Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 276.245
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pro Evolution Soccer 2015
Hexfire kaže...
movie kaže...

Ne, govorim o oba nogometa. Zar je tebi realno da u pesu dodam pas kroz šumu nogu gotovo uvijek idealno svom napadaču? Pogle samo kako ta lopta ide nerealno. Govorim iz iskustva igranja pes2015 demoa na PS4.

I daj više prestani spominjati igrice. Igrica je tetris. Možeš ti sada misliti kaj hoćeš i isticati fifu u bilo kakvom kontekstu ali isto tako bih sada ja mogao nabrojati koliko hoćeš primjera iz kojih se vidi da niti pes nema previše veze sa stvarnim životom. No koga briga ako se dobro zabavlja...

Ma pusti. Ljudi ovdje iz nekog razloga misle da je realno savršeno, a nerealno je katastrofa, a ustvari je ona zlatna sredina baš kako bi virtualni nogomet trebao izgledati. Ne možeš s takvima diskutirati koliko god si truda dao.

Zašto se tu ljudi onda žale kada nešto nije realno, ja nikada nisam vidio da je netko prigovarao jer je nešto prerealno. Movie na fifa 15 temi piše o stvarima koje su nerealne i kako ga živciraju, a tu sad govori kak igra nebi trebala biti realna. Pa nogometna simulacija teži realnosti i mislim da joj ocjenu poboljša kad nešto tako dobro odradi da je blisko stvarnoj situaciji, stvarno čudna mišljenja.

14 godina
Hazar kaže...
Zašto se tu ljudi onda žale kada nešto nije realno, ja nikada nisam vidio da je netko prigovarao jer je nešto prerealno. Movie na fifa 15 temi piše o stvarima koje su nerealne i kako ga živciraju, a tu sad govori kak igra nebi trebala biti realna. Pa nogometna simulacija teži realnosti i mislim da joj ocjenu poboljša kad nešto tako dobro odradi da je blisko stvarnoj situaciji, stvarno čudna mišljenja.

Kao prvo ni FIFA ni PES nisu niti će ikada biti nogometne simulacije. Ajmo prvo to raščistiti. Drugo, teženje realnosti je dobro sve dok ne smeta zabavi ili dovodi do frustracije samog igrača. Uklizavanje u PES-u je primer kad se ode predaleko ne drugu stranu. Iako bih ja prije rekao da je to problem smeće fizikalnog enginea nego da je Konami baš tako htio.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina

NIkako da je KONAMI htio uklizavanja koja nemaju veze s mozgom.... to nema sanse.

Al kad se pocne pisati o nogometnim simulacijama, samo se mozes dobro nasmijat... nista drugo.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ljudi jel zna itko koji je najbolji patch za skinuti, da ima premier ligu, njemacku, normalne igrace u hrvatskoj repki i sve to? link?

Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
Hrvek1909 kaže...

Zbilja ima razlika između riječi IGRICA i IGRA?

igra - za računalo/konzolu...

igrica - za mobitel/tablet...

17 godina
Hrvek1909 kaže...

Velika!

15 godina
Del_Boy97 kaže...
Hrvek1909 kaže...

igra - za računalo/konzolu...

igrica - za mobitel/tablet...

Dakle, na ovom primjeru sto cu navesti, igra XCOM Enemy Unknown, na racunalu je igram podugo, a evo neki dan i BUG cini mi se objavio da ista sa istim featurima, osim malo slabije grafike, dakle identicna igra... ili igrica? Jedna te ista stvar na dvije razlicite platforme, igra ili igrica?! izasla i na mobilnim platformama. Pojasni mi molim te.

Igra i igrica mi je uvijek bilo isto i odnosilo mi se na bilo koju igru na bilo kojoj platformi i blio cemu, kad bih jaranu rekao idemo igrati igrica, dosli bi kuci i svejedno je sta bi i na cemu igrali. Isto sranje.

You better run, you better take cover!
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 17:35 (Smucek).
13 godina
neaktivan

Izraz igrica koristim otkad znam za sebe kao i svi ostali kojih znam da igraju. Ovo ostalo je izmišljanje tople vode i glupost.

6 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

ljudima dosadno u životu pa moraju izmišljat gluposti...

jbt PES nije igrica nego igra haha...evo poterat će me na WC

3 3 hvala 0
11 godina

Koje patcheve koristite?

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dr.Feel kaže...

Koje patcheve koristite?

Stigo patch na "onim" stranicama :)

15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 22:38 (ertuzio).

