Ne, govorim o oba nogometa. Zar je tebi realno da u pesu dodam pas kroz šumu nogu gotovo uvijek idealno svom napadaču? Pogle samo kako ta lopta ide nerealno. Govorim iz iskustva igranja pes2015 demoa na PS4.
I daj više prestani spominjati igrice. Igrica je tetris. Možeš ti sada misliti kaj hoćeš i isticati fifu u bilo kakvom kontekstu ali isto tako bih sada ja mogao nabrojati koliko hoćeš primjera iz kojih se vidi da niti pes nema previše veze sa stvarnim životom. No koga briga ako se dobro zabavlja...
Ma pusti. Ljudi ovdje iz nekog razloga misle da je realno savršeno, a nerealno je katastrofa, a ustvari je ona zlatna sredina baš kako bi virtualni nogomet trebao izgledati. Ne možeš s takvima diskutirati koliko god si truda dao.
Zašto se tu ljudi onda žale kada nešto nije realno, ja nikada nisam vidio da je netko prigovarao jer je nešto prerealno. Movie na fifa 15 temi piše o stvarima koje su nerealne i kako ga živciraju, a tu sad govori kak igra nebi trebala biti realna. Pa nogometna simulacija teži realnosti i mislim da joj ocjenu poboljša kad nešto tako dobro odradi da je blisko stvarnoj situaciji, stvarno čudna mišljenja.