S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

poruka: 531
|
čitano: 254.735
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

A na kojoj je to rezi?Ak su takvi rezultatit tebi sa 4850 onda će moja clockana 9800gt letit kao i u clear sky-uSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ak nekoga zanima, pojavil se na zamundi...Try it before you buy it!Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Stoja kaže...

A na kojoj je to rezi?Ak su takvi rezultatit tebi sa 4850 onda će moja clockana 9800gt letit kao i u clear sky-uSmijeh

mislim da ti nece ic nesto bolje neg meni jer je igra optimizirana za ati i amd 

(1440x900)

i igra je vec tjedan i pol na torrentima samo kaj nije bilo c**** do prije par dana

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
17 godina
neaktivan

Evo,zaigrah i mogu reći da nije ništa zahtjevnija po pitanju grafike od prethodnog dijela. Svaka čast dečkima Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam se nešto informirao, zašto ima samo 2.7 giga?

16 godina
neaktivan

pogledao sam malo na internetu igru pa grafika je ista ko na prvom stalkeru neznam zasto treba biti tako jaki komp bezveze

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
gala385 kaže...

rip odpakirano ima 5gb

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
16 godina
protjeran
xnight_hunterx kaže...

pogledao sam malo na internetu igru pa grafika je ista ko na prvom stalkeru neznam zasto treba biti tako jaki komp bezveze

za clear sky je trebo jak komp al na ovom koriste novi engine i nije potreban ko clear sky-u

ups dupli post ja se ispricavamMršti se

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 23:04 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
gala385 kaže...

rip odpakirano ima 5gb

thx..pretpostavio....

16 godina
neaktivan

Trebalo im je godina da izdaju prvi dio i onda su pored silnih bugova krenuli da izdaju nastavke jos malo pa ce postati kao neki vec nam dobro poznati po nastavcima da ne nabrajam!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 10:43 (SPY).

0 0 hvala 0
17 godina

Ima tko kakav trainer za tu igru ? Taj cijeli serijal Stalkera mi je prejeziv za "normalno" igranje...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moze li mi netko pomoc oko shvacanja same igre ko su tu protivnici a ko tvoji! i koji je cilj same igre pun racku ljudi! a nigdje nesto za obavit???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ima tko kakav trainer za tu igru ? Taj cijeli serijal Stalkera mi je prejeziv za "normalno" igranje...

to i je poanta stalkera, da ti se lagano smrzne govno u guzici... zato ga i volim jer je "prejeziv" kako kažeš... moja preporuka je da igraš bez trainera...

babamatija2211 kaže...

moze li mi netko pomoc oko shvacanja same igre ko su tu protivnici a ko tvoji! i koji je cilj same igre pun racku ljudi! a nigdje nesto za obavit???

ma šta te briga koji su čiji samo rokaj Cool

16 godina
protjeran
smrad06 kaže...
Batista kaže...

to i je poanta stalkera, da ti se lagano smrzne govno u guzici... zato ga i volim jer je "prejeziv" kako kažeš... moja preporuka je da igraš bez trainera...

babamatija2211 kaže...

ma šta te briga koji su čiji samo rokaj Cool

hehe kako sam bio usro....mrkli mrak nevidim nista predsobom i odjedamput zombiji me opkolili iako su oni jedni od laksih onaj nevidljivi lik mi zadaje najvise problema 

uglavnom ubijas sve kaj se cudno ponasa od mutanta,zombia,bandita a poanta je u tom da otkrijes kaj se dogodilo helikopterima

16 godina

Evo ja instalirao i zapeo vec u pocetku LOL

Neznam sto treba raditi.

Imam onu strelicu kaj trebam pratiti ali kad dodem blizu nje ona nestane.

Znam da nesto sa ljudima trebam pricati ali neznam sto

Moze pomoc?

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozdrav svima...

moji komentari su sljedeći;

1. što se tiče instaliranja COP-a, probao na XP nije uspjelo nikako (sad neznam jer imam win7, a izasao je i crack) tako da samo radi na win7

2. sto se tiče bugova, SOC i CS su imali jako, ali jako stvarno puno bugova od njihovih prvih realesova, cak ni sadašnji patchevi i dalje ne mogu poništiti te bugove, a što se tiče ove leakane verzije COP-a, a to govorim iz iskustva jer sam igricu prešao u 3 dana, ova leakana verzija za razliku od prvih igrica (SOC i CS) nema uopce tako vidljivih bugova, ima ih al su vrlo mali, skoro neprimjetljivi

3. sto se tice karakteristika za igranje, nemorate se uopce užasavat jer kako stvari stoje, ako si real hardcore fan, onda ces je odigrati (kako je jedan forumaš rekao) na 800x600, još da napomenem, frend ima od konfu P4 2.4GHz, 2GB RAM i 9600PRO 256MB RAM (ne znam koja reza) i igra na solidnom mediumu na win7-ici, a ja imam Core2Duo 2.53GHz, 4GBRAM 1000 MHz OCZ Platinum i grafu 1950GT 512MB RAM-a i igram igricu na full detaljima na 1680x1050 i jos su mi enhaced detalji do kraja (to je sve directX 9 i nisam mjerio FPS-ove jer imam feeling da su mali)... stoga molim vas...

4. jedan je forumaš rekao koga ubijat, ko koga i tako dalje, ja mislim da sve piše na mapi, a ako je igrao prethodne igre onda je to praktički ostalo ne promjenjeno...

Tolko od mene za komentare, ja cekam nekoga tko je prešao igricu i rješio sve taskove jer meni je ostao samo jedan jedini, a to je istražiti i naći mjesto koje se zove OASIS !!!

Pozdrav svim HARDCORE fanovima S.T.A.L.K.E.R.-a Smijeh

MBO: Gigabyte EP35-DS3P, CPU: C2D 7200 2.53GHz, MEM: OCZ Platinum XTC 1000MHz 2x2GB kit, HDD: 2x500GB Seagate, 2x750GB Samsung, 1x640GB Samsung, KUĆIŠTE: TT Armor, PSU: OCZ GameXtream 700W, VGA: Power
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 15:16 (XIII).
Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

lucky luke napisi mi sta trebas napraviti i gdje je to otp di si zapeo

MBO: Gigabyte EP35-DS3P, CPU: C2D 7200 2.53GHz, MEM: OCZ Platinum XTC 1000MHz 2x2GB kit, HDD: 2x500GB Seagate, 2x750GB Samsung, 1x640GB Samsung, KUĆIŠTE: TT Armor, PSU: OCZ GameXtream 700W, VGA: Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
XIII kaže...

lucky luke napisi mi sta trebas napraviti i gdje je to otp di si zapeo

Cisti pocetak igreNamigiva

Prva misija ili prvi zadatak

Luckyluke!
16 godina
protjeran
XIII kaže...

pozdrav svima...

moji komentari su sljedeći;

1. što se tiče instaliranja COP-a, probao na XP nije uspjelo nikako (sad neznam jer imam win7, a izasao je i crack) tako da samo radi na win7

2. sto se tiče bugova, SOC i CS su imali jako, ali jako stvarno puno bugova od njihovih prvih realesova, cak ni sadašnji patchevi i dalje ne mogu poništiti te bugove, a što se tiče ove leakane verzije COP-a, a to govorim iz iskustva jer sam igricu prešao u 3 dana, ova leakana verzija za razliku od prvih igrica (SOC i CS) nema uopce tako vidljivih bugova, ima ih al su vrlo mali, skoro neprimjetljivi

3. sto se tice karakteristika za igranje, nemorate se uopce užasavat jer kako stvari stoje, ako si real hardcore fan, onda ces je odigrati (kako je jedan forumaš rekao) na 800x600, još da napomenem, frend ima od konfu P4 2.4GHz, 2GB RAM i 9600PRO 256MB RAM (ne znam koja reza) i igra na solidnom mediumu na win7-ici, a ja imam Core2Duo 2.53GHz, 4GBRAM 1000 MHz OCZ Platinum i grafu 1950GT 512MB RAM-a i igram igricu na full detaljima na 1680x1050 i jos su mi enhaced detalji do kraja (to je sve directX 9 i nisam mjerio FPS-ove jer imam feeling da su mali)... stoga molim vas...

4. jedan je forumaš rekao koga ubijat, ko koga i tako dalje, ja mislim da sve piše na mapi, a ako je igrao prethodne igre onda je to praktički ostalo ne promjenjeno...

Tolko od mene za komentare, ja cekam nekoga tko je prešao igricu i rješio sve taskove jer meni je ostao samo jedan jedini, a to je istražiti i naći mjesto koje se zove OASIS !!!

Pozdrav svim HARDCORE fanovima S.T.A.L.K.E.R.-a Smijeh

1 jako se varas deamon tools hackovi su samo radili na windows 7 od kad je crack radi na xp bar je meni radilo 

16 godina
neaktivan

ja sam probao kad sam imao xp sa svim mogućim emulatorima i glupostima koji su tada pisali kako se ta igrica moze instalirat, nisam je uspio instalirat, a jedino od toga sam dobio plavi ekran, a kad sam presao na win7 otprilike par dana nakon j... oko toga  je izasao crack, pa stoga ne znam kako bi bez tog crack pokrenuo igricu...

16 godina
neaktivan

za lucky-a

na karti imas mjesto zove se Skadovsk tamo moras otići i popričat sa ekipom i onda cete oni uputit dalje sta trebas raditi...

P.S. sad ću nabacit jedan trainer onako iz mog iskustva za nekih 15ak minuta, tiče se samo savjeta i nekih stvari koje trebate naći

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

MALI DODATAK (više kao savjet ili trainer za početnike);

Skupljajte sta god se nađe, od oružja samo ona koju su zeleno označena (u kakvom su stanju), ostala oružja "defusajte" (točnije izvadite metke), od armora u početku nemojte ništa više sređivat više od onoga što vam je potrebno (točnije, ako imate se za zakrpat, medkit ili antiradiation drugs koristite to), kad budete imali para naručite EXO i njega sređujte, Kardana napijte prije nego idete sređivat bilo šta (kad je pijan jeftinije sređuje stvari). Od oružja za početak vam je najbolji, mislim meni je bio i to sam skoro jedino koristio, bilo koja vrsta shotguna. Još samo jedna stvar, tools za Cardana i za Nitrogena (Nitorgen se nalazi u Jupiter-u stanica Midsummer), naći će te na sljedećim lokacijama koja ću prikazati na slikama;

where you find tools 1 where you find tools 1
where you find tools 2 where you find tools 2
where you find tools 3 where you find tools 3
where you find tools 4 where you find tools 4
where you find tools 5 where you find tools 5
where you find tools 6 where you find tools 6
statistics statistics
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2009 17:20 (XIII).
Moj PC  
2 0 hvala 4
17 godina

Decki ja bi stvarno bio zahvalan kad bi mi neko linkao trainer za spomenutu igru... Nasao sam jednog ali trazi pare...Izlanuo se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja ti mogu reći samo potrudi se sam, jer igrat igrice sa trainerima, šiframa i ostalim sr....., je uništavanje same igrivosti na spomenutim igricama... ja sam se potrudio i linkao sam slike skoro najvaznije stvari u igrici a to je naci j..... alate za sređivanje armora i oružja i ako nitko od toga ne može napraviti nešto u ovoj igri onda je nema smisla igrati, možda ovo grubo zvuči, ali ja mislim tako... ako sam uvrijedio nekog s ovom činjenicom, onda sorry ili neka nešto komentira...

17 godina

Ne, ok je to sto kazes. Ali Stalker serijal mi je stvarno za smrznut se. Stalker i stari Wolfenstein jedine igre koje sam igrao s trainerima.

0 0 hvala 0
17 godina

Nitko nije odgovorio na poruku koju sam napisao prije, pa cu pokusat opet: ;)

"Ajd molim te, bez puno spoilera, napisi dvije tri o razlikama sta grafike sta gameplaya izmedju SoC/CS i CoP."

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

beno

pošto ja imam relativno slabu grafičku, radi na directx 9, full detaljima,

što se tiče grafike onoliko koliko sam ja to primjetio je sljedeće, teksture lica i ljudi su puno bolje prikazane u COP-u, možda su jači shaderi, ne znam, znači sjene, svijetlost, vanjska svijetlost točnije sunce ima slične zrake kao u CS (SoC to ima jako malo prikazano) ali ovdje je izražajnije, noć je malo slabija nego u CS-u (u CS-u sa lampom nisi skoro nista vidio, a ovdje je malo svijetlije), anomalije su skoro isto prikazane kao u CS-u a ne kao u SoC-u, osim munja one su nekako dotjerane i možda koja jos anomalija sto se tiče tekstura i shadera. razlika dan-noć i sunce-kiše po meni bolje prikazano u COP-u nego u CS-u (to je samo moje mišljenje). A što se tiče igrivosti, jako, jako je realnija nego SoC i CS, a tiče se ubijanja protivnika, prije si morao potrošit cijeli klip metaka da nekog ubiješ sad to nije tako, stalkeri nisu tako glupi, točnije AI im je poboljšan za razliku od SoC-a i CS-a, a moras se potrudit puno više ovdje da bi sredio armor i oružja, a kad to središ, još ako imaš artifacte, nitko ni nije ravan (osim horde pasa, kad ih vidiš bježi). Pošto je sad novo u CS-u je počelo, a u COP-u nastavilo je "blowout", u CS-u si imao upozorenje koliko ti je vremene ostalo da se sakriješ, ali ovdje ne. Ovdje samo jave "blowout" i ti bježi, nađi shelter što prije moguće (ako se zadesi da hrpica stalkera bježi od blowouta ti im staneš na vrata sheltera, oni ne mogu ući, blowout ih sj..., a ti pokupšiš oružja Namigiva).

Ostalo ne bih ni znao komentirat, a možda su i ovi komentari malo glupi, al mogu samo reći da je ovo najbolji dio serijala do sada, ima bolje misije, zanimljiviji je, a kad sve to spojiš, SoC, CS i CoP imaš jako dobru j..... priču šta se događalo tada na tim prostorima, odnosno ZONI.

16 godina
neaktivan

Jedno pitanje. Ova verzija koju neki od vas igraju, to je ruska verzija sa nekakvim unofficial patchem koji ju prevede na engleski ? I jel ima stvari koje nisu prevedene pa se gube zivci ili ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mogu reći samo da je dosta toga prevedeno, ali mozda nekad izgubiš živce što ne kužiš, al sve objašnjeno na karti, mislim misije su važne ne što oni pričaju, a meni je to fora, taj ruski...

15 godina
neaktivan
XIII kaže...

mogu reći samo da je dosta toga prevedeno, ali mozda nekad izgubiš živce što ne kužiš, al sve objašnjeno na karti, mislim misije su važne ne što oni pričaju, a meni je to fora, taj ruski...

Offtopic ruski je zakon. Nadam se da ću jednom naći vremena i naučiti ga.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice