PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.577.875
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
9 godina
neaktivan
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
bik kaže...

Ova MP igra je fenomen i za neke je to teško za shvatiti. 

Fenomenalno je trčati i skupljati loot 15 minuta da te onda netko okine u 0,5 sekundi i ubije bez da si vidio ijednog neprijatelja. 

Fenomenalno je skakati na školu 100 puta zaredom, 1 konačno pobijediti i onda ljudima govoriti kako si dobar u igri.

Zbilja, fenomenalno....

E da znam, git gud

16 godina
D-wook kaže...
bik kaže...

Ova MP igra je fenomen i za neke je to teško za shvatiti. 

Fenomenalno je trčati i skupljati loot 15 minuta da te onda netko okine u 0,5 sekundi i ubije bez da si vidio ijednog neprijatelja. 

Fenomenalno je skakati na školu 100 puta zaredom, 1 konačno pobijediti i onda ljudima govoriti kako si dobar u igri.

Zbilja, fenomenalno....

E da znam, git gud

Opet sebe postavljaš kao neko mjerilo. Tebi nije dobra i ne leži ti ovo, drugima leži. Odnosno očito 3mil ljudi leži.

Osim toga nije rekao fenomenalno, nego da je igra fenomen današnjeg gameinga. Indie igra, tek u alpha/beta fazi, napravljena iz praktički ničega, a predočena u odličnu ideju. Koja u samo 8 mjeseci privukla više igrača nego sve igre na PCu zajedno, barem steamu. Dali je sve ovo izvedeno perfektno? Naravno da nije, ima tu puno rada, ali lagano napreduje i ide prema boljem. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.12.2017 17:36 (Jack Sparrow).
9 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Opet sebe postavljaš kao neko mjerilo. Tebi nije dobra i ne leži ti ovo, drugima leži. Odnosno očito 2.5mil ljudi leži.

Osim toga nije rekao fenomenalno, nego da je igra fenomen današnjeg gameinga. Indie igra, tek u alpha/beta fazi, napravljena iz praktički ničega, a predočena u odličnu ideju. Koja u samo 8 mjeseci privukla više igrača nego sve igre na PCu zajedno, barem steamu. Dali je sve ovo izvedeno perfektno? Naravno da nije, ima tu puno rada, ali lagano napreduje i ide prema boljem. 

Koji si ti centrista, ja još nisam niti jedan tvoj post pročitao gdje neku igru hvališ ili vrijeđaš. Uvijek si u nekom good samaritan modu gdje uskačeš u obranu krhoj princezi kao princ na bijelom konju.

Ako u životu nisi nikoga pošteno izvrijeđao jer ima drukčlije mišljenje onda nisi niš napravio.

16 godina
D-wook kaže...

Koji si ti centrista, ja još nisam niti jedan tvoj post pročitao gdje neku igru hvališ ili vrijeđaš. Uvijek si u nekom good samaritan modu gdje uskačeš u obranu krhoj princezi kao princ na bijelom konju.

Ako u životu nisi nikoga pošteno izvrijeđao jer ima drukčlije mišljenje onda nisi niš napravio.

lol

Gle ima igri koje se meni ne sviđaju.  Battlefront 1 i 2, Hardline, COD WW2 i dosta toga. Al nebitno što se meni sviđa ili ne sviđa.

Jednostavno ne gledam na svaku igru da mora svima biti loša, ako se meni ne sviđa. Jer recimo WW2 mi ne osobno ne sviđa radi malih mapa, killstreakova. Ali isto tako kužim da su one namjerno napravljene takve jer privlači takvu publiku. Isto i battlefront. Meni se ne sviđa, ali onaj koji voli takve arkadne pucačine sa puno akcije uživa.

Ne znači da je igra ultimativno loša jer meni ne paše level design ili gameplay. Neću sad širiti svoju neku propagandu i boriti se oko igre koja mi je loša. Jer je to moj ukus.

Isto kao i kenjati po nekim featurima koji su s razlogom u igri ili ih developer baš tako zamislio. Kad igram ARMAu onda igram armu, ne očekujem od te igre da bude kao CSGO ili da ima iste funkcije. Jer je developer zamislio baš takvu igru, a ne CSGO. Kad bih htio igrati CS, otišao bi igrati CS.

Kad igram PUBG onda igram PUBG takav kakav jeste, da želim više akcije i veliki rat igrao bi Battlefield ili Squad. Da se želim natjecati u FPSu igrao bi CS.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.12.2017 17:53 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
D-wook kaže...

lol

Gle ima igri koje se meni ne sviđaju.  Battlefront 1 i 2, Hardline, COD WW2 i dosta toga. Al nebitno što se meni sviđa ili ne sviđa.

Jednostavno ne gledam na svaku igru da mora svima biti loša, ako se meni ne sviđa. Jer recimo WW2 mi ne osobno ne sviđa radi malih mapa, killstreakova. Ali isto tako kužim da su one namjerno napravljene takve jer privlači takvu publiku. Isto i battlefront. Meni se ne sviđa, ali onaj koji voli takve arkadne pucačine sa puno akcije uživa.

Ne znači da je igra ultimativno loša jer meni ne paše level design ili gameplay. Neću sad širiti svoju neku propagandu i boriti se oko igre koja mi je loša. Jer je to moj ukus.

Isto kao i kenjati po nekim featurima koji su s razlogom u igri ili ih developer baš tako zamislio. Kad igram ARMAu onda igram armu, ne očekujem od te igre da bude kao CSGO ili da ima iste funkcije. Jer je developer zamislio baš takvu igru, a ne CSGO. Kad bih htio igrati CS, otišao bi igrati CS.

Kad igram PUBG onda igram PUBG takav kakav jeste, da želim više akcije i veliki rat igrao bi Battlefield ili Squad. Da se želim natjecati u FPSu igrao bi CS.

Odustani. Uvijek ima pojedinaca koji moraju naglasiti na sva zvona da im se nesto ne svida.
Isto je i sa Game of Thrones, dam se kladit da i njega mrze. To ti je ekipa kaj mrzi sve sta drugi vole. Reversed hipsteri lol..

Bitno je da su nam dali glasno i jasno do znanja kako se njima ne svida. Mislim, izreci misljenje, nije bed..tvoje pravo. Al koji se kuki vracas non stop.
I ovaj wook veli da ak nisi nekog izvrijedao jer ima suprotno misljenje nisi nis napravio. Je, to je vrhunac zivota stari. Sinonim ljudskog postojanja.. 

Imal sam istomisljenjika o igri kao on. Isto je pricao kako ne razumije lootanje 15min pa onda pogines s tavom u ruci. Pa je probao i sad igra s nama, a bome i solo. 

Decki, malo se treba opustit i zabavit tu i tamo. A vecina je novcanicima rekla da im je dosta uskih mapa i trcanja na A i B. To kaj vama to jos odgovara i kaj ste navilki igrat jedno te isto nije nista lose. Ne morate se osjecat ugrozeno :D.
Nove igre stalno izlaze i izlazit ce. 

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
9 godina
protjeran
PlayerUnknown's Battlegrounds

Ne kontam ljude koji mogi reci da je dosadna igra u kojoj u svakom trentku mozes dobiti metak u glavu i izginut. Ono, cijelo vrijeme ti je glava u torbi, kako to moze biti dosadno?!

Eye In The Sky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Bas suprotno, u toj igri barem 5min nemres nis napravit, kad povecaju tickrate i optimiziraju igru da radi barem ko u najgorim danima bogovskog bf-a probat cu ponovno.lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

...ajde prestani srat vise i lagat ko Biljana Plavsic! Nisi ni vidio a kamo li igrao pubg. Sve sto pricas pricas napamet iz postova onih koji imaju problema ili ono o cemu si cuo. Igra se igra i na starim kompjuterima - amen! Ko ju ne moze pokrenut sa nekim procom 8generacije ozbiljno je nesposoban ili retardiran.

dc hejter
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran

Vokabular razgovora vam je na razini 9 godisnjaka koji je propao 3 razred osnovne skole barem 7 puta, inace u nedostatku bilo kakvog postenog argumenta covjek krene putem vrijedanja, jad i bijeda danasnjih "gejmera" koji su nusprodukt ove moderne "gejming" industrije kao i popularna guzica kim kardashiantome vas uce roditelji ili ti poluretardirani youtuberi(svaka cast izuzetcima)?eod.lp

Moj PC  
2 5 hvala 0
17 godina

Prednost foruma mogucnost da covjek iznese svoje misljenje o necemu..., mana foruma da svaka budala bljuje svoje nebuloze... Razumijem da se nekome nesto ne svidja i meni se ne svidja dosta igara, znam ih i pljuvati ali trudim se biti "objektivan" u tome i bar napisati neku direktnu manu, propust ili nesto slicno. Ali kada ovako dodje neki panj i krene bljuvati svoju zuc jer "eto meni ne lezi" najbolje takvog usranim maljem u glavu i pustiti niz Savu....

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
6 2 hvala 0
17 godina

evo ja imam 350 sati u igri i mogu rec da je igra s tehničke strane totalni šit. Igra obiluje nadnaravnim pizda.rijama vise nego bilo koji naslov koji sam igrao ikad. loši serveri, low grafika, loša fizika te kaj je najgore od svega katastrofalne performanse.

e sad zakaj imam 350 sati? jer je zarazna. koncept je pogođen, atmosfera odlicna...

poruka ovom gore kaj vrijeđa i naziva ljude debilima nek si opali šamar i smiri malo teen rage..

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
12 2 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ja sam od igra isključivo odustao jer mi je sa tehničke strane jako loše izvedena. Ne vidim razloga zašto bi svaki dan ovdje ljudima kojima se igra sviđa, a kojih očito ima jako puno, objašnjavao zašto je meni igra crap.

Napisao sam kaj mislim i bok. Možda poprave igru i probam je opet, ali u to nekak sumnjam, jer očito engine nije dobar za ovaj tip igre. Živi bili pa vidjeli.

2 0 hvala 1
17 godina

nebuš me uvukao u daljnju raspravu.. 

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
moderator
Stjepanj kaže...

Vokabular razgovora vam je na razini 9 godisnjaka koji je propao 3 razred osnovne skole barem 7 puta, inace u nedostatku bilo kakvog postenog argumenta covjek krene putem vrijedanja, jad i bijeda danasnjih "gejmera" koji su nusprodukt ove moderne "gejming" industrije kao i popularna guzica kim kardashiantome vas uce roditelji ili ti poluretardirani youtuberi(svaka cast izuzetcima)?eod.lp

D-wook je rekao da treba uvrijediti neistomišljenika.

HAL kaže...
Ja sam od igra isključivo odustao jer mi je sa tehničke strane jako loše izvedena. Ne vidim razloga zašto bi svaki dan ovdje ljudima kojima se igra sviđa, a kojih očito ima jako puno, objašnjavao zašto je meni igra crap.

Napisao sam kaj mislim i bok. Možda poprave igru i probam je opet, ali u to nekak sumnjam, jer očito engine nije dobar za ovaj tip igre. Živi bili pa vidjeli.

Čudno al Stjepanj  se slaže s tvojim postom.

سمندری ڈاکو
9 godina
neaktivan

Ja niti u životu niti na forumu ne dopuštam ljudima da lažu i varaju ostale, to je moja dužnost kao građana i čovjeka.

Tako niti ovdje neću dopuštati da lažete i izmišljate stvari o igri kako bi je prikazali u potpuno nerealnom tonu i tako obmanuli potencijalne kupce koji ovdje dolaze vidjeti kakva je to uistinu igra.

Možete je igrati i može vam se sviđati, ali nećete obmanjivati ljude odlazeći u pozitivu ili negativu bez objektivnosti.

Ako su na moj faktualno lako provjerljivi post, hrpa dislikova i postova koji sadrže masu osobno uvredljivog sadržaja bez iti jednog suvislog protuargumenta ili barem pokušaja spina, jedini odgovori, onda je to nepobitan dokaz da slijepi zaljubljenici u igru lažu s namjerom da prevare ljude koji ovo sve čitaju.

ps.

Princa na bijelom konju ne računam jer iako čovjek očito može složiti par konstruktivnih rečenica zbog njegovih neutralnih stavova mi ubrzo ponestaje rakije u kući tako da se s njim obračunavam pomoću alkohola.

2 13 hvala 1
17 godina
neaktivan
What did I just read???

13 1 hvala 0
15 godina

Samo ću napisati da nekim ljudima nisu svi doma, ilitiga nisu sve ovce na broju 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.12.2017 21:46 (Baldurion).
9 godina
neaktivan
pirat kaže...
Stjepanj kaže...

D-wook je rekao da treba uvrijediti neistomišljenika.

Neznam koja ste vi ljudi godišta, ali očito niste dovoljno stari ako vam moram objašnjavati zašto sam to rekao i što to točno znači.

Ljude se ne vrijeđa random ili samo zato što se ne slažete s njima - to je retardacija modernih liberala koji su sve ono u što se kunu da nisu.

Ljude se izvrijeđa nakon što svima ostalima dokažeš da su u krivu i da nemaju pojma o čemu pričaju.

No pošto na ovaj topic dolaze samo ljudi koji često igraju igru, a pretpostavlja se da je često igraju zato što im je "dobra", a zbog toga imaju i osjećaj da je moraju braniti jer se boje onog pitanja "zašto igraš igru koja ti nije dobra?", onda je u takvom okruženju gotovo nemoguće prikazati objektivno i realno stanje.

Ako uzmemo da je 20% ljudi koji posjećuju ovu temu u mogućnosti objektivno sagledati dobre i loše strane igre onda nam ostaje 80% oporbe koji na svaku kritiku odgovaraju osobnim vrijeđanjem i gomilom nebuloza koje ni oni sami ne razumiju. 

Slijedeći tu logiku može se hipostazirati da je u ovakvim slučajevima broj dislikova mnogo bolja odrednica objektivnosti i realnosti od broja likeova, ali također mogu pretpostaviti da će to nekima ovdje biti veoma teško za shvatiti.

14 godina
HAL kaže...

Haleluja, da netko kuzi... ali neslazem se s dijelom da "engine" nije dobar.
Jednostavno optimizacija nije dobra. Koriste 2k teksture na tipa travi i slicno, dovoljno je imati 256x256 za glupu travu pickup iteme etc... sto ce ti 2k teksture na svemu..I gledao sam PlayerUnknown intervju covijek je rekao da je plan imati 4k teksture... ma bravo.
Igra ti se raspada u lobbyu sa gtx1080 a njemu je plan sto prije 4k teksture dodati

everyday i'm shuffling...
13 godina
protjeran

Pa texture nemaju nikakvog utjecaja na perfomanse ako imas dovoljno video rama na grafickoj a ovdje nije cak ni to problem jer gpu s 4gb to vrti na ultri a da video ram nije na maximali, nesto si ti pobrkao...mogu oni stavljati i 16k teksture ako zele no to nece oziviti igru kad doticna ima premalo poligona i nikakvu fiziku, destrukciju, sve je bolesno mrtvo skupa s prirodom sta god ti radio ili gledao. Jedino sto se krece je ta trava i ljudi(ok i onaj avion:), neprijatelja vidim na 4k ekranu s 5m udaljenosti od monitora a kad stavis na low i "nestane" te trave vidim ga iz kuhinje kak trckara, ono wtf. Osobno ne vidim tu nikakvu car skrivanja, suljanja prilazenju/nadmudrivanju  neprijatelja jer mi to dizajn/fizika i grafika trebaju dopustati da se uzivim no to je ovdje nemoguce igra je totalno podbacila u tome jer svi stavljaju na low lp

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.12.2017 22:41 (Stjepanj).
Moj PC  
1 8 hvala 0
9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Pa texture nemaju nikakvog utjecaja na perfomanse ako imas dovoljno video rama na grafickoj a ovdje nije cak ni to problem jer gpu s 4gb to vrti na ultri a da video ram nije na maximali, nesto si ti pobrkao...mogu oni stavljati i 16k teksture ako zele no to nece oziviti igru kad doticna ima premalo poligona i nikakvu fiziku, destrukciju, sve je bolesno mrtvo skupa s prirodom sta god ti radio ili gledao. Jedino sto se krece je ta trava i ljudi(ok i onaj avion:), neprijatelja vidim na 4k ekranu s 5m udaljenosti od monitora a kad stavis na low i "nestane" te trave vidim ga iz kuhinje kak trckara, ono wtf. Osobno ne vidim tu nikakvu car skrivanja, suljanja prilazenju/nadmudrivanju  neprijatelja jer mi to dizajn/fizika i grafika trebaju dopustati da se uzivim no to je ovdje nemoguce igra je totalno podbacila u tome jer svi stavljaju na low lp

Kod mene u selu drveca se ne krecu, evo gledam opet, nista, nema drveta da se krece. Svasta.

Eye In The Sky
12 godina

Vidim puna su ti usta guzice Kim Kardashian . Kolko ti godina imas? Daj reci iskreno, ako mozes ista reci iskreno. Koliko netko moze biti umisljen da je u pravu ja ovako nesto nisam dugo vidio. Dakle on je u pravu rekordni broj igraca je u krivu, s argumentom da je to plod moderne gejmerske zajednice koja je usporediva s guzicom Kim K. I to su argumenti nekoga ko je "uspjesno" zavrsio osnovnu skolu?

مرګ ژوبله

2 0 hvala 0
14 godina

Narod koji ima ovakvu omladinu, ne treba brinuti za svoju budućnost.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Ja samo igram igre koje mi nisu dobre, neznam u čemu je problem

0 0 hvala 0
17 godina

Koliko ljudi nesto radi, slusa, gleda ili igra nije mjerilo kvalitete.

Igra je takva da na partiju ne cekas duze od sekunde i uvjek je napeto. Igra je neoptimizirana i graficki nije bog zna kaj s obzirom na performanse ali iskreno ne igram se radi grafike nego zabave. Ljudi se igraju jer im je zabavno i nema tu nesto previse mudrosti. Duze vrijeme sam odbijal kupnju pubg i na kraju sam kupil jer svi igraju. Nisam mislil da mi bude igra napeta jer sam igral arma mod i nije mi se dopalo. Arma mod mi se nije dopal jer je arma vise simulator i dosta troma igra, a pubg je puno brzi, jednostavniji te oku ugodniji, nekak mekaniji djir.

Imam 701 sat igre pubg-a i igral sam sa stotinjak ljudi. Neki me zivciraju vise od igre a s nekima mi je bas gust. Jako je zabavno i uvijek napeto jer nema jedne partije koja je ista. Svaki ibogi put drugi loot i kaj je najbitnije druga lokacija zone koja te tjera na shemiranje, taktiziranje, gdi ici, leci te pucati ili ne pucati kako ne bi privukao paznju.

Meni bitno je da ovi glupani koji developaju igru stvarno nesto rade a to se vidi iz aviona. Kad izbace stable release sa penjanjem, skakanjem i ostalim banalnim funkcijama koje ovoj igri fale, igra bude prakticki nova igra. Samo nek srede performanse jer trenutno nemam za novi komp :P

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.12.2017 8:46 (NEW_MAN).
15 godina

Nova tura test servera zbog prošlotjednih problema sa serverske strane.
Startalo je danas, od pola 5 ujutro i traje do petka, 7.12.

Changelog još uvijek nije dostupan.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.12.2017 10:35 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Developer Q&A:

https://forums.playbattlegrounds.com/topic/113846-developer-qa-at-g-star/

@sudy_freak:

Test serveri su već online, ali još nema patch notes-a

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.12.2017 10:13 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

NOVA MAPA JE LUDILO!!!

Eye In The Sky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

Developer Q&A:

@sudy_freak:

Pardon, da, zagubio sam se u datumu. Danas je 4.12. 

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
17 godina
sudy_freak kaže...
TomoR kaže...

Developer Q&A:

@sudy_freak:

Pardon, da, zagubio sam se u datumu. Danas je 4.12. 

Ne zaboravi sutra izglancat čizmice :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice