To!
Dečki vas treba zaposlit tamo
To!
Dečki vas treba zaposlit tamo
Unaprijed upozorenje sa se suzdržite od nacionalističkih komentara koji se daju naslutiti u nekim postovima jer će se dijeliti odmah kartoni jarkih boja...
uredu, ali onda bi trebalo također zabraniti takve TEME, jer ovo je tema koja potiče ispoljavanje patriotskih osjećaja, jer sigurno vrijeme radnje u igri neće biti 1976 godina, već domovinski rat, i sukobi na području bivše Juge.I moj prijedlog misija je samo konstruktivna ideja, a ne nacionalistički ispad.Tema cijele ekspanzije je sukob na nacionalnoj razini, pa kakve će onda biti misije ?
Stašno, danas više ne smiješ reći da ne voliš ovu ili onu grupu ljudi, odmah si nacionalista ili rasista ili nešto treće.Gluposti, svatko ima pravo na izražavanje svojeg mišljenja, dok god to ne preraste u pozivanje na nasilje.I ne, takva mišljenja ne spadaju u govor mržnje ili poticajne iste.Moguće je o nekoj grupaciji ljudi imati veoma nisko mišljenje, bez da ih se mrzi.
Licemjerno je lagati i skrivati osjećaje i mišljenja, naročito ona vezana za domovinski rat.
dobra ideja, ako stavite misije di se može bombardirati Beograd i Ljubljana, skidam zasigurno.
Koji bizarni post od Baotice, samo ne razumjem jel on nacionalista koji ili ne razumi taj pojam ili se srami samog sebe?
Kao prvo, kaže se nacionalist, nismo vise u drzavi spomenutoj u naslovu. Drugo, nacionalist znaci da volis svoju zemlju i da ti je drago zbog tvoje nacionalnosti i da nema te zemlje koju vise volis od svoje. Ako je to zločin...
Nitko nije izjavio ništa nenormalno, naxeem nemoj slucajno lockat temu. Covjek je reko da bi bombardiro Beograd, i odma ko da je zločinac. To je ko da netko u Americi igra COD i bas mu je drago sto je pobio naciste, pa da ga svi ga optuzuju
Pa nije zločin ali ako se bude mogao bombardovati i Zagreb :))
I nemoj da porediš srbe sa nacistima, mislim da ste im "vi" mnogo bliži.
Unaprijed upozorenje sa se suzdržite od nacionalističkih komentara koji se daju naslutiti u nekim postovima jer će se dijeliti odmah kartoni jarkih boja...
Dvojica gore koji su se igrali usporedbama naroda s nacistima hlade se 24 sata od foruma iako je smiješno što je nažalost i na našu sramotu baš Hrvatska poznata po suradnji s nacistima, pa zokin komentar... ma jasno vam je.
Uglavnom, dobro im dođe, vani je lijep dan.
Nadam se da je jasno što je igra, a što nije. Igre gdje se ubijaju međusobno Rusi i Ameri i sl. odavno se proizvode i igraju aktivno i u Rusiji i u SAD-u.
Odrastite, sazrijte i naučite razlikovati ta dva svijeta. Dva iduća pametnjakovića s vrlo pametnim komentarima hladit će se 3 ili više puta duže.
nevjerojatno kakvi se ljudi tu javljaju. kao prvo, treba reci da to nije puna igra, to je samo mod za vec postojecu igru Wings over Europe, znaci ti ljudi (i Srbi i Hrvati su u timu zajedno) to rade besplatno iz svoje osobne znatizelje i zelje za zabavom, a ne da bi tu kojekakvi majmuni odma zapocinjali nacionalisticke rasprave i raspirivali mrznju.
jeste uopce procitali sto je autor teme pisao??
NE, taj mod za Wings over Europe se NECE samo bazirati na Domovinskom ratu. Pogledajte popis misija/kampanja:
Jugoslavija vs. Soviet union 1960
jugoslavija vs. Romania 1973
Croatia,slovenia vs. Jugoslavia 1990-1992 <- (Letjet ćete A-2 iznad Vukovara, ali to je možda, sa "bojler bombama")
Ili možete birati Jugoslavnsku stranu i gađati zemaljske ciljeve u sloveniji i hrvatskoj
Operation Flash & Storm 1995<- croatia vs Jugoslavia (Vozite MIG-21 Bis HRZ-a u "Oluji" i "Bljesku" protiv jugoslavenskih aviona
(Znam da nije bilo borbe u zraku,. ali da nebi bila dosadna kampanija ;)
Operation Deliberate Force 1996<- NATO vs. Republika Srpska (Izbor, NATO ili serbia)
Operation Allied Force 1999 <- NATO vs. Serbia (Izbor, NATO ili serbia)
Odite malo na combatace.com pa tamo pogledajte temu i ozracje u kojoj se mod radi. ovo ovdje je stvarno sramotno.
Avion s takvim bojama kao da želi da ga pogode
Baš bih volio u F-16 hrvatskih oznaka porušiti nekolicinu MIGova JNA hehehe...
'Oba su pala!!!'
bit če bolje ako reklamira igru
da li ce biti opcija da se bira nacionalnost???znaci hrvat srbin ili slovenac?
U naslovu si trebao napisati novi mod krila iznad...Uglavnom dobro se cini
Baš bih volio u F-16 hrvatskih oznaka porušiti nekolicinu MIGova JNA hehehe...
'Oba su pala!!!'
bravo dečki! samo naprijed
hehe
OBADVA, OBA SU PALA !!!
a ti bokca sto ce se ovo krpit....
svaka cast decki. keep up the good work!
Zanimljivo, još samo da stave glazbenu podlogu, "Past će bomba na Beograd", pa da vidiš veselja....!
Zanimljivo, još samo da stave glazbenu podlogu, "Past će bomba na Beograd", pa da vidiš veselja....!
dobra ideja, ako stavite misije di se može bombardirati Beograd i Ljubljana, skidam zasigurno.
Nadajmo se da će biti neka misija gdje zrakoplovi bombardiraju one odašiljače za vrijeme vojno-redarstvena ackije "Oluja", te ćemo napokon saznati pravu istinu, je su li to bili NATO avioni ili naši MIG-voi, jer neki se prave budalama, ali neka dobiti će igricu, pa će napokon moći potvrditi sve svoje mitove iz junačke istorije, ali pošto igrice unaprijeđuju mozak(tako kažu apologeti termina igre umjesto igrica), možda nešto i nauče....
ne razumijem ljude koji se vrijeđaju po nacionalnosti i rasi... bio rat i prošao, nemoramo započinjati novi...
ljudi smirite se malo, ovo je samo igra a ne rat... pojedinci naučite se više što je igra a što RL
uredu je ako igru rade i srbi i hrvati i ako će biti moguće bombadirati Zagreb i Beograd...
poštujem svakoga ali se nikoga ne bojim...
dečki samo naprijed s radom...
E stvarno ste našli temu i inspiraciju za igru (mod - svejedno?!). Nisu nam se još braća i očevi u grobu ohladili, a vi ste našli ponovo Vukovar bombardirat (suvišno je spominjat ostale gradove - najbolje nek' ljudi glasaju koga bi najradije bombardirali). Gnjusno i perverzno!
Svaka usporedba sa sukobima Rusa, Amerikanaca, Nijemaca i sličnih je licemjerna. Mislim da govorim u ime većine kad kažem da u igrama kad jurišamo na Nijemce ne vičemo usput - smrt prokletim nacistima! Ako nam se slučajno i omakne - crkni Švabo, s osmjehom "loadamo" zadnju poziciju.
Već zamišljam zlurade osmjehe i znojne prste na okidaču joysticka dok bojler bombe (neman pojma koje su to - pokupio iz prethodnog posta) rade svoje. To što bi neki od nas (i ja bi, al' virtualno, da se ogradim) bombardirali Beograd neće umanjiti činjenicu da su bombardirani naši gradovi.
Stalno čitam tu neke puritance koji olako spominju termin "govor mržnje". A što li će ova tema (a, naposljetku i igra) evocirat, nego takvo nešto. Sigurno ne bi, spuštajući megatone eksploziva na Terazije, pjevušio o "bratstvu i jedinstvu", već bi raspalio po govoru mržnje.
Rano je "braćo" i uvijek će biti rano. Nikad mi nećemo dalje od Matoševog Lobora - „Tamo tiranija lažnih patriota, ovdje tiranija laži i tuđinskih izmećara.“
P.S. Ja sam za zaključavanje teme ili bar za hlađenje zbog govora mržnje.
Uvijek se divim dečkima koji imaju volje i vremena za ovakve projekte. Svaka čast.
No, brinu me taj Dassault Mirage (mislim da sam njega vidio na jednoj slici ovdje, ili je to možda Dassault Rafale?) i F-16 s hrvatskim grbom, jel to za neki futuristički scenarij?
Sa svim drugim modelima koje sam vidio ovdje se slažem. U jugoslavenske vam spadaju još i oni lagani Lola (UTVA 75) i Kraguj (Soko Mostar).
Onaj "novi avion" postoji kao model (ne kao prototip) vidio sam ga i trebali su ga u početku raditi Britanci (toliko o tom jugoslavenskom avionu), a MIG-29 je zapravo jedino nešto najbolje što je ovdje letjelo pod nekim balkanskim grbom, ali na borbenim visinama za taj tip zrakoplova, a na malim visinama, pa i vrlo nisko, među brdima, uvijek je bio vladar mali Galeb.
Pitaj samo, sine, školovanje i karijeru sam počeo kao avio-mehaničar...
Pa MIG-29-ki Galeb je statična meta, kakav vladar LOL...
Pa MIG-29-ki Galeb je statična meta, kakav vladar LOL...