Pomoc cod2

poruka: 16
|
čitano: 6.749
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Cod2

moze te mi reci neke trikove u cod2 i moze mi neko reci kada idem napraviti frag movie sto upisati u konzolu za svjetlost.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoc cod2

Za frag movie trebas prvo snimit dosta pro killeva.

Trikovi naucit ces ih s vremenom oko 800 1000h kad ces imat znat ces dosta toga jel prvo treba znat ciljat onda tek trikovi!

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 19:21 (Skizzy).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoc cod2

a ja znam al ti necu rec.....XD

Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
Pomoc cod2

za pocetak jednostavno snimaj, kad udes u igru u konzolu napisi \record i snimaj kako igras, kanije nakon sto skupis dosta recordova udes u igru i otvaras recordove po redu i snimas koji ti se dio najvise svida( s xfierom[ctrl + v])

ili sto je najbolje obradiz ga u nekom programu tipa Seismovision3...

a za fore u igri gledaj po yutubu fragove sta ljudi rade, i ti probaj nesta radit ili nekakve lude killove radit..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc cod2

kad smo vec kod videa pogledajte ovo :)

http://www.xfire.com/video/161e55/

preko sony vegasa mozes editat video a najbolje ti je /recordat i kasnije sto ti treba to prebacis u sony vegas i editas tamo Cool

18 godina
Pomoc cod2

A kakve bi ti trikove htio nauciti? Evo nekoliko:

1. Ako imas sposoban PC locka FPS na 125 ili 250 fpsa tako ce ti pucanje sa Garandom biti lakse tj. lakse ces pogoditi brz i pravi ritam.

2. Sa 250 FPS-a lock dalje skaces.

3. Kada bacas bombu, nauci da bacas sa sto vecim lukom tako da kada padne neprijatelj nece imati vremena pobjeci od nje, posto nema kuhanja.

4. Mozes clipati iza raznih predmeta tipa ograde, kutije, prozori. Sto je to clipanje? Kada brzo legnes i dignes se, nama ta animacija prode brze nego neprijatelju koji nas gleda, tako ga mozes spucat sa karofkom a da nece stici ni reagirati :D

5. Smanji sve detalje u igri, lakse ces uociti neprijatelja. Takodjer ukucaj /r_polygonoffsetbias 16 i texture ce ti se malo izlizat pa ti nece biti sve tako detaljno.

6. Ako se kreces tako da diras zid brze ces se kretati. Takodjer sa pistoljem se brze kreces nego sa nekom strojnicom. Takodjer mozes dalje skociti ako se slaufas uz zid. Kada se kreces u cucnju ne cuju ti se koraci, ali ako potrefis neko grmlje onda ces se cuti. Na serverima gdje je PB iskljucen i imas mogucnost 333 FPS-a takodjer se neces cuti.

7. Ako drmnes F12 tj. Screenshot usred kretanja i dalje se kreces (tebi ce se slika zamrznuti na 2 sec), teleportirat ces se za tolko kolko ti je ekran bio zamrznut (tj. tako ce te neprijatelj vidjeti).

8. Igraj samo na orginalima (onda ovo sa 333 FPS-a i F12 zanemaris) jer nemas citera, jaca ti je ekipa i prije ces sve to nauciti.

Sto se tice Fragmovie. Za pocetak kreni sa Xfire da snimis i nekim laganim video editorom tipa Windows movie maker za editiranje.

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 18:01 (ukay1000).
Moj PC  
1 2 hvala 3
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

1. Ako imas sposoban PC locka FPS na 125 ili 250 fpsa tako ce ti pucanje sa Garandom biti lakse tj. lakse ces pogoditi brz i pravi ritam.

3. Kada bacas bombu, nauci da bacas sa sto vecim lukom tako da kada padne neprijatelj nece imati vremena pobjeci od nje, posto nema kuhanja.

4. Mozes clipati iza raznih predmeta tipa ograde, kutije, prozori. Sto je to clipanje? Kada brzo legnes i dignes se, nama ta animacija prode brze nego neprijatelju koji nas gleda, tako ga mozes spucat sa karofkom a da nece stici ni reagirati :D

5. Smanji sve detalje u igri, lakse ces uociti neprijatelja. Takodjer ukucaj /r_polygonoffsetbias 16 i texture ce ti se malo izlizat pa ti nece biti sve tako detaljno.

6. Ako se kreces tako da diras zid brze ces se kretati. Takodjer sa pistoljem se brze kreces nego sa nekom strojnicom. Takodjer mozes dalje skociti ako se slaufas uz zid. Kada se kreces u cucnju ne cuju ti se koraci, ali ako potrefis neko grmlje onda ces se cuti. Na serverima gdje je PB iskljucen i imas mogucnost 333 FPS-a takodjer se neces cuti.

7. Ako drmnes F12 tj. Screenshot usred kretanja i dalje se kreces (tebi ce se slika zamrznuti na 2 sec), teleportirat ces se za tolko kolko ti je ekran bio zamrznut (tj. tako ce te neprijatelj vidjeti).

8. Igraj samo na orginalima (onda ovo sa 333 FPS-a i F12 zanemaris) jer nemas citera, jaca ti je ekipa i prije ces sve to nauciti.

Sto se tice Fragmovie. Za pocetak kreni sa Xfire da snimis i nekim laganim video editorom tipa Windows movie maker za editiranje.

bude li ovo 2 radio bit ce noob.......on je pitao za frag movie a ne kako se igra...valjda covjek ima skilla.....

a ako bas igras s garadnom bindas scriptu za garand i to je to...Dozvoljena je na CB-u

18 godina
Pomoc cod2

Skriptiranje je odavno zabranjeno na CB-u!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Skriptiranje je odavno zabranjeno na CB-u!

ali je sad dozvoljeno!!!!

i ti sto si mu tu rekao samo moze biti noob nista drugo....ne clipaj ne haxaj uci se igrat i vjeruj mi doc ce fragmovie...

16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

To je prava stvar.

Neznam šta da napišem?
16 godina
neaktivan
RE: Cod2

djeco on je trazio ovo r_lighttweaksunlight 4!

16 godina
neaktivan
Pomoc cod2

hvala zero.O to sam trebao

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoc cod2

Znas ti sta je FPS?? framesovih slicica u sekundi znaci igra bolje radi brža je itd.da nenabrajam.A ovo sto noobovi pricaju po serverima to su price za malu djecu!

0 1 hvala 0
18 godina
razer1911 kaže...

Znas ti sta je FPS?? framesovih slicica u sekundi znaci igra bolje radi brža je itd.da nenabrajam.A ovo sto noobovi pricaju po serverima to su price za malu djecu!

Fps ili frame per second tj. prevedeno na hrvatski slicica po sekundi. Neznas ni sto je noob, ni odakle ta rijec, nisu framesovi vec frame-ovi i nisu framesovi slicica vec samo frame tj. slicica (po sekundi). Ni sam neznas sto pricas. Mislim da na ovom forumu imam najvise iskustva od svih prisutnih sto se tice CoD fransize i zato pametovanja ostavi negdje drugdje.

P.S. Sa 250 slicica po sekundi dalje skaces. End of story.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 0:22 (ukay1000).
17 godina
RE: Cod2
zero.O kaže...

djeco on je trazio ovo r_lighttweaksunlight 4!

Let Me Explain all:
Prvo zero.O:
previse je r_lighttweaksunlight 4, nek stavi oko 2, jer 3+ je previse, nemoze vidjeti nista.
Ima jos fora, kao npr ja sam koristio i mjenjao poziciju odakle sunce sja.

razer1911 kaže...

Da kljucni fpsu su ti sljedeći:
125 - više skače nego kad imas manje
250 - takodjer vise skaces nego kad imas 125, neke puske brze pucaju, cas jace cas slabije, kako koja
333 - puno vise skačeš, neke puske dosta brze pucaju, za razliku od 250 ta brzina je skoro stalna

Želis li dokaz, mogu snimit i stavit na xf ako os, tako ti funkcionira taj Engine, sve iznad 333 je stalno nečujno hodanje, ujedno i vrlo sporo hodanje i covjek kao da je na 10 puta vecoj gravitaciji, kod 333 te necuje kad nosis MP44(samo svako 15 korak)

Valjda je sad jasnije!

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2009 0:48 (markoal).
16 godina
neaktivan
Pomoc cod2

sva sreca da je ovaj markoal pametan ali ako ti budes klipa nema nista od tebe

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice