Pozz imam sljedecu konfiguraciju :
Core 2 Quad Q9650 3.0 clock na 3.5
ATI Radeon HD 5870 1GB DDR5 256BIT
G Skill RipJawsX 8GB
Zanimaju me neke igre dobre,simulacija,akcija ili slicno jer mi je vecina njih dosadilo
Pa pisite
Pozz imam sljedecu konfiguraciju :
Core 2 Quad Q9650 3.0 clock na 3.5
ATI Radeon HD 5870 1GB DDR5 256BIT
G Skill RipJawsX 8GB
Zanimaju me neke igre dobre,simulacija,akcija ili slicno jer mi je vecina njih dosadilo
Pa pisite
Ajde malo suzi izbor, ovako je teško nać što bi tebe moglo zanimat. Ako nisi odigro, probaj trine 1 i 2. Ima zanimljivih reizdanja point&click avantura poput monkey island 1 i 2, grim fandango... Ima novih avantura od taletalea tipa the wolf among us ili walking dead, minecraft the game. Kad smo već kod toga možeš i minecraft igrat. Bezbroj RPGova, tower defence igara, turn-based igara poput xcom: enemy within.
Mislim bezveze mi je dalje nabrajat, niti znam što si igro, niti što voliš igrat, niti što te zanima.
Vidi što se na Steam-u nudi trenutno na rasprodaji, ima preko 1000 igara, valjda 30% ih je meni barem djelomično zanimljivo, oko 7-10% bih ozbiljno razmislio kupit da imam vremena igrat. Odvrti "que" ili 5 dok ne nađeš dovoljno zanimljivih pa da barem 1-2 isprobaš. Podrži domaće proizvođače pa kupit "the talos principle", jedna poprilično dobra "akcijska(relativno, povremeno)" mozgalica.