Igrao sam tu igru prije oko godinu dana, predobra je igra iako je nisam puno prelazio jer sam instalirao nove Windowse a nije mi se dalo skinut drugi put lol. Došao sam tamo kad dođem u neki grad s busom i kad se sakrivam nekom policajcu, pa vidim u nekom podrumu nečije tijelo.. Ako si prešao igru možeš mi reći isplati li se skidati :) Samo da napomenem ja sam igrao Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
Taj dio u gradu je i meni super, pogotovo ono što te očekuje nakon toga, trebati ćeš istraživati po gradu - skoro pa free-roam. Taj dio, iako nije nešto posebno strašan, je odlično napravljen. Ugođaj tog gradića je odlično pogođen.
Kad taj dio riješiš, onda počinje onaj gadni - (rekao sam već da neću spoilati, ali ako te zanima, imaš PP). Šokovi su zagarantirani, a atmosfera je tako bolesna da ja nisam mogao dugo izdržati. Konstantni zvukovi, bljeskovi, plus jedna super stvar u igri - insanity meter. Imaš osjećaj da ćeš poluditi.
Na tom dijelu sam prestao igrati. Imam je još instaliranu, ali noći sa slušalicama ću radije provoditi proučavajući Štuluća i ostale ex-yu rock legende :)
Uglavnom, definitivno se isplati skidati, bar taj prvi dio. Kad dođu gadni dijelovi, sam odluči što ćeš dalje :)
Još da napomenem da igra zauzima manje od 1 GB, i može se pokrenuti na very very high na bilo kojem današnjem PC-u.