Jasno mi je to sve, no poanta mog komentara je bila ta da ljudi su za ovaj vikend popljuvali igru 1. zbog laga, 2. zbog istih bugova od prethodne bete.
A upravo to i je problem. Lag je morao biti jer su upregnuli igru da vide dokle može podnijeti, a drugo igralo se na clientu od prethodne bete i zato su ostali svo oni bugovi i ovaj vikend. (reloadui često, nepojavljivanje quest bossova itd.)
pa ako do izlaska igre ima niti 30 dana sasvim je logicno da ce ljudi biti nezadovoljni. rekao bih da je to jos i gore s obzirom da client nisu patch-irali. dobro, server lag i mozemo tolerirat, a li bugove nikako, narocito stvari za koje moras koristiti reload ui komandu.
ovi beta testovi su trebali iskljucivo biti testiranje kapaciteta servera, a prijavljivanje jedno te istih bugova (ako je istina da nije bilo nikakvih patcheva) se uopce nije smjelo dogodit nego su trebali bit sanirani u roku naglo. tako da jedini zakljucak koji se namece je taj da ce igra izac u nedovrsenom stanju, sto je apsolutno pogubno za launch i bilo kakvo stvaranje subscription baze kao sto su se ovi likovi iz edimax-a nadali
ne znam da li ce moc sve te bugove popraviti da koliko-toliko ispoliraju igru, cini mi se kao nemoguca misija