0 1 hvala 2
14 godina
neaktivan

a koji je patch?

iz slika se ne vidi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Napisao sam gore

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 23:00 (ertuzio).
10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

sljedece godine ako EA popravi vecinu major bugova u FIFAi, PES opet nema sta trazit... PES se opet jako lose prodaje i ja neznam kako oni to sve placaju, nije mi jasno... Da barem oce licencu prodati 2k pa da oni naprave posten nogomet i popisaju sve od reda. 

Jos kad bi napravili fluidne pokrete igraca u PESu gdje bi im bio kraj...

Iskreno, meni FIFA izgleda kao smijurija u odnosu na PES i nema šanse da fifin gameplay može parirati PES-ovom. FIFA se može nastaviti prodavati kao luda, ali ovo što sada ima KONAMI, EA teško da će uspjeti dostići sa Ignite engine-om.

Živi bili pa vidjeli...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 2:00 (billyevo).
14 godina
billyevo kaže...

Iskreno, meni FIFA izgleda kao smijurija u odnosu na PES i nema šanse da fifin gameplay može parirati PES-ovom. FIFA se može nastaviti prodavati kao luda, ali ovo što sada ima KONAMI, EA teško da će uspjeti dostići sa Ignite engine-om.

Živi bili pa vidjeli...

Sreća da živimo u svijetu gdje rezultati prodaje nisu bitni.

Oba enginea zasad ne izgledaju bog zna šta bolji od prošlih. Isti problemi i dalje su tu. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina

Žalosno je da se ove godine ne bira bolja igra nego se bira manje zlo.. 

Priznali vi to ili ne, 2015 dal FIFA ili PES nisu dostojni kupnje.

Cheers! 

10 godina
neaktivan
matekws kaže...

Žalosno je da se ove godine ne bira bolja igra nego se bira manje zlo.. 

Priznali vi to ili ne, 2015 dal FIFA ili PES nisu dostojni kupnje.

Cheers! 

Kolega, evo ja npr. ne patim od nekakavih ludih i zabavnih modova, jer me lagano godine stižu i najviše volim kada ekipa organizira nekakav turnir ili ligu, gdje znam da ima poštenih i dobrih igrača. Znači, bitan mi je jedino gameplay koji je KONAMI ove godine pogodio vrhunski i PES 2015 je nabolji virtualni nogmet koji sam igrao.

Trenutno se družim sa ekipom na cropes forumu i uvjek je netko tu za odigrati tekmu, a krenule su i lige i ima nas i više nego dovoljno...

Nijedan virtualni nogomet do sada nije imao ovako dobar balans između arkade i simulacije i jednostavno pršti od zaraze, bez obzira da li pobjeđujem ili gubim.

Formacijski i taktički sustav je nevjerovatan i nudi toliko mogućnosti da to nije istina i što je najvažnije od svega, spremiš sve treptajem oka.

Ovaj nogomet nije za svakoga i primjetio sam da ga igraju igrači drugačijeg profila u odnosu na fifu. Ovo tekmi što sam odigrao, niti jednom nisma doživio da mi se neki klinac zajuni sa centra prema golu, dok šarlatani na fifi to rade svaku božiju tekmu. Na PES-u ljudi taktiziraju, pokušavaju igrati nogomet...Uvijek moram čekati u prosjeku nekih 100 sekundi jer ljudi štimaju taktiku, dok npr. na fifi su mi znali prekinuti konekciju jer predugo vrtim oko instrukcija, a za isto imamam max. 30 sekundi, dok recimo u PES-u imam i više nego dovoljno vremena (180 sekundi) i nikad mi nitko nije prekinuo tekmu.

Stari moj to puno govori...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 10:38 (billyevo).
10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Oba enginea zasad ne izgledaju bog zna šta bolji od prošlih. Isti problemi i dalje su tu. 

Ovo "Isti problemi" vrijedi samo za FIFU, a PES je itekako doveden u red i više je nego igriv. Ovo odgovorno tvrdim jer imam orginal PES 2014 i PES 2015. Sve što me živciralo u 14-ici sada je prošlost.

U FIFI imaš i dalje one crnobijele kopačke u seasonsu, sučelje poludi poslije čudnih tekmi, kao da sam zakucao jedan smijer na gamepadu. Ovo su neki banalni i nevažni primjeri, ali meni je sve to čudno, jer se radi o novoj igri i novom engineu i kada bi krenuo kopati po samom gameplayu bilo bi previše za čitati...

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 10:10 (billyevo).
13 godina
neaktivan

Mene je definitivno pes 15 jućer osvojil, kad sam konačno nakon nekoliko godina pokušaja (kroz razne pesove) uspel zabiti s kornera direktno {#}

Lasse Schone, Ajax {#}  (najdraži klub u Pesu, usprkos Bayerna, za kojeg sam u Real life-u)

edit: odma me lovi nostalgija za 6-icom i Ajaxom sa Snejderom, Van der Vaartom, Roasalesom, Miteom, Stekelenburgom i td.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 10:14 (Schweini7).

4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

Mene je definitivno pes 15 jućer osvojil, kad sam konačno nakon nekoliko godina pokušaja (kroz razne pesove) uspel zabiti s kornera direktno {#}

Lasse Schone, Ajax {#}  (najdraži klub u Pesu, usprkos Bayerna, za kojeg sam u Real life-u)

edit: odma me lovi nostalgija za 6-icom i Ajaxom sa Snejderom, Van der Vaartom, Roasalesom, Miteom, Stekelenburgom i td.

Dojma sam, da u PES-u mogu zabiti na bilo koji način i to onako kako je moguće i u RL. Baš kada pomislim da ne može dalje, igra me razuvjeri.Recimo, ja sam sa Lahm-om uhvatio takav volley da ga i sam protivnik nije htio prekidati, već smo pustili da se ponavlja koliko god može i obavezno sam ga snimio. Nevjerovatno nešto i  trenutno sam mišljenja da ne mogu postići još spektakularniji gol, ali sezona je mlada i tko zna što će se još desiti, tako da...

Negdje sam pročitao u tvom postu da guštaš igrati odbranu i drago mi je to čuti, jer i "sama sam ti takva" {#}, a taktički sustav je nevjerovatan i nudi toliko mogućnosti da boli glava.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 10:30 (billyevo).
17 godina
billyevo kaže...

Dojma sam, da u PES-u mogu zabiti na bilo koji način i to onako kako je moguće i u RL. Baš kada pomislim da ne može dalje, igra me razuvjeri.Recimo, ja sam sa Lahm-om uhvatio takav volley da ga i sam protivnik nije htio prekidati, već smo pustili da se ponavlja koliko god može i obavezno sam ga snimio. Nevjerovatno nešto i  trenutno sam mišljenja da ne mogu postići još spektakularniji gol, ali sezona je mlada i tko zna što će se još desiti, tako da...

Inače Lahm je poznat kao igrač koji zabija spektakularne golove u pravom nogometu pa je i ovaj tvoj u tom stilu, kako bi rekli realan i dokaz kako je u pesu moguće zabiti na bilo koji način, realno naravno.. Lahm je upravo dokaz toj tvrdnji. Bio bočni, stoper, vezni ili napadač, svi zabijaju spektakularno.. to je ono što ljudi vole... zato i skidaju igru s torrenta...

10 godina
neaktivan
movie kaže...
billyevo kaže...

Inače Lahm je poznat kao igrač koji zabija spektakularne golove u pravom nogometu pa je i ovaj tvoj u tom stilu, kako bi rekli realan i dokaz kako je u pesu moguće zabiti na bilo koji način, realno naravno.. Lahm je upravo dokaz toj tvrdnji. Bio bočni, stoper, vezni ili napadač, svi zabijaju spektakularno.. to je ono što ljudi vole... zato i skidaju igru s torrenta...

Oh, Lahm je tamo neka teška panjina koja ne zna ošutati po golu.{#}

Evo uživaj:

Ako želiš još, samo reci, jer ima materijala koliko god želiš.

Btw., Lahm u PES ima svoj osobni identitet i na 100km se vidi da je to Philip Lahm.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 11:02 (billyevo).
13 godina
Ma vidi se guzica a ne identitet igraca... Kako se u onom mlataranju ruku vidi identitet... Sta pricate koji bog, da su napisali kako svaka vlat trave je zasebno radena i to bi vidjeli... Aj...

Kako je netko gore napiso... Izmedu dva zla moras birati ono malo slabije zlo. Ja imam obje.
Taktika u PESu znaci jako malo.... Jer cim ti postavis igracu da je on neka rola gubi se smisaoroga sta si ga primjerice povuko unazad... Isto to se moze u ovogodisnjoj fifi... Samo sta je red to napraviti prije tekme, spremiti par postava i to je to... A ne da mi prije tekme u tekmi 3 puta lik punih 2min slaze nesto... Ne igramo manager igramo pes/fifa
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina

Velika korist od taktike kad je AI na razini Super Maria iz '97. U obje igre su taktičke opcije više manje šminka. PES se hvali nekakvom posebnom dubinom, a nije ništa kompleksniji od FIFE. Niti bi trebao biti na kraju dana. Znam lika koji je uvjeren da će mu koristiti što pomakne DMC-a 4 i pol milimetra unatrag i slične nebuloze. Za pravo taktiziranje se igra FM, a u igrama tipa PES/FIFA je sasvim dovoljno da imaš promjenu formacije i odabir igrača koji izvodi prekide. Sve ostalo skoro da se ne zamjeti na terenu.

@Sime

Eto ja sam od dva zla odabrao da ne igram ni jedno ove godine. I niš mi ne fali.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 11:32 (Hexfire).
Moj PC  
1 5 hvala 1
14 godina
neaktivan

frend mi se žali kad doda  loptu u for igracu sa trokutom da mu uvijek previse nabiju

e sad ima li to kakve veze sa basic/advanced opcijama kad namjestas

pass suport mu je na 3 kockice po defaultu ko i meni

kak da da ljepu loptu u for iliti u prostor igracu.

btw igra na pc ima xbox360gamepad za pc

~^iGoR~
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 11:49 (igor1311).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...

Što je u tom golu toliko spektakularno da bih uživao? Iz priloženog je vidljivo da zabija svake 4 godine što bi vrlo vjerojatno i tebi pošlo za nogom da se profi baviš ovim sportom. Po tom rasporedu sljedeći gol bi trebao zabiti do kraja ove godine i šteta je što je ozlijeđen pa neće nastaviti niz... Inače, ako se ne varam jednako si bio oduševljen fifom u 9 i 10 mjesecu i nizao hvalospjeve. Nema smisla da sada citiram iste kad se mogu pročitati u fifa temi...

Kakve veze ima što sam bio oduševljen FIFOM u 9/10 mj.? PES je sada tu i meni osobno je gameplay za klasu bolji od fifinog i šta sada...

To što ti ne vidiš ništa spektakularno u Lahm-ovim golovima je tvoj problem...

@Sime,

po meni si ti odavno smiješan i svoj frustraciju što ne možeš igrati FIFU na laptopu idi liječiti negdje drugo.

@Hex,

ti bi trebao malo više slušati tog frenda jer čovjek zna što govori... Tvoj post je krajnje trolerski i nisam znao da si troler. Čuje, taktičke postavke se ne vide na terenu... {#}

Općenito, sve trojica ste u zadnja tri posta smiješni i nema smisla ulaziti u dublju raspravu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 12:31 (billyevo).

6 1 hvala 2
14 godina
billyevo kaže...

@Hex,

ti bi trebao malo više slušati tog frenda jer čovjek zna što govori... Tvoj post je krajnje trolerski i nisam znao da si troler. Čuje, taktičke postavke se ne vide na terenu... {#}

Općenito, sve trojica ste u zadnja tri posta smiješni i nema smisla ulaziti u dublju raspravu.

Nije mi potrebno jer ja znam igrati. Taktičke opcije su za one koji ne znaju pa misle da će prčkanjem po taktici najednom porasti njihov skill. DMC centimetar u lijevo, stoper pola milimetra naprijed, krilo milimetar bliže stoperu i slično su nebuloze kojima se ljudi samo zavaravaju i troše moje dragocjeno vrijeme jer moram čekati dok oni rade gluposti po ekranu umjesto da vodim već 3:0.

Nije ti lako nama koji znamo igrati, evo pitaj Šimu i Moviea.  

10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Nije mi potrebno jer ja znam igrati. Taktičke opcije su za one koji ne znaju pa misle da će prčkanjem po taktici najednom porasti njihov skill. DMC centimetar u lijevo, stoper pola milimetra naprijed, krilo milimetar bliže stoperu i slično su nebuloze kojima se ljudi samo zavaravaju i troše moje dragocjeno vrijeme jer moram čekati dok oni rade gluposti po ekranu umjesto da vodim već 3:0.

Nije ti lako nama koji znamo igrati, evo pitaj Šimu i Moviea.  

Sve si rekao sa ovim...

Jbt., tvoj limt je kada  je u pitanju taktika pomjeranje pojedinih igrača po koji mm lijevo/desno i gore/dole. Evo, ako misliš da me možeš pobjediti tako što ćeš izabrati formaciju i stisnitu kick off, ja ti sljedeće godine poklonim i FIFU i PES za Božić.

14 godina

billyevo moj naklon. Jednostavno uživaš u igri, zabavlja te i nemoj se uopće obazirati na likove poput movieja ili hexfirea, tako ja uživam NBA 2K15 iako neki likovi na forumu pišu nešto kao da je neigriva, loša, nedovršena, neki ljudi jednostavno ne mogu uživati, eto movieju smeta što je Lahm zabio volejem, on takve stvari iznosi na forum i smetaju ga, a ti gledaš replay 10 puta s osmijehom na licu. Sad će me popljuvati, jer su ljuti što ta igra nekima predstavlja zabavu, a njima ne. Jesam li trebao reći igra ili igrica, nemoj te me napasti i zbog toga, dovoljno je i ovo što ću čuti ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice