Strah za vrijeme igranja

poruka: 417
|
čitano: 66.808
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Strah za vrijeme igranja
Fićo_CoD 5 kaže...

Igrao sam tu igru prije oko godinu dana, predobra je igra iako je nisam puno prelazio jer sam instalirao nove Windowse a nije mi se dalo skinut drugi put lol. Došao sam tamo kad dođem u neki grad s busom i kad se sakrivam nekom policajcu, pa vidim u nekom podrumu nečije tijelo.. Ako si prešao igru možeš mi reći isplati li se skidati :) Samo da napomenem ja sam igrao Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

Taj dio u gradu je i meni super, pogotovo ono što te očekuje nakon toga, trebati ćeš istraživati po gradu - skoro pa free-roam. Taj dio, iako nije nešto posebno strašan, je odlično napravljen. Ugođaj tog gradića je odlično pogođen.

Kad taj dio riješiš, onda počinje onaj gadni - (rekao sam već da neću spoilati, ali ako te zanima, imaš PP). Šokovi su zagarantirani, a atmosfera je tako bolesna da ja nisam mogao dugo izdržati. Konstantni zvukovi, bljeskovi, plus jedna super stvar u igri - insanity meter. Imaš osjećaj da ćeš poluditi. {#}

Na tom dijelu sam prestao igrati. Imam je još instaliranu, ali noći sa slušalicama ću radije provoditi proučavajući Štuluća i ostale ex-yu rock legende :)

Uglavnom, definitivno se isplati skidati, bar taj prvi dio. Kad dođu gadni dijelovi, sam odluči što ćeš dalje :)

Još da napomenem da igra zauzima manje od 1 GB, i može se pokrenuti na very very high na bilo kojem današnjem PC-u.

14 godina
neaktivan
betmen kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Igrao sam tu igru prije oko godinu dana, predobra je igra iako je nisam puno prelazio jer sam instalirao nove Windowse a nije mi se dalo skinut drugi put lol. Došao sam tamo kad dođem u neki grad s busom i kad se sakrivam nekom policajcu, pa vidim u nekom podrumu nečije tijelo.. Ako si prešao igru možeš mi reći isplati li se skidati :) Samo da napomenem ja sam igrao Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

Taj dio u gradu je i meni super, pogotovo ono što te očekuje nakon toga, trebati ćeš istraživati po gradu - skoro pa free-roam. Taj dio, iako nije nešto posebno strašan, je odlično napravljen. Ugođaj tog gradića je odlično pogođen.

Kad taj dio riješiš, onda počinje onaj gadni - (rekao sam već da neću spoilati, ali ako te zanima, imaš PP). Šokovi su zagarantirani, a atmosfera je tako bolesna da ja nisam mogao dugo izdržati. Konstantni zvukovi, bljeskovi, plus jedna super stvar u igri - insanity meter. Imaš osjećaj da ćeš poluditi. {#}

Na tom dijelu sam prestao igrati. Imam je još instaliranu, ali noći sa slušalicama ću radije provoditi proučavajući Štuluća i ostale ex-yu rock legende :)

Uglavnom, definitivno se isplati skidati, bar taj prvi dio. Kad dođu gadni dijelovi, sam odluči što ćeš dalje :)

Još da napomenem da igra zauzima manje od 1 GB, i može se pokrenuti na very very high na bilo kojem današnjem PC-u.

Call of Cthulu ima jedan element koji me prepada... a to su retardirani američki inbred redneckovi koji žive u izoliranim zajednicama.

Prestrašno mi je sve do onog dijela kad dođe vojska... onda je sve ko shooter, ali i dalje iznimno zanimljivo, makar ne toliko strašno.

15 godina
neaktivan
betmen kaže...

Vidio sam da ima i film o tome heh http://www.imdb.com/title/tt0478988/, da ta misija je stvarno predobra, više jeziva nego strašna, a vjerujem da je poslije strašnije jer sam vidio da možeš imat oružja itd.. Mislim da ću opet instalirat igru da ju prijeđem {#} E da, nisam znao da ima nastavak igre, jel malo novija ili je isto stara?

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
15 godina
neaktivan
Postoji samo jedan. Nastavci su bili u planu, ali je firma propala...
16 godina
neaktivan
betmen kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

uh, ne volim šokove :D

izgleda da će mi samo druga misija odgovarat hehe

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

Ja se bojim da mi ne pukne veza usred wara na onom usranom t-šrotu..{#}

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tawals kaže...

Također, ili da me kikaju paketići na waru i kad imam dobar skor (uvijek mi se to dogodi) {#}

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
Tawals kaže...

Također, ili da me kikaju paketići na waru i kad imam dobar skor (uvijek mi se to dogodi) {#}

probaj port fowardat portove za cod. tako sam ja barem riješio(barem mislim da je tako, jer sam u to vrijeme instalirao kaspersky i još nešto radio)...evo od tad me ne kikaju paketi :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
Strah za vrijeme igranja

sjecam se dobrog starog FAR CRY (prvi nastavak)

onaj dio igre - vozim se sumom, i odjednom iz grmlja pocnu neki vukovi skakati po meni

e tu sam se sastreso koda me je neko elektrosokerom roknio

a inace horror i takva sranja nevolim, tak da ih ni neigram

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

Amnesia i Penumbra(test zivaca i vaseg straha){#}

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Strah za vrijeme igranja
dead space kad sam prvi put igrao još sam na ventrilu bio s ekipom iz eve tada.. skoro pa sam vrištao ko curica. a fear 1... ufff, nisam je po noći igrao
Proud member of Lore Breakers
14 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Meni je Amnesia defeinitivno najstrašnija igra koju sam igro,ali u dead spaceu sam se najviše puta scimo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Amnesia je stravicno dosta. Nasa sam jedan video di se lik usere dok igra, pocme plakati tamo XD . . Pogledajte sve  ;)   :   

Greetings Stranger! What are buyin? What are ya sellin?! Come back anytime!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

jest da je na  PlayStationu ali mene još ni jedna igra nije toliko sje...  i isprepadala kao Silent  Hill (jedinica).

Sjecam se jednom kad sam bio doma sam i upalin ja Silent da igran (pogasio sva svitla doma da napravin bolji ugođaj).I igran je tako nekih uru vrimena ,a igra ono sva mracna,bolesna pa onda ona luda bolnica di te napadaju neke morbidne bebe ili šta je vec ono bilo, uglavnom igra nije bazirana na nekom "bu" efektu nego te cilio vrime drži napetog,ideš po tim mracnim hodnicima i slušaš neke zvukove u daljini...kako mi  matere nije bilo doma cili dan, šuđa se nagomilalo jedna ljepa hrpica,a u ciloj kuci mrak jer san pogasio svijetla i sad valjda kako je to bila velika hrpa jedan tanjuri ili čaša skliznu i cijela ta hrpa pomce padat u sudper i na pod...a ja u dnevnom boravku  useren ko grlica ...a u kur..c ,šta je bilo???...dižen se, palin sva svitla gledan koji vrag...haha toliko san se usra da san izvadia Silent Hill i savia fifu samo da me malo vrati u normalu,naravno sa svim upaljnim svitlima u kuci.

5 1 hvala 0
16 godina
Squall Dvopek kaže...

jest da je na  PlayStationu ali mene još ni jedna igra nije toliko sje...  i isprepadala kao Silent  Hill (jedinica).

Sjecam se jednom kad sam bio doma sam i upalin ja Silent da igran (pogasio sva svitla doma da napravin bolji ugođaj).I igran je tako nekih uru vrimena ,a igra ono sva mracna,bolesna pa onda ona luda bolnica di te napadaju neke morbidne bebe ili šta je vec ono bilo, uglavnom igra nije bazirana na nekom "bu" efektu nego te cilio vrime drži napetog,ideš po tim mracnim hodnicima i slušaš neke zvukove u daljini...kako mi  matere nije bilo doma cili dan, šuđa se nagomilalo jedna ljepa hrpica,a u ciloj kuci mrak jer san pogasio svijetla i sad valjda kako je to bila velika hrpa jedan tanjuri ili čaša skliznu i cijela ta hrpa pomce padat u sudper i na pod...a ja u dnevnom boravku  useren ko grlica ...a u kur..c ,šta je bilo???...dižen se, palin sva svitla gledan koji vrag...haha toliko san se usra da san izvadia Silent Hill i savia fifu samo da me malo vrati u normalu,naravno sa svim upaljnim svitlima u kuci.

A tek ona mačka u školskom ormariću {#} hladan znoj obljeva.

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Forbidden Siren 2. Ono jeza non stop,mrak vibrira joystick znaš da ako te vide da si mrtav , zvukovi ono. Prvi put sam je igro oko pola 5 ujutro , a vani je ja mislim padala kiša i grmilo je , baš kao da si u igri . Ko je nije odigrao - O B A V E Z N O ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Sad sam se sjetio Far Crya(1). Ja i frend igrali po cijele dane igru i došli smo do onih mutanata, nismo ni znali da će ih bit na mapi(bili smo klinci, nismo niti pratili priču), kad odjednom skoči ono malo g*vno na nas, meni je srce stalo. A kako je već bilo 1 ujutro, zove mene stara po 10 put na frendov telefon i kaže da moram doma, ja se već usro vani ić, otvorim od frenda vrata, kad ono skoči frendova mačka sa balkona pred ulaz. Nikad se nisam toliko uplašio u životu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Wolfenstein. Na ovoj igri sam se baš kidao od straha. Ne znam tačno koji dio, ali znam da je prva misija nekog naučnika ubiti u nekoj tvrđavi.

Kada sam igrao ovu igru obično sam uzimao plašt(deku) pa se pokrivao i igrao, kada bi koji "negativac" (čitaj: zombiji koji ustaju iz grobova, njemački vojnici koji bivaju pojedeni od "čudovišta...) lagano pod dekicu i gotovo :)

Iako sam tada imao 9-10 godina, vjerovatno bih se i sada trznuo da je odigram.

Na ostalim nije bilo toliko straha, vjerovatno zato što nisam aktivno igrao F.E.A.R. i ostale sa etiketom "strašne", nekad kod prijatelja i to je to.

Psi u COD-u i ostalim FPS igrama, kada se oni pojave trzaji su zagarantovani.

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Jedan od najboljih/gorih (kako kome) osjecaja tjeskobe je meni u AvP igrama s marincem. Mrak, pulse rifle i motion detector. I onda samo prvi put cujes <blip!> motion detectora i pojavi se tockica, sljedeci put je 4 metra blize i znas da dolazi... Obozavam i igre i filmove {#}

Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

obožavam horror igre i igro sam ih na stotine i na PS2 i na PC, neke su me pošteno zlecale, tipa F.E.A.R. (1 & 2), DooM3 ,Resident Evil 4, Silent Hill Homecoming, ali ipak ču najbolje pamtit moment kad sam odigrao Vampire the Masquerade: Bloodlines...prehebena je, ali vrhunac mi je bila misija Ocean Hotel...matere pa to nije bilo normalno...za sve koji nisu igrali ili nisu niti čuli za ovu igru evo te misije:

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Meni je iskreno najgore kada igram bilo koju igru i uživim se i udubim u dogođaj kad odjednom sa vrata začujem jak glas mame. To me toliko trzne da je nevjerovatno i to kad igram bilo koju igru.

Life is Hard :) Hard Life : Strange Power
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Strah me bude od Boga kad skontam koliko igram!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Strah za vrijeme igranja

ja Mrzim kada u nekoj igri suljas se niz mracan hodnik sa lampicom i samo najedamput pukne cijev (naravno ja iz koze iskocio)

Give me some chiken!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

Jedine igre koje su me donekle preplašile su FEAR i Doom 3 .

Nekim čudom sam zaboravio spomenuti Amnesiu:The Dark Descent,te Penumbru Black Plague.(premda ni Overture nije loš)

Blablabla
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 21:02 (Roćka).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Strah za vrijeme igranja

Ja izbjegavam takve scary igre. Jednostavno ne volim igrat igre u kojima iskoči.

Meni su čak strašne bile one špilje/tamnice u Oblivionu.

http://nl-gaming.net/forum/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

Zbog takvih igara ja i igram videoigre lol, obožavam survival horror žanr. Adrenalin rush kako bi rekli, ma joj znaju oni koji isto vole o čem pričam. Raniji Resident Evili su znali bit nabijeni atmosferom da se usereš. Nedavo sam igrao Amnesiu The Dark Descent, to nije bilo loše. Naravno da ne zaboravim Dead Space, ako se hoćete malo naježiti, to je prava stvar. Svakako i Doom, pa Silent Hill, ima ih još sigurno sam koju zaboravio

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 2:19 (Kora).

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
CoLdPlay kaže...

Meni je iskreno najgore kada igram bilo koju igru i uživim se i udubim u dogođaj kad odjednom sa vrata začujem jak glas mame. To me toliko trzne da je nevjerovatno i to kad igram bilo koju igru.

Isuse, baš si pichkica bemti.......

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
mene strah uhvati kad skuzim da sam uletio u boss fight, a prije toga nisam save-ao jedno 3-4 sata igranja... :D
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
14 godina
protjeran
24v kaže...
mene strah uhvati kad skuzim da sam uletio u boss fight, a prije toga nisam save-ao jedno 3-4 sata igranja... :D

A tijekom boss fighta nemaš mogućnost snimanja ha? hahahhaha

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Zbog takvih igara ja i igram videoigre lol, obožavam survival horror žanr. Adrenalin rush kako bi rekli, ma joj znaju oni koji isto vole o čem pričam. Raniji Resident Evili su znali bit nabijeni atmosferom da se usereš. Nedavo sam igrao Amnesiu The Dark Descent, to nije bilo loše. Naravno da ne zaboravim Dead Space, ako se hoćete malo naježiti, to je prava stvar. Svakako i Doom, pa Silent Hill, ima ih još sigurno sam koju zaboravio

Sve stoji, samo Dead Space ne ide među ostale nabrojane, to je više akcija nego horor, horor elemenata ima, ali su naivni i očekivani, igra jest atmosferična, no nema tu nekog straha.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice