NFS shift pomoć

poruka: 6
|
čitano: 1.528
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
NFS shift pomoć
kad pokrenem NFS shift i odvozim 100 metara izbaci me iz igre. Koristim windows 7 64bit, nije do drivera probao sam i 9.8 i 9.9 verziju, instalirao sam i najnviji physk X, molim ideje
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: NFS shift pomoć
abt kaže...
kad pokrenem NFS shift i odvozim 100 metara izbaci me iz igre. Koristim windows 7 64bit, nije do drivera probao sam i 9.8 i 9.9 verziju, instalirao sam i najnviji physk X, molim ideje

idi na shift.exe u folderu od igre , klikni desni klik miša, idi na propertis i namjesti kompatibilnost s win XP SP2

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
NFS shift pomoć

imaš temu o novom nfs-u.šta se praviš blesav.čitaj malo a ne odma pravit novu temu

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

imaš temu o novom nfs-u.šta se praviš blesav.čitaj malo a ne odma pravit novu temu

istu stvar je napravio i tu: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/nfs-shift-problem/34578.aspx?page=0&jumpto=530773&sort=asc&view=flat, tocno je mogao pricekati da netko ponudi odgovor. Viče

Najbolje su vinske mušice...
16 godina
na toj temi se samo prepucavate ako toga je li ovo simulacija ili nije, naravno da nije simulacija niti bi trebala biti, NFS je igra koja služi da se čovjek zabavi a kome je do realnosti neka sjedne u auto i izađe na cestu, realnije od toga ne može, compatibilty mode ne rješava problem

17 godina
neaktivan

lol

probaj drugi crack. Nevinašce

Najbolje su vinske mušice...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice