aha pa ako se zove soba?na tunnglu

ato javna soba za nfsu2...kontam...
ih džaba sam se budio ovako rano kad nikog nema
ja sam tu..... i evo raspored ko s kim se trka: (pišu samo tunngle imena)
1.krug:
1.renny vs. milosh
2..bug-rocker vs. geno4drift
3.gummy vs. iwek91
4.kaaduosi vs. dombaa
isti je poredak za drift i drag.
To se danas do 20h treba odvozit?
To se danas do 20h treba odvozit?
da, trebalo bi, ali vjerujem da ćemo to odvoziti i prije 1:00
Tu sam
Tu sam
oćete vi odvoziti svoju ???
jel se svi slažete da drift vozimo u onoj najdužoj, na kraju i isto tako drag, onu drugu po redu slike su ispod
Ja bih da vozimo hillside manor, posto mi ova nije ni otkljucana
Eto i mene
Koga trebam ownat
BTW Dobro jutro
jel se svi slažete da drift vozimo u onoj najdužoj, na kraju i isto tako drag, onu drugu po redu slike su ispod
Ja bih da vozimo hillside manor, posto mi ova nije ni otkljucana
dal moš skinut save pa da preko njega se natječeš
e ja moram sad preć igru da dobijem ono da mogu nabrijat auto do bola.. ili da skinem savegame?
Evo ti moj save game KLIK ......prešao sam 68% igre (zbog onih skrivenih utrka) ali imaš sve dijelove otključane i naravno moje aute
skini ovaj od iwek-a,sve je otkljucano
e ja moram sad preć igru da dobijem ono da mogu nabrijat auto do bola.. ili da skinem savegame?
Evo ti moj save game KLIK ......prešao sam 68% igre (zbog onih skrivenih utrka) ali imaš sve dijelove otključane i naravno moje aute
Da, ali nez za aute, valja ponovo
Ti save-ovi su stari jedno 2 godine.........davno sam preš'o igru pa sam sačuvao save-ove jbg bilo mi žao auta
I..??
Koga ja trebam own.......khm khm khm.....s kim igram
Sorry na dabl postu
I..??
Sorry na dabl postu
12 postova iznad
I..??
Sorry na dabl postu
12 postova iznad
Upsss......my bad
NATJECANJE ODGOĐENO ZA 12:00
fala bogu da je u dvanaest najbolje ljudi su išli u grad i neki su malo popili šta misliš da su pri sebi u osam ujutro?
Doslo i proslo 12
ajmo ja i ti odvozit svoje a oni nek se jeb**
sorryte ljudi imam previše posla
EVO POŠTO SE NEMOŽEMO DOGOVORITI, ODGAĐAM NATJECANJE ZA SUTRA U 16:00 PA KO DOĐE, DOBRO, KO NE, JBG
evo ja se prijavljujem za sutra a ak ne mogu za sutra onda za iducu utrku
tko je za malo treninga prije sutra nek bude na tunngleu..ja sam sad trenutno tamo..
E hvala što odgađaš.
Inače city lighthouse ti je najduža drift staza, a onaj tunnel construction za drag savršena.
Ona koju si ti spomeno za drift mi se ne sviđa score 301,222.
Uglavnom sutra mogu, danas nisam mogo, glanom mogli bismo mi ovo održavat svak mjesec, samo ukjučiti street x i takve stvari.
tko je za malo treninga prije sutra nek bude na tunngleu..ja sam sad trenutno tamo..
kako se zove soba pa da i ja
dođem