnes repair i to je to :)

ma ja kliknuo ponovno "UPDATE" skinilo se nešto malo i sve rješeno igra radi..{#}

Team32Ipe77
17 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Baš je lijepo da igra povrh osnovne kupovne cijene i pretplate ima još i cash shop.

Nigdje ne vidim da je obavezan. Gdje to piše?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
DeniZg kaže...

Nigdje ne vidim da je obavezan. Gdje to piše?

Cash shop za obojanog konja i upgrade na Imperial Edition...

Ništa drugačije od Horse Armora, no ovo drugo možda i uzmem.

DeniZG, hvala na linku, tu ima više odgovora o meni zanimljivijim stvarima nego što je in-game store {#}

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...

Hvala, uninstall.

EDIT:

kaj tu radit.

kakav lik.

neki dan sam se hebo sa downloadom dosa jer sam htio igrat panzer general

znate koja je kenja instalirat i pokrenit dos igru na windows osmici i onda se pojavi ovakav lik

17 godina

Ako skines dosbox - 3 klika misem i par izraza natipkanih u dosu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ako skines dosbox - 3 klika misem i par izraza natipkanih u dosu...

format c: {#}

igra je ogroma 2,7Mb pa ti vidi al igram je već par dana i još malo i kraj(malo off topic)

starta beta za 35 minuta

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 16:22 (ZujoVg).
16 godina
neaktivan

Jel se može ovo skinuti i zaigrati?

F2P?

Link for the lazy..?

Ty

Something witty.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Ako imas invite, da, ovaj beta vikend je free to play.

Inace 55€ standard digital ili 80€ digital imperial edition i 13€ mjesecno pretplate.

https://help.elderscrollsonline.com/app/storefaq?region=UK

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 17:41 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Inace 55€ standard digital ili 80€ digital imperial edition i 13€ mjesecno pretplate.

Zahvale kolegi Xhopeon

Isuse koja cijena...

13 eura mjesecno?!

Ne hvala..

Kupiti samu igru nikad nije bio problem, ako stvarno vrijedi ali da me cicaju na mjesecnoj bazi..cc.

Something witty.
13 godina
neaktivan

Jel neko prosal ovaj q bloodthorn assassins ?

Meni se cini da je bugan jer sam vec 100 put ptosal ta 2 broda i nemogu naci tog lika

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Ma može se kod raznoraznih sajtova naći i po 45 eura standardna edicija

17 godina

Uopce ne ulazim u to sto se moze naci, tko je pametan nije platio vise od:

http://www.fast2play.com/category/4451/the-elder-scrolls-online-headstart-explorer-pack-digital-download-30-days/

35€ , ali necu vam servirat stvari - uostalom svi ste pisali kak se ima para, kak zasluzuju taj novac, bla bla bla, uz optuzbe da smo probisvijeti kojima tata ne zeli placat mjesecno, da je dzabe bi svi itd. Bilo je i jeftinijih verzija (oko 32€ se naslo) i imperial za 45€ sam naso sa head startom jednom prilikom. Na srecu me igra ne zanima, pa nisam narucio, jer mi Wildstar izlazi u 6 mjesecu. Uz D3: RoS i Dark Souls 2 koji dolazi mjesec dana nakon, ovo me trenutno ne zanima. Mozda na jesen ako srede dodatno combat, uvedu AH/TP i kad se vidi jel Cyrodil fail ili ipak uspjesni pokusaj, mozda razmislim... Uostalom do tada ce igra bit F2P kak stvari stoje pa onda nece biti problem.

Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
protjeran

Ev našao sam za 45 dolarosa na G2A

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Uopce ne ulazim u to sto se moze naci, tko je pametan nije platio vise od:

http://www.fast2play.com/category/4451/the-elder-scrolls-online-headstart-explorer-pack-digital-download-30-days/

35€ , ali necu vam servirat stvari - uostalom svi ste pisali kak se ima para, kak zasluzuju taj novac, bla bla bla, uz optuzbe da smo probisvijeti kojima tata ne zeli placat mjesecno, da je dzabe bi svi itd. Bilo je i jeftinijih verzija (oko 32€ se naslo) i imperial za 45€ sam naso sa head startom jednom prilikom. Na srecu me igra ne zanima, pa nisam narucio, jer mi Wildstar izlazi u 6 mjesecu. Uz D3: RoS i Dark Souls 2 koji dolazi mjesec dana nakon, ovo me trenutno ne zanima. Mozda na jesen ako srede dodatno combat, uvedu AH/TP i kad se vidi jel Cyrodil fail ili ipak uspjesni pokusaj, mozda razmislim... Uostalom do tada ce igra bit F2P kak stvari stoje pa onda nece biti problem.

Lol stvarno obožavaš hejtat.............jel ti hejtanje nekakav fetiš ili droga možda? Kakvih sve đabalebaroša neću vidjet ovdje majko mila

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2014 11:05 (Reanimator).
14 godina

niš krivo nije napiso doduse

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice